|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Czy w Dublinie jest dużo muzułmanów?
Cześć, w te wakacje zamierzam pojechać do Irlandii do pracy, jako że słyszałam, że nie ma tam aż tak dużo muzułmanów. Chciałabym jednak spytać się Was czy to prawda, bo cała Europa Zachodnia tonie w Arabach i Murzynach. Czy jak byłyście w tym mieście to widziałyście na ulicy dużo nieeuropejskich twarzy? Czy często widzicie kobiety w burkach? Czy Dublin przypomina Paryż, albo Londyn gdzie wyjście na ulicę w dzielnicy zamieszkanej przez Arabów może zakończyć się brutalnym pobiciem lub nawet gorzej
![]() To będzie mój pierwszy wyjazd za granicę do pracy, a jako, że jestem kobietą to obawiam się podwójnie ![]() Z góry dzięki za odpowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
lise-kotta
|
Dot.: Czy w Dublinie jest dużo ciapatych?
Cytat:
poza tym, powszechnie wiadomo, że w polsce gwałtów nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy w Dublinie jest dużo muzułmanów?
Cytat:
A jakbym cie przypadkiem spotkała to sama pewnie bym miała problem bo przecież byłabyś strasznym emigrantem, polaczkiem, a wiadomo że polki to dz%$&ki przecież, co dają wszystkim, prawda? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
przykro mi, ale nie ulegam powszechnej poprawności politycznej obecnej w mediach i stawiam sprawę jasno, a gwałt na Europejce dokonany przez muzułmanina jest bardzo prawdopodobny, czego dowodem są m.in. ostatnie wydarzenia w Kolonii
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dlatego napisałam, nie przyjezdzaj, bo tu tabuny obcokrajowców
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
a co do muzułmanów, to chyba widzicie co wyprawiają "uchodźcy", ISIS, co dzieje się jak policja próbuje złapać jakiegoś muzułmańskiego przestępcę, itp. założę się, że same nie chciałybyście spotkać np. grupę 6-7 Arabów w jakimś zaułku miasta |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ale myślisz że żaden hindus czy azjata nigdy nie zgwałcił żadnej kobiety? Przecież wiadomo że tylko Polacy nigdy nie gwalca.
A inni gwalca wszędzie, a zwłaszcza w pracy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
lise-kotta
|
Cytat:
![]() absolutnie nigdzie nie wyjeżdżaj, bo wszędzie jest mnóstwo ludzi różnych narodowości. siedź sobie w polsce ze świętymi sebixami z ławki pod blokiem co to by muchy nie skrzywidzili, takie dobre chłopaki to są. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Może to sobie poczytaj
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=849571 A sorry, to z Polski. Nie pomoże. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
anika9999, Ty robisz sobie jaja prawda? prosze powiedz że tak!
Wiesz, ja mieszkam w Dublinie i ty jest naprawdę dużo muzułmanów. Są wszędzie i na każdym kroku. I mówię to całkowicie poważnie. Wsiadasz do autobusu - muzułmanie, wsiadasz do Luasa - muzułmanie, idziesz ulicą, wchodzisz do sklepu - muzułmanie... Myślę że jeśli nie chcesz się bać, to może powinnaś wybrać jakiś bardziej biało-chrześcijański zakątek ziemi do życia. Np. Polskę. Tu na pewno nic Ci nie będzie. Więc proszę, nie przyjeżdżaj dla swojego własnego dobra, Po co Ci ten stres, zresztą z pracą krucho teraz... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Obecnie chyba już nie ma miejsc, w których ich nie ma. Mam tutaj na myśli ludności pochodzenia afrykańskiego i azjatyckiego. Ja dziś poprawnie politycznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Z takim podejsciem nie wroze kolezance powodzenia za granica.
Spotkac na ulicy to jedno a pomysl jakbys miala miec przelozonego lub kolegow z pracy arabow ![]() A znalezc prace tylko wsrod euro-azjo-amerykanow raczej moze byc ciezkie, a moze oni tez nie beda chcieli sie zadawac z polakami zlodziejami i alkoholikami (bo przeciez jak paru sie takich znalazlo za granica to pewnie w glebi duszy wszyscy sa tacy sami) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.