![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Raczkowanie
|
Moje uaktualnienia - troche temu dostalam przesylke z polskiej drogerii i kilka zakupow miejscowych. Zdjecia niestety marne bo aparat staruszek i nie chce mi juz robic ladnych zdjec.
![]() Od lewej: pielegnacja twarzy i oczu, kremy brazujaco/tonujace, oczyszczanie twarzy/ciala (zel Avy dostalam za darmo wiec nie wiem jak sie sprawuje), maseczki, reszta (Anida takze byla za darmo - jest calkiem niezla ale uzywam jej do twarzy).
Edytowane przez nea200pl Czas edycji: 2008-05-13 o 01:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mialam dwie probki i obie wydrapywalam do konca ![]() Jestem bardzo ciekawa jak spisuje sie peling do stop Farmony? Osttanio jestem zachywcona ta seria Nivelazione,ale peelingow do stop mam duzo i jak pokoncze moze sie na ten skusze...
![]() |
#2674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2675 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Peeling takze jak na razie uzylam raz - nie mam bardzo twardej skory na stopach i poradzil sobie z nia dosc niezle - mialam pozniej gladka skorke. Podoba mi sie poniewaz ma grudki i konsystencje w 'sam raz'.
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
Neo bardzo fajny zbiorek
![]() Poza tym av ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Raczkowanie
|
#2678 |
Zakorzenienie
|
A ten peeling do stóp jest ostry?
Do czego słuzy 'Dear John' ![]()
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Rozeznanie
|
Ja przed kazdym zakupem czytam jakie kosmetyk ma opinie na kwc. Spisuje sobie te najlepsze i wybieram sie na zakupy.
![]()
#2681 |
Zakorzenienie
|
Ja robie dokladnie to samo ale ostatnio i tak mogile zaliczylam po wychwalanym na KWC Humektanie - zrobil mi z twarzy jesien sredniowiecza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Rozeznanie
|
No niestety nie wszystko dobre dla wszystkich...
#2683 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dear John to tlusty krem nawilzajacy. Uzywam go na noc i pomimo ze mam tlusto-sucha skore jest dla mnie swietny - nie mam po nim uczucia powloki na twarzy. Wydajny, bardzo dobrze sie wchlania i buzia jest rano po nim wypoczeta.
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
Nea200pl mogłabyś napisać coś więcej o wszystkich trzech maseczkach?
![]() szczególnie interesuje mnie Ziaja -nie wysusza, jaką ma konsystencję, łatwo sie zmywa? no i czy działa? A ta z ekstraktem z pomidora.Pierwszy raz słyszę o tej firmie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Raczkowanie
|
Kasiasiar:
Pierwsza od lewej to maska blotna z Morza Czarnego firmy Mineral Line. Ma ode mnie 10/10 - oczyszcza i sciaga pory, relaksuje skore oraz pomaga w walce z porami i swiecaca skora. Oprocz tego pieknie pachnie i co najwazniejsze nie uczula a nawet lagodzi moja dziwna skore. Zawiera naturalne bloto (70%), mineraly i glinke koalinowa. Kosztuje okolo 65zl ale jest warta tej ceny i wydajna (butla ma 200ml). Moja zdecydowana faworytka. ![]() Druga to maska polskiej firmy Ava z ekstraktem z pomidora. Jeszcze jej nie uzywalam wiec nie moge sie wiecej wypowiedziec a kupilam dlatego ze lubie pomidory. ![]() No i Nuno Z Zielona Glinka - moja druga ulubiona maska, ktora tak samo jak maska blotna pomaga mi zmatowic skore. ![]()
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
Nea200pl dziękuję za odpowiedź
![]() wypróbuję ziaję (stosowałam maseczkę antybakteryjną i była nienajgorsza) Maskę z minerałami też chętnie bym wypróbowała.Tylko gdzie można kupić kosmetyki tej firmy?Są one dostępne w drogeriach?Czy tylko przez internet i w salonach kosmetycznych? |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Raczkowanie
|
nea200pl, a możesz coś więcej o produktach Olivella napisac?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Olivella to wloskie naturalne produkty oparte na wyciagu z oliwek, bez sztucznych dodatkow. Staram sie byc coraz bardziej 'naturalna'. ![]() Serum ma wlasciwosci nawilzajaco-odzywcze i (podobno) zapobiega starzeniu sie skory (nie moge jednak na ten temat komentowac poniewaz nie mam zmarszczek). Wystarczy delikatnie wmasowac wieczorem kilka kropel w twarz i na szyje, az sie wchlonie (rzeczywiscie wystarczy kilka krople - serum jest bardzo wydajne). Pomimo zalecen nie uzywam go codziennie, tylko tak co 2-3 dni. Faktycznie skora jest rano gladziutka i swieza - trzeba jednak lubic zapach oliwki. Te kosmetyki nie maja dodatkow wiec zapach jest naturalny. Mydlo jest takze wytworzone z czystych oliwek, zero innych dodatkow. Nie uczula i nadaje sie dla wszystkich, do mycia calego ciala i twarzy - ja kupilam go specjalnie do twarzy. Nie wysusza i nie ma uczucia sciagniecia skory, nie pomoze jednak w walce z porami - bardziej dla wrazliwca albo delikatnych skor.
![]() |
#2689 |
Raczkowanie
|
A gdzie je kupiłaś?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzeba się tylko liczyć z tym ,że co jednemu pasuje drugiemu niekoniecznie musi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
Psycha, zdrowo mi namacilas na liscie recenzja Oeparolu. Ja sie tu nastawiam na Xerialine, a ty mi tu z haslem wyskakujesz zeby wiesiolka na mocznik nie zamieniac
![]() Do zapachu sie przyzwyczailam, nie drazni mnie juz ale znudzil sie za to - przerobilam tych butli kilka i mimo niewatpliwych wlasciwosci in plus mam ochote na odmiane - ale nie kosztem skory. Hmm... zaryzykuje pewnie i tak, w koncu ten Xerialine fluid bardzo polecany jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Raczkowanie
|
#2693 |
Zadomowienie
|
kasiasiar ja tez uzywam nuno maseczki... no i fajna jest tylko jezeli liczysz na jakies super oczyszczanie to sie zawiedziesz. Maseczka jest super delikatna wogóle i w działaniu.... matuje faktycznie ale na krotko... nie zasycha na twarzy, bo jej uzyciu mam poprostu gładsza buzke no i zaczerwienienia po wypryskach mniejsze. czasami punktowo maseczke nakladam na noc i do rana te male pryszczyki ładnie "prawie" niweluje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
Moja aktualizacja:
1.Twarz 2.Cialo i wlosy 3.Prezenty(cialo i twarz) |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
Moje nowości.
Fotka 1 - kosmetyki, których już używam jakiś czas. Fotka 2 - wczorajsze nabytki, w tym tonik Calma, który kupiłam przez pomyłkę, bo chciałam żel do mycia buźki a że poszłam chora do SP to nie zauważyłam co napisane jest na opakowaniu ![]() ![]()
#2696 | |||
Zakorzenienie
|
Ojj, są
![]() Cytat:
Cytat:
Czy płynem micelarnym Effaclar można zmywać także makijaż oczu? Cytat:
![]()
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj zakupiłam balsam do ust Tisane i powiem ,że po 2-3 użyciach ładnie nawilżył usta ale zapach jest dla mnie brzydki
![]() No i jeszcze zakupiłam korektor do twarzy Soraya Care&Control . Miał dobre recenzje na KWC...przekonam się ![]() Fotki bym chętnie wkleiła ale niestety nie mogę.. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 |
Raczkowanie
|
Dziekuje Maju.
![]() Fajna aktualizacja Iso666 - Peeling Ziaji ladnie sie do mnie usmiecha i macha lapka. ![]() Elfie - podoba mi sie Twoja aktualizacja. La Roche, Botanics i No7 sa bardzo dobrymi kosmetykami. Dostalas mily prezent - lubie kosmetyki z Morza Czarnego. Izapp1 - czytalam wiele swietnych recenzji na temat dzialania balsamu Tisane. Ale wlasnie wielu ludziom nie podobal sie zapach. Jaki jest?
#2699 |
Zakorzenienie
|
nea200pl wkleję moją wypowiedź o tym peelingu z wątku o Ziaji:
Chciałam pochwalić bardzo Ziaję za peeling enzymatyczny Calma. Użyłam jakieś 3-4 razy dopiero, ale po każdym zastosowaniu mam taką gładką i jasną cerę Wypryski stają się mało widoczne i szybciej się goją i nie ma podrażnienia ani szczypania(o czym czytałam w KWC). Szkoda tylko, że peelingu dość szybko ubywa, bo ja naraz nakładam dość sporą ilość, ale tani jest to się kupi 2 opakowanie
#2700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:55.