|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Cieszy mnie, że się nie gniewasz
Ja do wczoraj cieszyłam się w miarę dobrym zdrowiem, natomiast teraz siedzę sobie z zakatarzonym nosem, boli mnie głowa, bolą mnie oczy, czuję, że mnie rozpala (gorączka) a najgorsze w tym wszystkim jest to, że ja nigdzie się nie przeziębiłam (ubierałam sie ciepło, nie stałam w przeciągach) tylko TŻ mnie zaraził bo jest chory od dwóch tygodni
|
|
#4502 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
No dobra, grzeczności nigdy za wiele. Poklep swoją plazmę pieszczotliwie po obudowie ode mnie. ![]() Dziękuję Tharoon. Bardzo się z niej cieszę (choć teraz to już nic chyba mnie w Sephorze, czy Douglasie nie zachwyci...). Cytat:
![]() Nie ma o czym mówić. Mientka nińdzia ze mnie... Kiedy już nauczę się tego, co radziły Szara Róża i Favkes - to dopiero zasunę wam opowieść. Cytat:
![]() To nie był "głos w sprawie" tylko po prostu wyjasnienie. Pomyślałam, że mogłaś nie wiedzieć, a może chciałabyś wiedzieć... Jesli zaś nie chciałaś... to już za późno. Na pocieszenie zostaje nam fakt, że to się już pozmieniało.
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normę mam w małym atomizerku (nie wiem, może z 4ml) od Homyka ).
|
|
#4504 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() I: jak to w tym roku?
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
Bo Tornado zamówiła flaszkę u siebie w Stanach; a że za jakiś czas (miesiąc? nie pamiętam dokładnie) przyjedzie do Polski, wyśle mi mojego skarba z Polski
- pocztą lotniczą nie można, a nawet jeśli, to przesyłka nie byłaby ubezpieczona... Lepiej nie ryzykować, wytrzymam jeszcze trochę. Chyba. No, tak naprawdę to powoli zaczynam chodzić po ścianach. Ale będę dzielna, dla takiego zapachu!
|
#4506 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Piękny,piękny skarb do kolekcji... ![]() ![]() Czy ja będę mogła użebrać jedną, jedyną, maluteńką, malutenieczką próbkę? ).
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
No ba, jasne że próbka pofrunie
![]() A Incense znasz? No bo w sumie jutro próbki wysyłam... ;]
|
#4508 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
|
|
#4509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cóż, same się nie znajdą tak samo jak same nie dostały nóg... A niesmak zostaje. Cytat:
Na łapie testowo po raz kolejny na noc The Parfum - wczoraj przetrwał na łapie całą noc i obudziłam się z piękną kawą i drzewem sandałowym na nadgarstku
|
||
|
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).Będę trzymała kciuki za licytacje! Szczególnie, że to Twój ulubiony zapach ![]() p.s. dzis rano pachniałam fendi esprit d'ete po południu guerlain insolence, pod wieczór testy na nadgarstkach w sephorze - dior midnight poison i paco rabbane xs ![]() diorek niesamowicie mocny
|
|
#4511 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.... Urządziłybyśmy wspólnie dyskretny włam i akcję dywersyjną odbicia butelczyn Nie wiesz czemu, Truskawciu ? Zdradzę Ci sekret: jest ich tak mało, bo się wszyscy hurtem opitalają na irokeza... Rzygam tą fryzurą poprostu, a fe!.... Urocze Ja też gratulejszynuję mamie-Tymence Super! Będą pierwsze wizażowe trojaczki! Vivat! ![]() Cytat:
Kurczę bladę, mam stresa , bo na mnie FdB są obłędnie wręcz trwałe.... ![]() Cytat:
Mnie też jakiś ebol wziął siłą i się mości, glut jeden zbolały! Dzisiaj więc czysto teoretycznie pachciałam Czarnym Żukiem W związku z powyższym, jak będę pisać w nocy jeszcze głupsze głupoty niż zazwyczaj, to proszę o kopa w zad, ok? Sabbath, liczę na Twoją interwencję,jakby co! ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc Dziewczeta!
|
|
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc Lipgloss! <Rachela macha ręką znad fortecy chusteczek. Zużytych.>
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
kilka razy otwierałam sobie wczoraj i dziś Wizaż, żeby poczytać Perfumy i zawsze mnie coś odciągało, z tego powodu mam zaległości, dziś ich nie nadrobię, zmęczona jestem straszliwie, w dodatku chyba będę chora
![]() przed godziną skończyłam projekt dziś pachniałam Cinema teraz pachnę lawendowym żelem pod prysznic i balsamem dla dzieci słodkich i pachnących snów dla Wszystkich Idących Spać Dobrej nocy
|
|
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
HA! HA! HA! <słychać sztuczny gardłowy śmiech z chrypą w tle> Żarciki śmieszne jak cholera się Rachelki, widzę, trzymają.... ![]() ![]() Ty się lepiej zajmij, moja droga R., dalszym wysmarkiwaniem nochalka, a nie grożeniem banalnym! Bidulko ![]() Tako, nie daj się choróbsku! ![]() A dziękuję bałdzo. Z pewnością będzie milusio, jak zwykle zresztą ![]() |
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Nauczka dla mnie - czytać dokładnie, a nie na chybcika... Idę wytrzeć ekran
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rachel, ale wycieraj świeżą chusteczką, ok? (chyba zaczyna mi się głupawkowa faza choróbska )/edit/ Widzę zwłoki! Widzę papuzie zwłoki! ![]() Martwa Papużko, jak Ci się udały kretyńskie wakacje, hę?
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2007-10-12 o 00:26 Powód: ekshumacja ptasich zwłok ;) ;) |
|
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4519 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Ja tam się nie znam, ale podejrzewam, że to wcale nie nie Lipgloss jest na zdjęciu tylko taki jeden miś. Nie wiem, czy delikwent używa błyszczyka, ale i tak jest podejrzany, bo nie odmawia paciorka przed snem. ![]() I je pora na dobranoc zamiast pić mleko. Musi mu straszliwie walić z paszczy.
|
|
#4520 | |
|
Zakorzenienie
|
A wyobraźmy sobie kichający a na dodatek miotający śpikami na lewo i prawo monitor... Zjazd by Rachel miała chyba bardziej niż spory. To byłby zjazd wręcz monumentalny. ![]() Słuchaj koleżanko, umiem odróżnić martwą papugę od żywej! Ta jest martwa! Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie Lipgloss podszywa się pod owego takiego jednego misia, oj nieładnie, nieładnie. po co się podszywać pod kogoś komu wali z paszczy fe
|
|
#4522 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja go znam, on jest zdolny do takich podejrzanych tekstów. ![]() I do gorszych jeszcze. bo wiesz... Powiem Ci w tajemnicy, że on nie tylko bez paciorka (za to z porem ) do łóżka chodzi, ale jeszcze "lubi dzieci". ![]() -------------- Uwaga - asekuracja. -------------- Pachnę Datura Noir zaaplikowaną dla recki. Myślę, że ostatni raz w życiu nią pachnę.
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Nie straszcie, ja mam teraz na sobie ino balsam do ciała
![]() Idę się ubrać, o zapachu pomyślę jak będę wizualnie bezpieczna. --- Cześć, Norweska!
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Wygrzane w wojażach papuzie zwłoczki kłaniają się w pas
Od godziny przegryzam się przez zaległości i to tylko w tym wątku... i chyba o tej porze dam sobie spokój... ![]() A w temacie, Messe de Minuit z próbki, która mnie zastała po powrocie do domu Branoc ![]()
|
#4525 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Och jejku! Biedne małe Rachelątko musiałoby wówczas wyginać śmiało swoje świeżo zabalsamowane ciało, żeby umknąć flegmowemu miotaczowi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A dlaczeguż to, czemuż? ![]() ![]() Sądząc po Twej recce, owa woń stanowiłaby swoisty kontrapunkt, intrygującą opozycję do całości Sabbath jako Sabbath ![]() Nie można się przecież nie zgodzić, że taki odjechany kontrast byłby niesamowicie interesujący i zaskakujący. W przykładzie przykładowy przykład :"Przecież widzę Sabbath! <przeciera oczy ze zdziwienia> Widzę Sabbath, a czuję, <wciąga w płuca haust powietrza>, no nie czuję Sabbath, bo czuję coś zgoła, całkowicie odmiennego - jakąś mocno konserwowaną, ryczącą pięćdziesiątkę z hakiem (w dłoni)! " Dobbra, nie straszymy już, ale w zamian musi być jakaś fota w dowód zabalsamowania...... ![]() Papuziu "z Krety niała ", Brej Ocy! |
|||
|
|
|
#4526 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Nie wiem czy śmiało, ale z pewnością szybko. Tak, to z pewnością on. Imć pan Miśael Jot jeszcze brunatny przezd wybieleniem. Myślę, że go zdekonspiowałyśmy i teraz musimy sie lękać o swoje... nie wiem co... Pory?
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, tak, to on bez dwóch zdań! (na zdjęciu widać białe dłonie i pełne usta, jakie miał przed operacjami i wybielaniem Co najgorsze, Miś-Deprawator nieletnich, znudził się swojskimi, polskimi brzdącami i ruszył na "podbój" skośnookiej gawiedzi! Oto DOWÓD! Zbereźnik zarzucił swe sieci w sieci i założył nawet własną stronę internetową w celu zwabiania ofiar - jestem zbulwersowana!!! ![]() -------- Ech, pora już spać, bo widzę że osiągnęłam dzisiaj szczyty zbzikowania..... Bonne Nuit!
|
|
|
|
|
#4528 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Mam do nadrobienia od 140 strony
![]() Wkręciłam się w internetową grę Metin2 i tnę Bajer. Klimaty Diablo.A ogólnie mam humor dziwny, bo mimo uśmiechów wychodzi ze mnie smutas. Tak do końca szczerze to nic mnie nie cieszy i czasem zamulam... Może to ta jesień? No i głodna jestem, chyba czas na tosta z pieczarkami ![]() Dzisiaj pachniałam Hypnotic Poison i Neonatura Cocon nadgarstkowo. Dobranoc. (nadrobię w weekend, bo - całe szczęście - mam wolny) |
|
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś cudna Gloria Cacharel, niestety nadal z próbki
Miłego dnia
|
|
#4530 |
|
Raczkowanie
|
Małym Guciem
Sabbath masz już stojącego obok innych, dużego Gucia , którego wykorzystujesz na maxa![]() ![]() Kolorowego dzionka Wszystkim życzę.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

) muszę wbić sobie do łba żeby nie pić w tym czasie czegokolwiek 

- pocztą lotniczą nie można, a nawet jeśli, to przesyłka nie byłaby ubezpieczona... Lepiej nie ryzykować, wytrzymam jeszcze trochę. Chyba. No, tak naprawdę to powoli zaczynam chodzić po ścianach. Ale będę dzielna, dla takiego zapachu!

różnorodnymi epitetami - że jest wyjątkowy, wspaniały, zachwycający, fascynujący, itd. - jeszcze trochę dalej i stworzę jakąś Odę do OI

, bo na mnie FdB są obłędnie wręcz trwałe.... 
Sabbath, liczę na Twoją interwencję,jakby co! 

<słychać sztuczny gardłowy śmiech z chrypą w tle>
tylko taki jeden miś. Nie wiem, czy delikwent używa błyszczyka, ale i tak jest podejrzany, bo nie odmawia paciorka przed snem. 
W takim razie Lipgloss podszywa się pod owego takiego jednego misia, oj nieładnie, nieładnie.