Wrześniówki 2016 <3 - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-03, 14:31   #2761
weselna01
Zadomowienie

Dot.: Wrześniówki 2016 <3

Cytat:
Napisane przez Manddy Pokaż wiadomość

Ja poproszę te racuszki

1 szklanka mąki (ja wybieram pół na pół pszenną i razową)
2 jajka
płaska łyżeczka proszku do pieczenia
350 gr kefiru naturalnego (ok.1,1/3 szklanki)
2 łyżki cukru
łyżeczka cukru waniliowego
1/3 łyżeczki cynamonu
szczypta soli

wszystko to razem mieszasz i przekładasz ciasto łyżką na niewielką ilość oleju i smażysz z obu stron. Ogień mały, bo szybko się smażą i łatwo przypalić. Gotowe placuszki odsączamy na ręczniku papierowym.

Mus tworzysz wrzucając maliny, jagody, truskawki, borówki lub inne ulubione owoce do blendera. Można także podawać z serkiem homogenizowanym, polane jogurtem lub posypane cukrem pudrem (ale to ostatnie to już mało dietetyczne ).
weselna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 14:37   #2762
Lea_ny
Zakorzenienie

Odkąd skończyłam 3 lata zawsze mamy w domu koty (od około 10 lat zawsze po 2). Jestem typem, który z miłości całuje swoje koty, a one w nocy z wdzięczności kładą mi się dupkami na twarzy... I okazało sie, ze toxo nie przechodzilam

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-02-03, 14:39   #2763
Samarinda
Zadomowienie

A ja się teraz zastanawiam, kiedy ostatni raz kroiliśmy surowe mięso w domu chociaż wiadomo, że przecież nie każde jest zarażone. A ginekolog mówił, że w Polsce po prostu nie ma przepisu, który wymagałby badania mięsa pod tym kątem.
. /Sting

Samarinda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 14:46   #2764
miczka84
Wtajemniczenie

GG do miczka84

hej

to przywitam się i ja czytałam was troszkę dziś zobaczyłam serduszko i zawodnika jak to powiedział mój gin termin z om 18.09 z pomiarów 23.09
przyjmiecie?

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

a dziś mój synek ma 6 urodziny
miczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 15:14   #2765
weselna01
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miczka84 Pokaż wiadomość
hej

to przywitam się i ja czytałam was troszkę dziś zobaczyłam serduszko i zawodnika jak to powiedział mój gin termin z om 18.09 z pomiarów 23.09
przyjmiecie?

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Wskakuj. Tym bardziej jeśli wchodzisz z kawą, bo zasypiam na siedząco i chętnie kogoś opiję
Stary 2016-02-03, 15:16   #2766
Samarinda
Zadomowienie

Czuję się dzisiaj jak kupa. Cały czas śpiąca, mdłości nie odpuszczają, wszystko mnie boli od leżenia i zepsuła mi się gra na tablecie
. /Sting

Stary 2016-02-03, 15:16   #2767
aisot
Rozeznanie

Cytat:
hej

przyjmiecie?

Pytanie! Jasne ze tak kory to tydzień?
aisot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 15:33   #2768
miczka84
Wtajemniczenie

GG do miczka84

Cytat:
Napisane przez weselna01 Pokaż wiadomość
Wskakuj. Tym bardziej jeśli wchodzisz z kawą, bo zasypiam na siedząco i chętnie kogoś opiję
a wiesz że ja kawosz który kocha ja miłością wielką nie potrzebuje!! sama się sobie dziwię bo piłam po 2 parzuchy dziennie a teraz nie muszę

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Napisane przez aisot Pokaż wiadomość
Pytanie! Jasne ze tak kory to tydzień?
dwa rożne terminy mam z usg om 7 i coś a z pomiarów 6 a mi aplikacja pokazała 8 i bądź tu mądry człowieku

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Samarinda Pokaż wiadomość
Czuję się dzisiaj jak kupa. Cały czas śpiąca, mdłości nie odpuszczają, wszystko mnie boli od leżenia i zepsuła mi się gra na tablecie
ja dziś też wypluta 9 sześciolatków na imprezce urodzinowej było co prawda mieli animacje ale jednak cały dzień szykowania papu, urządzania, dekoracji i rola fotografa zrobiła swoje - dziś mnie zmeczenie dopadło a mały do przedszkola wstać nie chciał 7.45 chrapał

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

spać!!!!!
Stary 2016-02-03, 15:44   #2769
Samarinda
Zadomowienie

IgM nieobecne
Kawa to jedyne moje uzależnienie na świecie, z którego nie zamierzam nigdy rezygnować, bo ją uwielbiam. Od pierwszej pozytywnej bety - ani jednej filiżanki, jestem supersilna
. /Sting

Stary 2016-02-03, 15:51   #2770
weselna01
Zadomowienie

spać spać spać spać spać...

...a nie bardzo mogę, bo jadę teraz po pracy pośpiewać z kapelą a potem jeszcze trzeba mieszkanie ogarnąć i spakować się na wyjazd na jutro...o mateczko...
Stary 2016-02-03, 15:56   #2771
miczka84
Wtajemniczenie

GG do miczka84

ja też do 18 w robocie buuuu
Stary 2016-02-03, 15:58   #2772
Lea_ny
Zakorzenienie

A ja leżę w łóżku i jest coraz gorzej Wyprawa do łazienki, to dla mnie jak podróż na drugi koniec świata, tak bardzo wszystko mnie boli...
Nic mi te domowe sposoby nie pomagają, temp pomału rośnie: Teraz jest 37,7 - ale czuję, ze na tym się nie skończy

Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-02-03, 15:59   #2773
Manddy
Zadomowienie

Cytat:
hej
przyjmiecie?

Witamy i wszystkiego najlepszego dla synka

Cytat:
1 szklanka mąki (ja wybieram pół na pół pszenną i razową)
2 jajka
płaska łyżeczka proszku do pieczenia
350 gr kefiru naturalnego (ok.1,1/3 szklanki)
2 łyżki cukru
łyżeczka cukru waniliowego
1/3 łyżeczki cynamonu
szczypta soli

wszystko to razem mieszasz i przekładasz ciasto łyżką na niewielką ilość oleju i smażysz z obu stron. Ogień mały, bo szybko się smażą i łatwo przypalić. Gotowe placuszki odsączamy na ręczniku papierowym.

Mus tworzysz wrzucając maliny, jagody, truskawki, borówki lub inne ulubione owoce do blendera. Można także podawać z serkiem homogenizowanym, polane jogurtem lub posypane cukrem pudrem (ale to ostatnie to już mało dietetyczne ).
Dzięki

Ja sobie przed chwilą przypomniałam, że mam jeszcze w zamrażalniku knedle ze śliwkami i właśnie mi się gotują
Manddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 16:00   #2774
chrupa
Zadomowienie

Cytat:
A ja się teraz zastanawiam, kiedy ostatni raz kroiliśmy surowe mięso w domu chociaż wiadomo, że przecież nie każde jest zarażone. A ginekolog mówił, że w Polsce po prostu nie ma przepisu, który wymagałby badania mięsa pod tym kątem.
To prawda, pod tym kątem nie bada się mięsa w Polsce. Nie ma potrzeby, bo też mentalność jest taka, że rzadko jada się surowe. Tylko w tatarze w sumie. Poza tym nie wiem czy to by miało sens, bo toxo dla większości społeczeństwa w ogóle nie jest groźne, a to też ma wpływ na to czy jakieś badania są obowiązkowe czy nie.

Cytat:
hej

przyjmiecie?

Witamy

Cytat:
IgM nieobecne
Kawa to jedyne moje uzależnienie na świecie, z którego nie zamierzam nigdy rezygnować, bo ją uwielbiam. Od pierwszej pozytywnej bety - ani jednej filiżanki, jestem supersilna
No i super, że nieobecne
chrupa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 16:03   #2775
aneczkakropeczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ttuska Pokaż wiadomość
dziewczyny na chwilę znikam z forum, bety nie robiła jutro prawdopodobnie pojadę do gina i będę wiedziała co i jak..
trzymamy kciuki i czekamy na Twój powrót

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzis przezylam chwilę grozy. Obudzilam się w kałuży jasnej krwi o 5 i jeszcze leciało w drodze do toalety. Zatrzymało się ale pojechalismy na IP na Polną, gdyż dodatkowo mam krwiaka podkosmowkowego. Przerazilam się, że odkleil mi się płód, gdyż od dwóch dni mniej leżałam. Czekalam na pustej izbie 30 minut, przyszła Pani doktor i kamień z serca. Wszystko ok, serduszko bije. Po prostu za dużo ruchu.

Jeszcze podczas siusiania wypadło mi coś twardego i w ogóle wpadlam w rozpacz. Warto pojechać i się uspokoić
czytając Twój wpis o mało nie dostałam zawału. Jesteś bardzo dzielna, cieszę się, że wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez nelyen Pokaż wiadomość
Asiaczek, dzielna jesteś, ja bym chyba na miejscu padła ze strachu! Całe szczęście że jednak nic się dziecku nie stało.

I mi się udzielają chore sny. Dzisiejszy był jakby grą, z wyglądu przypominał strzelankę call of duty, tylko że grało sie Kaczyńskim, który uciekał przed al kaida, w trakcie walk w dżungli z amerykanami... Albo to przed nimi uciekał... W każdym razie potem jak się wyszlo z dżungli na plażę to tam już czekał wielki piracki żaglowiec...

I nie, nie jarałam przed snem
Mi dziś mój sen sporo pomógł... Wczoraj przy kolacji rozmawiałam z tatą o tym, że w jego aucie skończył się przegląd, a że tż jeździ naszym do pracy, nie miałabym czym jechać w piątek do lekarza, bo tata u siebie przegląd zrobi dopiero w poniedziałek. Ale na szczęście przyśniło mi się, że sprawdziłam dowód rejestracyjny i tam było że przegląd jest ważny jeszcze kilka dni. Gdy się obudziłam wzięłam szybko dowód i się okazało, że przegląd jest ważny do piątku takie przepowiadające sny mogłabym mieć zawsze

Cytat:
Napisane przez Nikaniki Pokaż wiadomość
Uffffffff Stresuję się dzisiejszym dniem bo dziś wieczorem powiemy moim rodzicom o ciąży...
Nie stresuj się, bo dzidzia wszystko czuje, a rodzice na pewno się ucieszą

Cytat:
Napisane przez LiliowaGwiazdka Pokaż wiadomość
Dzisiaj jade do dzina po wyniki badan moczu i krwi. ( w sumie 1z moczu + 5 z krwi ale nie wiem jakie) i mam nadzieje dostac L4 bo czuje sie tragicznie... Nie mam sily chodzic do pracy, dzwigac 20kilogramowych skrzynek.
Powiedz mu koniecznie, że tyle dźwigasz, bo to jest niewskazane, a nawet zabronione w ciąży, a jak nie będzie chciał wypisać L4, to dawaj znać

Cytat:
Napisane przez cherriebomb Pokaż wiadomość
Podpowiedzcie mi proszę, badanie TSH na czczo, przed euthyroxem czy po euthyroxie ?
jak najbardziej przed euthyroxem

Cytat:
hej

przyjmiecie?

Witam, gratuluję i najlepsze życzenia dla synka

Dziewczyny dziś dokuczają mi bóle brzucha na wysokości pępka i wyżej... czy któraś z Was tak ma? Zastanawiam się co może być przyczyną...

Kocham Cię od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, ja Twoja mama.

aneczkakropeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 16:04   #2776
chrupa
Zadomowienie

Cytat:
-

dwa rożne terminy mam z usg om 7 i coś a z pomiarów 6 a mi aplikacja pokazała 8 i bądź tu mądry człowieku

-
No to jak 7 tydzień i parę dni, to znaczy, że 7 tydzień skończyłaś i masz parę dni już 8ego tygodnia. To trochę pokręcone, ale któraś tłumaczyła raz gdzieśtam w postach Dlatego tak ci aplikacja pokazuje, że 8 tydzień. Z pomiarów to też się podobno zmienia czasem o parę dni wte albo wewte w kolejnych badaniach
Stary 2016-02-03, 16:10   #2777
aisot
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aneczkakropeczka Pokaż wiadomość

czytając Twój wpis o mało nie dostałam zawału. Jesteś bardzo dzielna, cieszę się, że wszystko dobrze

Mi dziś mój sen sporo pomógł... Wczoraj przy kolacji rozmawiałam z tatą o tym, że w jego aucie skończył się przegląd, a że tż jeździ naszym do pracy, nie miałabym czym jechać w piątek do lekarza, bo tata u siebie przegląd zrobi dopiero w poniedziałek. Ale na szczęście przyśniło mi się, że sprawdziłam dowód rejestracyjny i tam było że przegląd jest ważny jeszcze kilka dni. Gdy się obudziłam wzięłam szybko dowód i się okazało, że przegląd jest ważny do piątku takie przepowiadające sny mogłabym mieć zawsze

Nie stresuj się, bo dzidzia wszystko czuje, a rodzice na pewno się ucieszą

Powiedz mu koniecznie, że tyle dźwigasz, bo to jest niewskazane, a nawet zabronione w ciąży, a jak nie będzie chciał wypisać L4, to dawaj znać

jak najbardziej przed euthyroxem

Witam, gratuluję i najlepsze życzenia dla synka

Dziewczyny dziś dokuczają mi bóle brzucha na wysokości pępka i wyżej... czy któraś z Was tak ma? Zastanawiam się co może być przyczyną...

Ja mam ale to chyba od wymiotów :/
aisot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 16:17   #2778
miczka84
Wtajemniczenie

GG do miczka84

Cytat:

nie czasem w podbrzuszu i jajnikach

która pisała że ma torbiel???

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Napisane przez chrupa Pokaż wiadomość
No to jak 7 tydzień i parę dni, to znaczy, że 7 tydzień skończyłaś i masz parę dni już 8ego tygodnia. To trochę pokręcone, ale któraś tłumaczyła raz gdzieśtam w postach Dlatego tak ci aplikacja pokazuje, że 8 tydzień. Z pomiarów to też się podobno zmienia czasem o parę dni wte albo wewte w kolejnych badaniach
Stary 2016-02-03, 16:33   #2779
lianeska
Zakorzenienie

alergiczki jak sobie radzicie bez tabletek? wiosna przed nami a mnie już wszystko swędzi plus azs i chyba zwariuje

ℒℴѵℯ ..
lianeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 16:34   #2780
aneczkakropeczka
Raczkowanie

Cytat:

która pisała że ma torbiel???

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

właśnie nie, nie wiem czy to może od żołądka taki ból idzie... ale nie wymiotuje, tylko czasem mi się niedobrze zrobi

Kocham Cię od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, ja Twoja mama.

aneczkakropeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 16:39   #2781
miczka84
Wtajemniczenie

GG do miczka84

Cytat:
Słuchajcie, z tym kotem... ja byłam po odbiór jednej rzeczy u matki z dwójką malutkich dzieci i ona miała tam kota a ja się zapomniałam i futrzaka pogłaskałam. Zaraz potem wytarłam ręce nawilżaną chusteczką, ale może być tak, że wejdę gdzieś a tam kot. Jak nie zarazić się niczym? I czy jak już pogłaskałam to mogłam coś złapać? Jeśli tak, to po jakim czasie to wyłazi?

Opowiem Wam o efektach mojej wizyty u dżina na NFZ. Otóż powiedział mi, że jest w stanie zapisać mi tylko badania na krew, mocz, tsh, takie podstawowe, ale to nie ma sensu, bo już mam je zrobione. Co do badań typu HIV, różyczka itp. , to są to badania nadobowiązkowe które, cytuje: "prywatni lekarze rozdają na prawo i lewo bo nie oni za to płacą", a na NFZ ktoś (w domyśle on) musi $ na to z kieszeni wyciągnąć. Więc powiedział, ze mi ich nie zapisze.

Wedle mojej mamy to co powiedział to nie jest prawda, natomiast zapisałby mi je na pewno, jakbym do niego chodziła regularnie a nie przyszła raz.

No nic, próbowałam. Teraz muszę poszukać w miarę tanich badań. Wiem jak w Poznaniu zrobić na HIV za darmo, ale musiałabym kłamać a nie chcę

Co mi jeszcze dżin powiedział, to to samo co tamten - ciąża żywa, pojedyncza, 7 t.c. termin na 21.09. Co do krwiaka to nie widział a nawet jeśli to na luteinę wzruszył ramionami, że mogę brać, jak i nie muszę, "bo to się przepisuje na wszystkie odstępstwa od normy w ciąży, cokolwiek by to nie było".

Generalnie wizyta nie do ocenienia, bo był miły ale w swoich decyzjach stanowczy. Poza tym w kolejce od razu różnica między prywatnym a NFZ... Średnia wieku 20, przysadziste dziewczyny z ufarbowanymi na czarno cienkimi włosami na kolor zdradzający, jak bardzo jest to odcień dla nich nienaturalny...czoła wysokie, oczy małe, język prosty, ubezpieczenia brak lub na opiekę... Znacie ten typ?

---

Dziś ponad to kuchnia serwuje:

Śniadanie: dwie kromki razowe, jedna z serkiem białym do smarowania a druga z dwoma plastrami twarogu i rzodkiewką.

II śniadanie: szklanka mleka z 3 łyżkami płatków owsianych górskich i 3 łyżeczkami miodu

Obiad z resztek: 160g ugotowanego makaronu łazanki, 160g sosu z domowych grzybków, 220g mieszanki kalafiora i brokuła oraz 68g fileta z kurczaka.

Podwieczorek: planuję mus owocowy i wzgardzić tiramisu, które mi się kolebie po głowie

Kolacja: powtórka ze śniadania lub jajecznica z 3 jajek, zobaczy się.
mam wrażenie że dawno takich farmazonów nie słyszałama nie możesz jeszcze jakieś innego spróbować? dobrego polecanego? ja dziś za usg 150 zł zapłaciłam i mnie to troszke bolało przecież za coś mi te składki pobierają a że mój gin w przychodni gdzie przyjmuje nie robi usg tylko zaprasza prywatnie więc te kilka wizyt z usg muszę jakoś przeboleć... a badania mam za free

Edytowane przez miczka84
Czas edycji: 2016-02-03 o 16:41
Stary 2016-02-03, 16:45   #2782
slowikowa25
Zadomowienie

Lianeska nie wolno jesc tabletek na alergie w ciazy? Jeju to ja zwariuje mam silna pylice, z wlasnej glupoty nie wyleczona u podstaw tylko co roku tlumiona tabletkami ( tymi na recepte- czyli uzywanie znajomosci w aptece).

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Samarinda no tak, znam te wielkie problemy jak zapsuta gra na tablecie. Haha

10.09.2016- Córka Lena
08.01.2019- Syna Janek
slowikowa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 16:51   #2783
asiaczek87
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za mile słowa byscie widziały minę TŻ jak go obudzilam zapalając światło z krwią na nogach i na łóżku bardziej przerażony ode mnie.
Dobrze że ja trzeźwo zareagowalam, że jedziemy na izbę

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 16:52   #2784
LiliowaGwiazdka
Raczkowanie

Cytat:

:
Bylam u dzina i dostalam wyniki - jest wszystko w porzadku + skiero na kolejne + L4 . Na szczescie nie bede dzwigac chociaz przez 3 tygodnie trwania zwolnienia... A na usg skierowanie dopiero 24.02 dostane ;( tak bardzo chcialabym juz uslyszec serduszko...
LiliowaGwiazdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 16:54   #2785
miczka84
Wtajemniczenie

GG do miczka84

Cytat:
Napisane przez asiaczek87 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za mile słowa byscie widziały minę TŻ jak go obudzilam zapalając światło z krwią na nogach i na łóżku bardziej przerażony ode mnie.
Dobrze że ja trzeźwo zareagowalam, że jedziemy na izbę
współczuję nerwów
Stary 2016-02-03, 16:59   #2786
Manddy
Zadomowienie

Cytat:
Opowiem Wam o efektach mojej wizyty u dżina na NFZ. Otóż powiedział mi, że jest w stanie zapisać mi tylko badania na krew, mocz, tsh, takie podstawowe, ale to nie ma sensu, bo już mam je zrobione. Co do badań typu HIV, różyczka itp. , to są to badania nadobowiązkowe które, cytuje: "prywatni lekarze rozdają na prawo i lewo bo nie oni za to płacą", a na NFZ ktoś (w domyśle on) musi $ na to z kieszeni wyciągnąć. Więc powiedział, ze mi ich nie zapisze.
To ja dostałam tylko na krew, mocz i glukozę Reszta we własnym zakresie
Manddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 17:26   #2787
lianeska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez slowikowa25 Pokaż wiadomość
Lianeska nie wolno jesc tabletek na alergie w ciazy? Jeju to ja zwariuje mam silna pylice, z wlasnej glupoty nie wyleczona u podstaw tylko co roku tlumiona tabletkami ( tymi na recepte- czyli uzywanie znajomosci w aptece).

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Samarinda no tak, znam te wielkie problemy jak zapsuta gra na tablecie. Haha
mi alergolog i derma mówili jak moge bym brała jak najmniej
ale jeszcze mam pulmologa i ciekawe co on powie..

ℒℴѵℯ ..
lianeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 17:30   #2788
Fortuna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chrupa Pokaż wiadomość
... A termin porodu tak naprawdę w 90% odbiega od tego wyliczonego. Moja siostra urodziła 2tyg po terminie.
Stary 2016-02-03, 17:41   #2789
chrupa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fortuna1 Pokaż wiadomość
... A termin porodu tak naprawdę w 90% odbiega od tego wyliczonego. Moja siostra urodziła 2tyg po terminie.

Chociaż ginka, u której byłam w poniedziałek obruszyła się jak usłyszała, że "mi też taki TP wychodził mniej więcej". Powiedziała, że nie ma "mniej więcej". Nie zrozumiałam jej zupełnie :P Bo to może być 2 tygodnie w jedną i 2 tygodnie w drugą stronę - i wszystko ciągle w normie
Stary 2016-02-03, 18:07   #2790
nelyen
Zadomowienie

Cytat:

która pisała że ma torbiel???:

Ano ja mam, ale raczej nie boli. Czasem trochę ciągnie i myślę czy jednak za tydzień nie przejść się kontrolnie na usg, planowo mam dopiero za 3 tygodnie...

Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania.

Julia Hartwig, Kot Maurycy
nelyen jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości