|
|
#4441 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.II
A ja jak zwykle buszuję po nocach ehh
![]() Wiecie co? Sprzedałam pierścionek... Było trochę ciężko i po powrocie się popłakałam. Nie dlatego, że tęsknię za eksem, ale dlatego, że czułam się jakbym oddawała kawałek siebie, swoje marzenia, swoje plany jakie miałam związane z nim, nie wiem sama... Dziwne uczucie. Jakby coś we mnie umierało... O mało się tam nie popłakałam panu Ehh...Ale już jest dobrze ulżyło mi Ale tak się zastanawiać czy tych 50 zł, które dostałam za ten pierścionek, nie oddać jakiemuś biednemu człowiekowi albo coś. Może się zastanawiacie czumu go nie odeslałam eksowi. Po prostu nie chcę mieć z nim już nic wspólnego. Nawet takiego kontaktu hmm... paczkowo - wysyłkowego. Nie wiem czy rozumicie o co mi chodzi, ale tak jest... A teraz wyjeżdżam w sobotę na daleką imprezę i się pobawię![]() Całuję i ściskam Was wszystkie
|
#4442 |
|
Wtajemniczenie
|
I takie już stricte w temacie wątku ostrzeżenie dla Was nie-narzeczone. Mój eks zwlekał 5 lat z zaręczynami, a jak już w skutek rozmów i pytań o co chodzi, zrobił to i po kilku miesiącach się skończyło. Poszedł won. I wiecie co? Myślę, że to dlatego odwlekał w nieskończoność te zaręczyny. Zawsze było coś: a to musi skończyć szkołę, a to pieniędzy nie ma, a to cośtam. Ale on mnie po prostu nigdy nie kochał. Byłam zabawką. Nie wiem dlaczego. Dla seksu? Aż znajdzie coś lepszego? Żeby było z kim chodzić do kina? Nie wiem. Ale uważajcie i miejcie oczy i uszy szeroko otwarte! Bo potem możecie poczuc się zupełnie tak jak ja - po prostu oszukane!
P.S. Ostrzegam, ale mam nadzieję, że więcej takich psycholi na jakiego ja trafiłam nie ma, a przynajmniej wśród Waszych chłopaków
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
ale mam dobry humorek wczoraj wogóle mnie na wizazu nie było bo miałam zajęcia od 8 do 17 a potem od razu na dworzec i do TZ (a z Olsztyna jadę aż 3 godziny do domku ) TZ wczoraj caływieczór się do mnie przytulal .. a wogóle zapisal się do jakiejś szkoły policealnej i już na WKU zlozył papierek i z wojskiem ma spokój, ale najlepsze jest to. ze normalnie w tej skzole musi wsyztsko zaliczac i : bedzie miał praktyki w domu dziecka.. jakos go sobie nie wyobrażam tam chciał wybrac jakis kierunek z informtyka ale tylko opieka spoleczna została...
|
|
|
|
#4444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezusiczku, jak z perspektywy czasu na to patrzę to zastanawiam się jak mogłam być tak głupia ?! I do teraz zastanawiam się czy rzeczywiście było tak, jak mówił, czy to reakcja na to, że postanowiłam odejść...? Widzę, że tu dużo takich dramatów się rozgrywa... |
|
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
jejku dziewczyny aż się wierzyc mi nie chce jak to czytam
niektórzu faceci sa okropni... ale ciesze sie ze znalazłyście w koncu swoje drugie połowki ja jestem od 6 lat z jednym i tym samym. wcześniej ie miałam nikogo tak na poważnie.. tylko takie spotkania wieczorkiem. mam nadzieje, ze mój TZ nie okarze sie taki draniem
|
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj wstałam tak wcześnie, że sama się sobie dziwie
o 7:30 a @ jak ni było tak nie ma
|
#4447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kaska ja dzisiaj wstać nie mogłam - mam podły humor od rana, bo nie dość ze pogoda fatalna, wypłaty jeszcze nie mam, to jeszcze Mąż mi w weekend jedzie na uczelnie i od rana do wieczora bede sama Dorinka wczoraj to nie przez dzieci uciekłam - poszłam dopisać się do l;isty wyborczej - zameldowana jestem daleeekooo stąd, a chcę koniecznie głosować - obowiązek obywatelski ![]() I też uważam, że cesarka to najlepsze wyjście, a fakt, że o takich sprawach decydują mężczyźni i kobiety posiadające gromadkę dzieci nie ptorafiące czerpać z sensku przyjemności to po prostu jakaś -pranoja
|
|
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi masz racje, o takich rzeczach dowiadujemy sie dopiero jak juz jesteśmy z kims innym i wtedy nachozi pytanie: ale ja byłam głupia, dlazego wczesniej tego nie widziałam... no cóż
|
|
|
|
#4449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi a więc moje gratulacje
Każdy ma prawo być szczęsliwym
|
|
|
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja mam dzisiaj nastrój melancholijny. Niech mnie ktoś kopnie w tyłek na rozpęd... |
|
|
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi kopać nie będę
ale mogę poprzytulać ![]() i co lepiej
|
|
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki, ja dzisiaj mam dobry humor, a pobędę z Wami do 12.30 bo wzięłam sobie 1/2 dnia urlopu i jedziemy na wesele a wcześniej na małe spotkanko u rodziny Tża.
Cieszę się, że będziemy dzięki temu mieli przedłużony weekend Melodio to co Cię spotkało........tragedia Przykro mi to mówić, ale jak j opisywałaś nam te sytuacje związane z byłym- te jego kręcenia, oszustwa i to już takie jawne..... to byłam pewna, że niestety to kwestia czasu, że nic z tego nie będzie ![]() Życzę Ci Melodio, by już nigdy w Twoim życiu nie pojawił się żaden drań
|
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się nawet sprzątać nie chce :/ nic mi się dzisisja nie chce na dodatek się martwię @
|
#4455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazwyczaj było tak, że okres pojawiał się wieczorem w dniu, w którym robiłam test ![]() A testów zrobiłam już dziesiątki, tak dla komfortu psychicznego, w końcu to 15zł, a jak się widzi są jedną kreskę to od razu lżej
|
|
|
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu a co spóxnia ci się??
a ja siedze jeszczew piżamce i pisze pracaę magisterską... tzn analizaę badań, bo mam duzo ankiet(8 stron od 77 osób) i nie chce mi sie ich potem tachać do Olsztyna
|
|
|
|
#4457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Ja dla odmiany mam teraz inny problem, jakoś pomyliłam kolejność tabletek (roztrzepaniec jeden ) i pojawiło mi się jakieś plamienie i nie wiem czy nastąpi @, czy brać dalej czy przestać ???? Zgłupiałam normalnie
|
|
|
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2.bede sie bala spojrzec na wynik jak dzisiaj się nie pojawi to wysle jutro TZ do apteki
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
ja od 11 miesięcy biorę tabletki i tez wierzę ich skutecznośći
|
|
|
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam żadnego problemu, praktycznie niczego się nie wstydzę - a przynajmniej nie przychodzi mi nic takiego do głowy w chwili obecnej... Nienormalna jestem... Dorinka jednoskładnikowe bierzesz tabletki??? |
|
|
|
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
a to jesteśmy dwie ja też Yasmin
|
#4466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kupowanie tabletek uważam za objaw świadomości i odpowiedzialności, więc czego tu się wstydzić? Gorzej, jakbyś regularnie po postinor biegała...
|
|
|
|
|
#4467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
Tabletka "po"
![]() Dorinka, no to o co chodzi z tym pomyleniem tabletek? Bo ja dzisiaj wolno kapuję... |
|
|
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie, zgadzam się Ja też nie wstydzę się niczego, ostatnio poszliśmy z Tżem do sex shopu i sobie oglądaliśmy gadżety i zaczęłam rozmowę z facetem sprzedawcą na temat -czekolady do malowania ciała a pigułki czy jakieś inne testy, globulki to dla mnie pryszcz |
|
|
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jejku ja bym tam nie weszła, ale ta czekolada
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.

) TZ wczoraj caływieczór się do mnie przytulal .. a wogóle zapisal się do jakiejś szkoły policealnej i już na WKU zlozył papierek i z wojskiem ma spokój, ale najlepsze jest to. ze normalnie w tej skzole musi wsyztsko zaliczac i : bedzie miał praktyki w domu dziecka.. jakos go sobie nie wyobrażam tam 
a @ jak ni było tak nie ma

to byłam pewna, że niestety to kwestia czasu, że nic z tego nie będzie