|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVI
Hej dziewczyny!
![]() Nie zaglądałam zaledwie kilka dni, a tu nie dość, że nowy wątek, to jeszcze od razu 30 stron! Nie jestem w stanie nadrobić Jak Wy to robicie, że jesteście na bieżąco??? ![]() Z jutubem też nie jestem za bardzo na bieżąco - od szusz mam odwyk, wystarczyło mi przeczytać tytuły: "Ćwiczymy pierwszy taniec", "Wesele, jaka pomadka na ślub". Bleh... Ona naprawdę chcę z tego ślubu wycisnąć wszystkie soki:/ Żeby jeszcze coś konkretnie miała załatwione, choćby datę czy coś takiego. To jest mega sztuczne, że jeszcze nic nie wie o tym ślubie, ale już ostro rozważa, jaką szminką pomalować usta - tak, to jest priorytet tuż po zaręczynach. Czekam na serię filmów: jaki tusz na ślub, jak podkład na ślub, jaki róż na ślub i tak dalej. Przecież nie wystarczy jeden film z makijażem ślubnym, trzeba to rozbić na dziesięć, żeby kasa się zgadzała.:/ I też mnie wkur...za ta hipokryzja, jak się zarzeka, że ona się nie jara, to nie są jej tematy, wszystko skromnie itp. Olfaktoria - jak już kiedyś pisałam, wkurzają mnie jej wywody na życiowe tematy typu faceci, kasa, klientki perfumerii-żebraczki itp. Ale filmy/posty tematyczne są naprawdę rzeczowe, profesjonalne i zawsze można się czegoś przydatnego z nich dowiedzieć. Duży plus za film o powiększaniu ust, sama od dawna chcę się odważyć i fajnie, że ktoś mówi o tym głośno. Np. wśród moich znajomych bałabym się nawet o tym wspomnieć, bo dla niektórych powiększenie ust kwasem hialuronowym to wielka operacja plastyczna, po której oczywiście będzie się potworem.:/ |
|
|
|
#932 | |
|
wow
|
Cytat:
Hej dziewczyno! O tak, usta i ogółem poprawianie wyglądu to zawsze temat do długiej dyskusji. Zawsze mnie cieszy, jak ktoś nie owija w bawełnę i mówi, tak zrobiłam to i to bo miałam taką wizję/potrzebę. No i luz. Ale udawanie, że to magiczna dieta, szminka albo inne cuda to nie na moje nerwy. Przez kilka źle zrobionych ust-potworków albo źle wstrzykniętych botoxów większość ludzi ma takie beznadziejne reakcje na to. I mój hit- szczyt ignorancji: "botox w usta se wszczykneła!"
|
|
|
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ust nie powiększe, bo i tak są już bardzo duże. ale powieki na bank
|
|
#934 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobra wiem, Weronika nie gorączkuje się aż tak, ale dla mnie byłoby to podobne zjawisko. Po prostu nikt by tego nie wytrzymał.
Edytowane przez 201606201142 Czas edycji: 2016-02-03 o 15:09 |
|
|
|
|
#935 |
|
Konto usunięte
|
Marta, zdejmij kupe z głowy :< |
|
|
|
#936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No właśnie w mediach przedstawiane są przede wszystkim zdjęcia zabiegów nieudanych bądź osób, które są od tego uzależnione i zatraciły się w ilości operacji. A tak naprawdę codziennie spotykamy na swojej drodze ludzi po jakichś zabiegach, tylko po prostu tego nie zauważamy. Podczas świąt miałam taką przykrą sytuację, bo w rodzinie wywiązała się rozmowa o szeroko pojętych "botoxach", w tym powiększanie ust i tak dalej i oczywiście leciały hasła, że te osoby tak koszmarnie wyglądają, że to chore itp. No i naprawdę zrobiło mi się przykro, bo kurde to że mam kompleks ust oznacza, że jestem jakaś psychiczna?:/ Wiedza na ten temat jest bardzo niska, ale tradycyjnie każdy ma dużo do powiedzenia. olenkasz U mnie wargi są uzasadnione, bo naprawdę prawie ich nie mam. Dla mnie większość szminek odpada, bo robi mi się kreska w poprzek twarzy. Czasem nawet mi się coś spodoba, ale w drogerii nie mam odwagi wypróbować, bo boję się że nie wiem np. ktoś zobaczy że wyglądam jak klaun. Czasem kupuję sobie jakiś kosmetyk do ust w kolorze, jak np. ta kredka inglot 74, ale nieczęsto mam odwagę wyjść pomalowana na ulicę. ![]() Edytowane przez mangosteen Czas edycji: 2016-02-03 o 15:18 |
|
|
|
|
#937 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#938 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#939 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#940 |
|
Wtajemniczenie
|
Ulubieńcy u Oleśki. Czy przy prawym oku coś jej się rozmazało czy to cień tak pada?
W opisie pojawił się najlepszy na świecie Wiktor ![]()
36/2017 29/2016 25/2015 Edytowane przez natuso Czas edycji: 2016-02-03 o 16:23 |
|
|
|
#941 |
|
Przyczajenie
|
hej Dziewczyny!
Czy moglybyscie polecic mi jakies inteligentne,dojrzale vlogerki (w stylu 'Kawa bez cukru') ? Z gory dziekuje. |
|
|
|
#942 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- chodzi ci o dojrzałe w znaczeniu wieku czy dojrzałe w znaczeniu zachowania? |
|
|
|
|
#943 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- I nie zauważyła tego przy edycji?
|
|
|
#944 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#945 |
|
Raczkowanie
|
[1=d357993fb563d96255a580a 524765665475ea94f_5ff3ac0 237767;55061446]Olfaktoria najpierw mnie do siebie zraziła to pańciowatością, ale po n-tym filmiku doszłam do wniosku, że w sumie to lubię jej rzeczowość, konkretne info, które przekazuje oraz to, że nie chce jej się udawać, że jest szarą myszką i żyje jak przeciętne dziewczyna, nie stara się na siłę przypodobać widzom i być słitaśna. Może nie chciałabym jej za przyjaciółkę, ale nawet lubię jej słuchać, jest konkretna i odbieram ją jako szczerą osobę.[/QUOTE]
W sumie warto docenić, że jej wizerunek jest spójny i nie zmienia zależnie od tego "jak wiatr zawieje" i co sądzą o niej ludzie. Wydaje mi się, że wiele vlogerek nie może się zdecydować czy być luksusową damą z torebką od projektanta, czy swojską "dziewczyną z sąsiedztwa", która ubiera się tylko w chińskich sklepach, bo na inne szkoda kasy. ![]() Jedyne co mogę zarzucić olfaktorii, to kwestia jej recenzji kosmetyków (nie perfum) - swego czasu z rozmów w komentarzach wyszło, że ona kosmetyki typu kremy do twarzy kupuje właściwie tylko na podstawie marki, w ogóle nie interesuje się składami itp. i że w sumie nie ma porównania, czy one są naprawdę takie dobre, bo nigdy nie używała żadnych tańszych firm. Jeśli tak jej pasuje, to oczywiście spoko, ale dla mnie takie recenzje są niemerytoryczne, czyli nieprzydatne.
|
|
|
|
#946 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#947 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#948 |
|
Konto usunięte
|
Vlog u Ogrodowczyków. Marzena jest genialna ^^ |
|
|
|
#949 |
|
Rozeznanie
|
U Laury we vlogu pokazany drugi talerz z makaronem. Mam nadzieje, że nie będzie znowu mówić o presji jaką wywierają widzki, żeby pokazać z kim mieszka.
Z bardziej luksusowych wizerunkowo vlogerek podoba mi się CMB, z jednej strony pokazuje drogie kosmetyki, a z drugiej tanie. Podoba mi się to.
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podaje w opisie linki do produktów i do pędzla glam Hani również podała link w formie bit. ly ciekawe
|
|
#951 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przyznam, że suchy szampon nie raz uratował mi tyłek, ale to tylko w czasie wielkiego kryzysu, kiedy beznadziejny szampon nie dawał moim włosom świeżości nawet na pół dnia, a nie miałam czasu umyć głowy ponownie przed wyjściem, ale żeby całkowicie zastępować tym mycie?
|
|
|
|
|
#952 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ŻENADA fuj fuj fuj |
|
|
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d357993fb563d96255a580a 524765665475ea94f_5ff3ac0 237767;55061446]Olfaktoria najpierw mnie do siebie zraziła to pańciowatością, ale po n-tym filmiku doszłam do wniosku, że w sumie to lubię jej rzeczowość, konkretne info, które przekazuje oraz to, że nie chce jej się udawać, że jest szarą myszką i żyje jak przeciętne dziewczyna, nie stara się na siłę przypodobać widzom i być słitaśna. Może nie chciałabym jej za przyjaciółkę, ale nawet lubię jej słuchać, jest konkretna i odbieram ją jako szczerą osobę.[/QUOTE]
Dokładnie. U niej przynajmniej nie usłyszę "ah, Wy myślicie że jestem taka idealna i mam idealne życie, ale pokażę Wam, że wcale tak nie jest, jestem normalną dziewczyną, taką jak Wy!"
|
|
|
|
#954 | |
|
Użyszkodniczka
|
Cytat:
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was ma i używała może tych kredek ze smashboxa do konturowania?
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#957 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#958 |
|
Konto usunięte
|
jak sobie wyciśnie to zalożę się że pączki na głębokim tłuszczu da rade usmażyc
Get ready with me Tłusty Czwartek albo moze raczej get greasy with me Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2016-02-03 o 17:34 |
|
|
|
#959 |
|
Raczkowanie
|
czy któraś z Was może polecić mi bardzo jasny podkład. Dodam, że Loreal True Match N1 jest za ciemny, to samo z Lancome Tent Miracle 005
A może któraś z Was używała tego Shade adjusting drops lightening lub czegoś podobnego?
|
|
|
|
#960 |
|
Konto usunięte
|
Nieee nie róbcie tego, ja kocham pączki i faworki (tudzież chrust ^^), jak się teraz opychać mam?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.

Jak Wy to robicie, że jesteście na bieżąco??? 

Dobra wiem, Weronika nie gorączkuje się aż tak, ale dla mnie byłoby to podobne zjawisko. Po prostu nikt by tego nie wytrzymał.

W opisie pojawił się najlepszy na świecie Wiktor