![]() |
#4891 | |
Nindżopesz
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4892 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
niecnotliwa dziewica
|
To chyba mi się wada wzroku pogłębia, bo niezależnie od pory roku nie widziałam tam jakoś dziewczyn w skórzanych opiętych szortach, do tego przezroczystych rajstopach i ogólnie robiących wrażenie czekających na propozycje.
#4894 |
Panaroja
|
No popatrz , a ja widuję , w szortach i nie tylko . Tylko że wcale nie czekają na propozycje .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4895 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale sie jzu pozegnalam z tym ze kiedys to osiagne, bo mi nijak nie wychodzi ipo prostu wygladam se zwyczajnie szaromyszowo, ale ostatnio na miescie wpadło mi cos takiefgo w oczy co sie nazywało agencja wizerunku??? czy cus takiego...mialam oblukac w necie co tam dajo i za ile..ale mi sie nazwa zapomnila... marzy mi sie tez zeby miec "cos fajnego" na głowie, trzego by nie trzeba było utrzymywac istylizowac tylko zeby sobie było i fajnie wygladało, najbardziej bym chciala aby to były włosy proste jak druty pociete w jakies geometryczne poliastyczne linie... ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- hejka,znad męki z instagramem, po kolejnym dniu gdzie 4 razy w rozmowach z róznymi ludzmi pojawil sie temat ze musze mic insta postanowilam w to uwierzyc
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2016-02-02 o 20:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4896 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() teraz mam fajniejsze botki, ale niestety jeszcze za dużo tłuszczu na tak dopasowaną sukienkę ![]() Cytat:
![]() gotowców bym nie tknęła kiedyś chodziłam do wietnamczyka w mojej wsi, ale później znajoma tam chwilę pracowała i zdradziła parę sekretów ich kuchni i przestałam ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- który kallos kjmn najlepszy? ![]() keratin nie robił nic, omega ok, ale bez szłau myślę o którejś nawilżającej albo emolientowej blueberry ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
Póki co znalazłam bardziej rudą farbę niż obecny celtycki/sikowaty, będzie mniej poczciwie. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4898 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Melduję,że wracam do świata żywych ![]() Po jakimś psychicznym nic mi sie nie chce ![]() Betty, jak dla mnie to Bluberry i Czereśnia ( dzialanie takie samo, tylko zapach czereśni bardziej chemiczny owocowy a Bluberry kwiatowy), Aloe i Multiwitamina, te dwa też podobne, ale jak bym musiala wybrać, to jednak Multiwitamina, wlosy jakieś takie żywsze. No i podobno nowy Cavior jest super, ale nie wiem, nie mialam . Ja bym sie dala pokroić za kręcone /falowane włosy . A te moje dziady nawet się powyginać nie chcą same z siebie. Jak bym je codziennie prostownicą traktowala. Nie ma sprawiedliwości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[table]Betty na instasia![/table] niech wszyscy wiedzą, że jestes naj ![]() edit: kurdeee, zapomniałam, jak się wstawiało tę ikonkę z napisem na tabliczce ![]() ![]() Cytat:
![]() ja za falowane takie a'la retro fale ![]() Moje tez proste jak kołki, tylko po całej nocy w warkoczu łapią mniej więcej pofalowany wyglad. Ale loki? neva ![]() ![]() Orsay ma porypane rozmiarówki spódnic ![]() wczoraj na wyprz znalazłam dwie trapezowe skórzane spódnice: jedna 34, a druga 40 i obie były dobre ![]() ![]() Ale i tak przy kasie jeszcze ołówkowa znalazłam i ją capnełam. I teraz się zastanawiam, czy dobrze zrobiłam. Mega obcisła i wyglądam w niej bosko, ale jak w domu usiadłam na krzesle, to sztywna i ciśnie w brzuch, boje się, ze popęka (kiedys przyszłam do pracy w mega obcisłej ołówkowej kiecce 36, to pękła na biodrach jak usiadłam ![]() I toto capnełam, bardzo maj stajl ![]() http://www.orsay.com/pl-pl/sale/bluz...-68403060.html Dzisiaj kolejna imprezka po pracy ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-02-03 o 09:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4900 | |
Zakorzenienie
|
Joł jołbaru snad reflaksjiiiii i jak wczorajszy film? Oglądał ktoś?
Pościmy ? No i piątek się zbliża ![]() Cytat:
I jak wyniki? Ja chyba pójde jutro na żebry bo nie wiem jak moje ![]() ![]() ![]() Dodaj do omegi oliwy z oliwek ![]() ![]() Co do wuosów to jak zwykle chcemy mieć to czego się nie dasię
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2016-02-03 o 10:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4902 |
Zakorzenienie
|
ja lubię swoje proste włosy (duża dowolnośc splatania i upinania), tylko kurde do retro stylu nie pasują
![]() na szczęście długą bluzke miałam, to zakryło A i dziury nie było na wylot, bo kiecka z camaieu podwójny rzad szwów miała, to mi gacie nie prześwitywały ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-02-03 o 10:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | |||
Zakorzenienie
|
zwyklaki na grubym słupku 8cm, z okrągłym noskiem i 2 zamkami, ale mega wygodne i pasują do większości ciuchów
chociaż kuszą mnie te z venezii z wstawkami ze skóry smoka ![]() Cytat:
![]() 2. dzięki ![]() o kawiorze czytałam, że średni ![]() to chyba wezmę bluberry chyba że będzie multiwitamina ![]() Cytat:
w zupełności wystarczają mi followersi i naśladowcy w realu ![]() Cytat:
![]() mogę pracować, ale jeszcze jeden etap ![]() 2. podkręcam olejami ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Nindżopesz
|
Smoka! Które to?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- U mnie oliwa z oliwek robi dobrą robotę ![]()
![]() |
#4906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po warkoczu mam takie romantico rozlazłe coś tam http://blog.shareight.com/wp-content...-Lannister.jpg a do retro pasują konkretne fale i loki ![]() https://www.google.co.in/search?q=ce...etro+long+hair
![]() |
#4907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4908 |
Zakorzenienie
|
masz foty? google samych facetów pokazuje
![]() i jeszcze victorian, tez same krecone ![]() http://1.bp.blogspot.com/-QR9JFtgrL1...irstyles-2.jpg https://i.ytimg.com/vi/eHphyt80jqI/hqdefault.jpg ja bym mogła nawet spac w palipotach, żeby mi się to trzymało dłużej niż dwie godziny ![]() ![]()
#4909 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2016-02-03 o 12:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4910 | |||||
Panaroja
|
snad niczego
![]() weź Ty nie pitol jak potłuczona ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.nie chcę Cie martwic, ale retrofale powstają wyłącznie sztucznie ![]() 3.nie tylko Orsay ![]() 4. ![]() 5.uuu , toś się rozhulała ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2016-02-03 o 16:03 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | ||||
Zakorzenienie
|
Dobry znad farby odrostowej
![]() ![]() ![]() Cytat:
2. Moja pani od biologii z LO 3. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() jak masz jakies tipy to pisz ![]() i przyjmij zaproszenie do polubienia mojego fp ![]() ![]()
![]() |
#4913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakie zaproszenie? Gdzie? Nic nie dostałam ![]() Ale właśnie Cię tam zaczęłam obserwować ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4914 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() a co dto znaczy nie spamuj sie?? a jak ktos mnie zacyna obserwowac to mam go tez zaobserwowac bo inaczej sie obrazi i mnie odobserwuje?
![]() |
#4915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje są totalnie bez sensu, proste nie sa na pewno, kręcone też na pewno nie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. nie mam czasu na fb, bo on masę czasu zajmował - twitter jest dużo sprawniejszy i przydatniejszy 2. zapomniałam hasła i nijak się tam nie zaloguję ![]() Nie spamuje się czyli nie wrzuca się hurtem kilkunastu zdjęć w ciągu 20 min. np z wycieczki. Co innego pokaz mody. Tzn wypada jak np to konkurencja lub artysta z małym dorobkiem, no i w Twoim wypadku mamy lub potencjalne mamy. I koniecznie zacznij obserwować dziewczyny z Twoich okolic, które wrzuciły swoje zdjęcia ślubne lub właśnie wybierają sukienkę lub się zaręczyły. To są twoje potencjalne klientki. Ale profile mające po kilka tys. i mało interesujące fotki możesz spokojnie sobie darować, bo to zbieracze, którzy gromadzą followersów żeby później wszystkich wyciepać i cieszyć się, że mają tysiące fanów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4917 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() wlasnie sie smialam z kolezanka ze teraz to mi tylko twitera brakuje,ale na razie dam se siana ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- a! i o co chodzi z tymi hasztagami z insta na początku? instaboy,instagirl,instan ewborn...yyy? sam newborn nie wystarczy? i dalej co instaciąza, instasesjazdjeciowa wogole jest jakas zasada co do tych hasztagow czy sie je robi dowolnie wg wlasnej fantazji?
![]() |
#4918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Im więcej hasztagów, tym większa szansa, że ktoś znajdzie jak takowy wpisze w wyszukiwarkę. Teoretycznie możesz wymyślać, ale lepiej dodawać funkcjonujące. No i koniecznie dodawaj #kraków Twitter jest fajny, bo: 1. cza pisać zwięźle coby się zmieścić w 140 znakach 2. DM działa lepiej niż jakikolwiek komunikator na telefon, że o smsach nie wspomnę i w nim nie ma ograniczeń jak długa ma być wiadomość 3. tam są wszyscy - od lotnisk, przez muzea po ztm, co bywa bardzo przydatne, i co najważniejsze szybko odpisują na zadawane pytania 4. można wyciszać i banować profile 5. można zablokować nie tylko hasztagi, ale i słowa występujące w tweetach, żeby nie były wyświetlane 6. wkrótce ma być możliwość pisania 10000 znaków (na co większość się buntuje i nie chce, bo 140 wystarcza) a wtedy fb upadnie. Nie wiem jak działa teraz fb, ale ci którzy przyszli z fb na TT już na nim zostali i nie używają fb.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett Edytowane przez Karkki Czas edycji: 2016-02-03 o 23:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | |
Zakorzenienie
|
znad urobku
góry dietetycznych faworków i mniej dietetycznych krokietów pieczarkowych i szpinakowych ![]() no któreś z tych wężowych, na jesieni stacjonarnie macałam i mi się dużo podobało ale jako bazowe musiałam kupić ugrzecznione i drugich nie dokupiłam ale może na wyprzy ![]() a nie zażółca? ![]() Cytat:
![]() tzn. jak coś się dzieje i mnie skierują z fb lub innego miejsca, to sobie o nich przypominam i śledzę tam. ale sama z siebie ![]() dla mnie tt jest jak tvn24 fb jak skakanie po kanałach a tv nie oglądam wcale chyba powoli dojrzewam do wyłączenia serwisów społecznościowych. albo chociaż wakacje sobie od nich zrobię. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tv też nie oglądam i dobrze mi z tym. Z wiadomości w internecie sprawdzam tylko prognozę pogody i repertuar kin i teatrów. No dobra, spakowanam, wyfarbionam, czas spać a jutro komu w drogę temu miotła. Odezwę się jak wrócę. Pilnujcie Baru ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.