Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;) - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-03, 08:20   #3961
mikonada
Zakorzenienie

Dot.: Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;)

ja polecam wizażankę ciastko_ w Kielcach
robiłam u niej genialne były!

ma swój salon, podeślę Ci na fb link
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 09:00   #3962
Nelsari
Raczkowanie

GG do Nelsari

Cytat:
Napisane przez KasiaiKamil Pokaż wiadomość
jak tylko będę to na pewno zrobię zdjęcia o ile mi pozwolą :/ już się nie mogę doczekać kiedy będę mogła tam pojechać.
Dziewczyny chce wybrać kolor przewodni i tak się głowię od kilku dni nad nim, żeby pasował do wnętrza sali (którego nie znam), więc czekam aż zobaczę sale ale chce ten kolor na zaproszeniach które powinnam zacząć już projektować. Jestem w takim zamkniętym kole .... Powiedzcie mi czym Wy kierowałyście się przy wyborze tego koloru, a może w ogóle olać jakiś tam kolor i niech wszystko będzie "jakieś tam" zwracają goście uwagę na wystrój sali ? a może mi napiszcie jakie Wy miałyście kolory to się zainspiruję.
Zdjęcia powinni pozwolić Ci zrobić bo to w sumie dla nich reklama, skoro pokażesz je dalej A jeśli chodzi o kolor przewodni to u nas będzie granat z bielą i nutką czerwieni - żeglarsko! my od kilku lat co roku latem pływamy więc to powiązane z naszą pasją, zaproszenia, winietki i cała oprawa będzie żeglarska, nawet myślę o beczce z rumem

Co do alkoholu to bimber można dawkować i jak widać że towarzystwo pijane to zwklekać z uzupełnieniem - takie moje zdanie.

[/QUOTE] Twoja rybka była piękna w paryzance kupowalas prawda? Nie mialas problemów z tanczeniem i w ogóle z poruszaniem się? ja jestem niska, i nigdy bym nie przypuszczała ze ktokolwiek mi ja zaproponuje. Tak wiec Dziewczyny, polecam rundke po salonach aby zweryfikować swoje wyobrażenie o sukni ślubnej [/QUOTE]

Ja póki co mierzyłam tylko w jednym miejscu może z 10 sukien i też było podobnie tylko w drugą stronę - mierzyłam suknie dopasowane u góry z koronkami i zwiewnym dołem lub koronkowe rybki, po czym poprosiłam o suknię w A z serduszkiem żeby mieć pewność że takiej nie chcę i potem przymierzyłam kolejne 2 w tym stylu... więc nigdy nic nie wiadomo - muszę też zabrać się wreszcie za poszukiwanie sukni i zobaczymy jak to się skończy :P

Jeśli chodzi o buty to wg mnie wartko kupić taneczne na pewno będą o niebo wygodniejsze, można też zrobić na zamówienie dostosowane do stopy tylko jeszcze nie wiem jakie to koszta.

majowa_burza Co do księgi gości mówię zdecydowane tak! szczególnie przy fotobudce - skoro już będą się zajmować robieniem zdjęć to niech Wam jedno wkleją na pamiątkę i coś wpiszą. Myślę że po latach fajnie będzie to obejrzeć
Nelsari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 09:18   #3963
wstega90
Przyczajenie

Ja się właśnie zastanawiam, czy kwestię naklejek nie rozwiązać tak, żeby nie zlecać tego ani firmie, która zajmuje się stricte takimi ślubnymi rzeczami (koszty...), ani jakimś firmom, które są monopolistami na rynku. Chciałabym wesprzeć niewielki, najlepiej lokalny biznes. I najlepiej przez internet, bo czasu coraz mniej ;-)
wstega90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 09:22   #3964
Nusia1988
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez majowa_burza Pokaż wiadomość
A czy księga goście cieszyła się u Was zainteresowaniem? Byłam na jednym weselu, gdzie była i goście, zwłaszcza młodzi nawet chętnie się wpisywali. Tam było też tak, że fotograf robił zdjęcie parze i zostawiało się miejsce do wklejenia. U nas będzie fotobudka, więc zdjęcia można byłoby wklejać od razu aczkolwiek zastanawiam się, bo na weselu goście mają się po prostu dobrze bawić, a nie zajmować sobie czas różnymi atrakcjami.
Ja uważam że księga gości zwłaszcza jeśli będzie możliwość wklejenia tam zdjęć jest super pomysłem! My mieliśmy instaxa i naprawdę cieszyło się to powodzeniem a i teraz już kilka razy z przyjemnością ją czytałam. Z tym zajmowaniem czasu to nie przesadzałabym, zdjęcie robi się ile? 5min, kolejne 5 na wpisanie się do księgi a pamiątka na całe życie!

A jeśli chodzi o buty to ja też szczerze polecam taneczne. Kupiłam takie na ślub kremowe a później identyczne czarne i wszystkie taneczne imprezy w nich obskakuję Są mega wygodne!

Edytowane przez Nusia1988
Czas edycji: 2016-02-03 o 09:24 Powód: buty
Nusia1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 10:16   #3965
Nelsari
Raczkowanie

GG do Nelsari

Cytat:
Napisane przez wstega90 Pokaż wiadomość
Ja się właśnie zastanawiam, czy kwestię naklejek nie rozwiązać tak, żeby nie zlecać tego ani firmie, która zajmuje się stricte takimi ślubnymi rzeczami (koszty...), ani jakimś firmom, które są monopolistami na rynku. Chciałabym wesprzeć niewielki, najlepiej lokalny biznes. I najlepiej przez internet, bo czasu coraz mniej ;-)
Ja Ci mogę zrobić naklejki, tylko ja się zajmuję reklamą więc na wódkę naszych folii nigdy nie kleiłam zakładam że jeśli będziesz mrozić wódkę to może być problem... bo każda folia powinna być klejona do suchej powierzchi, ale jak się zamrozi wódkę to nie gwarantuję że folia będzie się trzymać... ewentualnie mogę w międzyczasie to sprawdzić
Nelsari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 13:25   #3966
ttunia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nusia1988 Pokaż wiadomość
Ja uważam że księga gości zwłaszcza jeśli będzie możliwość wklejenia tam zdjęć jest super pomysłem! My mieliśmy instaxa i naprawdę cieszyło się to powodzeniem a i teraz już kilka razy z przyjemnością ją czytałam. Z tym zajmowaniem czasu to nie przesadzałabym, zdjęcie robi się ile? 5min, kolejne 5 na wpisanie się do księgi a pamiątka na całe życie!

A jeśli chodzi o buty to ja też szczerze polecam taneczne. Kupiłam takie na ślub kremowe a później identyczne czarne i wszystkie taneczne imprezy w nich obskakuję Są mega wygodne!
A kupowałas przez internet czy gdzieś w Kielcach? Bo wiem ze ci aa jest sklep na wesołej ale jeszcze tam nie dotarłam a sama poważnie myślałam o tanecznych.
ttunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 13:35   #3967
Nusia1988
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ttunia Pokaż wiadomość
A kupowałas przez internet czy gdzieś w Kielcach? Bo wiem ze ci aa jest sklep na wesołej ale jeszcze tam nie dotarłam a sama poważnie myślałam o tanecznych.
Przez internet. Sklep sensatiano. Zrobiłam odcisk stopy, wymierzyłam no i oczywiście miałam możliwość zmiany i dopasowania do stopy ale od początku idealnie leżały.
Nusia1988 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-03, 13:37   #3968
ttunia
Raczkowanie

Dzięki wielkie;-) zawsze to lepiej przez sprawdzony sklep
Stary 2016-02-03, 14:25   #3969
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lyoness Pokaż wiadomość
mogg, mam prosbe, ty robisz sobie czesto rzesy 1:1 czy moglabys mi podac namiar na twoja kosmetyczke? zastanawiam sie czy nie zrobic sobie przed slubem i chcialabym znalezc kogos sprawdzonego, z gory dziekuje
kochana mam ale 60 km z kielc, ja nie jestem z kielc niestety , ale mogę Ci polecić będizesz na 100% zadowolona klik robi ona paznokcie - piękne warto naprawdę zrobi ci wszystko na pazurkach i tam dziewczyna robi rzęsy też piękne ! tylko zapisz się wcześniej bo u nich klientki drwiami i oknami walą na pazurki do niej chodziłam i polecam w 100% zresztą poczytjcie opinie
mogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 16:24   #3970
Kasia 88
Raczkowanie

KasiaDi dzięki za informacje odnosnie mebli. Robilas cos u nich? Ja chyba będę zamawiać dekoracje sali od dziewczyn z inspiracji slubnych. Fajne, konkretne dziewczyny
Dziewczyny czy jeśli raz będę chodzić po salonach i mierzyć te same suknie to myślicie ze Panie się będą na mnie dziwnie patrzeć?
Kasia 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 16:28   #3971
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasia 88 Pokaż wiadomość
KasiaDi dzięki za informacje odnosnie mebli. Robilas cos u nich? Ja chyba będę zamawiać dekoracje sali od dziewczyn z inspiracji slubnych. Fajne, konkretne dziewczyny
Dziewczyny czy jeśli raz będę chodzić po salonach i mierzyć te same suknie to myślicie ze Panie się będą na mnie dziwnie patrzeć?
nie powinno ich to absolutnie obchodzić a Ciebie martwić

09.05.2015
mahoniowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 16:33   #3972
Kasia 88
Raczkowanie

Dzięki Mahoniowa juz miałam stresa muszę zrobić rundke jeszcze raz. Moja mama juz wybrała suknie, która jej się podoba, i w sumie jest to moja faworytka ide jeszcze raz ze starsza. Piękne suknie maja w Prestiżu. Niepozorny salon, a tyle cudnych kiecek
Stary 2016-02-03, 17:14   #3973
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KasiaiKamil Pokaż wiadomość
Czyli z tym kolorem przewodnim wesela to trochę nadmuchana sprawa ... młode się przejmują, dobierają a goście mają w nosie ... i ja jako gość też mam w nosie :P więc nie będę się stresować, chociaż kropki jak u czarnej kawy mogą ciekawie wyglądać

wiem który to sklep zajrzę tam na pewno dobrze usłyszeć że mam jeszcze czas bo stres mnie już zżerał :/
Jutro mam dzień wolny, biorę się za zaproszenia jeśli będę mieć dylemat które zrobić liczę na Wasze wsparcie
Dokładnie Nawet się tym nie przejmuj. U mnie goście nawet nie wiedzieli jakie kwiaty były na stołach, mimo tego, że mieli je przed oczami

Cytat:
A czy księga goście cieszyła się u Was zainteresowaniem? Byłam na jednym weselu, gdzie była i goście, zwłaszcza młodzi nawet chętnie się wpisywali. Tam było też tak, że fotograf robił zdjęcie parze i zostawiało się miejsce do wklejenia. U nas będzie fotobudka, więc zdjęcia można byłoby wklejać od razu aczkolwiek zastanawiam się, bo na weselu goście mają się po prostu dobrze bawić, a nie zajmować sobie czas różnymi atrakcjami.
Myślę, że u mnie się cieszyła, tylko za późno sobie przypomniałam, żeby ją z pokoju do sali znieść No i nie wszyscy się wpisali

Cytat:
Napisane przez wstega90 Pokaż wiadomość
Ja myślę, że jeżeli liczysz się z kosztami, to daruj sobie te naklejki lub zawieszki na wódkę. Absolutnie nikogo nie obchodzi co dynda z wódki, albo co tam jest naklejone. Zamiast wydawać pieniądze na takie duperele, dołóż te 100 czy 200zł do porządnych butów. Ja dzień przed ślubem sobie uświadomiłam, że nie kupiłam zawieszek i w dniu ślubu (ani tym bardziej teraz) tego nie przeżywałam.

Cytat:
Dzięki Mahoniowa juz miałam stresa muszę zrobić rundke jeszcze raz. Moja mama juz wybrała suknie, która jej się podoba, i w sumie jest to moja faworytka ide jeszcze raz ze starsza. Piękne suknie maja w Prestiżu. Niepozorny salon, a tyle cudnych kiecek
W Prestiżu są do niczego krawcowe. Moja siostra cioteczna u nich kupowała suknię na wymiar i gdyby moja ciocia na pierwszej przymiarce nie zjechała z góry do dołu krawcowej, to siostra miała by biust rozjechany na boki i sięgający do pępka, a kontrafałdy, które były najważniejsze w tej sukni, odbiegałyby od tych, które były na manekinie… Skończyło się na tym, że sukienkę uszyły od początku tak jak należy. Ale ciekawe ilu PMkom zrobiły z sukni tragedię.
I chyba Mikonada tam przerabiała używaną suknię, którą kupiła, to jej zrobiły taką masakrę, że w końcu wypożyczyła inną suknię ślubną.
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 17:23   #3974
Kasia 88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Dokładnie Nawet się tym nie przejmuj. U mnie goście nawet nie wiedzieli jakie kwiaty były na stołach, mimo tego, że mieli je przed oczami

Myślę, że u mnie się cieszyła, tylko za późno sobie przypomniałam, żeby ją z pokoju do sali znieść No i nie wszyscy się wpisali

Ja myślę, że jeżeli liczysz się z kosztami, to daruj sobie te naklejki lub zawieszki na wódkę. Absolutnie nikogo nie obchodzi co dynda z wódki, albo co tam jest naklejone. Zamiast wydawać pieniądze na takie duperele, dołóż te 100 czy 200zł do porządnych butów. Ja dzień przed ślubem sobie uświadomiłam, że nie kupiłam zawieszek i w dniu ślubu (ani tym bardziej teraz) tego nie przeżywałam.

W Prestiżu są do niczego krawcowe. Moja siostra cioteczna u nich kupowała suknię na wymiar i gdyby moja ciocia na pierwszej przymiarce nie zjechała z góry do dołu krawcowej, to siostra miała by biust rozjechany na boki i sięgający do pępka, a kontrafałdy, które były najważniejsze w tej sukni, odbiegałyby od tych, które były na manekinie… Skończyło się na tym, że sukienkę uszyły od początku tak jak należy. Ale ciekawe ilu PMkom zrobiły z sukni tragedię.
I chyba Mikonada tam przerabiała używaną suknię, którą kupiła, to jej zrobiły taką masakrę, że w końcu wypożyczyła inną suknię ślubną.
Ojej czyli niekoniecznie jest ok. Dzięki za info
Stary 2016-02-03, 17:53   #3975
niemampomyslu_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lyoness Pokaż wiadomość
mogg, mam prosbe, ty robisz sobie czesto rzesy 1:1 czy moglabys mi podac namiar na twoja kosmetyczke? zastanawiam sie czy nie zrobic sobie przed slubem i chcialabym znalezc kogos sprawdzonego, z gory dziekuje
Ja mogę polecić klik, robię u niej rzęsy od kilku dobrych miesięcy☺

Edytowane przez niemampomyslu_
Czas edycji: 2016-02-03 o 17:58
niemampomyslu_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 18:07   #3976
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej czyli niekoniecznie jest ok. Dzięki za info
No niekoniecznie. Ale może da się kupić suknię z wieszaka, wtedy wiesz jaką kupujesz
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 19:09   #3977
ttunia
Raczkowanie

Cytat:
A ja właśnie dzisiaj tamtędy przechodziłam i wpadła mi jena z wystawy w oko. Ale powiem wam lepszy hit. Jak ostatnio chodziłam za sukienka nie doszłam juz do ms mody w tęczy a poza tym byłam źle nastawiona po waszych opiniami dzisiaj szłam sienkiewicza z koleżanką i tak weszliśmy bo akurat przechodziłysmy. Normalnie szok. Pani jakaś od drzwi nas wita, pyta kiedy ślub, jakiej sukienki szukam, jak któraś skomentowałam ze fajna tylko za duże ma kolo to ze nie ma problemu żeby było mniejsze, koronkę tez mogę sobie inaczej rozłożyć jeśli taki układ mi się nie podoba. No generalnie szok! Jeszcze kol źle nastawiłam na ten salon a po wyjściu pytała się czy na pewno o nich mówiłam;-)
Stary 2016-02-03, 19:35   #3978
maja111111
Raczkowanie

Cytat:
A ja właśnie dzisiaj tamtędy przechodziłam i wpadła mi jena z wystawy w oko. Ale powiem wam lepszy hit. Jak ostatnio chodziłam za sukienka nie doszłam juz do ms mody w tęczy a poza tym byłam źle nastawiona po waszych opiniami dzisiaj szłam sienkiewicza z koleżanką i tak weszliśmy bo akurat przechodziłysmy. Normalnie szok. Pani jakaś od drzwi nas wita, pyta kiedy ślub, jakiej sukienki szukam, jak któraś skomentowałam ze fajna tylko za duże ma kolo to ze nie ma problemu żeby było mniejsze, koronkę tez mogę sobie inaczej rozłożyć jeśli taki układ mi się nie podoba. No generalnie szok! Jeszcze kol źle nastawiłam na ten salon a po wyjściu pytała się czy na pewno o nich mówiłam;-)
ja niestety nie odniosłam pozytywnego wrażenia po wizycie w tym miejscu wręcz przeciwnie- powiedziałam, że więcej moja noga tam nie postanie ale Twój przykład jest najlepszym dowodem na to, że każdy może trafić inaczejja kupiłam pierwszą sukienkę jaka mi wpadła w oko.akurat w salonie Magdy Basąg. dziewczyny, które tam pracują są super
maja111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 19:43   #3979
antena22
Zadomowienie

Cytat:
może naczytały się złych opinii na wizażu i zmieniły podejście
Ja jak tam byłam to odniosłam wrażenie że tylko ta starsza Pani jest taka niemiła. Moja koleżanka kupowała tam suknię i znowu miała straszne problemy podczas przymiarek. Krawcowa była bardzo niemiła.Po uszyciu sukni okazało się przez materiał na wierzchu widać halkę! Gdy zwróciła na to uwagę to krawcowa stwierdziła że taką sobie suknie wybrała a koleżanka mówiła mi że w salonie nie było tego widać.
Stary 2016-02-03, 19:44   #3980
Kasia 88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maja111111 Pokaż wiadomość
ja niestety nie odniosłam pozytywnego wrażenia po wizycie w tym miejscu wręcz przeciwnie- powiedziałam, że więcej moja noga tam nie postanie ale Twój przykład jest najlepszym dowodem na to, że każdy może trafić inaczejja kupiłam pierwszą sukienkę jaka mi wpadła w oko.akurat w salonie Magdy Basąg. dziewczyny, które tam pracują są super
Potwierdzam, ze dziewczyny są super. Aż chce się tam być, doradzaja, maja dużą wiedzę i fajna energie suknia, która mi się podoba tez jest od Magdy Basag.
Stary 2016-02-03, 19:57   #3981
maja111111
Raczkowanie

Cytat:
Potwierdzam, ze dziewczyny są super. Aż chce się tam być, doradzaja, maja dużą wiedzę i fajna energie suknia, która mi się podoba tez jest od Magdy Basag.
a pamiętasz jej nazwę?
Stary 2016-02-03, 20:11   #3982
Kasia 88
Raczkowanie

Cytat:
a pamiętasz jej nazwę?
Niestety nie nie widzialam jej tez na stronie internetowe, ale jest na fb. Nawet dwukrotnie

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
a pamiętasz jej nazwę?
A która Ty masz sukienke?
Stary 2016-02-03, 20:13   #3983
maja111111
Raczkowanie

Cytat:
Niestety nie nie widzialam jej tez na stronie internetowe, ale jest na fb. Nawet dwukrotnie

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

A która Ty masz sukienke?
ja mam górę od jednej a dół od innej jak będę miała zdjęcia po przymiarce to chętnie pokaze
Stary 2016-02-03, 20:16   #3984
Kasia 88
Raczkowanie

Cytat:
ja mam górę od jednej a dół od innej jak będę miała zdjęcia po przymiarce to chętnie pokaze
A mozna tak? Nawet nie zapytalam jasne, chętnie zobacze a kiedy masz ślub?
Stary 2016-02-03, 20:21   #3985
maja111111
Raczkowanie

Cytat:
A mozna tak? Nawet nie zapytalam jasne, chętnie zobacze a kiedy masz ślub?

na szczęscie można dzięki temu sukienka jest taka jaką chciałam a ślub mam w maju
Stary 2016-02-03, 21:27   #3986
mogg
Zakorzenienie

Maja ja to samo mialam gore inspirowalam sie suknia i zrobilam podobna a dol taki jaki mi sie wymarzul hyhy razem tworzyly fajna calosc suknia byla inspirowana na jednej konkretnej sukience

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-02-03, 22:19   #3987
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
U nas wpisali się prawie wszyscy. My mamy księgę drukowaną jednostronnie, na jednej stronie (prawej) są życzenia i miejsce na zdjęcie a obok, po lewej, na "plecach" poprzedniej kartki przykleiłam karki z życzeniami Przez to księga bardzo "spuchła", ale lubię ją czytać i oglądać Super pamiątka! Bardzo się cieszę, że ją zrobiliśmy

Cytat:
No patrz! Może coś się zmieniło w końcu :P Albo losują - dzisiaj jesteśmy miłe dla drobnych blondynek, które przestąpią próg lewą nogą :P

26.10.2014

30.04.2015
Oluniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-03, 22:20   #3988
mogg
Zakorzenienie

Za to ja jak bylam fatalnie !!! :// ale fajnie ze tak cie milo obsuzyly

zrobiłam pierwszy krok - zadzowniłam by um,owić się do ortodonty ))

Edytowane przez mogg
Czas edycji: 2016-02-04 o 12:10
Stary 2016-02-04, 12:36   #3989
ZakochanaZabka
Zadomowienie

i kogo wybrałaś ?
ja od wczoraj zaczęłam diete i ćwiczenia znów niezła pora nie? dzień przed tłustym czwartkiem zacząć diete... i dziś sie bije sama ze sobą, że nie zjem ani jednego pączka...

A tak wgl to oglądałam zdj i film z wesela na którym byłam w sierpniu i foto-video było studio bliks. Gdyby ktoś chciał opinie to film fajny,ciekawy, w trakcie zabawy są fajne przerywniki, trwa 2 godziny, zdjęć jest bardzo dużo na płytce bo coś kolo 1600 + prezentacja z podkładem muzycznym z wszystkich zdj. zdjęcia jak dla mnie można znaleźć fajniejsze w tańszej cenie. a w kwietniu bede mogła ocenić sale pod wiatrakami
ZakochanaZabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-04, 13:43   #3990
domick
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ZakochanaZabka Pokaż wiadomość
i kogo wybrałaś ?
ja od wczoraj zaczęłam diete i ćwiczenia znów niezła pora nie? dzień przed tłustym czwartkiem zacząć diete... i dziś sie bije sama ze sobą, że nie zjem ani jednego pączka...

A tak wgl to oglądałam zdj i film z wesela na którym byłam w sierpniu i foto-video było studio bliks. Gdyby ktoś chciał opinie to film fajny,ciekawy, w trakcie zabawy są fajne przerywniki, trwa 2 godziny, zdjęć jest bardzo dużo na płytce bo coś kolo 1600 + prezentacja z podkładem muzycznym z wszystkich zdj. zdjęcia jak dla mnie można znaleźć fajniejsze w tańszej cenie. a w kwietniu bede mogła ocenić sale pod wiatrakami
Ja jestem na diecie trzeci tydzień i również od trzech tygodni ćwiczę dzisiaj -2kg na wadze, -4cm w talii, -2 w brzuchu i -2 w biodrach. Cieszę się jak dziecko normalnie :p odpuść tego pączka, nie jest wart żeby go zjeść :p
domick jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości