![]() |
#151 |
BAN stały
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 II
hej
odp. na pytania. Mamy kszesełko, ale takie w spadku po innym dziciaczku z rodziny. Ale myślę, że specjalnie nie kupilibyśmy. To zależy od warunków. Mamy taki rozkładane do krzesełka z stolikiem tylko na początku myłam Filipowi buzię przegotowaną (kilka dni) a potem wodą z kranu. Teraz też ma mmyjkę i kilka razy dziennie przemywam mu twarz, a to się zapluje, albo pobrudzi podczas jedzenia a to najje się kurzu itp. odnośnie domestosa - raz na jakiśczas używam. Nie robi krzywny ceramice. kaszki nie daję - ale je w dzień sporo glutenu. ostatnio podjadał kanapkę ze swojskim pasztetem - oj jak mu smakowało. lubi też same wafle - takie jak do wafli z melkiem Czarinko - trolki kochane i przeurocze Co do kombinezonu - kupiłam w ciemno na allegro nowy 86. zobaczymy (49,90 - mam nadzieje, że się nie nadzieje na szmatkę) ikolu - przesyłam fasolki sukcesywnie, Jeżu tak bardzo chciałabym ci pomóc, współczuje i czasami wiem jak to jest. Nie będę się rozpisywała, bo Michał czasami czyta, nie chce mu robić przykrości. Ogólnie kochany mężczyzna, ale czasami samiec z niego wychodzi i też mam ochotę go zostawić na cały dzień z tym wszystkim. ojjjjjjjjjjj garnuszki u mnie jest to samo - jak Filip marudzi to.... Michał mówi - może jest głody.. a ja.. to na co czekasz, daj mu cyca ![]() Julito - cóż za oświadczyny - jestem pod wrażeniem Hadżi - masz czadowego maila (heretyk) W naszym szpitalu na położnicznym urodził się tysięczny mińszczanim. Mamy buuuuuuum dzieciowe. madziu - ja czyszczę wannę proszkiem do prania (to taki mój patent - prawie wszystko nim czyszczę) ot. trochę proszku na gąbeczkę lub większą czszoteczkę i wiura. minuta osiem i wanna lśni czystością. Myję co 2 dni. aaaaaa. Fifi zaczął spacery urządzać - to przy łóżku to trzyma się szczebelków i idzię koło łóżeczka. Czyżby raczkowanie mu się znudziło, ale dlaczego????? Teraz to by tylko stał. lachkasiu - chiciałam spytać dokładnie o to samo co garnuszki - myślałam, że już opuściłaś materac. Dzeciaczki przecudne na zdjęciach ŻYCZĘ WAM DUŻO ZDROWIA - zaczyna się sezn przeziębień. |
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do drugiej sprawy...hmmm witaj w klubie ![]()
![]() |
#153 |
Zadomowienie
|
Lachkasiu bardz ładnie wyglądasz i masz ekstra okularki, jednak pokusiłabym się zobaczyć Ciebie z grzywką bo masz wysokie czoło.
Kamilanet zdolniacha z Fifiego, już chodzić zaczyna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
hej.
![]() buziaczki dla bartusia gołąbkowego z okazji kolejnego ukonczonego miesiaca ![]() ![]() ikola - nie wiem czy to jakis sezon na taki podly nastroj ale ja tez sie tak czuje, na cale szczescie witus jest grzeczny i nie sprawia mi zadnych kloopotow, ale ja sie kiepsko czuje - ciesze sie ze mam zdrowego i slicznego synka, ze dobrze sie rozwija, z tztem tez sie uklada, ale cZegos mi brakuje, codziennie jest tak samo, wstaje rano, jem sniadanie -> karmie wita -> poczytam poczte, wizaz -> idziemy na spacer, zakupy -> pozniej sprzatanie, gotowanie obiadu, pranie, opieka nad malym, zabawy, przebieranie, zupki, kupki, ..... nie narzekam (boze sama sobie zaprzeczam ![]() czekam na jakiegos pozytywnego kopniaka od was ![]() ![]() no i sobie poplakalam troche ![]() kasia333 - super kurteczke wyhaczylas w lumpku, ja wczoraj kupilam witowi sweterek i bluze, jutro wkleje fotki lachkasiu - swietny filmik, i twoja fryzurka tez, masz ladne oprawki kamila - no no to fifi zdolniacha niesamowity garnuszki - sliczny jest twoj synalek, fajne robi minki ![]() ![]() ja jeszcze tez nie mam obnizonego lozeczka, ale moj wito jakos sie nie pali do tego zeby kombinowac cos w lozeczku, ale jak wy juz dawno macie to w sobote irek obnizy to lozeczko, bo jak sie witowi zachce zdezerterowac z lozeczka to nie da ryda ![]()
#155 |
Zadomowienie
|
witajcie
![]() na razie tylko się witam, bo musze się wykąpać, bo padnięta jestem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do później... |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
BAN stały
|
Czasami myślę, czy to nie za szybko, ale pocieszam się tym, że do niczego go nie zmuszam, on i tak jest "osłabiony" tymi ząbkami.
i niedługo wyjdzie ósmy ząbek. Czarino - zapomniałam Ci odpowiedzieć - tak Michał ściął włosy, a to zdjęcie za firanką to Fifi z moją siostrą. I troszkę zdjęć: na pierwszym moja mama i Pysia. drugie to Fifi myśliciel i film http://kamilanet.wrzuta.pl/film/n7O2zjWphU/ - to sprzed tygodnia chyba - było jeszcze ciepło Edytowane przez Kamilanet Czas edycji: 2008-02-08 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
Marta może to jakieś przesilenie jesienne
![]() ![]() Kamila dziękuję za fasolki. Doskonale Cię rozumiem. Mój TZ tez generalnie dobry i pomaga, ale chodziło mi o to, że On nie ma pojęcia jak to jest być całymi dniami sam na sam z dzieckiem w domu. Niby nic...a jednak przy dziecku nie wiadomo w co ręce włożyć. I jeszcze zabawiac je, wysłuchiwać jęków, uzbrajać się w cierpliwość, uspokajać siebie a potem dziecko, żeby nie przenosic emocji..., zapanowac nad bałaganem tworzącym się wokół dziecka (przy jedzeniu, zabawie, przewijaniu), oj...pisac mi się nie chce. Właśnie zaproponowałam TZowi spędzenie połowy soboty z Ulą, ugotowanie Jej papu, podanie, zrobienie czegos nam do jedzenia i wstawienie prania. Powiedział, że jak zdąży to wszystko zrobić to zrobi. Zapytałam czemu mna nie zdążyć? Odpowiedział, że Ula ma różne dni, lepsze i gorsze. Ja na to, że właśnie chciałam, abu tego zasmakował i dlatego Go proszę o zostanie z Ulą. Nie gańcie TZta za Jego odp. Faktem jest, że ja czasem też nie daję rady i obiad jest kupny, bo nie mamy jeszcze w zwyczaju (będąc u rodziców) gotować na zaś. A zawsze tak robiliśmy. Teraz przy Uli trzeba robić dzień wczesniej papu, bo inaczej amba ![]() ![]() ![]() Lachkasiu mój zięciunio pysznie wygląda ![]() ![]() ![]() garnuszki Olaf ciacho ![]() Kamila Fifi ładnie sobie radzi z tą szczotą ![]() kaśka super zakupki. Ja swoje foty wkleję, gdy wrócę do siebie - po weekendzie bo kapelusz i szalik kupowałam do kompletu - a reszta rzeczy u mnie w domku. Wtedy też zapodam fotki Ulowych zakupów. Byłam dziś u lekarza z łapką. Mam kolejne zabiegi - te same co dotychczas + 1 nowy. Trochę pomogły. Będę je brać u siebie w miasteczku. Pan dr powiedział, że jeśłi nie pomogą to mam zadzwonić do niego na komórkę (?) - zadziwił mnie takim podejściem- i wtedy skieruje mnie do Gdańska na badania, czy komórkowo jest wszystko ok. |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
Garnuszki za kurtkę-płaszczyk dałam 36 zł, za spodnie 16, a za bluzkę 5
![]() ![]() ![]() Synta wreszcie się odezwałaś ![]() ![]() ![]() lachkasiu widzę, że huśtawka się Nikusiowi podoba ![]() ![]() ![]() ![]() ikola Ty to masz los... krystian też się ostatnio często budzi, ale ja myślę, że to dziąsełka go bolą, bo już ma takie twarde w miejscu jedynek górnych, że chyba lada dzień mu wyjdą. Co do pomocy tżta to ja nie mam się na kogo złościc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() freddy ja też mam problem ze zrobieniem zdjęc Krystianowi jak się śmieje. Jak zobaczy aparat to koniecznie chce go dorwac i wcale mu wtedy nie jest do śmiechu ![]() zazula wklejam Ci link (też wizaż) gdzie może coś znajdziesz dla swoich włosków. http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103211 W ogóle to chcę Ci napisac, że śliczna z Ciebie dziewczyna ![]() ![]() Kamilko to ja się cieszę jak gwizdek (ukradłam powiedzenie ikoli ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
ikola - solarium - to jest dobry pomysl
![]() ![]() tez pojde, a pozniej do kolezanki na ploty, chociaz ona teraz jest w ciazy, wiec rozmowy tez o kupkach i zupkach ![]()
#160 |
Zadomowienie
|
Ech.... najlepsiejszym sposobem to byłaby jakaś dobra impra
![]() ![]() ![]() ************ Qrde, ja to chyba ostatnio nic nie robię tylko się żalę ...???... A wszystko wynika chyba raz z mojej "starości" - trzeba było wczesniej decydować się na dziecko, po teraz to człowiek nie ma już tyle cierpliwości, dwa - z otępienia umysłowego spowodowanego siedzeniem w domu - jedyna rozrywka to wyjście na zakupy. Kamila no buziole dla Fifka za wkraczanie w następny etap rozwoju ![]() ![]() ********** WYMYŚLIŁAM!!! Zauważyłam, ze Uli wszystko jakby mija po 15.00 gdy dostanie cyca. Moze Jej w dzień brakuje cycucha? Ustawione już mamy tak, że karmię ją o 7.00 rano i potem dopiero ok. 15.00, tak jakbym z pracy wracała. W międzyczasie dostaje kaszkę (je ze smakiem i zupkę - różnie to bywa). Soczków pić nie chce. Bawi się smokiem z butelki. Herbatek tez nie. Wciskam Jej napoje łyżeczką. Rzadko pije z butli. Edytowane przez ikol_a Czas edycji: 2007-10-11 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zadomowienie
|
Marta, ikola, witajcie w klubie lekko zdołowanych
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Witam,witam i o zdrowie pytam ![]() Wiecie ci,tak sobie myślę,ten czas tak szybko leci że nawet się nie obejrzymy jak nasze maleństwa będą obchodzić roczek ![]() Moja maleńka jutro będzie kończyć siedem miesięcy i już widoczne są nowe postępy takie jak nowe słownictwo ![]() dziś mówiła bee bee ba ba ma ma i to pierwszy dzień jak mamcie rybcie ![]() ![]()
#163 |
Raczkowanie
|
Wszystkie już śpicie,ja tylko pobieżnie przejrzałam posty ale zdjęcia obejrzałam wszystkie,dzieci śliczne !!!!!!!
Odpowiem tylko na jedno zielone. Madzia jakim mleczkiem myjesz ? Chyba nie tym do kuchni ? No na pewno nie tym,po co w ogóle zadaje takie pytanie. Ja kąpie małą w wanience ale czasem jak kąpaliśmy się w dużej wannie to zawsze ją myłam płynem lub mydełkiem. W ogóle mam zwyczaj za każdym razem przed każdą kąpielą umyć swoją wannę i wanienkę dzidziusia ![]() Już zmykam bo jestem bardzo chora,wszyscy chorujemy,mamy katar potworny.Synek budzi się,słyszę go.Mąż z nim teraz śpi. Boję się że Agatka będzie od nas chora.Już dziś coś drapała się po nosie.Pewnie ją swędział i drażnił ją katarek. Życzę miłego piątku ![]()
#164 |
Zakorzenienie
|
ja nie spie
![]() ehhhhh i tylko ja sie ostalam na wątku ![]() ale cholera co ja tu robie o tej porze ![]() ![]() ![]() ![]() radosc - sliczna córcia, fajny z niej pulpecik na 3 fotce, szkoda ze ta druga troszke niewyrazna jak ze mamy juz nowy dzien to: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() z okazji kolejnego miesiaca na swoim koncie ide spac bo naprawde pomyslicie ze mi dos odwala na mozg (juz i tak skurczony przez ciążę) spijcie dobrze (przeciez i tak tego nie przeczytacie bo spicie ![]() no to milego dnia zycze ![]()
#165 |
Raczkowanie
|
Witam z rana.
Chyba pierwszy raz ja zaczynam dzień ![]() Marta dziękujemy z Adzią za pamięć ![]() W ogóle już z góry dziękujemy za życzonka bo nie będzie Nas cały dzień. Proszę o dobre myśli dla mojego synka bo jest bardzo chory,tzn nic groźnego,katar i kaszel ale wiecie sami jak dziecko przechodzi takie przeziębienia. Wczoraj w nocy długo siedział na ubikacji bo go brzuszek bolał i wydawało mu się że chce mu się kupeczkę. Jeszcze ![]() ![]() ![]() Z okzazji kolejnej miesięcznicy Coś nie zagląda teraz do Nas Nati ![]()
#166 |
Wtajemniczenie
|
Eloł dziewczyny !
Ikola - wczorajszy dzień u nas był dokładnie taki sam. Michałek dał mamusi popalić. Szczegóły to pewnie Jula poda. Ja od siebie napisze że z małym zostałem sam w domu od 17 do 19. Miałem ambitny plan rozmrożenia lodówki a właściwie zamrażalnika. Nasz Miś postanowił jednak nie spać o ustalonej porze ( 17 –18) i dzielnie mi towarzyszył. Spać mu się chciało ale chyba swędzące dziąsełka skutecznie odpędzały sen. I tak na zmianę, bawiłem się z Michim i skrobałem zamrażalnik . Szczęśliwie obaj wytrzymaliśmy do pory kąpania . Po butelczynie Michałek odpłynął chyba już o 20:30. Lachkasia – Noooooo Ci powiem że włoski pasują, pasują. ![]() Kamilka - nick na maila „pożyczyłem” z nazwy gry. To było dawno , dawno temu gdy na świecie niepodzielnie rządziły kompy z prockami 100 lub 133 MHz. Pamiętacie te czasy . Wtedy królowała Gra Doom i jej podobne. Macie bardzo ładne drzwi ![]() Wisienko - coś pozytywnego .... hmm........ Może to . Wyobraź sobie co się będzie działo gdy Nasze Maluszki Po raz pierwszy w życiu zobaczą .. ..... ..... .... kolorową.. .... .... .... choooooiiiiiinkę. ![]() ![]() ![]() Tak się zastanawiam które z naszych pociech pobije rekord w przewracaniu choinki ![]() Widzisz To oczyma duszy ![]() Radość - córa piękna ![]() Czarinko – co u ciebie ! ! ! Ikol - i jak depracha minęła. Może Scupła podam nam jakiś przepis na TurboDrinka, Kończe bo i tak tego posta od 8 piszę i skończyć nie mogę.
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czesc wszystkim. hadzi - tez czasami sobie o tym mysle ![]() ![]()
![]() |
#168 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#169 |
Wtajemniczenie
|
hadzi - tez czasami sobie o tym mysle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() My też ![]() ![]() Chyba mi Scupła migneła na liście. Pisz , pisz Czarinko, dużo ,dużo pisz
#170 |
BAN stały
|
hej
dzięki Hadżi za wytłumaczenie. Tak pamiętam procki tylu hercowe - ale nie byłam jakoś wtedy zainteresowana grami... Dżwi są solidne to prawda, ale nie są od drugiego wejścia do domu (od tyłu) to takie wejście do kuchni (mojej tymczasowo). Jak jest ciepło to wystawiam Fifka przed drzwi a sama gotuje i sprzątam a on mnie widzi. Dziewczyny uważajcie - Mój Fifi odgryzł ostatnio po kawału dwa puzzle. Wypluł, ale miałam stracha. Chyba zaczaił do czego ma zęby... i jak ładnie mówi tata mama - ale raczej robi to nieświadomie. uwielbia jak jesteśmy razem w domu - całkiem inaczej(spokojniej) się zachowuje. Teraz męczy tatę i wydaje okrzyki wojenne, bo zrobił kupę.....(kakę) hadżi - choinka ------------- my z Michałem właśnie o tym rano rozmawialiśmy. Bo fifi dostaje amoku jak widzi światełka.... |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W tamtych czasach miałem tyle lat co obecnie większość Mam natym forum ![]() Teraz to żonka na mnie czasem Tetryk mówi ![]() Duża Kaka ![]() odznacza " Kupa " + Co do choinki to najbezpieczniej będzie przymocować do sufitu ale nie będzie wtedy choinkowych "efektów specjalnych" z udziałem Dzieci ![]()
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nasz wito tez ![]() ![]() ja nie daje witkowi puzli do zabawy z tego samego powodu ze obgryza im rogi ![]()
![]() |
#173 |
Wtajemniczenie
|
oj nasz wito tez
![]() ![]() To prawda. Zaraz po pracy muszę szybko ręce myć i wziąść Michiego na ręce bo inaczej to jest dzika awantura. Dodam jeszcze że teściowa jako jedyna jest bardzo pozytywnie przyjmowana przez Michałka. Nie ma się zresztą co dziwić, bo jest u nas codziennie.
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehehe moj tz ma to samo z witem, tylko go zobaczy w drzwiach i juz wyciaga lapki, slodko to wyglada, a rano jak irek wstaje do pracy to sobie pogadaja bo wito juz nie spi
![]() |
#175 |
Zadomowienie
|
witam
całusy dla solenizantów ![]() Co do grzywki to mam taką z boku, ale zawinęła się i nie widać na zdjęciu ![]() ![]() odezwę się może wieczorkiem, bo jedziemy na weekend do mamy i muszę nas spakować. Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
kasiulach - milego pobytu i mamy
a ja wklejam zdjecie sweterka ktory kupilam dla witolda, wiadomo gdzie ![]() kupilam jeszcze 2 bawelniane bluzy, ale sie susza bo juz wyprane, a sweterek chyba musze w rekach no i juz checi brak a i jeszcze zdjecia mojego dezertera z pontonu julita- ogladalam na tvn style, mamo to ja, i byl pokazany ten basenik ktory ci ostatnio wkleilam, ten sam, super wygladal, lepiej niz na zdjeciu w allegro dno tez ma dmuchane, maluchowi jest miekko i wygodnie, ja tez ruszam na polowania na allegro i kupie witkowi
#177 |
BAN stały
|
no własnie - Filip aż piszczy jak zobaczy Michała
Witek - jak on jest fajowy - niedługo wyfrunie zupełnie... Coraz bardziej mam chęć na ten pontonik. też oglądałam dzisiaj powt. MAmo to ja. Myślałam, że mam bardzo dobry materac, a okazuje się, że te gryczano kokosowe są srednie. ![]() kasiu właśnie - też miałam wspomnieć, czy nie reflektujesz na grzywkę... jak będzie gęściejsza nie zawinie ci się. ja swoją narazie zapuszczam, ale lubię siebie w grzywce i nie wiem czy nie ściąć. Ikolu - co robisz z mleczkiem - jak tyle nie karmisz i faktycznie ona może chceć posiumkać |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Wtajemniczenie
|
Martuś ależ Wito jest śliczny i wesolutki
![]() ![]() Sweterek super! Ja bym go normalnie w pralce wyprała ![]() 'Mamo to ja" dzisiaj oglądałam ale basenu nie zauważyłam. Pewnie dlatego, że tak na raty oglądałam, bo Miś ma już 2 dzień meeeega marudy. Ale to super, że go polecają ![]() ![]() ![]() Reklamacji w banku nam nie uznali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To chore jakieś jest!!!! Nagle im się tak porobiło bo jak składałam reklamacje to jakoś takich problemów nie mieli, dupki Napisałam list do mojej siostry ciotecznej, która kiedyś pracowała jako radca prawny w PKO w Warszawie, żeby mi doradziła co dalej robić i czy wogóle jeszcze coś robić. Zobaczę co mi odpowie. A póki co, to czekam na oficjalną, papierową odpowiedź od PKO, którą mają nam wysłać w poniedziałek (na razie mam tylko informacje telefoniczne od tej mojej znajomej z PKO). Zmykam bo Miś coś kiepsko śpi Aaaa czyżby nasz Wituś miał dzisiaj imieninki? Profilaktycznie ![]()
- Tygrysku...! - Co Prosiaczku? - NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... Edytowane przez Atiluj Czas edycji: 2007-10-12 o 13:22 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
kamila, julita - dzieki za komplementy dla mojego witulanda
![]() ja tez ogladalam mamo to ja na raty i akurat o materacykach nie widzialam, ja mam kosos-pianka i tez nie wiem czy dobry ![]() julita - no w szoku jestem z tym bankiem ![]() ![]() ostatnio ogladalam program o wlasnie kradziezach pieniadze przez bankomat, ze jakies kamery instaluja zlodzieje, zczytuja pasek magnetyczny czy jakos tak, policjant mowil zeby zaslaniac reka jak sie wpisuje pin, no do czego to dochodzi, z tym sweterkiem to zobacze, narazie musze uzbierac troche prania, bo nie mam na tyle zeby wstawic pralke (to bardzo dziwne przy mozliwosciach witka i mojego tzta) nie wiem czy witek ma dzisiaj imieninki ![]() ![]() ![]()
#180 |
Zadomowienie
|
Dzień okropny i już mógby się skończyć....
Współczuję paskudnych humorków, niestety mnie terz dopadł znowu - to chyba pogoda albo cóś w powietrzu ![]() Jutro wesele a mi się wcale tam nie chce iść. Moja Milena ma zostać z moimi rodzicami, a jak zobaczy mojego tatę to dostaje białej gorączki, boi się go jak diabła - nie wiem jak to będzie. Nie wiem czy ona tam wytrzyma cały dzień (ślub jest już na 16!!) i noc, nie wiem jak uśnie... Martwić sie będę i nici z zabawy ![]() Ikola - współczuję tych ekscesów Ulci, trzymaj się no i miłego odetchnięcia w sobotę ![]() ![]() garnuszki - Twój Olafek jest śliczny, taki elegancji - super!! Freddy - moja Milenka też tak ma jak zobaczy aparat, wielkie zdziwienie na twarzy i zero uśmiechu. KasiuL - fajna fryz, pasuje Ci, chętnie obejrzę też wersję z grzywką. Ja się na wesele przefarbowałam na ciemny brąz, prawie czarny wyszedł - zobaczycie na fotkach po... Kamila - Fifuś jak zwykle świetny!!! Fajne ma to krzesełko. Odnośnie obniżonego łóżeczka to my też jeszcze nie obniżaliśmy, Milena w ogóle się nie podnosi w łóżeczku, nie siada. Odpisuję tak po łebkach bo nie mam już za bardzo czasu, zaraz zmykam do domku. Jeszcze tylko Wam wrzucę fotki z tego wesela w czerwcu - w tej sukience będę, zakupków - czapeczki i kolczyków i jedno Milusi. No to zmykam, do później!! ![]() I jeszcze!!!! Wszystkiego naj naj dla Natalki i Agatki!!!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.