![]() |
#181 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 II
Dziewczyny czy też to wodzicie ! ! !
Angie ![]() Już wiem po kim Milenka TAKA URODZIWA. ![]() Wyglądasz Rewelacyjnie na tych fotkach. ![]() Włosy też Pirwsza Klasa ![]() Modelka z Ciebie jak Talala.
#182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i hadzik bedzie mial ![]() a swoją drogą to prawda ze angela to fajna babeczka, i tzcik tez fajny ![]() angie - milej zabawy na weselu, sprobuj sie wyluzowac
![]() |
#183 |
Wtajemniczenie
|
No tak
![]() Poradź teraz co zrobić aby kary surowej uniknąć. Ratuj mnie teraz ! ! !
#184 |
Wtajemniczenie
|
Ja tak na szybciora. Zobaczyłam fotki Angie i kopara mi opadła
![]() Dziewczyno jaka Ty jesteś śliczna!!!! A jaką masz figurę ![]() Ja też chcę taką ![]() ![]() Sukienka bardzo ładna, ale prawde mówiąc gapiłam sie na Ciebie, a nie na sukienkę. Nawet jak byś założyła worek po kartolach, to i tak byś super wyglądała. Jesteś ozdobą tej kreacji ![]() I jeszcze czego Ci zadroszczę to Twoje włosy. Przepiękne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kup jakies ![]() ![]()
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
Buziaczki dla swiętujących Nataliki i Agatki
![]() wczoraj miałam jeszcze wpasć i poczytać, ale nie wyszło ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi o urodę Angie to w pełni podzielam zdanie Czarinki i Hadziego
![]() ![]() ![]() Sukienkę oglądałam dopiero za 3 podejściem ![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi o reakcję Hadziego, to z jednej strony mu się wcale nie dziwię, natomiast z tej drugiej strony, to jego słuszna reakcja zwalnia mnie z "udawania", że inni faceci nie istnieją. Wcześniej, nawet jak któryś z Waszych Tż-cików mi się baaardzo podobał, to starałam się tego nie okazywać zbyt entuzjastycznie żeby nie ranić uczuć Hadziego. Takie mi się to jakieś zasadne wydawało. Myślałam sobie, że może być mu przykro jak jego żonka na forum będzie piała z zachwytu nad urodą innego faceta. No ale dzięki dzisiejszej reakcji czuję się jakby "zwolniona" To trochę tak, jakbym wolność słowa odzyskała. Martuś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Basiu kuruj Milkę ![]() ![]() ![]() ![]() Ikola, Marta u mnie taki stan trwa już jakieś 2 lub 3 tygodnie (oczywiście taki mocno nasilony bo zwykły marazm to już od jakiś 3 - 4 miesięcy). Nie widzę jakoś tego światełka w tunelu Dlatego ciężko jest mi Wam coś poradzić. Może rzeczywiście to solarium przyniesie efekt. Życzę Wam tego z całego serca ![]() ![]()
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Hej
...ja i Olaf byliśmy dzisiaj od ok 11.30 do 13 w "otwartym przedszkolu". jest to przedszkole do którego chodzą dzieci wraz z opiekunami:rodzicami, babcią lub kimś innym. Bardzo nam się podobało, Olaf był najgłośniejszy z wsyztskich dzieci, widać mu się bradzo podobało. Było wspólne śpiewanie, jedzenie przy wspólnym stole, potem zabawy wewnątrz i na podwórku. Super sprawa, będziemy chodzić od poniedziałku systematycznie, no chyba że zaśpimy hehe. ...w przedszkolu dzieci tez wspólnie myły rączki przed jedzeniem, sumie dla Olafa takie przedszkole to super sprawa, nie mamy tutaj znajowmych z małymi dziećmi i Olaf skazany jest niestety na nasze towarzystwo tylko. Tam nauczy sie bawić z dziećmi i będzie miał kontakt z rówiesnikami. Wiśniowysad, Ikola, Kaśka333 dzięki za komplement ![]() Kamilanet Fifi świetny i jak nieźle wymiata szczotką ehhee, mały pomocnik rośnie...a i włoski ma fajne jakby irokeza miał...widze też że ma ten sam klocek co Olaf z fischer price. fotka jak jest zamyślony cudna. Ty też pięknie wyglądasz i tak młodziutko, Twoja mama tak samo, bardzo ładna z niej kobieta. Kaśka no to rzeczywiście tanio udało Ci sięnabyć takie fajne ciuszki Radośc brawa dla Agatki za nowe słowa i zjedzenie rybki. Piękna dziewczynka. dobra muszę kończyć, resztę dopisze pózniej aha widziałąm foty Angie i normalnie mnie zamurowało. Ale z Ciebie laska, jakbym była facetem to chyba bym się zakochała: świetne ciało, włosy, buzia no poprostu cała boska!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
a jakis szampan? a kuku-drink? a zywiec? a skrzynka piwa? a beczka wina? cholera ale dalam plamę ![]() ![]() jula - wybacz mi ![]() ![]()
#190 |
Wtajemniczenie
|
Martuś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
dzieki ci, w ostatniej chwili mnie wyratowalas od tego kata w bacikiem
![]()
#193 |
Zadomowienie
|
hejka
my juz na wsi, mam pojechała do warszawy w odwiedziny a my dotrzymujemy towarzystwa braciszkowi. nawet ciacho piekę, cappuccino ![]() Angie jakby mój tż powiedział, niezłe ciacho z Ciebie, po prostu piękna kobieta ![]() Marta Wituś tak słodko się uśmiecha deezerterując, pewnie chciał zmyli przeciwnika Garnuszki jak byłam w Niemczech moja kuzynka też chodziła na te zajęcia i dzięki temu nawiązała wiele nowych przyjaźni Kasiu wkleję ci haki u mamy, ona ma drewniane futryny (wiszą tam jakieś 8-9 lat), u mnie w mieszkanku są metalowe i mam nieco inaczej, w poniedziałek jak wrócę wrzucę fotki, ok? Radość Agatka śliczna, ![]() wersja z grzywką będzie jutro, po modelowaniu fryzjerki, bo pewnie znowu mi ucieknie ![]() a tu zaś rękoczyny odchodzą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zadomowienie
|
Jejciu, ja Wam ogromnie dziękuję za te pochwały, tylko jest właśnie jeden problem o którym chyba zapomnieliście... te zdjęcia są z czerwca i do dzisiejszego dnia ubyło mnie SPORO!!! Mam ogromny kompleks z powodu mojej obecnej wagi (44kg)
![]() Jula nie gniewaj się na Hadżiego, On pewnie pamiętał że narzekałam na swoja chudość i chciał mnie pocieszyć tyle że wtedy ZA chuda nie byłam... Garnuszki - faktycznie fajna impreza, tylko jak Twój Olafek będzie miał taki bliski kontakt z różnymi dzieciaczkami to uważajcie na zarazki, żeby jakiegoś katarku czy czegoś nie załapał.
#195 |
Wtajemniczenie
|
Angie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A na Hadziego się nie gniewam. Obawiam się nawet, że zaczynam być wypruta ze wszelkich uczuć. Ale mam jeszcze odrobinę nadziei, że się mylę. Zależy to w głównej mierze od jego zachowania. Albo może jest wynikiem mojego "nastroju" ostatnimi czasy ![]()
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
Sto latek dla moej synowej Natalki i dla Agatki
![]() Wiśniowysad sweterek superowy, zazdroszczę Wam tych zakupów lumpkowych, swoją drogą powiedziałąm mojemu TŻ-towi o tym jakie fajne rzeczy kupujecie, a on oburzony haha a ja i tak swoje myślę ![]() Atiluj no szkoda że z tą reklamacją tak wyszło, no może ta kuzynka coś doradzi. Angie dzięki za komlepnety dla Olafka.Milusia ślicznotka, zresztą po mamusi jak już pisałam wczesniej, która wygląda oszałamiająco ![]() Basienko buziaki dl aEmilki i oby szybciutko wyzdrowiała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
Hej.
Na wstępie chcę podziękować Heretykowi ![]() ![]() Naprawdę, urzekły mnie, no i Alusie oczywiście. Dziękuję Wam bardzo ![]() Ogromnie się cieszę, że bedziemy rodziną ![]() Zdjęcia Wita, Milusi i Olafka superowe. Śliczne mamy dzieciaczki. Wicio fajnie wygląda taki uciekający z pontona. A Olafek to cud, miód i orzeszki. Amant Ci garnuszki rośnie. O Milusi to juz nie wiem co napisać, bo urodę odziedziczyła po mamie. Angie z mojej strony to absolutnie nie było żadne pocieszenie, tylko stwierdzenie faktu. Swoją wagą się nie przejmuj, bo ja ostatnio się ważyłam i wskazówka stanęła na 43 kg. ![]() Więc nie skomentuje tego ![]() lachkasiu Nikuś uroczy. Fajny z niego trzpiotek. Ty też ładnie wyglądasz, tylko fotki niewyraźne. Co do Waszych nastrojów...To nie wien czy to plaga jakaś, czy co. Może jakaś epidemia, bo mój nastrój tez jest daleki od błogiego. Nie wiem, może to ten brak słońca tak na mnie działa ![]() Wczoraj po pracy zostałam na piwie (nie siedziałam długo, zostałam 2 godziny dłużej) i się kurdę rozkleiłam ![]() Siedziałam z moją bardzo dobrą koleżnką i tak sobie rozmawiałyśmy. I w pewnym momencie pękłam. Rozmowa z nią dużo mi dała. Ta koleżnaka jest odemnie 2 lata młodsza, ale ma taką "mądrość życiową". W sumie podniosła mnie trochę na duchu, ale cóż... Jest jak jest. A jest kurka beznadziejnie. Powiem Wam, że czuję się kompletnym zerem. Nic nie jestem warta: ani jako człowiek, ani jako kobieta, ani jako matka. Nie spełniam żadnych z tych funkcji tak, jak się powinno. Wogóle czuję się przegrana, mam poczucie zmarnowanego zycia, zmarnowanych lat. W pracy czuję się kompletnym debilem. Tam wszyscy studiują, mają partnerów, mają plany na przyszłość... A ja? A ja mnic. Zero planów, zero ambicji, zero realizacji. Takie chodzące gówno po ziemi. I po co to? Po nic, chyba na złość światu istnieje takie coś jak ja... Ikola, Jula, Marta wybaczcie, że nie odniosę się do Waszych problemów że nie pocieszę. Ale sama nie wiem co mam napisać. Przesyła tylko buziaka ![]() Trzeba jakoś się trzymać, jakoś przetrwać. W końcu kiedyś zaświeci słońce. Choć z każdym dniem trudniej mi w to wierzyć... Kasia wklejam Ci zdjęcia moich haków. Wklejałam je już wcześniej Marcie. |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zadomowienie
|
Garnuszki - wtedy ważyłam jakieś 49/50kg to różnica jest conajmniej 5 kg, to przy moim wzroście (160cm) i drobnej budowie robi kolosalną różnicę w wyglądzie.
Nie mogę teraz więcej pisać bo Milka zaczyna marudzić, zresztą nie ma się co dziwić jej pora na kąpiel. Dziś siedzimy same, TŻ wróci może na 24 z pracy... ![]() Do później!! PA
#199 |
Zadomowienie
|
nadrabiam zaległości z tygodnia - starałam się cos napisac od piatku ale albo mnie wywalało albo Marcjanka nie dała popisać.
Więc zacznę od zyczeń miniurodzinowych dla Adasia i Piotrusia z piątku, Michasia Julity i Hadżiego, Bartusia Gołąbka, I dzisiejsze dla Agatki i Natalki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kamilanet masz takie krzesełko dla Filipa w jakim Ja się wychowałam. Moja maluda dostała krzesełko na egzorcyzmy Drewexu - tez się rozkłada na stoliczek osobno, je w nim każdy posiłek bo uważam że musi się od początku nauczyć jeść przy stole, nie mam ochoty później ganiać z żarciem po całym mieszkaniu ani tego sprzatać. Moja babcia chodziła za kuzynem z obiadem po całym podwórku byleby tylko zjadł. Ikola tez mam takie dni jak Ty wczoraj - zastanawiam się kiedy w drzwiach zobaczę policję z powodu maltretowania dziecka, nastrój poprawia mi fakt że ponad 3/4 mieszkańców mojego bloku ma małe dzieci i ja teżs słyszę jak tamte dają do wiwatu swoim rodzicom. Co do kataru - Marcjanka chyba się nauczyła że frida wyciągająca dundelki z nochalka pomaga i już nie ryczy na jej widok. Buziaki dla wszystkich
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#201 |
BAN stały
|
Czarino - BYŁAŚ JESTEŚ I BĄDŹ MĄDRA, PIĘKNA I SZCZĘŚLIWA. mASZ DLA KOGO ŻYĆ.
Nie pisz tak - nie wolno!!!! Kto jak kto ale ty jesteś żywym przzykładem kobiety z przyszłością. Masz dzieci, a jak dobrze pójdzie to poznasz może kogoś, może jeszcze pójdziesz na studia... zobaczysz...jesteś i będziesz górą głowa do góry - ino już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Wtajemniczenie
|
Czarinka sama mam doła więc raczej pocieszać nie powinnam. No ale ku***wa jak czytam takie coś:
Powiem Wam, że czuję się kompletnym zerem. Nic nie jestem warta: ani jako człowiek, ani jako kobieta, ani jako matka. Nie spełniam żadnych z tych funkcji tak, jak się powinno. Wogóle czuję się przegrana, mam poczucie zmarnowanego zycia, zmarnowanych lat. W pracy czuję się kompletnym debilem. Tam wszyscy studiują, mają partnerów, mają plany na przyszłość... A ja? A ja mnic. Zero planów, zero ambicji, zero realizacji. Takie chodzące gówno po ziemi. I po co to? Po nic, chyba na złość światu istnieje takie coś jak ja... To najchętniej bym Ci wlała. Normalny, bezlitosny łomot bym Ci spuściła. Jak możesz tak myśleć o sobie? Człowiekiem nie jesteś???? A kim do cholery? Zabijasz, pastwisz się nad innymi.... co jeszcze? Z tego co ja wiem, to kobietą jesteś w 100% (no w łóżku Cię nie sprawdzałam) ale zdjęcia widziałam, wypowiedzi czytałam, głos słyszałam.... i jestem starsza, to wiem lepiej ![]() Matką dobrą nie jesteś? No tak ![]() Piszesz o zmarnowanych latach - no może masz takie poczucie co do kilku momentów w swoim życiu ale i tak owoce tych momentów są warte wszystkiego! Popatrz na nie jak już zasną! Zmarnowane życie? A ile Ty masz lat? 89 czy może 93? Kobieto - młoda jesteś, ładna, zadbana, niezależna, zdrowa!!!!! Wiesz ile osób nie może tak o sobie powiedzieć! Teraz praca - współczuję Ci szefa - kompletnego idioty. No sorry ale inaczej nie można powiedzieć o człowieku, który zamiast zatrudniać najlepszych żeby firma kwitła, zatrudnia debili. A tak poważnie, to co sama o tym sądzisz? Dlaczego Cię zatrudnił? Bo się nadawałaś? Czy może się ulitował? No aż mnie telepie Piszesz, że inni w pracy studiują - no fajnie ale jeśli dobrze pamiętam to Ty już studia masz za sobą. Czyli twoim współpracownikom raczej do Ciebie trochę brakuje niż Cię przewyższają! A poza tym sama wiem po sobie - to nie wykształcenie czyni z nas mądrych ludzi tylko raczej życie, doświadczenie, system wartości.... Mają partnerów - no i co, że mają? A są szczęśliwi? Mają dla kogo żyć jak partnerowi się "odwidzi" albo lepszą "dupę" znajdzie? Znasz ich tak dobrze żeby chcieć mieć tak jak oni? A Ty to celibat jakiś masz w planach? Albo wstąpienie do jakiegoś zakonu? Myślisz, że tylko Michał mógł Cię chcieć? Jak dobrze pamiętam, to sama niedawno Ci pisałam, że gdybym była facetem to bym się w Tobie zakochała. Masz jeszcze tyyyyle życia przed sobą, że za chwilę to co było złe w Twoim poprzednim związku będzie tylko mglistym wspomnieniem Piszesz - zero ambicji, zero realizacji - to czemu w domu nie siedzisz na dooopie i nie narzekasz, tylko do pracy chodzisz? Bo musisz? Nieee wydaje mi się. Bo chciałaś tego i do tego dążyłaś! I co najważniejsze - osiągnęłaś to! A teraz możesz mi napisać żebym się odpieprzyła. Masz prawo a ja nie mam prawa się wtrącać w Twoje życie. No ale zbyt Cię lubię i za bardzo mi na Tobie zależy żebym mogła spokojnie przejść nad Twoim tekstem. I chyba jeszcze nie skończyłam tego pisania ale muszę ochłonąć
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
julita - na jednym oddechu przeczytalam twojego ostatniego posta
![]()
#204 |
BAN stały
|
też popieram
no no Julito strzelasz słowami jak z karabina maszynowego o lufie bazuki mocno, ale celnie |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
|
Czarinka ja Cię przepraszam jeśli Cię uraziłam
![]()
![]() |
#206 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz robię tak ![]() ![]() A tak na poważnie, to nie licz, że napiszę, żebyś się odpieprzyła. Co to, to nie. Zbyt bardzo mi zależy na Twoim zdaniu. I nie czuję się urażona. No co Ty, jak mogłaś tak pomysleć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Wtajemniczenie
|
poczekam
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
Aż mi się łzy zakręciły jak czytałam wypowiedź Juli, ma absolutną rację!!! Czarinko Ty się nie poddawaj, nie gadaj takich głupot - kompletne zero, też sobie wymyśliłaś!!
Jesteś wspaniałą kobietą, wartościową, cudowną matką, fajną kumpelą i wiele wiele by wymieniać, zresztą co ja się bedę powtarzać... Julita ujęła to najlepiej. Trzymaj się Kochana i głowa do góry!! Ja już dziś zmykam, muszę się wykąpać, wyskubać brwi i pomalować pazurki na jutrzejszą imprezę... Milenka śpi, tak w ogóle to zapomniałam Wam napisać, że nauczyłam ja zasypiać w łóżeczku bez bujania ![]() ![]() No dobrze, uciekam już. Przesyłam buziaki szczególnie cieplutkie dla naszej smutnej dziś Czarinki!!
#209 |
Wtajemniczenie
|
Angie gratulacje za konsekwencję w usypianiu Milusi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aniu jak Isiaczek? Jak porządki? Kamilka pewnie gdybym pisała do Czarinki z głowy, to ładniej bym to "ubrała" ale pisałam z serca i tak wyszło ![]()
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
Buziaczki dla wszystkich Jubilatkow
![]() ![]() Skonczylam czytac zaleglosci i na koniec mnie scielo.... Czarinka co Ty wymyslasz? NIe chce juz sie powtarzac ale Julita ma swieta racje. Ja wiem ze bywaja gorsze dni w zyciu i Ty pewnie taki mialas jak pisalas tego posta ale jak spojrzysz na caloksztalt to jedyne co Ci w zyciu nie wyszlo to dobor partnera a to nie jest koneic swiata, bo niejeden chcialby byc na miejscu Michala i moc byc z Toba a ze On tego nie rozumie to kij mu w oko. Nie byl Ciebie wart. Jesli chodzi o reszte to nie powinnas pisaz ze do niczego sie nei nadajesz. Robisz krzywde swoim dzieciom piszac w ten sposob. One maja tylko Ciebie i dla nich jestes najwpanialsza, najmadrzejsza i najukochansza, bez wzgledu na to co o sobie myslisz. I to wlasnie dla nich jestes twarda, poszlas do pracy, wychowujesz je sama i z tego co widac Twoje Maluszki sa szczesliwe! I to swiadczy o tym ze jestes BARDZO WARTOSCIOWYM CZLOWIEKIEM. NIe napisze nic wiecej bo Julita doskonale ujela wszystko. Zastanow sie zanim nastepnym razem napiszesz cos rownie durnego, bo my tu przez Ciebie nerwicy sie nabawimy tlumaczac Ci ze nie jest tak jak myslisz. Bez urazy ![]() Angie jak Ci sie udalo nauczyc Milenke zasypiania w lozeczku? Ja sie do tego przymierzam ale nie wiem czy starczy mi sil a moja Ada potrafi naprawde dlugo i glosno plakac. Juz sie boje na sama mysl co to bedzie jak zaczne jej ta rewolucje wprowadzac w zycie, ale chyba trzeba bedzie. A w ogole podzielam zdanie wszystkich- sliczna z Ciebie dziewczyna. ![]() Jak tak sobie analizuje wszystko to stwierdzam ze popelnilam od poczatku chyba wszystkie bledy wychowawcze jakie tylko mozna poelnic. Ada od malego przyzwyczajona byla do raczek- to prze kolki, ktore miala bardzo dlugo a pozniej juz sie przyzwyczaila ze sie ja nosi i zaczela to mocno egzekwoac. Teraz juz prawie jej nie nosze bo siedzi sama i zajmuje sie soba przez wiekszosc czasu. Drugi blad to wlasnie usypianie na rekach, to trwa do dzis bo inaczej ona nie potrafi zasnac. To tez zaczelo sie od kolek, bo tylko tak sie uspokajala ale teraz juz nie mam sily jej dzwigac a ona nie potrafi inaczej ![]() No i wreszcie trzeci blad- Ada tylko po kapieli spi ze mna do pierwszej pobudki, czyli zazwyczaj ok. 23-24 laduje u mnie w lozku i spi do rana. Dzieje sie tak dlatego, ze ona budzi mi sie w nocy co 1,5-2 godziny i padlabym chyba na nos jakbym tak miala ja ciagle odkladac i przekladac w ta i spowrotem przez cala noc a tak po przebudce dostaje cyca w dziobka i zasypia dalej. Tylko co to dalej bedzie? Sama jestem na siebie zla ze do tego doprowadzilam a druga sprawa ze moja corcia ma niezly temperament, podobno ja tez jak bylam mala to moja mama miala ze mna dentyczne problemy i jakos wyroslam w koncu. Sama nie wiem jak mam sie zabrac za naprawianie tego wszystkiego a chcialabym Ade naprostowac zanim wroce do pracy a do stycznia juz niedaleko.....
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.