|
|
#1921 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2016 na urlopie miodowym
Haahaha Trusiulandia, co mamy się czuć jutro usprawiedliwione?;p;p
Elrosa, co za tekst lekarza, brak słów⌠AA kolejna dziewczynka!! Fajnie, bo chyba póki co więcej sisiorków;p |
|
|
|
#1922 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Ja juz przestałam przeglądać bo aby tylko bardziej sflustrowana byłam. Pojadę do sklepu zobaczę co będzie później sprawdzę w necie opinie 😉 |
|
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie jemy do oporu dziewczyny!
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Ja jutro mam wizyte jak mnie zwaza...:-D Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
To ja też mogę jeść!! Później dzielnie to odleżę!!
![]() Dobrze, że u mnie jutro bez ważenia
|
|
|
|
#1925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dzisiaj córka mi ulotkę z 3cim przyniosła... :-D Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
A czarne wózki mnie się też podobają
|
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
Wy znów o jedzeniu, a ja mam zgagę :-/
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#1928 | ||
|
Zadomowienie
|
Gratuluję nowych rozpoznanych płci
![]() Cytat:
Jakie?? Pochwal się Elrosa!!! ![]() Cytat:
Dokładnie! Nasze matki miały do wyboru takie cudo w kolorach blue albo red |
||
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
obstawiam kolkę nerkową
albo przemarznięcie pęcherza po nospie nerki ustają - siostrze w szpitalu dawali co 3h, jak miala kolke nerkową, więc nie tylko na skurcze w aptece też mówiła, że bezpiecznie mogę brać po paracetamolu mnie nie telepie z zimna i nie mam podgorączkowego... ciekawe co będzie jutro jak nie ustanie to ide do rodzinnego |
|
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1931 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1933 |
|
Wtajemniczenie
|
Ohh.. wozilam w takim lalke po osiedlu haha 😁
|
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
MuniaMusia, ja nie mam pojęcia w którym tygodniu jestem
jutro lekarza zapytam ale to powinen być jakoś 18-19 chyba ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- A te stare wózki mają swój urok
|
|
|
|
#1935 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() a ja dopiero w piątek jednak się dowiem, bo mi przełożyła wizytę ![]() MuniaMusia taki wózek to był wózek pamiętam jak mój brat był w nim wożony
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa, już tłusty czwartek!! A ja nie mam pączka na podorędziu ;( rano trzeba będzie to nadrobić! Hmmm... Tylko jakie nadzienie wybrać? Różane?
|
|
|
|
#1937 |
|
Zadomowienie
|
Paprika gratulacje! Ale wyraźna fotka
Pszczolinka super ciuszki Silver kciuki za mieszkanie.. Allofkowa bosko, że dziewczynka u Ciebie Elrosa - to Ci lekarz nie ma co, nie wiadomo czy śmiać się czy płakać.. MartaSul nie pozostaje Ci nic innego jak czekać na połówkowe skoro za każdym razem inna płeć wychodzi Olutka kciuki za jutrzejsze usg Mama Niny uważaj tylko na Peg Pergo Pliko Mini - przyjaciółka ma i jest porażka z podbijaniem..jak czasem na spacerach się zamieniałyśmy wózkami to ja miałam problem na krawężnik wjechać, gdzie moim jedną ręką prowadząc podjeżdżałam..może przy roczniaku nie będzie się trzeba aż tak siłować ale próbowałam z 2 i 3 latkiem i koszmar.. |
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
Flowerbombka, dziękuję
![]() Dopiero na 16:30 jedziemy, ale kciuki się przydadzą Tarzam się już od grubo ponad godziny po łóżku i nie mogę znaleźć sobie pozycji na tyle wygodnej, żeby w końcu zasnąć... ;( ---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- Dalej nie śpię, zwariuję!! ;( |
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
OLUTKA, łącze się w bólu, ja dwie godziny temu się przebudziłam i też nie mogę spać :/ no i też trzymam kciuki za usg
|
|
#1940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1941 |
|
Wtajemniczenie
|
O losiu, ale nocne marki 😉
Dzien dobry! Problem z rana? Gdzie isc po paczka by sie nie zawieść 😁 Zgage, a raczej takie wieczne uczucie kwasu w gardle tez mam all day, all night 😉 |
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Któraś dziś ma wizyte? Trzymam kciuki ! ![]() Nic mi się nie chce. A trzeba tyyyyle zrobic...
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
ALLOFFKOWA, ale to pozytywna bezsenność w mig się oswoisz i wrócą przespane noce
Oby u mnie też potwierdziła się dziewczynka! MARCYLINA, ja bym poszła do ulubionej cukierni po pączki, żadne tam Lidle, Biedronki Oczywiście gdybym nie piekła, bo zaraz bierzemy się z mamą za pieczenie
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
U nas nie robią dobrych pączków a samej mi się nie chce bo znowu zrobię hurtowa ilość i albo dorobie się cholesterolu jak stary dziad albo wyrzuce połowę :/ :P
|
#1945 |
|
Rozeznanie
|
Cześć słodkie mamuśki! Ile już macie pączków na sumieniu? Ja zaraz wyruszam do sklepu po moje grzeszki
![]() Jeszcze tak do tematu wózków: Nie znam się, nie mam doświadczenia, ale moja kuzynka, która mamą została rok temu troszkę mi poopowiadała. Ona ma wózek Tako, tylko nie pamiętała jaki model. Bardzo go chwaliła ze względu na duże pompowane i skrętne koła i dużą gondolę. Jej synek się urodził bardzo duży (chyba z 4,5 kg i długi na około 60 cm!), a jak miał 6-7 miesięcy to jeszcze w tej gondoli zasuwał (przy czym był to okres letni- bez śpiworków i innych warstw). Dzieciak jest duży, teraz ma 12 mscy i waży 12 kg Jedyną usterkę jaką miała to przebita opona, ale ona jeździła w terenie wiejsko-polno-wertepowym więc nie ma się co dziwić. Mówiła, że nie ma problemu na necie dokupić kółko. Ja chyba wózek od razu kupię z kółkami zapasowymi. Nie mogę się już doczekać wizyty w sklepie z wózkami. No i w ogóle, żeby cokolwiek dzidzi kupić! Na razie dzielnie się powstrzymuję. Wolałabym najpierw przygotować miejsce na chacie na te rzeczy a dopiero potem kupować, bo inaczej przepadną w czeluściach mojej szafy. A ma być od razu porządnie ![]() No i pochwalcie się jak z Waszym POWEREM DRUGIEGO TRYMESTRU! Ja miałam bardzo produktywne dwa dni, dużo stron do doktoratu naprodukowałam. Wstawałam o 6 i jechałam z koksem z przerwą na wizaż albo ugotowanie obiadu. I czułam mega energię, aż mi się pod palcami iskrzyło na klawiaturze. Może przesadziłam, bo dzisiaj wstałam jak flak. Chyba muszę zjeść jakiegoś pączka, żeby dojść do siebie
|
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety czy czas czekam na tą energię. Mam nadzieję , że w końcu przyjdzie :P
|
#1947 |
|
Rozeznanie
|
Przyjdzie przyjdzie energia! Ja dopiero w tym i zeszłym tygodniu tak na całego dostałam kopa. A Ty masz termin później niż ja, więc oczekuj, nastawiaj się, rób plany. W końcu masz teraz zarąbiste zwolnienie
Nie jak my, ptaszki w "złotej klatce ZUS".Ja na Twoim miejscu bym pokorzystała z życia póki nie ma dzidzi. Wyjedźcie gdzieś sobie, odprężcie się, o ile możecie sobie pozwolić urlopowo. Mi się marzy objazdówka po Toskanii, ale TŻ jest przeciwny wyjazdom...nie rozumie że już nigdy nie będzie tak jak jeszcze teraz. Jedyne co to na weekend do Krakowa jedziemy w sobotę. Choćby tyle, ja już w domu pie*dolca dostaję. Edytowane przez nutik Czas edycji: 2016-02-04 o 08:45 |
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
Mąż nie chce iść po pączka dla mnie :-( Świnia wstrętna. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#1949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
To jest straszne, jeśli tak będzie do końca ciąży, to czy my nie zwariujemy?? Za kciuki dziękuję ![]() Oby potwierdził się chłopak, którego oczekujemy od samego początku i którego ostatnio doktorowi wydawało się, że przez moment widzi -tak się nasze dziecko kryje, że na prenatalnym nogi miał ściśnięte, na kolejnej wizycie to samo i dopiero, jak go doktor męczył i musiał zmienić pozycję, to na sekundę rozkraczył nogi po czym oczywiście w nowej pozycji znów ułożył się tak, żeby podejrzeć na spokojnie się nie dało ![]() Pączki przede mną, a teraz idę robić na śniadanie racuchy z jabłkiem ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
Podziwiam ![]() Mega trzymam kciuki, żebyś obroniła się jeszcze przed rozwiązaniem
|
||
|
|
|
#1950 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry!!
Kawusia i pączuś z rana :P A co mi tam dzisiaj moge :P Dobrze ze lekarz dopiero za 3 tygodnie :P hehehe Lece nadrabiac :P |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

[od 10.09.2011]

jutro lekarza zapytam
No ale aż mnie skręca, bo taka ładna
klask i:
Oczywiście gdybym nie piekła, bo zaraz bierzemy się z mamą za pieczenie