Mamusie czerwcowe 2016 cz.3 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-04, 08:47   #1111
201711281320
Konto usunięte

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.3

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Tak wszystko ok dostal 10 pkt !! Urodzila naturalnie
To całe szczęście. Oby się teraz nic nie przyplątało. A w którym tygodniu była koleżanka?

Cytat:
Napisane przez chudziaszek11 Pokaż wiadomość
Ja miałam dziś mega krótka wizytę. W sumie nic się ciekawego nie dowiedziałam bo tylko lekarz popatrzył czy serduszko dobrze boję , między nogi popatrzył i tyle. Ja oczywiście w szoku jak co wizyta, kiedy widzę swoje dziecko, więc nawet nie wiem ile waży ani ile mierzy.a ten lekarz też nic mi nie powiedział ... Niezadowolona z tej wizyty jestem...
PS. Między nogami dalej coś dynda coś mi się nie wydaje żeby Wojtek dziewczynką został
Mojego lekarza też trzeba ciągnąć za język. Jakbym się o nic nie pytała to on by mi nic nie powiedział. Ale najważniejsze. że wszystko z Wojtusiem w porządku

Cytat:
Napisane przez soffinka Pokaż wiadomość
Mówicie ze moje dziecię duże ale na pierwszej stronie anuszka umieściła wagę dzieci w poszczególnych tygodniach i jest norma
Razem z TŻtem wazylismy po 3100 gdy sie urodziliśmy, mam nadzieje se Ignas 4 kilo nie przekroczy
Eeee, nie że Twoje akurat jakoś wyjątkowo wielkie tylko tak ogólnie, że te nasze dzieci niedawno były tylko punkcikami na monitorze usg, a teraz już prawie pół kg. ważą

Justyna, jeżeli Cię przestraszyłam opowieściami o tej koleżance to przepraszam. Jak miałaś dwa dni temu badanie szyjki i wszystko jest ok. to się nie zamartwiaj niepotrzebnie

fiazo jak wyszły pączki z piekarnika? Też takie dobre jak smażone?

A moja Igunia dzisiaj wstała blada jak ściana, z bólem głowy Jak ją dotknęłam to zaraz wiedziałam, że ma wysoką gorączkę. Nie myliłam się, bo termometr pokazał już z rana 39,2... Ciekawe co z tego wyniknie, bo póki co innych objawów brak...
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-04, 08:55   #1112
soffinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olinka012 Pokaż wiadomość
Nie mogłam spać przez te bakterie w moczu. Za tydz zrobię powiew. Jedna dziewczyna mowila ze miała cały czas bakt w moczu i w końcu wpadla na pomysł żeby zatykać wejście do pochwy tamponem w trakcie pobierania moczu. Od tego czasu ma idealne wyniki

Ja przed pobraniem moczu podrywam sie sama woda i to konkretnie
I na początku ciąży tez mi bakterie wyszły i dostałam wlasnie MONURAL i urosept od gina. Tez miałam obawy bo to antybiotyk ale wzięłam dla dobra swojego i dziecka. Tymbardziej ze to jednorazowa dawka. Od tamtej pory spokoj. Przed ciaza miałam zapalenie pecherza raz na dwa tyg :/ usg nerek nic nie wykazało a furagine brałam jak wit C
Teraz po monuralu jest dobrze i cieszę sie ze wzięłam jak lekarz kazał
Nie raz nie ma wyjścia...
Olinka zaciśnij zeby i wypij
3mam kciuki za Ciebie
soffinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-04, 09:30   #1113
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie dzis pytalam o furaginę. Gin się nie zgodził powiedział ze bezpieczniejszy jest monural (antybiotyk działa miejscowo)

Co lekarz to opinia
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Mi ani furaginu ani urofuraginy nie pozwolil. Dzis polozna tez mi gadala ze nie.
Co lekarz i zapewne przypadek to opinia.
Ja muszę furagin brać teraz wręcz zapobiegawczo do końca lutego x2 dziennie. Potem co 2 dni j1x na noc. Lekarz nie chcę potem dawac dużej dawki antybiotyku albo ponownie szpital i kroplówki

Cytat:
Ja zurawit . No mam nadzieje ze mi to minie
Wit C też bierz, i sok z zurawiny taki lepszy nie taki z Łowicza czy marketowy z syropem glukozowo-frutkozwym i znikomą zawartością żurawiny

Cytat:
Napisane przez Weronia93 Pokaż wiadomość
Przed chwilą mój mąż poczuł dziecinkę w brzuszku w końcu !!!!!tyle czekał
Super

Cytat:
Nie mogłam spać przez te bakterie w moczu. Za tydz zrobię powiew. Jedna dziewczyna mowila ze miała cały czas bakt w moczu i w końcu wpadla na pomysł żeby zatykać wejście do pochwy tamponem w trakcie pobierania moczu. Od tego czasu ma idealne wyniki
Mam pyttanie Olinka moze glupie ale co tam dla Twojeg dobra zapytam: Podmywasz sie przed pobraniem moczu? To też ma wpływ na wyniki.

Cytat:
Napisane przez haneczkab92 Pokaż wiadomość
Ja mam caly czas bakterie i skoro lekarz sie nie martwi to ja tez.
Ola, przestań panikować
Z tym tamponem to mi lekarz powiedzial, zeby dobrze sie podmyc przed(co zawsze robie) i jeszcze porządnie gazikiem wejscie do pochwy..
Bo to moga byc czynniki zewnetrzne.

Nic mnie nie boli, nie piecze, wiec spokojnie powtorze posiew . Tyle
Otóż to

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Olinka nie zamartwiaj się na zapas, ja bym wzięlam antybiotyk przypisany od lekarza i potem żurawit łykala zapobiegawczo. Takie polączenie daję Ci szanse na porządne zwalczenie inekcji i zapobieganie nawrotom.

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-04, 09:36   #1114
kanwa
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Olinka ja myślę że lekarz wie lepiej niż my.Ja też brałam Monural na bakterie.Nie rozumiem czemu tak się bronisz.
Pamiętasz jak ostatnio przy zatokach też nie chciałaś brać antybiotyku i jak to się skończyło?
Weź lek i dodatkowo dużo pij .
Bakterie w moczu i niska hemoglobina to chyba zmora większości z nas.
kanwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-04, 09:50   #1115
olinka012
Zadomowienie

Dziewczyny dziekuje za wsparcie. Oczywiście ze biorę prysznic przed pobraniem moczu. Dodatkowo przemywam rivanolem. Dam sobie jeszcze szanse i powtórzę badanie. I w razie złego wyniku monural. Zazwyczaj przy zap.pęcherza mam leukocyty pieczenie parcie na pęcherz a teraz nic. Mialyscie emulsje do h intymnej PROVAG?
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-04, 10:06   #1116
__Veronique
Wtajemniczenie

Olinka, nie ma co panikować! Większość kobiet w ciąży ma przynajmniej raz bakterie w moczu. Bardzo powszechne zjawisko. Także weź co Ci lekarz przepisał i po kłopocie. Nie zamartwiaj się tak, bo tylko maluszkowi w brzuszku tym szkodzisz!

Misia, gratulacje dla koleżanki! Pewnie lekki stres u was zapanował na wątku?? Na kiedy miała termin? Jak początek marca to w sumie miesiąc wcześniej. Chociaż mówią, że lepiej urodzić w 7 niż w 8 miesiącu... Nie wiem czemu, ale ja jestem z 8-ego miesiąca i wszystko ze mną w porządku

Śliweczka, zdrówka dla córeczki!!

Ja niedługo zbieram się do mamy w odwiedzinki i będę jeść pączki

No one's gonna take my soul away.

Edytowane przez __Veronique
Czas edycji: 2016-02-04 o 10:08
__Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-04, 10:11   #1117
201711281320
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez __Veronique Pokaż wiadomość
Olinka, nie ma co panikować! Większość kobiet w ciąży ma przynajmniej raz bakterie w moczu. Bardzo powszechne zjawisko. Także weź co Ci lekarz przepisał i po kłopocie. Nie zamartwiaj się tak, bo tylko maluszkowi w brzuszku tym szkodzisz!

Misia, gratulacje dla koleżanki! Pewnie lekki stres u was zapanował na wątku?? Na kiedy miała termin? Jak początek marca to w sumie miesiąc wcześniej. Chociaż mówią, że lepiej urodzić w 7 niż w 8 miesiącu... Nie wiem czemu, ale ja jestem z 8-ego miesiąca i wszystko ze mną w porządku

Śliweczka, zdrówka dla córeczki!!
Dzięki, mam nadzieję, że nic poważnego się z tego nie rozwinie

Weszłam na wątek marcówek troszkę podczytać i faktycznie panika troszkę u nich zapanowała
Wszystkie dziewczyny teraz już kompletują do końca wyprawki, kupują szlafroki i kapcie do szpitala.
Dziewczyna która urodziła miała termin jakoś na sam początek marca ale dziecko i tak ważyło tylko 1850 g. i mierzyło 44 cm. Na pewno straszna kruszynka.

Ja na śniadanie w pracy zjadłam dwa pączki. Pierwszy był z marmoladą, a drugi z bitą śmietaną i teraz mi strasznie niedobrze. Normalnie mam ochotę iść ...no wiecie....

Edytowane przez 201711281320
Czas edycji: 2016-02-04 o 10:13
Stary 2016-02-04, 10:14   #1118
haneczkab92
Ania

Ja zjadlam niedawno śniadanie i wlasnie zobaczylam ze sa juz paczki i tak wchodze co chwile do kuchni z samozapytaniem: zjesc czy nie jeszcze? ale w sumie to przeciez Tłusty Czwartek idę jesc

A. Znalazlam fotelik maxi cosi z baza, 2.5 letni za 300 zl. (moj fryzjer sprzedaje). Myslicie ze warto kupić ?

19.05.2016r.- narodziny Hani

"Jak na deszczu łza
cały ten świat nie znaczy nic a nic...
Chwila, która trwa
może być najlepszą z Twoich chwil..."

-35...28,4kg do celu

haneczkab92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-04, 10:14   #1119
justynan01
Rozeznanie

GG do justynan01

Sliweczka, nie przestraszylas mnie akurat opowiescia o kolezance tylko jak piszecie ze twardnienie brzucha max minuta dwie, a ja tyle czasu mam. Ja myslalam ze to normalne, bo caly d,ien na nogach, schylanie, kucanie, klecczenie i inne wygibasy ) zapytam sie za tydzien. Teraz na usg widoczna byla czarna plama obok szyjki, pani ja mierzyla ale powiedziala ze to normalnie. Niestety nie powiedziala co to. Nawet nie ma tego w opisie :/ i to tez wprowadza lekki niepokoj. Ale nic, dzis wolne i jade w odwiedziny do brzuchatej kolezanki z ktora mamy ten sam termin porodu. Wczoraj posmazylam dla mojego lasucha oponkow serowych, wiec tz szczesliwy.

Olinka mam nadziej ze przejda te bakterie w moczu,, ja nie mam doswiadczenia z nimi, wiec nic nie doradze, ale trzymam kciuki zeby minelo.

justynan01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-04, 10:18   #1120
201711281320
Konto usunięte

Cytat:
Ja zjadlam niedawno śniadanie i wlasnie zobaczylam ze sa juz paczki i tak wchodze co chwile do kuchni z samozapytaniem: zjesc czy nie jeszcze? ale w sumie to przeciez Tłusty Czwartek idę jesc

A. Znalazlam fotelik maxi cosi z baza, 2.5 letni za 300 zl. (moj fryzjer sprzedaje). Myslicie ze warto kupić ?
Ja bym się chyba skusiła
Stary 2016-02-04, 10:19   #1121
__Veronique
Wtajemniczenie

Haneczka, jedz na zdrowie!

No one's gonna take my soul away.
__Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-04, 10:20   #1122
Claudette1996
Raczkowanie

Dziewczyny ja Tż wysłałam dziś po 2 pączki dla mnie po 6 rano ogólnie obchodzę tłusty czwartek od niedzieli bo mama piekła pączki.
Przyszły mi dziś ogrodniczki ciążowe, czuję się 100% ciężarówką
W sobotę jedziemy kupić 1/3 rzeczy z listy dla kubusia, nie mogę się doczekać
Stary 2016-02-04, 10:33   #1123
olinka012
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
To całe szczęście. Oby się teraz nic nie przyplątało. A w którym tygodniu była koleżanka?

Mojego lekarza też trzeba ciągnąć za język. Jakbym się o nic nie pytała to on by mi nic nie powiedział. Ale najważniejsze. że wszystko z Wojtusiem w porządku

Eeee, nie że Twoje akurat jakoś wyjątkowo wielkie tylko tak ogólnie, że te nasze dzieci niedawno były tylko punkcikami na monitorze usg, a teraz już prawie pół kg. ważą

Justyna, jeżeli Cię przestraszyłam opowieściami o tej koleżance to przepraszam. Jak miałaś dwa dni temu badanie szyjki i wszystko jest ok. to się nie zamartwiaj niepotrzebnie

fiazo jak wyszły pączki z piekarnika? Też takie dobre jak smażone?

A moja Igunia dzisiaj wstała blada jak ściana, z bólem głowy Jak ją dotknęłam to zaraz wiedziałam, że ma wysoką gorączkę. Nie myliłam się, bo termometr pokazał już z rana 39,2... Ciekawe co z tego wyniknie, bo póki co innych objawów brak...

Zdrowka dla Iguni!
Stary 2016-02-04, 10:35   #1124
haneczkab92
Ania

Sliweczka-oby Iguni nic sie nie rozwinelo

"Jak na deszczu łza
Chwila, która trwa

-35...28,4kg do celu

Stary 2016-02-04, 10:36   #1125
olinka012
Zadomowienie

Wczoraj z rozrzewnieniem przepatrzylismy ubranka te malutkie po Oli. Juz mam 2 wory dla koleżanki naszykowane. Takie male sukienusie!!! Ale wczoraj jak zobaczyliśmy siusiaka strasznie się ucieszylismy! Mam wybrany caly karton tych najmniejszych neutralnych i jeszcze od znajomych takze wyjdzie masa ubranek
Stary 2016-02-04, 10:42   #1126
201711281320
Konto usunięte

Dzięki dziewczyny!
Siedzę teraz w pracy, nadal mi niedobrze po tych pączkach i jakoś dziwnie się poczułam Na chwilę taki mi się jakby dziwnie ciepło zrobiło i teraz serce mi strasznie wali. Dokładnie czuję swój puls bez dotykania żadnej tętnicy. Liczyłam uderzenia na minutę i wyszło mi ok 115. To dużo nie? Miała któraś tak?
Stary 2016-02-04, 10:43   #1127
S0phie
Raczkowanie

Mam przeprowadzke na glowie i czasu brakuje turaj zagladac... Szukam watku, szukam... A tu nowy i ponad 1200 postow do nadrobienia

Sprobuje chociaz kilka stron wstecz przeczytac co tam u Was slychac
S0phie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-04, 10:47   #1128
haneczkab92
Ania

Cytat:
Dzięki dziewczyny!
Siedzę teraz w pracy, nadal mi niedobrze po tych pączkach i jakoś dziwnie się poczułam Na chwilę taki mi się jakby dziwnie ciepło zrobiło i teraz serce mi strasznie wali. Dokładnie czuję swój puls bez dotykania żadnej tętnicy. Liczyłam uderzenia na minutę i wyszło mi ok 115. To dużo nie? Miała któraś tak?
Duzo. Jak bylam u kardiologia, to mówiła, ze na takie przyspieszenia brac magnez, ale jeśli sie to powtarza często. . A jak mowisz, to tak nagle i, ze do tego goraco Ci to po prostu zaslabniecie..
Zarzyj swiezego powietrza jak mozeszto powinno pomoc

"Jak na deszczu łza
Chwila, która trwa

-35...28,4kg do celu

Stary 2016-02-04, 10:52   #1129
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Olinka ja myślę że lekarz wie lepiej niż my.Ja też brałam Monural na bakterie.Nie rozumiem czemu tak się bronisz.
Pamiętasz jak ostatnio przy zatokach też nie chciałaś brać antybiotyku i jak to się skończyło?
Weź lek i dodatkowo dużo pij .
Bakterie w moczu i niska hemoglobina to chyba zmora większości z nas.
To racja, ja zaczynałam ciażę z bardzo dobrą hemoglobiną. Teraz robię raz w miesiącu, biorę Tardyferon-fol i wyniki takie jak byly są W szpitalu jeszcze gorsze miałam ale teraz w domku muszą się poprawić.

Cytat:
Dziewczyny dziekuje za wsparcie. Oczywiście ze biorę prysznic przed pobraniem moczu. Dodatkowo przemywam rivanolem. Dam sobie jeszcze szanse i powtórzę badanie. I w razie złego wyniku monural. Zazwyczaj przy zap.pęcherza mam leukocyty pieczenie parcie na pęcherz a teraz nic. Mialyscie emulsje do h intymnej PROVAG?
To z należytą starannoscią się przygotowujesz do pobrania moczu

Cytat:
Dzięki, mam nadzieję, że nic poważnego się z tego nie rozwinie

Weszłam na wątek marcówek troszkę podczytać i faktycznie panika troszkę u nich zapanowała
Wszystkie dziewczyny teraz już kompletują do końca wyprawki, kupują szlafroki i kapcie do szpitala.
Dziewczyna która urodziła miała termin jakoś na sam początek marca ale dziecko i tak ważyło tylko 1850 g. i mierzyło 44 cm. Na pewno straszna kruszynka.

Ja na śniadanie w pracy zjadłam dwa pączki. Pierwszy był z marmoladą, a drugi z bitą śmietaną i teraz mi strasznie niedobrze. Normalnie mam ochotę iść ...no wiecie....
Zdrówka dla Igi
Jak teraz lezałam w szpitalu to na cito było cc (oderwane łożysko) dziecko ważyło 1600gram dostało 9pkt końcówka 7miesiąca.

Sophia Loren
Stary 2016-02-04, 11:26   #1130
olinka012
Zadomowienie

Ja sobie nie wyobrażam Ola wazyla 3200 i jak dla mnie byla maleńka. A jak dzieci sa po 600g?
Stary 2016-02-04, 11:33   #1131
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez S0phie Pokaż wiadomość
Mam przeprowadzke na glowie i czasu brakuje turaj zagladac... Szukam watku, szukam... A tu nowy i ponad 1200 postow do nadrobienia

Przeprwadzki nie są fajnie a u Ciebie jeszcze mala córeczka Jeśli przeprowadzka przynosi zmiany na lepsze to d się ją przeżycia

Cytat:
Ja sobie nie wyobrażam Ola wazyla 3200 i jak dla mnie byla maleńka. A jak dzieci sa po 600g?
Czytałam, ze oglądalas program "Mojae 60gram szcześcia" ja raz pół odcinka ogldałam - caly czas płakałam. Nie oglądałam tego więcej to nie na moje emocje w ciąży

Sophia Loren
Stary 2016-02-04, 11:33   #1132
201711281320
Konto usunięte

Cytat:
Duzo. Jak bylam u kardiologia, to mówiła, ze na takie przyspieszenia brac magnez, ale jeśli sie to powtarza często. . A jak mowisz, to tak nagle i, ze do tego goraco Ci to po prostu zaslabniecie..
Zarzyj swiezego powietrza jak mozeszto powinno pomoc
Dzięki Już mi lepiej. Wyszłam na chwilę na balkon i mi się serducho trochę uspokoiło. Biorę magnez ale tylko 1x dziennie. Chyba sobie zwiększę dawkę

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Zdrówka dla Igi
Jak teraz lezałam w szpitalu to na cito było cc (oderwane łożysko) dziecko ważyło 1600gram dostało 9pkt końcówka 7miesiąca.
Dziękuję.
O matko, a co się wtedy dzieje jak odrywa się łożysko? Pewnie jakiś krwotok?
Stary 2016-02-04, 11:47   #1133
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Już mi lepiej. Wyszłam na chwilę na balkon i mi się serducho trochę uspokoiło. Biorę magnez ale tylko 1x dziennie. Chyba sobie zwiększę dawkę

Dziękuję.
O matko, a co się wtedy dzieje jak odrywa się łożysko? Pewnie jakiś krwotok?
Tak dziewczyna z dużym krawieniem trafiła w ostatniej chwili ją i dziecko uratowali. Miałam rozległą operacje po cc bo narządy wew były uszkodzone przy tak szybkim wyjęciu dziecka. Byłam przypadkiem przy tym jak lekarz rodzinie tłumaczyl -zebyście nie pomyślały że podsłuchiwałam jak stara plotkara
Hol byl pomiędzy oddziałem gin, patologi ciąży, nowodorodkami a porodówką i często jak TZ do mnie przychodził to lekarze z porodówki wychodzili do rodziny z informacją. Wtedy jak tą dziewczynę z oderwanym łozyskiem przywieźli to aż mi ciarki przechodziły Niech żadną z Nas to nie spotka

Sophia Loren
Stary 2016-02-04, 11:56   #1134
olinka012
Zadomowienie

Mojej koleżance z liceum oderwalo się lozysko w 35 tc
Stary 2016-02-04, 12:10   #1135
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claudette1996 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja Tż wysłałam dziś po 2 pączki dla mnie po 6 rano ogólnie obchodzę tłusty czwartek od niedzieli bo mama piekła pączki.
Przyszły mi dziś ogrodniczki ciążowe, czuję się 100% ciężarówką
W sobotę jedziemy kupić 1/3 rzeczy z listy dla kubusia, nie mogę się doczekać
U mnie wczoraj była Tłusta Środa, a dzisiaj z moich wczorajszych pączków zostały 3 sztuki, które już pochłonęłam

Cytat:
Napisane przez S0phie Pokaż wiadomość

Hihi Nadrabiaj, nadrabiaj

Mojej dobrej passy na allegro ciąg dalszy - właśnie przyszły dwa pajacyki z Nexta za 13 zł Używki, ale w b. dobrym stanie
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-04, 12:13   #1136
haneczkab92
Ania

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
U mnie wczoraj była Tłusta Środa, a dzisiaj z moich wczorajszych pączków zostały 3 sztuki, które już pochłonęłam

Hihi Nadrabiaj, nadrabiaj

Mojej dobrej passy na allegro ciąg dalszy - właśnie przyszły dwa pajacyki z Nexta za 13 zł Używki, ale w b. dobrym stanie
Bardzo ładne

"Jak na deszczu łza
Chwila, która trwa

-35...28,4kg do celu

Stary 2016-02-04, 12:29   #1137
madzius90
Zakorzenienie

Witam się z zapaleniem gardła. Na dodatek od rosnącej górnej ósemki tez mi się zrobiło zapalenie. Takze nie dość ze mam problem z połykaniem to jeszcze z gryzieniem.
Byłam u lekarza ale na jedyny antybiotyk który teraz mogę jestem uczulona, jakby było mało
także dalej musze się ratować domowymi sposobami, plus dostałam coś do pisania gardła i jeśli do poniedziałku nie przejdzie to będziemy kombinować.

Później pojechałam do położnej- posluchalysmy serduszka mojego Malucha i juz mam lepszy humor

A jutro już połówkowe
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-04, 12:43   #1138
haneczkab92
Ania

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Witam się z zapaleniem gardła. Na dodatek od rosnącej górnej ósemki tez mi się zrobiło zapalenie. Takze nie dość ze mam problem z połykaniem to jeszcze z gryzieniem.
Byłam u lekarza ale na jedyny antybiotyk który teraz mogę jestem uczulona, jakby było mało
także dalej musze się ratować domowymi sposobami, plus dostałam coś do pisania gardła i jeśli do poniedziałku nie przejdzie to będziemy kombinować.

Później pojechałam do położnej- posluchalysmy serduszka mojego Malucha i juz mam lepszy humor

A jutro już połówkowe
oj;/ Oby szybko przeszło

"Jak na deszczu łza
Chwila, która trwa

-35...28,4kg do celu

Stary 2016-02-04, 12:49   #1139
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość

A jutro już połówkowe
Oj bidulo

Mnie za to po tym słodkim coś ząb boli, a wizytę u dentysty mam dopiero za 2 tyg., mam nadzieję, że dam radę do tego czasu
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-04, 12:59   #1140
agusiia69
Zakorzenienie

Ja musiałam dwa razy powtarzać badania moczu, bo dwa razy źle go pobrałam Wyszły mi mega bakterie, ale jak powtórzyłam wszystko było w normie Także najpierw warto jeszcze raz zrobić badanie.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości