|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
*Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.
*Jeśli zlitujesz się nad zagłodzonym psem i uszczęśliwisz go, nigdy cię nie ugryzie. To jest zasadnicza różnica między psem a człowiekiem. *Rzucić palenie? To łatwe. Robiłem to ze sto razy. *Bigamia polega na tym że ma się o jedną żonę za dużo. Monogamia też. *czasem musisz zgrzeszyć, żeby poczuć, że żyjesz |
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
~przytulam głowę do poduszki i śnię o tym co by było gdyby...
~Tyle pustych dni nim uwolnię się z tamtych chwil... ~Aniele mój szukam Cię gdy szczęście porwał wiatr... ~"MyslałemŻeCośWTwoimŻyci uZnaczę"niktNiePowiedział ŻeKiedyśWnimByłeś"
|
#3393 |
|
Zadomowienie
|
Wszystko oddam za jakiś tam mały uśmiech, ewentualnie za pomarańczę...
macie opisy podobne do tego...? albo po prostu zabawne i śmieszne... pełno tu taki smutnych a żadko są jakieś wesołe...bardzo proszę ![]()
"Pan widzi: krzesło, ławkę, stół a ja - rozdarte drzewo. bo ja jestem, proszę Pana, na zakręcie. Ode mnie widać niebo przekrzywione." "Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
|
|
|
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
macie opisy o rozczarowaniu/ zalu przez niesluszne oskarzenie/niezrozumienie?
|
#3395 |
|
Raczkowanie
|
A może jakieś o spaniu, na dobranoc etc ? ;-)
|
|
|
|
#3396 |
|
Raczkowanie
|
Noga do góry, wibrator w akcji i mamy wieczór pełen atrakcji
![]() (dla odwaznych) spokojna twojej babci piers falujaca ty turbo durniu ------------------------------------------------------------------------------------ ...dane nam było słońca zaćmienie następne będzie może za sto lat... na dobranoc bo księżyc obiecał mi że w głębokim śnie ujrzę cię, więc śpię i śnię.. BezCiebieNieJestemJużUnie sieniem..BezCiebiePorywaM nieSen...Dokąd?-NieWiem..... ...sen jak mgła otulił mnie...
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
~w te jedną noc, tańcz dla mnie tańcz niech trwa szalony taniec serc
~za ścianą pustych słów Twój słyszę śmiech ~przytulam głowę do poduszki i śnię o tym co by było gdyby...
|
#3398 |
|
Raczkowanie
|
(dla odwaznych) spokojna twojej babci piers falujaca ty turbo durniu ^^ extra ;-) masz jeszcze coś ciekawego? |
|
|
|
#3399 |
|
Zadomowienie
|
ukradłam :P
|
|
#3400 |
|
Zadomowienie
|
Niektore takie dobranockowo - milosne
![]() *Jestes moim najlepszym snem..Snem jakim przyszło mi teraz śnic. *'dream a little dream of me...' * nie ma metafizyki w tę noc, jest tylko tępy ból istnienia... *przemienić W jasny,nowy dzień najsmutniejszą noc-to jest dopiero coś! *Śpię!Nie budzić,w razie wojny przenieść w bezbieczne miejsce! ![]() ![]() ![]() *ide sie rzucic Morfeuszowi w objecia...; P *W kazdy sen po cichu skradasz sie... *Koniec pogaduszki - poszlam przytulic sie do poduszki.....ZZzzZzzZZ *...SEN... ==>najlepsza ucieczka od rzeczywistości... *cHWDP - cHyba Wam Dobranoc Powiem *mój opis poszedł spać i nie chce Was znać :P *Bede spać, więc cicho ma mi tu być *Spie, pisać szeptem żeby mnie nie obudzić. *Uprawiam Sen ![]() *(o_o)... (o_-)... (-_-)... zzzZZZ... *(*_*)Zamykam oczka(-_-) I o tobie tylko śnie...... *-Miłych snów, śnij o mnie -Zdecyduj się *gdzieś między kołdrą a prześcieradłem *spoczywam w pokoju
|
#3401 |
|
Raczkowanie
|
Ślicznie dziękuję , już wisi na gg
|
#3402 |
|
Raczkowanie
|
*If all of your wishes are granted, many of your dreams will be destroyed / jeśli spełnią się wszystkie twoje życzenia, wiele twoich marzeń zostanie zniszczonych
*Miłość jest jak bańka mydlana: gdy pęknie, drugi raz taka sama już nie powstanie - lecz nowa może być jeszcze piękniejsza. |
|
|
|
#3403 |
|
Raczkowanie
|
Nie naruszaj mojej przestrzeni powietrznej swoim wczorajszym oddechem
![]() Gdyby za powierzchnie mózgu pobierali podatek, to byś dostał rabat! ![]() Alfadeglukopiranozoidobet adefruktofuranozyt ![]() Archawiniminiłokotoczerep awiczeopsztykulty- kiewiczanki ![]() Czarny dzięcioł z chęcią pień ciął. ![]() Wolnosć odebrano nam w drugim roku życia, kiedy kazali nam sikać do nocnika Was przed użyciem trzeba wstrząsnąć. ![]() Chyba masz zaparcie rozumu. Wymieniłam z wami myśli i teraz mam pustkę w głowie ![]() Dinozaury wyginęły przez seks, katastrofy i narkotyki"
|
|
#3404 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to cos konkretnego znaczy, czy to jedynie taka metafora przenośni? |
|
|
|
|
#3405 |
|
Raczkowanie
|
*Śmierci nie ma jest tylko wielki skok w nieskończoną miłość
*Prawdziwe szczęście jest rzeczą wysiłku, odwagi i czasu *Nic nie może mnie załamać. Można mi zabrać wszystko to bez znaczenia *jeśli coś bardzo kochasz pozwól mu odejść - jeśli jego miłość była prawdziwą wróci *życie jest jak zjeżdżanie na sankach -najwięcej śmiechu wzbudzają upadki *Idąc do kobiety nie zapomnij bata *Są mężczyźni, którzy mają to na co zasłużyli. Inni pozostali kawalerami i najlepszy: Nie ma brzydkich kobiet, są tylko takie, które jeszcze nie trafiły na Wizaż
|
|
|
|
#3406 |
|
Raczkowanie
|
I never promised there’d be sunshine everyday / nigdy nie obiecywałam, że będzie słonecznie [dobrze] kazdego dnia
You ma old school love and it's true you're the one i'm thinking of. I always said that I would make mistakes / zawsze mowiłam, ze moge popleniac bledy. I’ll be the first one waiting, I’ll be the last to leave / będe pierwszą, która czekała, będę ostatnią do opuszczenia ? / nie wiem jak to się tłumaczy dokładnie. I’ll give you anything, I’ll give everything you need / dam Ci cokolwiek, dam Ci wszystko czego chcesz.
|
#3407 |
|
Rozeznanie
|
'..bo Ty tak słodko śpisz'
Od prawej do lewej od lewej do prawej ReprezentujSiebieSwojDomI ubranie Krzyż splamił Twój honor, wiecznego wojownika zamienił w psa... 'za nami dni, pozostał czas, przed nami jeszcze piękniejszy świat' opuszkami palcow muskac kosmate szczescie! lecz to jest tylko wspomnienie.`
|
#3408 |
|
Konto usunięte
|
piekne slowa mowia wszystko, lecz nie zmienia nic...
|
|
|
|
#3409 |
|
Przyczajenie
|
ślicznee opisy .! możęę coś odemnie .?
hęę .?*** Na niektórych tylko wtedy można liczyć, gdy się już nie liczą Muzyka - po milczeniu - najlepiej wyraża to, co jest niewyrażalne... Czy chciałeś abym Cie znienawidziła?? Udało ci sie to... Gdybyś był łzą w moim oku, nigdy bym nie płakała ze strachu że cię stracę. A w myślach chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie... Tak bardzo Cie kocham,a nie potrafie Ci o ty powiedzieć |
|
|
|
#3410 |
|
Konto usunięte
|
baby when the light...
|
|
|
|
#3411 |
|
Raczkowanie
|
Cudowne opisy. Niektóre odważyłam się zabrać ;>
Daję coś od siebie: 1. Daj spokój wspomnieniom, daj się ponieść marzeniom. 2. W życiu piękne są tylko chwile, dlatego czasem warto żyć. 3. Na tle wszystkich tych wydarzeń, niczym byłby świat bez Marzen. 4. Z Tobą odkryłam świat, z nikim już nie będzie tak 5. Jeśli chcesz być kochanym– bądź wart miłości!! 6. Jeśli chcesz żyć dla siebie, zacznij żyć dla innych 7. Marzenia nie są po to aby byłby, tylko po to aby się spełniły 8. Ten beznadziejny świat przełamie się w pół, bieguny się pocałują 9. Miało być pięknie, ale nie było. Miało być na zawsze, ale się skończyło. 10. Teraźniejszą przeszłość skreśl, niech dziś dzień będzie dzisiejszym dniem… 11. Żyj pełnią życia, ale pamiętaj, że jutro też jest dzień… A tak poza tym mam pytanie. Jak mam długi opis który nie mieści się w ramce, to jak mogę go ustawić? Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam wizażanki ![]() |
|
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
z listy:
*Każda łza,to jesteś Ty...każdy ból...kiedy nie mówisz nic... *Iść przez zycie z wesołą minką ^_^ *...Szanuj Tych Co Szanują Ciebie Bądź Zawsze Wporzo Bądź Nr 1.... *w zyciu piękne są tylko chwile.. |
|
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
moj na dzis to:
smaku Twego nie znam choc tak czesto Cie mam na koncu jezyka z piosenki luga droga w dol-Happysad
|
#3414 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Dziewczyny...pierwsza moja prośba w tym wątku...mam wielki problem...jestem od niedawna ze wspaniałym mężczyzną, jednak wczoraj (od jakiegoś czasu coś podejrzewałam) ktoś inny wyznał mi swoje uczucie no i zbliżyliśmy sie do siebie nie wiem na ile to wina alkoholu, emocji czy uczucia, ale w trakcie rozmowy o tym zaczęliśmy sie całować...i w związku z tym moja prośba...jestem rozdarta miedzy tymi dwoma mężczyznami i nie wiem co byłoby dla mnie najlepsze co mam wybrać. Jakieś opisy związane z takim stanem proszę
|
|
#3415 |
|
Raczkowanie
|
*Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie- nie zrobi zawodu, przyjdzie- zrobi niespodziankę.
*odpuść sobie, uśmiechaj się, tak jest dobrze... *Nie chcę więcej, Twoje serce do życia wystarczy! *Bo czasami musisz stać się kimś innym. Musisz jednak pamiętać kim byłeś. Kim chciałeś być. *Can you see? My eyes are shining bright. / Widzisz? moje oczy jasno świecą. *.even heaven is hell without You / nawet niebo jest piekłem bez ciebie *Co mnie nie zabije, wzmocni mnie *Co obchodzi cię jak korzystam z szaleństwa, bez czy w pasach bezpieczeństwa Kobiety maja siłę, która zdumiewa mężczyzn.(...) Uśmiechają się kiedy chcą krzyczeć, śpiewają kiedy chcą płakać, płaczą kiedy są szczęśliwe i śmieją się kiedy są zdenerwowane. Edytowane przez Milena_Mariolka Czas edycji: 2007-10-12 o 19:13 |
|
|
|
#3416 |
|
Raczkowanie
|
Szczęście to druga osoba obok mnie, to największy dar wszechświata
miłość to piękny kwiat i aby przetrwał trzeba o niego dbać RAZEM ;* Wszystko sie kończy a miłość do Ciebie trwa...szkoda przeżyj to sam. nie zamieniaj serca w twadry głaz! Bo w życiu twardziochem trzeba być, a nie mieciochem.. Picture - us layin on silk sheets, looking at the sunset =) // Wizja - My leżący na jedwabnym prześcieradle, patrząc na zachód słońca szukając tego właściwego można dobrze bawić się z tym niewłaściwym! ''To koniec. Mogliśmy więcej. Przykro?'' ...bo tu liczysz sie Ty... nie ja xD oby nigdy nie zabrakło ci czasu, aby okazać uczucia[!] krzywe odbicie w witrynie twego ducha... "...czy jest dobrze? tak... ale znów jestem tu..sama.." Zapomnijmy ten utracony czas...co oddalal nas.. ...i pytanie zle...i natrętne tak... "Lecz choć dzisiaj tak daleko nam do siebie..." "...Nie proszę o więcej... niż możesz mi dać..." "...pozwol mi uslyszec, ze zalezy Ci wlasnie na mnie..." "...czasem jak porzucony kwiat...wsrod innych ..piekniejszych..." "...wazny dotyk...wazna rozmowa...wazniejsi przyjaciele..." "...czasem mam tak...zaniedbana, niepotrzebna?..." "...czas...mam go zawsze...ale inni... nie mają go dla mnie..."
|
#3417 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
*wszystko zależy ode mnie.. a ja taka niezdecydowana:P *rozmawia z jednym, z drugim tańczy, ale któremu oddać myśli? *ciastko z lukrem, czy z bitą śmietaną... choć wybór trudny, trzeba się na coś zdecydować *uwielbiam obu, ale którego bardziej?
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
aktualnie mam taki -
* coraz bardziej rosną koszty utrzymania....... nerwów na wodzy |
|
|
|
#3419 |
|
Wtajemniczenie
|
Milena_Mariolka -> Nie chcę więcej, Twoje serce do życia wystarczy! świetne
a ktoś mógłby to przetłumaczyć na ang;]? |
|
|
|
#3420 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.

moje wypocinki
a żadko są jakieś wesołe...