|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2016 na urlopie miodowym
Ja od tego usg w 12 tygodniu wiecej usg nie miałam ale ono już było przez brzuch i myślę, że teraz już takie będą
Z okazji mojego sukcesu zawodowego zamówiliśmy z kolegą z pracy chińczyka Monia no tak ta torba to dla mnie model doskonały
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
No i sto lat KATTOO
|
|
#2013 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale pokojem dla dziecia pewnie! W weekend zrobię zdjęcia przed na wszelki wypadek a zdjęcia po będą pewnie za jakieś 2-3 miesiące, bo w ogóle nie wiem jak chcę go urządzić - jakie kolory, meble itd. Cytat:
![]() Kattoo kochana - wszystkiego najjjjj, spełnienia wszystkich marzeń |
|||
|
|
|
#2014 |
|
Zadomowienie
|
Nutik, cieszę się, że masz energię i wenę do pisania!
Ja od usg genetycznego byłam dopiero raz, ale też miałam już usg przez brzuszek. Ja kupiłam sobie 3 pączki i dwa już wciągnęłam;p;p Wróciłam przed chwilą od dentysty, z moją ósemką jest nieźle, infekcja opanowana, ale mam 6 dziur:/ masakraâŚ.dwie dosyć duże, a reszta obleci (głównie posypały mi się zęby, gdzie wciąż od nastu lat mam amalgamaty). Zatem od marca czeka mnie wydatekâŚ. Misia, ufff co za ulga, miło, że szefowa jednak okazała się w porządku Kciuki za dzisiejsze wizytujące ciężarówki!!! |
|
|
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
Ania przypomniał mi Twój post, że muszę pastę kupić jakiś paradontax czy coś. Strasznie krwawią mi dziąsła przy każdym myciu i po wtorkowej wizycie dentystka orzekła mi stan zapalny, także muszę coś więcej działać. Trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne leczenie ząbków choć ono rzadko kiedy bywa bezbolesne bo nawet jak nie boli samo działanie to boli potem płacenie.
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
Yousthyna, uwielbiam zdjęcia przed/po
to czekam zatem! ))zobaczcie co mi mąż wkleił na fejsie: http://booklips.pl/czytelnia/listy/u...ciezarna-zona/
|
|
|
|
#2017 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak do nas wrócisz to STO LAT!
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba świętuje z mężem
![]() Jaka ja jestem spiacaaaa! Szok.
|
#2019 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Genialne ![]() Kattoo, wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń i dużo uśmiechu na każdzy dzień!! I wracaj do nas ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Ale fajnie się po ćwiczeniach czuję, to jest to
|
|
|
|
|
#2021 |
|
Zadomowienie
|
Co Ty masz za tajemne ćwiczenia?
|
|
|
|
#2022 |
|
Zadomowienie
|
Hello Dziewczyny!
Już Was nadrabiam, ciekawe co tu sie dzialo przez 3 dni Zaraz zaktualizuje 1 stronę A u mnie tak w skrócie nieplanowana wizyta u gina, bo brzuch mnie bolał. Aż po prostu niewiarygondne, ale napisałam do gina sms i powiedział, że jak zdążę w 20 minut to zajrzymy co się dzieje, bo jedna pani odmówiła. Wyrobłam się w 12 U dziecia wszystko ok, jajniki, macica, łożycko(ciągle z przodu i nisko), szyjka OKI. Dostałam skierowanie na badania, a przy okazji magnez 3xdziennie + nospa
|
#2023 |
|
Wtajemniczenie
|
misia super, ze bylo bezstresowo! teraz wolnosc!
co do usg to ostatnio badanie szyjki, usg dowcipne i usg brzuszne ![]() również uwielbiam zdjęcia przed i po z remontów!! więc czekam ![]() ![]() mary, później wyciagnę z kartona i zrobię fotki ![]() Arida! zdrówka! lekarz na medala, bardzo fajnie się zachował ![]() dzis rozłożyłam matę i chciałam ćwiczyć, ale tak mnie serce kłuło, ze zrezygnowałam.. pączka jeszcze żadnego nie zjadłam! ha! nie chce mi się iść, wieje i pada poczekam na Tż, przywiezie mi pysznego
Edytowane przez marcylina Czas edycji: 2016-02-04 o 13:44 |
|
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Raz w tygodniu, specjalne dla kobiet w ciąży dziś znów z piłkami -rozciąganie, wzmacnianie kręgosłupa i oddychanie ![]() Super sprawa! A jeszcze znów pani nam jakieś próbki przyniosła, z Białego Jelenia i Dzidziusia. Miłe to z jej strony ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
Niefajnie i bardzo fajnie w 1 tj szkoda że w ogóle musiałaś się denerwować, ale bosko, że masz tak współpracującego ginekologa
|
|
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
Arida dobrego masz lekarza. Nie olal Cie a to nie jest takie oczywiste! Skoro wszystko jest ok to pół biedy .
Dużo zdrówka
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już po kawce i pączku ![]() Teraz oczywiście czytam o wózkach, muszę przestać, bo do kwietnia jak kupimy to oszaleje od nadmiaru informacji Tylko jeszcze męża do sklepu wyciągnę na zwiady, coby na żywo pomacać.Ogarniam się i idę na spacerek, chociaż pogoda mnie nie nastraja pozytywnie. A co do miodowego trymestru to u mnie średnio, ale jednak jest lepiej bo nie śpię już 17 godzin na dobę jak wcześniej I nie ziewam non stop.
|
#2027 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam takiego lenia dzisiaj, że nawet nie pytajcie!!
Nic mi sie nie chce, a mialam posprzatać, pobojowisko mam w domu :/ Zjadłam 4 paczki- o 4 za duzo :/ Chyba juz dzisiaj nic nie zjem :P |
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
Kattoo, sto lat i wszystkiego najlepszego 🌷
Zjadłam 2 pączki i mam dość.. Mąż zaczyna odróżniać pokój gościnny może i u mnie remont się zacznie Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2030 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=BlueSky14;55121126]Dziewczyny mam takiego lenia dzisiaj, że nawet nie pytajcie!!
Nic mi sie nie chce, a mialam posprzatać, pobojowisko mam w domu :/ Zjadłam 4 paczki- o 4 za duzo :/ Czyli żeby spalić te pączki to z jakieś 24h przed telewizorem powinnaś siedzieć |
|
|
|
#2031 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Wesola_Ania;5512277 1]
Cytat:
|
|
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja zjadłam wczoraj 4 pączki, a dziś już 3
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Też mi się kiedyś marzyła
Tym bardziej, że ja wolę mieć wszystko w koszu, więc nigdy torby nie mam zawieszonej na rączce, a Skip Hopa to szkoda do kosza chowaćCytat:
|
|
#2034 |
|
Wtajemniczenie
|
MamaNiny oho! cos się dzieje
mój przeczytał na swoim ulubionym portalu, że do 7 miesiąca powinno być wszystko najważniejsze przygotowane i też poczynił pierwsze kroki w celu opróżnienia pokoiku ja tam mocy nie mam jakies specjalnej, tzn. czuję się o wiele lepiej niż pierwsze 3 miesiące.. ale nie ma wielkiego boom
|
|
|
|
#2035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bez powera... Myślę że jest gorzej niż w pierwszym trymestrze, chociaż wtedy myślałam, że to nie możliwe... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
Arida fajnie, że masz lekarza pod telefonem i dobrze, że wszystko z Tobą i maleństwem ok
Melleczka o tym organizerze piszesz ? http://mamygadzety.pl/organizer-wozka-skip-hop/ Mój mąż nadal twierdzi, że mamy jeszcze dużo czasu na wszystko Nas też czeka remontu, naszego pokoju ale to myślę, ze dopiero koło kwietnia, niech no się ciepło zrobi to ja już będę mogła myśleć i działać.
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niekoniecznie markowy ![]() Ja systematycznie coś kupuję. Dziś kliknęłam tkany kocyk CS w ogóle mi strasznie ta ciąża leci, wydaje mi się jakbym była w 3 mc, a to już prawie połowa.
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Melleczka Jak nie zależy Ci na markowym to mogę Ci podesłać link na ali do najtańszej jakiej udało mi się znaleźć oferty. Mnie akurat tez na metce nie zależy tylko na funkcjonalnosci.
|
#2039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na razie zapisuję sobie wszystko na listach things to do i things to buy niestety mam słabość do markowych rzeczy :-( Mężowi power też się skończył siadł przy laptopie i zaczął grać :-D Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2040 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie zapisałam się do szkoły rodzenia, zaczynam 15/03, kończę 6/04
musze zabrać się za carbonare na obiad.. a mi się nie chce! Mary, to prezent od kolezanki z Primaniego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:21.

zamówiliśmy z kolegą z pracy chińczyka

a zdjęcia po będą pewnie za jakieś 2-3 miesiące, bo w ogóle nie wiem jak chcę go urządzić - jakie kolory, meble itd.

[od 10.09.2011]

Wzięliśmy ślub 26-09-2015