Rossman.. cz. II - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-13, 08:44   #721
agacior89
Zakorzenienie

GG do agacior89
Dot.: Rossman.. cz. II

Hmm mnie kusza pędzelki. Pan Pędzelek mówił ze podobno w Rossmanie sa dobre, te z naturalnego włosia
agacior89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-13, 09:25   #722
_totally_
Zakorzenienie

Jeśli ktoś woli wersję papierową, gazetka Rossmanna jest w dzisiejszych Wysokich Obcasach.
_totally_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-13, 09:59   #723
agiii
Zadomowienie

od dzisiaj obowiązuje promo 22. Mnie ciekawi ta kosmetyczka-kuferek dodawany do szamponów Head&Shoulders ... jeśli ktoś widział albo kupił może to proszę napiszcie czy ona jest pojemna
agiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-13, 11:54   #724
żurawinka
Zakorzenienie

Wróciłam z R. i... chm... po dwupaku Lactacidu nie było śladu, i nie został wykupiony bo byłam zaraz po otwarciu.Pomadki Rimmela przebrane, ogólnie te kolory na jedno kopyto, wzięłam kolor Birthday suit - beżyk - wcale go na ustach nie widać:-( ale sama pomadeczka dobra, ładnie pachnie.Wzięłam jeszcze saszetkę do kąpieli Dresdena pomaranczową i szczotkę do zębów.A i herbatkę karmelową King coś Pluje sobie w brodę że nie wybrałam innego koloru szminki.
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-13, 12:02   #725
agiii
Zadomowienie

a widzialas te kosmetyczki????
Stary 2007-10-13, 12:46   #726
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Napisane przez agacior89 Pokaż wiadomość
Hmm mnie kusza pędzelki. Pan Pędzelek mówił ze podobno w Rossmanie sa dobre, te z naturalnego włosia
Ja mam ten czarny do pudru, rzeczywiście jest świetny

Cytat:
Napisane przez żurawinka Pokaż wiadomość
Wróciłam z R. i... chm... po dwupaku Lactacidu nie było śladu, i nie został wykupiony bo byłam zaraz po otwarciu.Pomadki Rimmela przebrane, ogólnie te kolory na jedno kopyto, wzięłam kolor Birthday suit - beżyk - wcale go na ustach nie widać:-( ale sama pomadeczka dobra, ładnie pachnie.Wzięłam jeszcze saszetkę do kąpieli Dresdena pomaranczową i szczotkę do zębów.A i herbatkę karmelową King coś Pluje sobie w brodę że nie wybrałam innego koloru szminki.
Jak smakuje ta herbatka?
Stary 2007-10-13, 20:27   #727
Ani@1987
Rozeznanie

No tak od dzisiaj jest nowa oforta...a w niej taki tusz Wibo extention & curving...mam wprawdzie fajny tusz z Maybelline, ale na co dzien wole cos nie dajacego takiego efektu "teatralnych rzes" i potrzebuje czegos niedrogiego (na studencka kieszeń) on kosztuje tylko 4,99 ale moze jest w porzadku???Prosze o opinie jesli któraś go ma/miała

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-13, 20:57   #728
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Ja polecam dołożyć trochę grosza i kupić Rimmel Extra super lash, jeden z lepszych tuszy, a kosztuje coś ok 11 zł.
Stary 2007-10-13, 21:20   #729
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Ja polecam dołożyć trochę grosza i kupić Rimmel Extra super lash, jeden z lepszych tuszy, a kosztuje coś ok 11 zł.
co naturalnego makijażu owszem
Miałam kiedyś Rimmel Extra Super Lash ale z dopiskiem: Dramatic look (czy jakoś tak) - super pogrubiał - bo ten bez dopisku to taki sobie (jak dla mnie) - zalezy co kto lubi

to samo (co Extra Super lash), a nieco tańsze: Miss Sporty http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20998

ja uwielbiam mocno wymalowane oczy z mocnym podkresleniem rzęs - Maybelline Volume Flash

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-14, 09:00   #730
agacior89
Zakorzenienie

GG do agacior89

A to jest prkocja na te szminki? Za 12,99 tak? Bo w gazetce nie widziałam ale coś mi mignęła przed oczami "prmocja" na stoisku...
Stary 2007-10-14, 09:46   #731
ssue
Zadomowienie

A czy któraś wie w którym z warszawskich rossmanów mozna kupie te pedzelki z naturalnego wlosia? Byłam w 3 czy 4 i wszedzie sa tylko te sztuczne
ssue jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-14, 20:29   #732
agacior89
Zakorzenienie

GG do agacior89

Ojaaa... W tym anjblizej Pana Pędzelka powinien być (skoro mówił ze jest to chyba jest- czyli na... eee... Kruczej?)
A już na 120% są na Tamce 9okolice mostu Świętokrzyskiego i mojej szkoły ). No dobra, na 995- bo moze się wszytskie wyprzedały
Stary 2007-10-14, 21:59   #733
ssue
Zadomowienie

Nie ma na Kruczej Bylam w rossmanach w centrum i koło mnie w Bet Mallu i wszedzie sa tylko takie sztuczne. A i dzieki za inrfo o Tamce, może jak jutro wczesniej wyjde z zajęc to sie przejade.
ssue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-15, 10:29   #734
agacior89
Zakorzenienie

GG do agacior89

Cytat:
Napisane przez ssue Pokaż wiadomość
Nie ma na Kruczej Bylam w rossmanach w centrum i koło mnie w Bet Mallu i wszedzie sa tylko takie sztuczne. A i dzieki za inrfo o Tamce, może jak jutro wczesniej wyjde z zajęc to sie przejade.
Zajęć? Czyżby UW, jeśli spytać mogę?
Stary 2007-10-15, 10:40   #735
paulinka3110
Wtajemniczenie

Ja ostatnio nie mam czasu pobuszować w Rossmanie. Parę dni temu wpadłam tylko i kupiłam Olejek Kokosowy do ciała z Bielendy z serii Spotkanie z Afryką, i odżywkę Pantene bo była za 6,99 bodajże...

Moja książkowa wymiana. Zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http://
paulinka3110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-15, 11:24   #736
Ani@1987
Rozeznanie

Cytat:
Mam tez ten tusz, ale go w ogóle nie polubiłam i oddałam mamie...może kupie ten Dramatic jak lepszy...ale byłam w rossmanie i ogladałm szczoteczke togo z wibo...i nawet fajnataka jak lubie...
Stary 2007-10-15, 11:30   #737
paulinka3110
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
co naturalnego makijażu owszem
Miałam kiedyś Rimmel Extra Super Lash ale z dopiskiem: Dramatic look (czy jakoś tak) - super pogrubiał - bo ten bez dopisku to taki sobie (jak dla mnie) - zalezy co kto lubi

to samo (co Extra Super lash), a nieco tańsze: Miss Sporty http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20998

ja uwielbiam mocno wymalowane oczy z mocnym podkresleniem rzęs - Maybelline Volume Flash

Ja też jestem fanką "dramatycznego" spojrzenia na codzień

Też używałam Rimmel Super Lash ale z tą "wykręconą" szczoteczką i byłam baardzo zadowolona! Używałam go bezprzerwy przez ok.rok

Teraz mam Miss Sporty podkręcający i efekt jest równie rewelacyjny! Ale moim zdaniem tusz+zalotka = wymarzony efekt

Moja książkowa wymiana. Zapraszam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=630571http://
paulinka3110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-15, 12:05   #738
żurawinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agiii Pokaż wiadomość
a widzialas te kosmetyczki????
Niestety nic nie wiem na ten temat.
Co do tuszu Rimmela jest mocno przereklamowany, Extra Super Lash kupiłam dwa jak była promocja i naprawdę taki sobie.Nie wydłuża co robi zwykły mega czarny wibo Extra Volume Mascara. Poza tym odbija mi się na górnej powiece i jakoś tak znika w ciągu dnia, skleja rzęsy.
Szmineczki Rimmela które są teraz w promocji mają jakieś dziwne kolory, słabo je widać na ustach, postaram się moją zużyć, na plus że nie wysuszają raczej.
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-15, 13:11   #739
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ani@1987 Pokaż wiadomość
Mam tez ten tusz, ale go w ogóle nie polubiłam i oddałam mamie...może kupie ten Dramatic jak lepszy...ale byłam w rossmanie i ogladałm szczoteczke togo z wibo...i nawet fajnataka jak lubie...
Obawiam sie że go nie kupisz - nie ma go w PL (przynajmniej ja nie widziaalm)

Cytat:
Napisane przez paulinka3110 Pokaż wiadomość
Ja też jestem fanką "dramatycznego" spojrzenia na codzień

Też używałam Rimmel Super Lash ale z tą "wykręconą" szczoteczką i byłam baardzo zadowolona! Używałam go bezprzerwy przez ok.rok

Teraz mam Miss Sporty podkręcający i efekt jest równie rewelacyjny! Ale moim zdaniem tusz+zalotka = wymarzony efekt
Ja sie przerzuciłam ostatnio na pogrubiające tusze - wcześniej kupowałam podkręcające, potem przyszła faza na wydłużające. Jednak pogrubiające to jest to Moim faworytetm jest Rimmel Volume Flash no i już wspomniany ESL Dramatic Look (mam nadzieje że wkrótce polece do do TZ do Anglii więc zakupię - tak jak i mase innych rzeczy które tam kupiłam wcześniej a już sie skończyły )

Już niedługo bedzie obowiązywać gazetka z promocyjna ceną kremów na zimę Olay - dawno tak nie czekałam niesierpliwie na promocję w Rossmannie. Wezme najpierw na dzień - bo na noc mam 2 inne kremy, jeden dopiero zaczełam a drugi dziewiczy

Instagram

Stary 2007-10-15, 14:31   #740
Ani@1987
Rozeznanie

Aha rozumiem...no dobrze, to tego Dramatica nie kupie, Rimmel super lash mi nie pasuje-zgadzam sie co do opii z żurawinką oj a tuszu za 5 zł to chyba jednak baładym sie uzyć wiec nie wiem...Rimmel volum flash taki fajny...hmmm jego cena to jakies 20 zł???jeszcze tyle wyskrobie Ogólnie tez lubie najbardziej własnie pogrubiajace tusze poczytam opinie na KWC i moze cos znajdę...

A co do kolejnej gazetki Rossmanowej to znalazłam w niej wyjątkowo duzo promocyjnych a potrzebnych kosmetyków i niecierpliwie czekam do 25
Stary 2007-10-15, 14:37   #741
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Aha rozumiem...no dobrze, to tego Dramatica nie kupie, Rimmel super lash mi nie pasuje-zgadzam sie co do opii z żurawinką oj a tuszu za 5 zł to chyba jednak baładym sie uzyć wiec nie wiem...Rimmel volum flash taki fajny...hmmm jego cena to jakies 20 zł???jeszcze tyle wyskrobie Ogólnie tez lubie najbardziej własnie pogrubiajace tusze poczytam opinie na KWC i moze cos znajdę...

A co do kolejnej gazetki Rossmanowej to znalazłam w niej wyjątkowo duzo promocyjnych a potrzebnych kosmetyków i niecierpliwie czekam do 25
kosztuje 19,90, a wpromocji ok 15 zł. Jets naprawde super, z tym że na poczatku jest bardzo mokry i dużo sie nabiera na szczoteczkę - łatwo sie wtedy rzesy sklejają. Trzeba więc obetrzeć szczoteczkę i wtedy malować Gdy jest świeży nie da sie nim pomalowąć "na szybko" - to może byc jego minusem. Ale, kurcze, efekt jest (miałam wersję w czarnym opakowaniu, czyli bardzo czarny )

Instagram

Stary 2007-10-15, 17:02   #742
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

a ja przymierzam się teraz do obecnej promocji rossmana: dwufazowego podkładu z maybelline-kuszą mnie opinie na KWC i chyba ulegne, a może któraś z Was ma ten podkład???

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-16, 20:51   #743
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Moim faworytetm jest Rimmel Volume Flash

Już niedługo bedzie obowiązywać gazetka z promocyjna ceną kremów na zimę Olay - dawno tak nie czekałam niesierpliwie na promocję w Rossmannie. Wezme najpierw na dzień - bo na noc mam 2 inne kremy, jeden dopiero zaczełam a drugi dziewiczy
Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
a ja przymierzam się teraz do obecnej promocji rossmana: dwufazowego podkładu z maybelline-kuszą mnie opinie na KWC i chyba ulegne, a może któraś z Was ma ten podkład???
hmmm....musze sie w koncu skusic na ten volume flash, ja kocham grube rzesy
ale moim faworytem niepobitym jest Lash Architect L'Oreala

i tez czekam z usteksnieniem na zimowa serie OLay

Kaatiiaa---ja wlasnie dzis kupilam ten podklad, odcien Nude, na poczatku myslalam,ze bedzie za jasny,ale jest OK, to chyba jedyny stricte bezowy kolor w ich baaaaaaaaaardzo ubogiej gamie kolorystycznej (AZ 4 odcienie)--ten odcien jest o ton jasniejszy od mojej cery, ktora jest srednia w wyraznej cieplej, bezowej tonacjii ja ladnie rojasnia i rozswietlatestowala m jeszce Sand, ktory po kilku chwilach okazal sie wpadac w rozna mojej skorze przynajmniej.
Ogolnie podklad jest fajny, ladnie acz delikatnie pokryl niedoskonalosci typu malenka krostka i kilka rozszerzonych porow, wyrownal koloryt--- po pierwszym uzyciu baaardzo mi sie podoba

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-16, 20:54   #744
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
hmmm....musze sie w koncu skusic na ten volume flash, ja kocham grube rzesy
ale moim faworytem niepobitym jest Lash Architect L'Oreala

i tez czekam z usteksnieniem na zimowa serie OLay

Kaatiiaa---ja wlasnie dzis kupilam ten podklad, odcien Nude, na poczatku myslalam,ze bedzie za jasny,ale jest OK, to chyba jedyny stricte bezowy kolor w ich baaaaaaaaaardzo ubogiej gamie kolorystycznej (AZ 4 odcienie)--ten odcien jest o ton jasniejszy od mojej cery, ktora jest srednia w wyraznej cieplej, bezowej tonacjii ja ladnie rojasnia i rozswietlatestowala m jeszce Sand, ktory po kilku chwilach okazal sie wpadac w rozna mojej skorze przynajmniej.
Ogolnie podklad jest fajny, ladnie acz delikatnie pokryl niedoskonalosci typu malenka krostka i kilka rozszerzonych porow, wyrownal koloryt--- po pierwszym uzyciu baaardzo mi sie podoba
Trzeba było ten podkład kupić w krakowie w Douglasie To podkładu dają szminkę gratis

Tez myślałam o tym podkładzie, ale ostatnio przestałam używac podkładu Nawet na filtr wystarczy mi odrobina pudru sypkiego

A Volume Flash to szczerze polecam, z tym że tak jak pisałam wcześniej, poczatkowo trzeba szczoteczkę ocierać i poświęcić więcej czasu na malowania

Instagram

Stary 2007-10-16, 21:11   #745
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Trzeba było ten podkład kupić w krakowie w Douglasie To podkładu dają szminkę gratis

Kurde, ze tez wczesniej nie wiedzialam ze daja szminke, to kupilabym w Kraku na weekendziea jaka to szminka???

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 09:17   #746
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Kurde, ze tez wczesniej nie wiedzialam ze daja szminke, to kupilabym w Kraku na weekendziea jaka to szminka???
Tez z Rimmel - jakaś nawilżająca chyba

Instagram

Stary 2007-10-17, 09:25   #747
maryd
Zadomowienie

GG do maryd

Cytat:
No tak od dzisiaj jest nowa oforta...a w niej taki tusz Wibo extention & curving...mam wprawdzie fajny tusz z Maybelline, ale na co dzien wole cos nie dajacego takiego efektu "teatralnych rzes" i potrzebuje czegos niedrogiego (na studencka kieszeń) on kosztuje tylko 4,99 ale moze jest w porzadku???Prosze o opinie jesli któraś go ma/miała
Ja ten z Wibo wczoraj kupiłam, dziś go przetestuje, więc wieczorem dam znać czy jest nie najgorszy.

A Rimmel Extra Super Lash jest jak dla mnie zbyt wodnisty i skleja rzęsy. Ostatnio tuż po zakupie upadł mi na kafelki w łazience i opakowanie przy odkręcaniu mi sie złamało. "Przełożyłam" go (nie śmiejcie się) do innego opakowania po tuszu Super Full (bo zostawiłam je sobie z uwagi na szczoteczkę) i teraz jest o wiele lepszy, lepiej rozdziela rzęsy.

maryd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 09:26   #748
agiii
Zadomowienie

wczoraj moja mommy byla w rossmanie bo w gazetce bylo ze do farby belle colour dodaja szampon fructis. Wiec ze farba była w niższej cenie moja mama wzieła dwie. Oczywiscie uświadomiłam ją że ma sie kłócic przy kasie o szampon bo nie po to są promocje zeby sobie kasjerki brały. No to mama już przy kasie, pani jej kasuje te farby i nagle mama mowi ze do farb jest przeciez gratis... ona sobie cos pomruczała do siebie ale poszła po szampon. Wróciła z jednym szamponem. Ale moja mama mówi ze przeciez kupiła 2 farby to kasjerka zaczeła coś wymyslac ze w gazetce jest błąd i szampon dodają do 2sztuk farb
oczywiscie mama nie dała sie oszukac i jak jest napisane w gazetce tak to tak ma byc i wkoncu poszła po drugi szampon....

Ja poprostu nie moge z tych kasjerek
Stary 2007-10-17, 09:30   #749
maryd
Zadomowienie

GG do maryd

Cytat:
Napisane przez agiii Pokaż wiadomość
Ja poprostu nie moge z tych kasjerek
Bardzo dzielną masz mame. Z tymi kasjerkami to nie jest tak prosto. Jak widać wszędzie o swoje trzeba walczyć.

maryd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-17, 09:35   #750
agiii
Zadomowienie

moja mama taka jest a ja mam to po niej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości