|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Kolor ma odpowiedni
![]() Jeszcze dwa smarki i wydmucham sobie mózg. Chciałam napisać coś mądrego w odpowiedzi na Twój post, ale wychodzi z tego bełkot przygłupa. Niesamowita jesteś, ot tyle...
#4742 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Mam jeszcze mnóstwo innych zalet! A przynajmniej przy tym będę się upierać. ![]() Rachel - katar trwa siedem dni. Ile z tego masz juz za sobą? Z każdym kolejnym bliżej do końca. Jesli któraś napisze mi tu, że czasem trwa dłużej, to uprzedzam, że pogryzę ją wirtualnie za torpedowanie mojej pocieszycielskiej działalności. ![]() ![]()
![]() |
#4743 |
Zakorzenienie
|
Ekhm
![]() Nie wiem, czy w moim przypadku liczenie dni pomoże. Zatoki mi schodzą i coś nie mogą zejść do końca - a ciężko jest mi opanować odruch pociągania nosem. O właśnie, idę się ponaświetlać. Słuchając HIMa; matko ziemio, co ja mam ostatnio za odchyły muzyczne, to aż strach pisać.
Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-10-13 o 01:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
BAN stały
|
Dobry wieczór!
Przemarzłem do szpiku kości. Trzygodzinne picie piwa pod gołym niebem, przy takiej pogodzie, nie jest mądre. Wiem. (Mimo wszystko lubię taką głupotę ![]() kumplem w jednym. Zaczyna mnie to po prostu w****iać. Wiem, może trzeba być wdzięcznym, że ktokolwiek ma do nas zaufanie. Zaufanie rzadka cecha. Słuchanie monologów nie jest jednak moją mocną stroną... Męczy mnie i niecierpliwi. Już dawno temu doszedłem do wniosku, że wolę myśleć niż mówić. <Ooo! Kaczyński twierdzi, że czuje się jednoznacznym zwycięzcą debaty! Żałosny kretyn...> Dzisiaj znów rozmyślałem o filozofii. Po raz kolejny doszedłem do wniosku, że jest ona jedynym wartym uwagi aspektem ludzkiej egzystencji. Pachnę moim zapachem "od-biedy-i-na-każdą-okazję", czyli Horizonem. A każdemu, kto odbiera wspomnianym pielęgniarkom prawo do jakiegokolwiek protestu, a tym samym szansę na możliwą poprawę wynagrodzeń, proponuję pomyśleć lub zamilknąć. A najlepiej jedno z drugim... Dobrej nocy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zadomowienie
|
Środek nocy, wyglądam upiornie, twarz mi prawie odpadła w tym tygodniu po nieudanych eksperymentach kosmetycznych. Eh.
Pachnę Vanille Caramel, ciepło w nich i bezpiecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
Jedyna wyższość spapranych zatok nad klasycznym przeziębieniem: czuję zapachy.
Pachnę Miyako z własnego, boskiego flakonu i powoli zbieram się spać. Hmmm. Jak napiszę "dobranoc", to pewnie ktoś napisze coś ciekawego, i mimo że się żegnałam, to zostanę żeby odpisać. Jak nic nie napiszę, to pewnie będzie mój ostatni post przed pójściem spać i będzie ogólnie mówiąc lipa. Nie, zdecydowanie pora spać, pieprzę głupoty jak rzadko kiedy.
#4748 |
Zakorzenienie
|
Dziś ponownie Gloria Cacharel.
Miłego dnia.
![]() |
#4749 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwaga, rzucam banalnym tekstem!: Najlepszym lekiem na wszelkie smuteczki (nie na wszystkie, ale na większość działa, że heej! ![]() ![]() ![]() ![]() Aragonte droga moja, nie żałuj więc swojemu M. i parskaj po nim szczerze i do woli - tako radzi Doktor Różana ![]() ![]() Cytat:
![]() Ej, no! Sabbacie Ty, Ty, Ty niegrzeczny! ![]() Wiesz, że zepsułaś mi cały efekt ![]() ![]() ![]() Ja mam wkoło właśnie taką jesień czarownie wypasioną, kropka i bumcykcyk!!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja już własnosmarknie wykonałam amputację mojej Istoty Szarej z czachy, a cały ten post jest tego niezbitym dowodem ![]() Cytat:
Ja też tak mam, ja też! Przy Sabbath zawsze się jąkam klawiaturowo..... Strach sie bać, co by było "na żywca"..... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2007-10-13 o 06:30 Powód: Sponsorem edycji jest dzisiaj literka "P" ;) |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
Dobre soboty dla Was
![]() Powoli zwlekam sie z pieleszy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4751 |
lipiec na maksa!!! :)
|
niczym dziś, bo nie zabrałam ze sobą na weekend żadnej flaszki, ani nawet próbki
![]()
![]() |
#4752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jeszcze niczym ale dziś na pewno będzie moja cudowna,nietrwała Panienka Coco. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak tam na studiach ? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak, miałam takie przypadki ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
Kocham wanilię, ale Addict to dla mnie nudny i bardzo banalny zapach. Cytat:
![]() Sio, a kysz, moja OI, nie oddam ![]() Cytat:
![]() Spacery po parku, owszem, ale niestety jest za zimno ![]() Cytat:
Dobra recepta ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jednak myślę, że nie można być takim bezdusznym egoistą i tak spluwać bez głębszego zastanowienia przed siebie w celu poprawy nastroju na biedny monitor - bo w zasadzie to czym on sobie zasłużył na takie znieważanie ? ![]() ![]() Cytat:
![]() W temacie - zapodam sobie kropelkę L de Ciastko, chociaż ledwo je czuję.
![]() ![]() |
![]() |
#4754 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, a mogłam podać linka pod warunkiem obietnicy podziału łupów
![]() ![]() Ja już wyOIowana, telefon naładowany, śniadanie pożarte - pełna gotowość ![]() P.S. dlaczego zdecydowana większość ważnych rzeczy zdarza mi się 13-go? ![]()
#4755 |
czyli Endżi
|
Myszko, no właśnie to określenie "padnięta, ale szczęśliwa" odnosi się do moich odczuć po pierwszym tygodniu na Uczelni
![]() Generalnie - strasznie dużo biegania po całym Tricity, bo nasze wydziały i instytuty są rozpieprzone po całym Tricity. Poza tym zawsze wydawało mi się, że nauczyciel akademicki to już poważna, zawsze dobrze przygotowana osoba na właściwym miejscu. Jakże się myliłam ![]() Ludzie są bardzo fajni - czuję, że rzeczywiście mogą być z tego znajomości na całe życie. Ponadto - jak to oczywiście ja - już zadurzyłam się w pewnym osobniku z mojej grupy. Ale biorąc pod uwagę moje szczęście w relacjach z mężczyznami nic z tego nie wyjdzie. ![]()
#4756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma realne szanse na wygraną. Trafia w oczekiwania społeczne. Mówi dokładnie to co chce usłyszeć ponad połowa tegospołeczeństwa. ____________ Extraordinary pachnę, i miłego słonecznego weekendu życzę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4757 |
Zadomowienie
|
witam kaszląco i pociągająco nosem
![]() Różo, zlokalizowałam w końcu stoisko czekoladowe w SCC ![]() ![]() ![]() nie pachnę niczym, szal lekko pachnie wczorajszą Niną |
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W temacie: Zero Plus Diesla - nowy zakup, zupełnie w ciemno i już wiem, że to był strzał w dziesiątkę!
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
Dzię - dooo - bryyyyyy !
Hecate - ![]() ![]() Sabbath - bywa, że przeginasz (jak każdy). Bywa, że się z Tobą nie zgadzam. Ale jesteś babka na ![]() ![]() Gryx - a myślałam, że to o pielęgniarkach tylko ja zauważyłam. Cóż, jaki lider partii, tacy i jego wyborcy. Wiem, że mało odkrywcze, ale też mało nie padłam, jak to zobaczyłam. Rachelo - a ta lampa na zatoki naprawdę trochę chociaż działa ? Bo się zastanawiam już dwa lata nad nią, mam takie marzenia że pewnego dnia obusdzę się bez zatrkanych zatok ... I będę czuła wszytsko ... ![]() Na razie niczym nie pachnę, będzie zapewne Coco Mademoiselle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4761 |
Zakorzenienie
|
Globalnie Ange ou dmeon, na lapie Gucci II od moje siostry. Tzn. podkradlam jej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4762 |
Zadomowienie
|
Dobry
![]() ![]() Wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia...... sobie również, bo walczę z zapaleniem ucha ![]() Dziś wybrałam się na zakupy jedzeniowe i nie tylko w towarzystwie YD Amber Nude ( rok sobie stała w kąciku)
#4763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak przeczytałam, to się wściekłam, nie wiem jak można było coś takiego napisać, mnie by przez palce to nie przeszło ![]() Jeszcze niczym nie pachnę. Właśnie wylazłam spod prysznica. Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-10-13 o 11:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 |
Zakorzenienie
|
Woman od czerwonego Bosska
![]() Pachną doskonale, taki stary zapach, a tyle w nim ikry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zakorzenienie
|
wczoraj jeszcze chwaliłam się, że nie mam kataru
dziś to się zmieiło pachnę czarną Coco, idelanie pasuje do dresu i czerwonego nosa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4766 |
Zakorzenienie
|
Ja już przemaglowana i mogę zacząć weekend
![]() Jadę kupować błyszczyki i na pocztę po OI ![]() Ufff...
#4767 |
Zakorzenienie
|
Nocna Zmiana dała dziś czadu
![]() Nie pachnę niczym jeszcze. Palę w piecu, leczę męża i nic mi się nie chce. A dobrze byłoby posprzątać... A na noc był Shali ... i panna Marple (w Nemezis). Zdrówka, kochane ![]() Edit: Strachulcu, i jak było?
#4768 |
Zakorzenienie
|
Jestem wykończona, ale całkiem z siebie zadowolona. Pewnie że kilku rzeczy nie wiedziałam, ale to zaznaczałam na szczęście już w poprzednich rozmowach. To co wydawało mi się że wiem - wiedziałam dobrze
![]() Jestem szczęśliwa że mam to już za sobą ![]()
#4769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Idę się dopsikać OI ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.