![]() |
#4951 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Hello
![]() A ja dostałam 6 odlewek od Mursz do testów, jak fajnie ![]() Dziś tylko faworki jadłam, na sniadanie, obiad i kolację ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
niecnotliwa dziewica
|
Chorera jasna mać, zapomniałam i kupił Max Factora...
Mcham znad serdelków z ostrą musztardą i sałatki z cebulą. Musiałam się odsłodzić ![]()
#4953 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale techniki mnie uczyła moja fryzjerka z dzieciństwa ![]() poważnie koło? ![]() zanim się praca pojawiła, to rozważałam wyjazd w tym roku, ale chyba nie te same rejony Cytat:
![]() byłam u lekarza od medycyny pracy, 3 osoby przede mną, 2 babki ze zdjęciami rtg, plikiem wyników badań, jak weszły to 20 min siedziały. facet (słyszałam przez drzwi) zrezygnował z wizyty jak go zaczął na psychomotoryczne wysyłać. byłam pewna, że jutrzejszy dzień spędzę w szpitalu i labach, a tu nigdzie mnie nie wysłał. zmierzył ciśnienie i zbadał wzrok, zapytał o wagę, wzrost i samopoczucie, o choroby w rodzinie - powiedziałam że nie mam rodziny więc nie wiem, to dopytał o operacje i złamania, podbił i życzył powodzenia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Miciel, Flo- trzeba koniecznie tu iść https://www.instagram.com/kubekzprzyprawami/ To chyba nasza Ela tam rządzi
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 | ||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.ja poisonów w ogóle nie lubię, tylko pure mi z grubsza leżało , a jak klasyka zreformulowali to w ogóle koniec , bo wprawdzie go ie cierpiałam , ale chyliłam przed nim czoła za moc , trwałość i nieprzeciętny smród ![]() ![]() Cytat:
o biedna ![]() niestety ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
2. ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4958 | |
Panaroja
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2.ludzki pan ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby co w przyszłym tyg nie mogę we wtorek jedynie , bo już się umówiłam z koleżanką która chciała na jutro , no ale zlot .... A i snad tsh 1,2 i cholesteru 170 , a pobierany miałam po śniadaniu czyli ofsiance z masełem ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4960 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
niecnotliwa dziewica
|
Ja jestem chętna się spotkać, tylko chciałabym wiedzieć, czy ktokolwiek jeszcze?
#4962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4963 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki. Cytat:
![]() A co do Hannibala, ja właśnie wówczas na tym skończyłam, chyba 6tym, z asystentką, i ten mi się dopiero odcinek w miarę podobał, ale na 11tym wymiękłam, nie wiem czy dam radę się przekonać o owym majstersztyku 2 sezonu. Czy to majstersztyk fabularny? Bo ja póki co, z plusów dostrzegam tylko architekturę wnętrz, garniaki Lectera, muzę i tyle. Może kunszt potraw. Reszta mnie koszmarnie nudzi i męczy. Nie potrafię się w to wkręcić niestety ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem zła i zniechęcona ![]()
![]() |
#4965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobra muszę się zająć czymś. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-02-04 o 20:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tenk ju ![]() ![]() Hmmmm dochodze do wniosku że za bardzo skupiłam się na Hanibalu ogónie on mnie jarał bardzo... A co do chuopa zadaj mu lorataydynę ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2016-02-04 o 20:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
niecnotliwa dziewica
|
Mai nie ma w ten weekend,pisała...
#4968 |
Zakorzenienie
|
To co w przyszły? Weźmy się jakoś do tzw kupy zmówmy
![]()
#4969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie Mads nie bierze, ale rozumiem, że można ulec ![]() ![]() Co do leku to obawiam się senności, nie chcę nic co wpłynie na niego w ten sposób, tzn on też nie chce. Cisnę w niego potasy, magnezy i inne wapna bo ta kawa wszystko wypłukuje. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-02-04 o 21:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4970 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4971 | |
Zakorzenienie
|
Ogólnie wkurza mnie to że człowiek nie może spokojnie wyzdrowieć
![]() Dobra idę spać nie ![]() ![]() ![]() Kolorowych snów Baru ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() Danke szen ![]() ![]()
![]() |
#4972 |
Zakorzenienie
|
![]() nie wyhodowano ![]() sanepid robiłam, bo śniadania trzeba rano wystawić i czasem za bar wejść, a poprzedni szef mi nie oddał. ale wszystko mam sponsorowane ![]() z innymi rzeczami na razie chyba stabilnie, nie wnikam.... cytologię mam tylko zaległą. |
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Zakorzenienie
|
Thnx, u nas to tak działa, że jak on chory to i ja, ale wspaniałomyślnie oddał mi sypialnię. Acz samotne spanie to dla mnie tradżedy.
![]() No mnie też, dlatego taki nerw mam i załamę ![]() ![]() A propos zdrowia, gdzie kupić smaczne i lepsze jakościowo banany? Biedra ma jakieś ohydztwa mączne. Gniją w jeden dzień. Lidl tylko ciut lepszy. Serio beznadziejne w smaku, konsystencji i trwałości, zreformułowali banany? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4974 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no prawie, Norwegia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mówiłam, mogę wpaść ze swoją perfumą ![]() w przyszły chyba też mogę ![]() Rejcz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4975 |
Zakorzenienie
|
Kochaaaaaaaaaaaaaaana, tak właśnie sobie myślałam, że jak Norwegia, to bym W OGÓLE się nie zastanawiała na Twoim miejscu. (Nie no czaję bazę, kasa musi być) Ale z Twojej wypowiedzi, w takim lekkim tonie, jeeeeechać nie jeeechać? wywnioskowałam, że to najwyraźniej jakieś kurde zadupie Islandii mejbi abo Rosji? Serio, podejrzewałam, że niewystarczająco kusząca destynacja, wiesz o co mi chodzi? Zatem nie wyskakiwałam z Norwegią zakładając, że gdyby to byyyyyyła NORWEGIA!!! to byś jak poparzona wpadła tu z jej nazwą na ustach! Dziewczyno! Toć to słowo wytrych.
![]() Kurcze, nie znam terminu, ale jakby Eryk podrósł może by się Red zabrała ![]() ![]() Życzę Ci aby sie udało to zrealizować. Pewnie trzeba będzie pociągnąć za więcej sznurków, ale czy nie masz w Norwegii jakiś Wizażankowych fanek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4976 |
niecnotliwa dziewica
|
Chciałam jednak zapoponować next week, może nas się zbierze ciut większa kupa
![]() Przycięłam se srana palca szufladą ![]()
#4977 | |||
Zakorzenienie
|
Joł baru snad senności
![]() Cytat:
![]() Ałaaaaaaa ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wiadomo że każdy inaczej reaguje na lek , ale po loratadynie oboje nie mamy senności a do tego nic się nie dzieje jak sobie nawet drinkniemy do tego ofkors za zgodą lekarza ![]() ![]() A odnośnie chorowania i skandynawii, mówili w TV o antybiotyku który sprzyja otyłości u dzieci badania fińskie ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Też dobrze ![]()
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2016-02-05 o 08:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4978 |
Nindżopesz
|
Ju, bier tę Norwegię! Bogate ludzie to zapewne pokupujo
![]() Jakbyś jechała na Islandię to bym się przemyciła z jarlem wśród tych pakunków. Macham znad nagłego zaniku żarłoczności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie waga stoi w miejscu ostatnio, no ale zarlocznosc pozostała ![]() Ale może przejdzie bo z powodu wysypki u Dida testowo odstawilam nabiał i nie mam co jeść ![]() Ju trzymam kciuki za nowe przedsięwzięcie ![]() Rejcz jak chłop po nocce? Zdrówka dla Was ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak miałam włosy do ramion i farbowałam, to trzymały skręt o wiele dłużej niż teraz ![]() ![]() Co do techniki, to u mnie najlepiej trzymają skręt, jesli zawienie się umyte i świezo wysuszone włosy na noc na papiloty z użyciem pianki, o wiele lepiej niż zakręcanie wilgotnych ja przyszly tydzień ok ![]() weekend tez w stolicy planuje, tylko jeszcze nie wiem, czy jakiejś imprezy nie będzie w piątek lub sobotę ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-02-05 o 09:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.