|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 |
Konto usunięte
|
Dot.: O Jeżu, Jeżu - mały, kolczasty zwierzu! Część XIX ;)
Znowu dostanę zapas rajstop. Powiedziałam, że nie chce, ale pewnie i tak dostanę. W sumie nie wiem po co mi aż tyle.
Prawie nic dzisiaj nie zrobiłam w robocie, muszę cokolwiek ogarnąć. ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Uuu i u mnie w firmie po 2 pączki każdemu, a ja nie jem. A pewnie dobre. |
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Zakorzenienie
|
Egzamin napisany, ale na bank go uj. . pytania wcale nie pokrywające się z założeniami. Porażka.
Byłam z psiapsi na kawie i pączku. Wracam właśnie do domu z 24 sztukami z biedry, bo moi takie lubią ![]()
Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach. Edytowane przez fanstyle Czas edycji: 2016-02-04 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3303 |
Zakorzenienie
|
Ja zjadlam wczoraj donuta i dziś
![]() ![]() ![]() Lecę na korki ![]()
#3304 |
Kawaii strona mocy
|
W ramach tłustego czwartku zamówiłam sobie kfc, liczyłam na chrupkę panierkę ... a było idealnie na jak na święto, przesiąknięty tłuszczem jak nie wiem
![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- [1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;55105996]A ja...nie mam zbyt wiele materiałów żeby stworzono dla mnie taki film ![]() Nic nie straciłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3305 |
Konto usunięte
|
Mój pączek z Biedry już zdycha na talerzu, resztę wtranżoliłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj na samych pączkach jestem, rano jeden, u babci na obiad drugi i pewnie u tżeta na kolację trzeci. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Loooool ![]() ![]() Na korki nie dojechałam z mego zapupia. Tramwaj się wbił w autokar i tyle z podróży, wszystko stało ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3308 |
Zakorzenienie
|
Przychodzę rano do apteki, a tam pączki.
![]() ![]() ![]() Zjadłam jednego, a potem jeszcze jednego w domu. Teraz jadę się spotkać z TŻ i na jakiegoś stejka idziemy do knajpy, bo 3 miesiące temu kupił Groupona i miał iść z kolegą, ale się dogadać z terminem nie mogli, to idziemy my, bo ważność już krotka. Tłusty czwartek pełną parą. ![]()
#3309 |
Konto usunięte
|
Siemka
![]() Goszzi to dobrze ![]() Fan trzymalam kciuki, będzie dobrze ![]() Nou ja w pracy dostalam jednego pączka i jeszcze kawałek pizzy zjadlam, bo dostaliśmy ![]() I co do małej szkarady ![]() ![]() Maguda probowalam odtworzyć filmik kolezanki przez telefon, ale coś mi się nie udało ![]() Wika ![]() Fioleciasto ooo to międzynarodowe towarzystwo będzie się bawić ![]() Nie chcecie wiedzieć ile pączków dzisiaj zjadlam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3310 |
Zakorzenienie
|
U mnie tłusty czwartek pełna parą, zrobiłam frytki w piekarniku ze stripsami z kurczaka
![]() ![]()
#3311 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś miałam dzień sprzątania, ale porządek jest wreszcie
![]() Idę na jakieś spa, przyda się maseczka na twarz i te inne zabawy ![]()
![]() |
#3312 |
Konto usunięte
|
ja pije czystek, ale chyba za dużo wsypałam bo taki blee
|
![]() ![]() |
![]() |
#3313 |
Konto usunięte
|
Kupiłam te spodnie w House. I sukienkę przy okazji, bo druga rzecz -50% była.
Policzyłam ile kcal zjadłam, 1600. Ale zwykle pewnie jem 1800-2000. Teraz mieszkam w takiej okolicy, że jak promocja na jakieś jedzenie, to wszystko wymiecione, bo Białorusini wykupują. Np wcale nie było dzisiaj orzechów włoskich. Chyba zacznę jeździć specjalnie w inną część miasta jak będę potrzebowała większych zakupów. |
![]() ![]() |
![]() |
#3314 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj spędziłam caaaalutki dzień z chemią fizyczną. Nawet nie poćwiczyłam
![]()
#3315 |
Konto usunięte
|
Uuu w sobotę pisanie na fejsie, że niby ma się sprawę, a nie ma się numeru i żebym się odezwała. A teraz dzwonienie do mnie drugi raz z rzędu. Ale nie odbieram wcale.
I jeszcze sms: "weź odbierz". Nie zamierzam z nim gadać. Nie będę, nie będę. Co za człowiek, jeszcze się pyta, czy nie zostawił kluczy od swojego mieszkania u mnie. ![]() Nic nie odbieram. To są podstępne próby kontaktu, znając mnie, że mi ludzi zwykle szkoda. Nie ma odbierania. No i odebrałam i powiedziałam, że nie chcę mieć nic do czynienia z patologią. Jęczał do mnie, że jutro do lekarza od serca idzie. I się rozłączyłam, wcale nie odbierałam. Dostałam z 20 sms. Edytowane przez 8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 Czas edycji: 2016-02-04 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3316 |
Konto usunięte
|
Hejhej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3317 |
Konto usunięte
|
Hej. Ja dzisiaj 8:15 w pracy zamiast 9. Poszłam spać po północy, a i tak jakoś się wyspałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3318 |
Konto usunięte
|
U nas znowu impreza do połowy nocy, aż się szwagier zdenerwował, poszedł tam, pomachał gnojom odznaką przed nosem i od razu porządek nastąpił
![]() Kupiłam jednak szczoteczke elektryczną. W Rossmannie w cnd była za 65 zl, to już chyba taniej nie trafię, więc wzięłam. Dobrze, że już piątek, bo ten tydzień mnie wykończyl. Jednak jak twój partner jest na urlopie, to nie jest fajne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3319 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale dzisiaj pospaliśmy z tż, bo obydwoje idziemy na popołudnie do pracy.
![]() |
#3320 |
Kawaii strona mocy
|
![]() ![]() Kqq, oby tak dalej, nie daj się, bądź twarda ![]() Chciałam jechać do szpitala z mamą, ale stwierdziła, żebym lepiej została w domu, bo będę przeżywać, tata ją zawiezie ... ostatnio jak wróciła wyglądała jak wybrana z życia, ale nie chodzi o nią, tylko szkoda ludzi jak się patrzy na nich czy chce czy nie chce, się snują różne straszne przypadki po korytarzach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3321 |
Konto usunięte
|
Ja chciałam rano poćwiczyć, ale myślę wcześniej pójdę do pracy, to i wcześniej wyjdę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3322 |
Konto usunięte
|
Dzwoni jakiś typ z ankietami, przełączyli go do mnie, gadam z nim i nagle pytanie, żebym obliczyła jaki procent z 2080 stanowi 52
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3323 |
Konto usunięte
|
Maguda,
![]() ![]() ja od dzisiaj zaczynam wyzwanie bez słodyczy do końca lutego, kto ze mną? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3324 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Maguda, trzymam kciuki za Waszą rodzinkę, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. daj znac jak będziesz miała ochotę ![]() Wyspać się nie mogę ostatnio, za późno spac chodzimy z Tżetem ![]() Pranie muszę powiesić i się ogarnąć, a potem robię krem z pomidorów, spesjalite de la mezą ![]()
#3325 |
Konto usunięte
|
Ale tak zupełnie bez? Ja nie dam rady, muszę mieć przynajmniej gorzką czekoladę (kupiłam ostatnio taką 90% kakao, siekiera taka, że jedną kostkę dziennie jem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3326 | |
Kawaii strona mocy
|
Siedzę i ryczę, ale tym razem ze szczęścia, co za ulga, nawet nie sądziłam, że mam taki pokład łez skumulowany
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]() Dzięki Jeżolki z kciuki i przytulasy. Koffam Was ![]() Tata zadzwonił, że z mamą wszystko ok, że badania wykluczyły nowotwór. Pewnie więcej się dowiem jak do nich pójdę, ale na razie taka informacja w zupełności mi wystarczy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3327 |
Konto usunięte
|
To dobrze
![]() Btw, byłam kilka razy w Centrum Onkologii na Ursynowie, bo w pierwszej pracy trochę robiliśmy im obsługi prawnej - toż to się rozpłakać można jak człowiek tam siedzi i patrzy i słucha tych rozmów... |
![]() ![]() |
![]() |
#3328 |
Kawaii strona mocy
|
Prawda, była u ortopedy, który nas postawił do pionu po wypadku, podszedł bardzo rzeczowo i z empatią, więc teraz całą trójką do niego chodzimy, sprawdzony w najgorszych momentach
![]() Prawda, do pracy wysiadałam przystanek przed Centrum Onkologii i czasem ludzie mnie zaczepiali i pytali o drogę - jak patrzyłam na te ich puste i smutne oczy po chemii, to żal mi się robiło. I strach w oczach nowych pacjentów. Mama mówiła, że na przeciwko gabinetu gdzie ona ma się zgłosić są przyjmowani pacjenci z dziadem usytuowanym w głowie i szyi, jakieś guzy, narośla, bardzo się przykro patrzy, że choroba potrafi aż tak zniekszatcać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3329 |
Konto usunięte
|
Maguda. Bardzo dobra wiadomość.
Ja w sumie nie zapiszę się na niejedzenie słodyczy, ale jem bardzo mało w porównaniu do tego co kiedyś. Ostatnie słodycze to te czwartkowe ciasto. W tym tygodniu pewnie już nic słodkiego nie zjem. W tym roku 2 razy w pracy urodzinowe zjadłam i trochę przy pisaniu inż. Teraz owsianka z jabłkiem jest słodka ![]() W tym roku nawet chipsów nie ruszyłam. Aż sama siebie nie poznaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3330 |
Zakorzenienie
|
Magudku, super wieści przynosisz.
![]() ![]() Eh, ostatnio miałam pacjentkę, która przyszła po Octenisept do odkażania i jeszcze chciała jakieś gaziki jałowe, więc się jej pytam jak duże te gaziki mają być. "Takie, żeby szwy po odjęciu piersi zakleić", mnie zamurowało, jeszcze mi odchyliła bluzkę, żebym zobaczyła wielkość tego szycia i dobrała odpowiednio duże i niezbyt szeroki plaster do tego, bo mówi że dopiero wyszła ze szpitala i sama nie wie jak duże te gaziki kupić... ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.