|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy powiedziałyście swojemu TŻ prawdziwą liczbę partnerów seksualnych?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
Jest wiele kobiet, które mają podobne zdanie do jego. Po co się masz męczyć, po co on się ma męczyć?
|
|
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
Właśnie, Zev przypomniał mi o NAJWAŻNIEJSZYM - jeśli poprzedni partnerzy mieli mniejsze przyrodzenia, to można ich anulować (aczkolwiek jest pewnie ustalony limit co do ilości), ale tylko teoretycznie, bo Misio i tak nie uwierzy.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
A jeśli było to <10 cm to za każdy stosunek należy się jednorazowa dyspensa na TŻsajza, a w razie niewykorzystania też się nie powinno liczyć.
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nikogo? Zatem w pełni szanujesz i akceptujesz: Pedofili i seryjnych gwałcicieli-morderców też nie "negujesz"? |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Uważam że robisz z faceta idiotę ,ułamując go w sprawie ilość swoich wcześniejszych partnerów łóżkowych pewnie czuje podskórnie że nie jesteś z nim szczera dlatego cały czas drąży temat.Twój partner nie ma do Ciebie żadnego zaufania -nie wierzy Ci w podstawowych kwestiach .Ale tak szczerze ...to chyba bardzo słusznie.Nie jest to dla mnie dziwne że bardziej wierzy w słowa Twojego byłego niż w Twoje-czasem obcy człowiek ma do nas więcej szacunku niż bliska nam osoba. A jeśli chodzi o mnie to... przeszłość seksualna człowieka z którym jestem w związku jest dla mnie istotna, sama jestem podobną konserwą co Twój facet -więc ciężko byłby mi zaakceptować jakąś bujną przeszłość i fakt że będę jedną z wielu dla mojego partnera. Ale sprawę stawiam jasno i jestem szczera- zdarzyło mi się spotykać z facetem który korzystał z usług panienek to towarzystwa ,sam mi tego nie powiedział bo wiele razy mu mówiłam że to dla mnie obrzydliwe i niemoralne.Ciężko mi opisać to co czułam gdy się dowiedziałam że kolesi robi sobie ze mnie jakieś jaja -a ja tak naprawdę nie znam człowieka z którym mnie coś łączyło. Zerwałam. Edytowane przez 20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e Czas edycji: 2016-02-03 o 19:47 |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
wg mnie jak teraz przyznasz sie, ze go oklamalas to dopiero bedzie wkurzony i zazdrosny.
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobra, nie wszystkich w pełni szanuję i akceptuję. Chodziło mi o osoby o różnym podejściu do kwestii przedstawionej w temacie. |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
Ej, a tak w ogóle to jak można znać kogoś sześć lat i nie wiedzieć jakie ma podejście do bzykania? Ja wiem, że to nie jest coś, o czym się rozmawia na co dzień, ale litości. Przez sześć lat nie padło nigdy nic?
I facet się zainteresował wcześniejszym stylem życia ukochanej po roku związku? Pod wpływem jej ex, który coś mu "nagadał"?
|
|
|
|
|
#43 |
|
Konto usunięte
|
Widocznie coś ciekawego nagadał, skoro autorka tak się przejmuje i nic o sobie nie mówi.
|
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
Powyżej 7 to już dla wielu "przekręcony licznik". Facet może, wy nie
9 to pewnie zmniejszone 11 albo 15. Lepiej powiedzieć o 1 kobiecie... zamiast o 5 facetach. Dla bardzo wielu facetów taka kobieta (co "to" robiła z kobietą) to marzenie. .. |
|
|
|
|
#45 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiem, że pytanie było tylko o to, jak faceci traktują ilość partnerów swoich kobiet, ale tak samo zdaniem części kobiet facet może mieć "przekręcony licznik". I to jest moim zdaniem normalne. Poprzedniczka rzuciła "akceptowalny poziom licznika wg wielu mężczyzn = 7". Wg mnie zależy od wieku oraz od czasu nabijania licznika. Laska koło 25 lat, która się bzyka od 6-7 lat, po prostu może spełniać swoje potrzeby, trochę pecha, że nikt na dłuższy układ nie wpadł i tyle. 25 lat, to już powoli może i szuka nawet kogoś na stałe. Laska 21 lat, która wyrobiła w 2-3 lata 7 chłopa, czyli tak średnio jednego na 4-5 miesięcy, raczej na stałe nikogo nie szuka, więc trudno taką traktować jako coś więcej niż szansa na łatwe i szybkie zaliczenie i pójście dalej. Towar, do którego każdy ma dostęp, może zaspokoić czyjeś potrzeby, ale ekskluzywny to on nie jest. (sory za słowo "towar", chodzi o zobrazowanie sytuacji) |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
Powyższy wywód dość logiczny.
Średnia facetów/rok coś już o lasce może mówić. Choc niekoniecznie, bo w moim przypadku to początki były "bogate" - nowe wrażenia, nowa zabawka, "dorosłość", eksperymenty, czas poszukiwań. Teraz ten parametr (tzn. facetów/rok) znacznie się zmniejszył, bo wiem co lubię, wiem co szukać i jak znajduję to nie zmieniam tak szybko. Co do ilości poprzedników - obecnemu zaniżyłam te informację jak zapytał. Uznałam, że siebie jako czwartego - zaakceptuje. I tak już chyba pozostanie, nawet dla następnego o ile ze swoim obecnym nie pozostanę na dłużej instytucjonalnie. Edytowane przez ingar Czas edycji: 2016-02-05 o 12:25 |
|
|
|
|
#47 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Napisałem to, co na dziś uważam za słuszne. Nie wykluczam, że kiedyś mi się odmieni i spojrzę inaczej na ten temat, dlatego też nie zamierzam ani bronić do upadłości mojego zdania, ani go komukolwiek narzucać.
|
|
|
|
|
#49 |
|
Konto usunięte
|
Spoko klient. Tylko uważaj, żeby Ci się główka nie potoczyła jak jakiś towar z dużym przebiegiem ">7" uzna Twoje p*erdolenie za ofensywne.
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
No offence. To tylko luźne przemyślenia, z MOJEJ perspektywy. Każdy może mieć swoją i każdą należy szanować, każdy dba w końcu o własne szczęście.
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Następnym razem jak poczujesz potrzebę napisania Krewetowi coś na temat jego nieumiejętności komunikacji z kobietami idź do kuchni, weź patelnię i walnij się w łeb najmocniej jak potrafisz. |
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Btw - moim zdaniem owszem, szanować należy każdą (dopóki oczywiście jedna osoba nie wyrządza krzywdy drugiemu człowiekowi). |
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#54 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Toteż przecież do ciebie się zwracamy. Cytat:
Za to: Cytat:
Naprawdę znasz takie kobiety? Podchodzi ktokolwiek, w jakimkolwiek wieku, o jakimkolwiek wyglądzie itd. i mówi tylko, że chce? |
|||
|
|
|
|
#55 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szczerze powiedziawszy mam koleżankę, która powiedziała mi, że miała np 3 partnerów, z każdym była po 2-3 lata i wydaje mi się to trochę dziwne, z kolei druga na takie pytanie (a to było kilka lat temu) zaczyna się śmiać i mówi, że teraz to już nie jest w stanie policzyć. Ta druga wydaje mi się, że ma zdrowsze podejście do tematu i jakoś lepiej na nią patrze. Dlatego jeśli ktoś się bawi w takie emocjonalne związki i tylko w nich uprawia seks a mimo to ma wiele partnerów to wydaje się podejrzane, może ta osoba ma coś nie tak z głową? Jest jakaś niezdecydowana, nie stała w uczuciach i w ogóle. Dla takiej to i 10 to dużo. Z kolei taka dziewczyna która ma luźniejsze podejście i szuka sobie kogoś kiedy ma ochotę, może mieć koło 100tki. Nawet sama nie liczy bo tyle tego było, że nie jest w stanie. Do niej mam stosunek zupełnie normalny. Miała potrzeby i je zaspokajała co jest zachowaniem zgodnym z naturą i sumieniem ![]() Wydaje mi się, że jednocyfrowa liczba partnerów w wieku ~25 lat to wstyd. I takie właśnie stwierdzenia wywołują największe kłótnie na forum ale może tym razem dacie sobie spokój
|
|
|
|
#56 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Dopilnowałbyś, by nie miała prawa DOBRZE Cię zrozumieć. Nie, nie mamy jeśli te opinie są dla innych obraźliwe. Z góry przeprosiłeś za użyte słowo. Więc nie było ono tylko niefortunnie rzuconym porównaniem. Było zamierzone, przemyślane i świadomie, z pełną premedytacją użyte. Jeśli wydaje Ci się, że wypowiedź tego typu to "wyrażanie innego zdania" to się mylisz. Nigdy wcześniej nie używałeś, i dopiero teraz się ulało, co? Nic takiego tu nie padło. Autorka nic o długości związków, ani konkretnej ilości partnerów nie pisała. 7 partnerów w 2 lata to równie dobrze mogłoby być bzykanie wszystkich siedmiu przez cały czas. Łaaał. Kusisz. Jak ktoś będzie odpowiednio perswazyjny to nawet rozważysz nie nazywanie kobiet "towarem"? Zbytek łaski. Zatem skoryguj je, bo bardzo się mylisz w swoich wyobrażeniach na temat tego jak daleko sięga opinia, która zasługuje na szacunek. |
||
|
|
|
|
#57 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie mam zwyczaju odpowiadać na takie zaczepki, więc tylko raz na początek dyskusji poinformuję, że spływają po mnie takie uwagi jak po kaczce i będę takie (domysły? marzenia? fantazje?) pomijał. Jeśli odbierasz jako offence, nie zostaje mi nic innego niż tylko przeprosić. I mimo wszystko pozostać przy swoim. Cytat:
Rzecz jasna słowo "każdy" to duże wyolbrzymienie, niewykluczone, że tu popełniłem błąd i mogłem bardziej sprecyzować, o co mi chodzi. Zastanowię się nad tym. |
||
|
|
|
|
#58 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie pochlebiaj sobie.laski kochają kreweta mimo, że jest bucem => będę dalej bucem + będę stosował pojęcia kreweta => laski mnie pokochają za samo chamstwo i kopiowanie mistrza Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#59 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
2. Nie uważam za dobry pomysł, żeby udawać przy bliskich znajomych kogoś innego niż się jest i mówienie tak, żeby ktoś myślał o mnie jak o kimś innym niż jestem. 3. Zależy jak kto co odbiera. 4. Już wytłumaczyłem, dlaczego przeprosiłem za to słowo. Dlatego, że nigdy wcześniej nie użyłem tego słowa w kontekście żadnego człowieka i nie podoba mi się takie nazywanie ludzi, prawdopodobnie gdybym nie zrozumiał kontekstu, a ktoś mi by tak powiedział - sam bym zwyzywał za to określenie, ale w tym konkretnym przypadku - chodziło o zobrazowanie sytuacji. Podobnie jak z gadżetami - chciałem mieć jedno akcesorium niedawno, co prawda mam 2 inne innych firm, co prawda wiele firm produkuje i sprzedaje to akcesorium, ale ogólnodostępne mnie nie interesowało. Jest firma, która nie sprzedaje swoich i ma tylko dla określonych nabywców, właśnie takiego zapragnąłem. I mam. 5. Autorka o TŻ, a poprzedniczka mojej wypowiedzi o 7. Zależność od długości lat dorzuciłem ja. 6. Jak ktoś czegoś zrozumieć nie chce, to tego nie zrozumie. 7. Pewnie tę opinię powinienem rozważyć. Póki co jesteście dwie, które to uraziło. O dwie za dużo, mam nadzieję, że inne kobiety spróbują zrozumieć, co miałem na myśli, zanim skrytykują. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pytanie tylko: jeżeli Was obrażam , to co musiałbym napisać o tej lasce, co kiedyś zrobiła event, że chce w jeden wieczór przespać się z jakąś tam ilością chłopów i każdy mógł przyjść, miał przeznaczony czas na siebie i to chyba miało służyć do jakiegoś rekordu? Laska wytłumaczyła, że pomysł wziął się stąd, że po prostu chciała mieć rekord, a że robiła coś, co lubi, to jej nie przeszkadza. I mi również - to jej sprawa, nawet jej tego rekordu gratuluję. Ba, wcale nie uważam, że w rozmowie i zachowaniu by nie wyszło, że jest czułą, miłą kobietą, która po prostu lubi się zabawić.Nie ma na to innego wytłumaczenia, jak to, że zostałem źle zrozumiany. Sorki, ale nie rozumiem. Co ma kolor włosów do bycia dobrym, czy miłym człowiekiem? Ja kiedyś owszem, wyraziłem opinię, że nie pociągają mnie jasne blondynki, jednak to nie zmienia faktu, że znam takie i część nawet mocno cenię. Normalne, miłe osoby. |
||||
|
|
|
|
#60 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale nie mam prawa tak mówić, bo tak się nie robi. Kontrowersyjne poglądy? Gdzie niby? Bycie niedorozwiniętym emocjonalnie i społecznie chamem jest aż nazbyt powszechne i mało kontrowersyjne. Jaki znowu "taki sam pogląd o kobietach i mężczyznach"? Szambo w jakim opływasz nie ma nic wspólnego z płcią osób, które uprzedmiotawiasz. Cytat:
Ja bym nie przepraszała za coś, czego nie żałuję. Zresztą doskonale wiedziałeś, co piszesz. Cytat:
Och oczywiście, że pisałeś o wartości kobiet. Przecież kobieta to towar, a każdy towar ma jakąś wartość. I po raz drugi - o czym ty p*erdolisz? Uważasz, że jak kobieta ma ochotę kogoś r*chnąć i go r*chnie, to z niego czyni jakiegoś wielkiego zdobywcę? Co ma liczba partnerów do trudności zdobycia. Tak, jakby nie było ludzi, którzy spędzają życie z pierwszą osobą, która im się trafiła - nie z miłości, nie w imię filozofii życiowej, ale z lenistwa. To ich czyni tak trudnymi do zdobycia? Ale jasne. Te wszystkie łatwe do zdobycia kobiety nie siedzą na tobie tylko dlatego, że byś ich nie chciał Och tak, precyzuj, precyzuj. Koniecznie. |
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.

Nie pochlebiaj sobie.