Sierpnióweczki 2016! - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-05, 17:52   #4771
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016!

My od lipca nadal coś dokupujemy do wyposażenia.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-05, 17:58   #4772
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Ja po wizycie. Wszystko ok. Odstawiam luteine, zmniejszam eutyrhox. Generalnie mam się zastanowić nad zwolnieniem, żyć oszczędnie, spokojnie.
no to lepiej zwolnić rzeczywiście..
Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
Taki butter chicken bez chickena, Plus cebulka prażona.
jak bez chickena to napisz jak robiłaś
Piernik Torunski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-05, 18:18   #4773
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
Ja po wizycie. Wszystko ok. Odstawiam luteine, zmniejszam eutyrhox. Generalnie mam się zastanowić nad zwolnieniem, żyć oszczędnie, spokojnie.
Brawo.

Cytat:
Napisane przez Juu_ Pokaż wiadomość
Nie wiem co sie dzieje, znowu o podobnej porze jak wczoraj zwymiotowałam jadłam na obiad barszcz i pierogi ze szpinakiem, po jakimś czasie "na deser" zjadłam 3 kawałki pomarańczy i 3 chrusty i już je zwróciłam.. Nie wymiotowałam przez całe 11tyg, dopiero teraz się zaczęło, co to ma być!
No cóż. Chyba czasami tak po po prostu bywa. Moze organizm dopiero zaczal produkować duzo hormonów. Mnie czasami nadal mdli i mam uczucie, ze zwymiotuje.

Jestem juz po załozeniu nowego krązka. Krocze tez przestalo mnie boleć tak mocno. Mam lezec i wypoczywać.
Pójde dzisiaj wczesnie spać. Wstawanie o 7 rano mnie nie bawi

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-05, 18:49   #4774
virginia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
ja wałek kupiłam chyba z dobre 2 lata po zamieszkaniu razem wcześniej wałkowałam różne rzeczy butelką takich drobiazgów jest mnóstwo, które trzeba kupić.
Ja kupiłam bo dziś te pierogi robiłam a butelki nie miałam żadnej .
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-05, 19:03   #4775
superhuman
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
a może te niezamkniete sprawy można zamknąć/załatwić? czasem wydaje nam się coś trudniejsze niż jest w rzeczywistości.. Twoja kompozycja lodowa brzmi smakowicie

heh.. ja aż tak nie trzymałam się wytycznych co do odżywiania, ale zawsze lubiłam świeżą i lekką kuchnie..sama piekę pieczywo, żadnej żywności przetworzonej, czytam skład tego co kupuję, słodycze mogły dla mnie nie istnieć.. a teraz śmietnik normalnie - wrzucam takie ilości ,że wioskę by można wykarmić..a jeszcze dziwne to bo jak myślę co by ugotować to na nic nie mam ochoty, brzydzi mnie jeszcze sporo potraw, ogólnie muli na żołądku, a jednocześnie czuję ssanie non stop..

Wszystko mozna... Trzeba tylko włożyć mnóstwo pracy a to sie ciągnie za mna w zasadzie od początku naszego związku. Brak mi odwagi aby usiąść z nim i po prostu o wszystkim szczerze porozmawiać. Mam w głowie swoj obraz na równe kwestie i rożne czynniki sa dla mnie drażliwe. W zależności od sytuacji. Pozniej mysle o tym. Ogolnie za duzo w życiu swoim mysle.

Co do jedzenia to rowniez mam ochote teraz większa na fast foody niestety

Dziewczyny! Tak czytam o tej świńskiej grypie i normalnie aż mnie ciarki przechodzą....
superhuman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-05, 19:18   #4776
tabitabi
Raczkowanie

Mamuśki wstawiam zdjęcie naszego maleństwa
Fotki z poniedziałku

malenstwo.jpg
tabitabi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-05, 19:20   #4777
kasia_ruda
Zakorzenienie

Cytat:
no to lepiej zwolnić rzeczywiście..

jak bez chickena to napisz jak robiłaś

http://karmelowy.pl/butter-chicken-z...rdona-ramsaya/

Tylko zamiast kurczaka paprykę marynuję

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
kasia_ruda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-05, 19:29   #4778
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tabitabi Pokaż wiadomość
Fotki z poniedziałku

Załącznik 6172926

wow jakie super wyrazne foty

Stary 2016-02-05, 19:38   #4779
superhuman
Zadomowienie

Cytat:
Fotki z poniedziałku

Załącznik 6172926
ale dzidziulka juz chce zobaczyc moją....
Stary 2016-02-05, 19:59   #4780
aniula83
Rozeznanie

GG do aniula83 Send a message via Skype™ to aniula83

Cytat:
Fotki z poniedziałku

Załącznik 6172926
[*]12.05.2014[*]
Drugi Aniołek
aniula83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-05, 20:22   #4781
Aniol1985
Zadomowienie

kurde tez bym wstawila foty ale nie chce mi sie zapisywać na jakieś fotosiki... jak wrzucacie foty?
Aniol1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-05, 20:26   #4782
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniol1985 Pokaż wiadomość
kurde tez bym wstawila foty ale nie chce mi sie zapisywać na jakieś fotosiki... jak wrzucacie foty?
Kliknij odpowiedz w dolnym lewym roku. Znajdz zarządzaj zalącznikami. Tam wybierz zdjecie do wstawienia przez browse. Kliknij Załaduj i czekaj jak sie pojawi pod okienkiem tekstowym pod : załącz pliki. Wtedy normalnie wyslij odpowiedz i powinno sie pojawić.

Stary 2016-02-05, 20:51   #4783
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Fotki z poniedziałku

Załącznik 6172926
klask i:
Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
http://karmelowy.pl/butter-chicken-z...rdona-ramsaya/

Tylko zamiast kurczaka paprykę marynuję

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
o fajne to
Stary 2016-02-05, 20:52   #4784
shybuya
Rozeznanie

GG do shybuya

Czytałam Was jeszcze wczoraj rano, siadam dziś wieczorem i maaasaaakraaaa. Naskrobałyście

Cytat:
No i stało się, wymiotowałam pierwszy raz (jedzeniem)! Liczyłam, że juz po 11tc to się nie zdarzy nie wiem czy to żurek z biała kiełbaska czy pączki (domowe, robione przez teściową). Wydaje mi sie,że to przez tłuszcz bo w pracy zjadłam pączka ale on był taki tłusty i cały dzień mnie modliło, no i te na obiad dobiły... Ach, mam nadzieje, że to jednorazowy wyskok a nie klątwa mojej mamy-.-

Matko, mam nadzieje tylko że to nie grypa jelitówka czy coś bo zaczyna sie epidemia, a w pracy jak wszyscy kichają i smarkają...
Hehe, pogrubione uważam za przyczynę Twoich rewelacji żołądkowych U mnie na bank by się sprawdziło

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
Jestem. Krązek jednak sie troche zaczał zsuwać. Gin stwierdził, ze musi załozyć mniejszy zeby lepiej sie trzymał. Jutro czeka mnie wymiana.
Co dobrego to z maluszkiem wszystko wporządku. Podpytałam czy ma jakies podejrzenia co do płci. Na ten moment stawia na dziewczynkę
Wreszcie dostalam ładne zdjęcie.
Mało dziewczynek jak dotąd, bo jednak sprzęt chłopaczka łatwiej zobaczyć. Gratuluję

Cytat:
Wczorajszy dzień sprzyjał kłótniom.
Why ?!?!?!

Cytat:
warszawianka, na pewno będzie wszystko OK, tak jak dziewczyny pisały, jedzenie + wyprawka do szpitala, coś do czytania na nudę i będzie dobrze, najważniejsze, żeby Cię nawodnili, a nóż znajdą coś

Przeczytałam pyzy i się zastanawiałam, że nigdy nie jadłam pyz z jajkami, ale potem popatrzyłam, że jesteś z Poznania i już wiem, że chodziło Ci o ziemniaki Fajne są te drobne różnice językowe, np. nie wiem czy wiecie co to bajaderka? W cukierni w Krk mówili na nie "ziemniaczek" a w Poznaniu "to nie jest bajaderka!! to jest bomba rumowa!", do dziś pamiętam na Dolnymśląsku nie ma żadnych specyficznych sformułowań, bo byliśmy za bardzo wymieszani przed i po wojnie, a szkoda. Strasznie lubiłam słuchać znajomych mojego męża jak gadali po śląsku (studiował w Kato).

A ja wbijam do mamusi na barszcz, nie chce mi sie gotować
Ja jak studiowałam przez chwilę w Poznaniu, to kiedyś na angielskim coś tam tłumaczyłam. I słowo ''slippers'' przetłumaczyłam jako ''ciapy''. Nikt nie wiedział o co chodzi. Dla niewtajemniczonych - są to po prostu kapcie (jestem z radomskiego )

Cytat:
Fotki z poniedziałku

Załącznik 6172926
Gratulację !

Ja wczoraj zrobiłam oponki, ale nie zjadłam wcale, bo nie lubię. Rodzinę obdzieliłam, małż zadowolony. Z faworkami nie chciało mi się bawić. Małż mi się pochorował, nie wiem czy nie grypa - połamało go, ma gorączkę, poza tym innych objawów brak. Mam nadzieję, że nie złapię.

Ciągnienia w pachwinach nie czuję, rozpychania też nie. Czuje natomiast takie delikatne kłucia. Przeważnie w okolicach sromu Nie wiem czy to już się u mnie rozciąganie zaczęło?

Edytowane przez shybuya
Czas edycji: 2016-02-05 o 20:54
shybuya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-05, 21:24   #4785
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:
Jeśli macie wrażliwe dziąsła to obserwujcie, ja mam problem ze schodzącymi szyjkami, byłam 2 tyg temu u dentysty i ostrzegł, żeby obserwować krwawienie dziąseł, jeżeli jest bardziej intensywne/nie chce się zatrzymać, należy zgłosić się do dentysty. Powiedział mi też, że w moim przypadku to mogą mi nawet dziąsła spuchnąć i pojawić się wystające bąble, które znikną po ciąży. Mam nadzieje, że ich nigdy nie zobaczę :O

zonamojegomeza, przykro mi, że położna zepsuła niespodziankę! Z Tżem ustaliliśmy, że wolimy znać płeć, bo to dla nas praktyczniejsze (będziemy robić remont). Myślałam w sumie, że niespodzianka byłaby fajniejsza, ale musiałabym każdemu lekarzowi/położnej powtarzać, że nie chce widzieć itp. więc uznałam, że i tak sie wyda
Szkoda, że się wygadała, ale najważniejsze, że Bobo jest cały i zdrów!

A mi się wydaje, że wczoraj poczułam mini ruch! Może sobie wkręcam, ale jak ktoś opisał, tak jakby rybka musnęła ściankę, taki ruch dziwny.. i był tuż nad kością łonową, znacznie niżej niż mam wszystkie bąbelki i bulgotania, które mam ciągle.. Leżałam już na łóżku na plecach spokojnie i prawie zasypiałam i ten ruch był jednorazowy, a potem czekałam na ewentualnego bąka ale się nie pojawił haha, więc może to był mój Kropek?
Codziennie rano i wieczorem nasłuchuję mojego brzucha, ale u mnie ciszzzzaaaaaaaa...

Ale Ci zazdroszczę
TinkerrBell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-05, 21:25   #4786
Aniol1985
Zadomowienie

To moje z środowego usg genetycznego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20160203_1_3.jpg (128,9 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20160203_1_4.jpg (117,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20160203_1_5.jpg (75,2 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20160203_1_6.jpg (122,1 KB, 21 załadowań)
Stary 2016-02-05, 21:28   #4787
Talantea
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie fajne. Bardzo ładnie widać mózg nawet i te rączki Cos niesamowitego.

Stary 2016-02-05, 21:30   #4788
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
No i sobie wyobraźcie że te dwie kromki chlebo-bulki dostajecie po wyczerpującym porodzie gdzie marzycie o jakimś dobrym jedzeniu co naladuje akumulatory. To jest dopiero cyrk. Ja tak dostałam hahaha. Mąż mi z domu przywozil jedzenie bo bym padła

Mam nadzieję, że w Szkocji lepiej karmią, ale w razie W niemąż będzie dowozić A i Costa jest w moim szpitalu:P

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Fantasmagori Pokaż wiadomość
Ależ jak najbardziej, lubię ten skrót Na innych wątkach też jestem fantą
No właśnie, nie dość że mało, niedobre to jeszcze rzadko Nie wiem czy ktoś je w domu w taki sposób
Moja papuga ma na imię Fanta:P
Stary 2016-02-05, 21:34   #4789
Aniol1985
Zadomowienie

Cytat:
Jakie fajne. Bardzo ładnie widać mózg nawet i te rączki Cos niesamowitego.
Też jestem bardzo zadowolona , że zdecydowałam się na zakup płyty mam na niej 7 zdjęc i 4 filmiki nie długie bo jakos po ok minucie ale w jakości jak te zdjęcia a nawet wyraźniejsze. Ciesze się, że nie posłuchałam kobiety w rejstracji, która mówiła, że z pierszego badania raczej się płyt nie kupuje bo mało widać - dla mnie widać mega wiele bo nasze 11 cm szczęścia <3 .
Stary 2016-02-05, 21:45   #4790
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:
Ja dostalam takich dziwnych wyprysków na twarzy, nie sa to typowe pryszcze tylko takie mini wypustki. Dwa na brodzie i jeden na policzku. Ciezko wytlumaczyc, ale pierwszy raz sie z takimi spotykam. Całkiem interesujące. Poza tym wyglądam naprawdę dobrze.
Niedawno miałam reakcje alergiczną na całej twarzy i zapalenie spojówek i okolicy oczu. Teraz mi bardzo ładnie sie zaleczyło jak przyjechałam do Polski. Nie wiem czy to zasługa wody bo jak w Uk przeprowadzilismy sie do nowego mieszkania to zaczely mi sie problemy z cera. Okropnie twarda woda.

Tak samo walczyłam z egzemą na rękach. Teraz całkiem dobrze wyglądają te moje biedne łapki, ale powoli zaczynam znowu widzieć podrazniona skórę.

Mi w pracy wszyscy mówią, że promienieję. No cóż. Dobry puder i rozświetlasz to się promienieje;P Po zmyciu makijażu, sińce pod oczami, szara cera....bleeeee
Ja się absolutnie nie czuję na kogoś kto promienieje...

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Nie wiem co sie dzieje, znowu o podobnej porze jak wczoraj zwymiotowałam jadłam na obiad barszcz i pierogi ze szpinakiem, po jakimś czasie "na deser" zjadłam 3 kawałki pomarańczy i 3 chrusty i już je zwróciłam.. Nie wymiotowałam przez całe 11tyg, dopiero teraz się zaczęło, co to ma być!
Stan błogosławiony!:b rzydal:

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
O WOW! Jakie wyraźne! Ale cudowny maluch

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

A ja się w pracy dziś nachodziłam jak głupia. Plecy mnie bolą, jakby mnie ktoś po nich kopał;/

Niestety mam cały weekend pracujący a później DWA tygodnie urlopu

Moja szefowa jest bardzo kochana, cały czas idzie mi na rękę, choć nie musi. Muszę jej coś dobrego z PL przywieźć, bo aż mi głupio.
Aż szkoda mi się będzie rozstać z moją pracą Mnie tam chyba prosto z mojego biura na porodówkę zabiorą))
Stary 2016-02-06, 00:26   #4791
natalia_23
Zakorzenienie

witam
U mnie jakiś dziś zabiegany dzień.

listę rzeczy do porodu chyba każdy szpital daje, są one bardzo długie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
No i sobie wyobraźcie że te dwie kromki chlebo-bulki dostajecie po wyczerpującym porodzie gdzie marzycie o jakimś dobrym jedzeniu co naladuje akumulatory. To jest dopiero cyrk. Ja tak dostałam hahaha. Mąż mi z domu przywozil jedzenie bo bym padła
rodziłam w nocy więc na śniadanie nie byłam liczona dobrze, że o tym wiedziałam i kanapki z domu miałam . A moja mama przywiozła na obiad rosołek który u niej zamówiłam. Pierwsze słowa po porodzie przez telefon do mojej mamy o 5 rano - mamusiu gotuj rosół

Cytat:
też chce już odstawić luteinę mam podjęzykową i jej zapach,smak mnie na samą myśl odtrąca

dziewczyny piękne zdjęcia macie swoich dzieciaczków

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-06, 07:22   #4792
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TinkerrBell Pokaż wiadomość
Mi w pracy wszyscy mówią, że promienieję. No cóż. Dobry puder i rozświetlasz to się promienieje;P Po zmyciu makijażu, sińce pod oczami, szara cera....bleeeee
Ja się absolutnie nie czuję na kogoś kto promienieje...

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Stan błogosławiony!:b rzydal:

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

O WOW! Jakie wyraźne! Ale cudowny maluch

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

A ja się w pracy dziś nachodziłam jak głupia. Plecy mnie bolą, jakby mnie ktoś po nich kopał;/

Niestety mam cały weekend pracujący a później DWA tygodnie urlopu

Moja szefowa jest bardzo kochana, cały czas idzie mi na rękę, choć nie musi. Muszę jej coś dobrego z PL przywieźć, bo aż mi głupio.
Aż szkoda mi się będzie rozstać z moją pracą Mnie tam chyba prosto z mojego biura na porodówkę zabiorą))
nawet nie mów o plecach..mi codziennie od południa do nocy towarzyszy taki ból, że cięzko jest się schylić/wstać z łóżka..totalne kalectwo
coś dobrego z PL? mało oryginalnie - alkohol

hej dziewczyny sobotnio, czas na kawkę
mnie trochę te zdjęcia 3d na tym etapie przerażają.. sama takie dostałam
Stary 2016-02-06, 07:24   #4793
TinkerrBell
Zadomowienie

Mój TZ mówi że te zdjęcia 3D to jak ufo
Ja kawę dopiero może po południu :/
Teraz czas do pracy😯
Dzisiejsze śniadanie wylądowalo w kibelku....
Niech do juz odpuści. Chce poczuć ten cały miodowy trymestr o którym kreza legendy
Stary 2016-02-06, 07:31   #4794
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Mój TZ mówi że te zdjęcia 3D to jak ufo
Ja kawę dopiero może po południu :/
Teraz czas do pracy😯
Dzisiejsze śniadanie wylądowalo w kibelku....
Niech do juz odpuści. Chce poczuć ten cały miodowy trymestr o którym kreza legendy
he..czyli jednak..stan błogosławiony?
zgadzam się z Twoim Niemężem w sprawie zdjęć
Stary 2016-02-06, 07:35   #4795
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:
he..czyli jednak..stan błogosławiony?
zgadzam się z Twoim Niemężem w sprawie zdjęć
Jeszcze mnie te ranki trzymają:/ po południu jest ok, ale rano najgorzej:/ nie pomaga zjedzenie Jeszcze czegoś przed wstaniem. Otwieram oczy i pędem do kibelka....
Muszę zmienić godzinę brania witamin, bo biorę po śniadaniu i ostatnio ładuja wiecznie w kiblu:/ nie wiem ile zdąży się wchłonac. wieczorami jest już ok.
Stary 2016-02-06, 07:49   #4796
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze mnie te ranki trzymają:/ po południu jest ok, ale rano najgorzej:/ nie pomaga zjedzenie Jeszcze czegoś przed wstaniem. Otwieram oczy i pędem do kibelka....
Muszę zmienić godzinę brania witamin, bo biorę po śniadaniu i ostatnio ładuja wiecznie w kiblu:/ nie wiem ile zdąży się wchłonac. wieczorami jest już ok.
ro przynajmniej taki plus, że część dnia masz spokojną... ja rano ok, ale raczej po śniadaniu zaczyna mnie mulić, ale wymioty już rzadko..bierz popołudniu albo przed snem tabsy
Stary 2016-02-06, 08:21   #4797
superhuman
Zadomowienie

Witajcie sobotnio powiedzcie mi dziewczyny tak z ciekawości czy zauważyliście jakies zmiany na twarzy? W sensie wyglądu twarzy nie cery. Ja jeszcze w pracy nie mowilam mam zamiar powiedziec dopiero po badaniu ale dzisiaj prawie mnie zdemaskowała kolezanka pyta sie mnie czy ja aby nie jestem w ciąży bo jej tak podejrzanie wyglądam ze zmieniłam sie na twarzy. Oczywiście zaprzeczyłam bo nie ufam jej na tyle aby miec pewność ze nie wygada pozniej podeszła do mnie jeszcze raz patrzy sie uśmiecha i mowi a kiedy miałaś miesiączkę ostatnio? No to juz było bezczelne troche...
Stary 2016-02-06, 08:22   #4798
BeataAmelka
Wtajemniczenie

Cytat:
Też jestem bardzo zadowolona , że zdecydowałam się na zakup płyty mam na niej 7 zdjęc i 4 filmiki nie długie bo jakos po ok minucie ale w jakości jak te zdjęcia a nawet wyraźniejsze. Ciesze się, że nie posłuchałam kobiety w rejstracji, która mówiła, że z pierszego badania raczej się płyt nie kupuje bo mało widać - dla mnie widać mega wiele bo nasze 11 cm szczęścia <3 .
Wow 11 cm to chyba największy wątkowy dzidziuś :-*
TP: 28.07. Oliwierek
cudzie trwaj
BeataAmelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-06, 08:47   #4799
aniula83
Rozeznanie

GG do aniula83 Send a message via Skype™ to aniula83

Cytat:
Jakie piękne

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

A ja nie mam weny na pisanie ,podczytuje was regularnie kochane ,i tak jakoś dołek mam ,i do tego chora ,od dziś zaczynam antybiotyk bo cała klatka piersiowa mnie boli od tego kaszlu

miłej soboty kochane
[*]12.05.2014[*]
Drugi Aniołek
aniula83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-06, 08:52   #4800
BeataAmelka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniula83 Pokaż wiadomość
Jakie piękne

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

A ja nie mam weny na pisanie ,podczytuje was regularnie kochane ,i tak jakoś dołek mam ,i do tego chora ,od dziś zaczynam antybiotyk bo cała klatka piersiowa mnie boli od tego kaszlu

miłej soboty kochane
Kochana szybkiego powrotu do zdrówka życzę :-*
TP: 28.07. Oliwierek
cudzie trwaj
BeataAmelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości