Czy masz jakieś dziwactwa? - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-12-01, 21:17   #301
sweetieSS
Zakorzenienie

Dot.: Czy masz jakieś dziwactwa?

przeraża mnie jak bardzo ludzie są do siebie podobni moje dziwactwa:
-zawsze mam ten sam system mycia zebow,te same ruchy w tej samej kolejnosci, a potem w polowie odkrecam wode
-wszystkie szafki,szuflady musza byc zamkniete,przymkniete czy otwarte do polowy mnie irytuja
-jak zasypiam musze miec róg kołdry miedzy kolanami
-jak ogladam film czy czytam ksiazke,bawie sie wlosami w idiotyczny sposob
-szampony,płyny itp musza miec zatkane wieczko
-smarujac chleb maslem,smaruje tak dlugo az kazdy cm bedzie pokryty taka sama iloscia masla
-jak ścieram kurze mokra chusteczka (taka dla dzieci), to potem kazda przetre jeszcze kawalek podlogi
-nigdy po kapieli nie wycieram plecow bo lubie jak mi same wysychaja (ale tylko plecy)
-nadgryzam albo wbijam paznokcie w kciuk
-jak siedzę w autobusie albo w głosnym pomieszczeniu, co 5 min sprawdzam komorke bo ciagle wydaje mi sie,ze slysze smsa
-patyczek po lodzie musze rozdrobnic zębami na kawałeczki
-z innego kubka smakuje mi herbata,z innego kawa,a sok tylko ze szklanki
-gdy chodzilam do szkoly nie mogam spojrzec na gabke do tablicy bo od razu wyobrazalam sobie ze ktos bierze taką nakredowaną gabke i rozrywa ją zębami (te ciarki...:/)
-jak mam na talerzu np-ziemniaki,surowke,kotlet, to jem w kolejnosci i w kolko:ziemniak,kotlet,sur owka,ziemniak,kotlet,suro wka

Edytowane przez sweetieSS
Czas edycji: 2010-04-25 o 20:22
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-01, 21:51   #302
inc0rrect
Zakorzenienie

- w centrach handlowych, na miescie przeglądam się we wszytskim co sie da i ponoc robie przy tym specyficzna mine (tak twierdzi moj Tz;p)
-po wejsciu do pokoju ZAWSZE z przyzwyczajenia zamykam drzwi na klucz, nawet jak przychodzi do mnie daleki znajomi, kolega czy cos
-nie dotkne klamki od drzwi od toalety/lazienki nie spłucze wody w wc ani nie odkrece kranu od umywalki czystymi rekami, zawsze robie to przez husteczke, ktora wyrzucam za kazdym razem, a wiec wizyta w publicznym wc kosztuje mnie zwykle 3-4 husteczki higieniczne i spojrzenia innych ludzi;p
-ciagle poprawiam reka brwi;p tak jak ktos tutaj pisal
-musze miec ladny i rozowy zeszyt jesli mam sie z niego uczyc, z zeszytu o brzydkiej okladce sie nie bede uczyla
-musze miec zawsze kolorowy dlugopis
- czytajac ksiazke, czy uczac sie z podrecznika, co minute sprawdzam ile mam do konca i ogladam ksiazke przewracajac kartki
-nie lubie porannej rutyny wiec jezdze do szkoly roznymi autobusami i roznymi drogami, czasem opuszczam pierwsze lekcje
-przywiazuje duza wage do kolorow, jak ktorys kolor mi sie podoba potrafie wpatrywac sie w niego dlugi czas
- ciagle wyciagam tel z kieszeni, odblokowuje go i zblokowuje mimo że czasem mam pewnosc że nie dostalam sms- ot tak z nawyku
-gdy wchodze do pomieszczenia zamykam wszystkie okna, dotyczy sie to takze miejsc publicznych - autobusow i sal w klasie, moi koledzy z klasy nie przepadaja wiec za mna, bo chodze za nimi i zamykam okna

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-21, 15:27   #303
Leosia69
Zakorzenienie

*przeglądam się w każdej wystawie/lusterku itp
*gdy maluję rzęsy to otwieram buzie
*muszę mieć telefon zawsze w prawej kieszeni od spodni

Leosia69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-25, 20:39   #304
MerriqueMayfair
Rozeznanie

* Nie zasnę bez kołdry ( nawet w czasie upałów nie jestem w stanie zasnąć pod kocem)
* Nie zasnę jeśli choć kawałek stopy będzie mi wystawał spod kołdry, cała mogę być odkryta ale stopy muszą być zakryte
* Zawsze kilkakrotnie sprawdzam czy na pewno wzięłam portfel, potem czy w portfelu są pieniądze, a potem resztę rzeczy w torebce
* Bojąc się spóźnić ZAWSZE wychodze za wcześnie i czekam potem jak cielę kilkanaście minut
* Uwielbiam jak TŻ strzela mi palcami u stóp
* Dla relaksu "smyram się" po zgięciu na ręce (czasem budzę się w środku nocy i łąpię się na tym,że przez sen trzymałam ręce w górze smyrając je )
* Non stop przegladam się w szybach czy broń Boże makijaż się nie rozmazał
* Jem chleb z pasztetem polanym cytryną
* A o pomidorach z vegetą już nie wspomnę
* Jak niektóre z was otwieram lodówkę tylko żeby sobie popatrzęć
* W czasie nauki co parę minut sprawdzam ile stron zostało mi do końca nie muszę wspominać,że ciężko jest się tak czegokolwiek nauczyć
* Nie pójdę do ubikacji na "grubszą potrzebę" jeśli nie mam jakiejś ciekawej książki czy gazety. Czasem biegam przez 10min po domu w poszukiwaniu czegoś i dopiero wtedy idę
* Muszę spać plecami do ściany, inaczej czuję sie taka na...widoku?
* Jak już ktoś wspomniał, też nie cierpię jak ktoś mnie odwiedza, od razu myślę, co by tu powiedzieć, jak się zachować co podać i w końcu kiedy wreszcie sobie pójdzie. Odwiedziny są nie na moje nerwy

http://www.stephenking.pl

http://www.suwaczki.com/tickers/6qw2a069sfwd4tsq.png

Zużywam kosmetyki, nie kupuję nowych

Edytowane przez MerriqueMayfair
Czas edycji: 2010-03-25 o 20:47
MerriqueMayfair jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-21, 16:26   #305
hatte
Raczkowanie

- tak jak osoba wyzej nie zasne , jesli nie jestem przykryta kołdra nawet jest to lato.
- śpie ZAWSZE przodem do okna.
- Wchodzac do innego pomieszczenia niz moje mieszkanie patrze w katy scian , by sprawdzic , ze nie ma tam pająka.
- nigdy nie słodze herbaty łyzeczka . ( ale to tylko tyczy sie herbaty)
- otwierajac dzwi , gdy np. ktos puka. wystawiam tylko glowe , w takim momencie nigdy nie pokazuje sie cała ( sama nie wiem czemu xd )
- czesto zdaza mi sie wejsc do kuchni w poszukiwania "czegos" , czyli popatrzec na co mam ochote .
- Co najwazniejsze . Musza byc zamkniete dzwi od mojego pokoju , gdy ide spac. Jesli zamkniete nie sa - nie zasne .
- wychodzac z domu musze poprawic wycieraczke nawet jesli jest z nia wszystko w porządku .
hatte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-07, 13:41   #306
Monique DeVine
Raczkowanie

W porównaniu z Wami jestem prawie normalna Ja tylko:
- nie zasnę, jeśli nie przykryję ucha kołdrą (nogi mogą mi wystawac, ale ucho musi być zakryte, wyciszenie na maxa
- kiedy z kimś rozmawiam, oglądam tv, czytam - non stop kręcę loka palcami,
- kiedy robię coś w skupieniu, gryzę język i orientuję się dopiero po jakimś czasie, kiedy zaczyna boleć
- czytam książkę podczas mycia zębów, inaczej umieram z nudów, poza tym bez umycia zębów nie zasnę, choćbym padała na twarz, zaraz widzę wielkie bakterie z wyłupiastymi oczami, które szaleją po mojej paszczy...
- wkładam papieroska za ucho i bardzo często o nim zapominam (na szczęście nie w pracy )
- uwielbiam rozwieszać pranie, takie pachnące i czyściutkie
- kiedy odkurzam, w błogostan wprawia mnie dźwięk wciąganego do rury piasku i innych dźwięczących śmietków
- często wrzucam papierki po cukierkach za łóżko (ale to lenistwo raczej, nie dziwactwo :P)
- jeśli mam płyn do mycia naczyń o zapachu jabłkowym, mogę zmywać cały dzień
- nawet z e-papierosem wychodzę na balkon :P
- cierpnę na myśl o czymś wełnianym w zębach, np. rękawiczce zdejmowanej z każdego palca za pomocą zębów, horror i masakra
- kiedy wracam do domu, zawsze zdejmuję dżinsy i uprząż (czyli biustonosz) inaczej nie odpoczywam
- jeśli nie nałożę makijażu, chce mi się spać już około 11 w południe
- kiedy zdarza mi się wejść w czyjejś kuchni w okruchy na podłodze, aż mnie trzęsie, a specjalną pedantką nie jestem i bałagan nie przeszkadza mi w życiu...

Egiosta to ktoś, kto myśli o sobie, zamiast myśleć o mnie...

Edytowane przez Monique DeVine
Czas edycji: 2010-05-07 o 13:49
Monique DeVine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-09, 21:54   #307
Toogether93
Zakorzenienie

Nie zasypiam z otwartymi drzwiami.

Jak jestem sama w domu to co chwilę wyglądam z pokoju i patrzę na drzwi wejściowe do domu, bo mam wrażenie, że ktoś idzie.

Odwracam się jak idę sama, bo wydaje mi się, że ktoś za mną idzie.

Nie zasnę, jak nie słyszę idealnej ciszy [nawet tykanie zegara mnie denerwuje]

przeglądam się w każdym oknie, drzwiach, we wszystkim ,co mnie odbija.

na każdej przerwie w szkole muszę coś zjeść, jabłko, bułkę, gumę, cukierka, cokolwiek.

Nigdy nie patrzę na drzwi, kiedy jest ciemno.

Na lekcjach zawsze rysuję coś w zeszycie, zazwyczaj serduszka

Nie wytrzymam, jak nie zajrzę komuś w telefon, jak jadę autobusem do domu.

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Napisane przez MerriqueMayfair Pokaż wiadomość
* Nie zasnę bez kołdry ( nawet w czasie upałów nie jestem w stanie zasnąć pod kocem)
* Nie zasnę jeśli choć kawałek stopy będzie mi wystawał spod kołdry, cała mogę być odkryta ale stopy muszą być zakryte
* Zawsze kilkakrotnie sprawdzam czy na pewno wzięłam portfel, potem czy w portfelu są pieniądze, a potem resztę rzeczy w torebce
* Bojąc się spóźnić ZAWSZE wychodze za wcześnie i czekam potem jak cielę kilkanaście minut
* Uwielbiam jak TŻ strzela mi palcami u stóp
* Dla relaksu "smyram się" po zgięciu na ręce (czasem budzę się w środku nocy i łąpię się na tym,że przez sen trzymałam ręce w górze smyrając je )
* Non stop przegladam się w szybach czy broń Boże makijaż się nie rozmazał
* Jem chleb z pasztetem polanym cytryną
* A o pomidorach z vegetą już nie wspomnę
* Jak niektóre z was otwieram lodówkę tylko żeby sobie popatrzęć
* W czasie nauki co parę minut sprawdzam ile stron zostało mi do końca nie muszę wspominać,że ciężko jest się tak czegokolwiek nauczyć
* Nie pójdę do ubikacji na "grubszą potrzebę" jeśli nie mam jakiejś ciekawej książki czy gazety. Czasem biegam przez 10min po domu w poszukiwaniu czegoś i dopiero wtedy idę
* Muszę spać plecami do ściany, inaczej czuję sie taka na...widoku?
* Jak już ktoś wspomniał, też nie cierpię jak ktoś mnie odwiedza, od razu myślę, co by tu powiedzieć, jak się zachować co podać i w końcu kiedy wreszcie sobie pójdzie. Odwiedziny są nie na moje nerwy
kurde blaszka, ja wszystko identycznie jak Ty. no, moze procz smyrania, pomidorów i pasztetu.

"Zapłacisz tyle, ile ona jest dla Ciebie warta."

"kiedyś" to takie małe nigdy.
Zrób co masz zrobić. TERAZ!

Toogether93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-16, 15:54   #308
_Alessandra
Zakorzenienie

1. Mam fioła na punkcie ułożonych kapturów - wszystkim znajomym i mojemu Tż'towi zawsze poprawiam kaptur jak jest choć trochę nie tak, a na ulicy mam ogromną chęć podlecieć do kogoś i poprawić mu kaptur
2. Nie zasnę bez skarpetek na stopach - mogę być bez niczego ale skarpetki muszą być
3. Mam schizę na punkcie czystych rąk - najchętniej po każdym dotknięciu czegoś myłabym ręce - dlatego noszę ze sobą zawsze żel do mycia rąk bez użycia wody ;P
4. Gdy coś czytam / słucham kogoś i siedzę, to zginam rękę i daję ją na szyję , a jak stoję to zazwyczaj krzyżuję ręce ;P
5. Nie stawiam kropek w literkach
6. Przed pójściem spać sprawdzam, czy drzwi wyjściowe są zamknięte .
7. Nie zasnę przy otwartych drzwiach i oknie.
8. Na noc ściągam kwiatka z parapetu i sprawdzam szafę , czy nikogo/ niczego w niej nie ma
9. Nie zasnę bez telefonu w ręce.
10. Codziennie wieczorem daję buziaka mojemu ogromnemu miśkowi od Tż'ta a jak mam krem na ustach to go przepraszam, że dzisiaj mu nie dam buziaka bo nie mam jak ale ciii hahaha ;DD
11. Gdy gdzieś wychodzę co chwilę sprawdzam czy mam telefon .
12. Nigdy nie mogę znaleźć telefonu i kluczy w torebce .
13. Nie pójdę spać bez zmycia makijażu - nieważne o której wrócę, w jakim stanie, jak mocno będę zmęczona czy po imprezie - muszę wszystko zrobić dokładnie i wszystko nałożyć tak jak na co dzień
14. Myję twarz i nakładam krem po wyprostowaniu włosów co oznacza, że muszę spinać grzywkę do góry i potem drugi raz ją prostować
15. Nie pomaluję się podkładem nie wcześniej niż 15 min. przed wyjściem ;P
16. Gdy zasypiam zazwyczaj zakrywam się szczelnie pod samą szyję albo zakrywam też głowę - wtedy czuję się bezpieczniej
17. Zasypiam przodem do ściany a budzę się tyłem do niej ;D
18. Nastawiam budzik 10 min. wcześniej, żeby go potem wyłączyć i przestawić na normalną godzinę i pospać jeszcze 10 min.
19. Nie wyjdę z domu bez kawy - i jest to moja pierwsza czynność rano - nastawienie wody na kawę- bez umytych włosów i zębów oraz pierścionka od Tż.
21. Zawsze robię wszystko na ostatnią chwilę - choćbym i miała 4 godziny do wyjścia to dopiero zaczynam się zbierać w ostatniej godzinie i zawsze się spóźniam Nie potrafię siedzieć wyszykowana w domu i czekać na wyjście ;P
22. Zasypiając muszę mieć kawałek kołdry między nogami i rękę pod głową.
23. Nie potrafię zasnąć przed 23.
24. Co chwilę poprawiam grzywkę ;P
25. Przed wyjściem sprawdzam kilkanaście razy, czy na pewno makijaż i włosy są ok ;P
26. Przy oglądaniu filmu lub Tv muszę mieć słonecznik
27. Buty czyszczę przed samym wyjściem, jak bym wcześniej czasu nie miała
28. Jak jestem zdenerwowana i spotka mnie to w domu to muszę iść pobiegać
29. Jak maluję tuszem oczy to otwieram buzię ;D
30. Gdy coś kupuję, to biorę 3 rzecz z półki - dotyczy to wszystkiego - spożywki, kosmetyków, gazet itd., itp.
31. Czasami otwieram lodówkę, patrzę się chwilę na nią i zamykam
32. Czasami jem ogórka kiszonego z nutellą, albo ser żółty z bitą śmietaną
33. Odkąd pamiętam, gdy z kimś rozmawiam przez telefon, albo na zajęciach rysuję takie dziwne kreski które potem łączę i wychodzi takie nie wiadomo co
34. Nie umiem patrzeć komuś prosto w oczy jak z nim rozmawiam.
35. Rozmowę przez telefon zaczynam od : Nie przeszkadzam ? ;P
36. Nie pójdę do toalety załatwić swojej potrzeby, bez gazety
37. Jak idę miastem, to oglądam po kolei wszystkie wystawy - tak, wiecie przechodząc, ale jednak cały czas się patrzę w tą stronę
38. Nigdy nie chodzę w dżinsach po domu - od razu gdy wchodzę przebieram się w spodnie dresowe. Tak samo z makijażem - od razu po wejściu zmywam makijaż ;P
39. Jak dobrze śpię, to się czasami trochę ślinię
40. Drażni mnie niepoprawna polszczyzna typu 'poszłem' , 'wyszłem' i zawsze wszystkich poprawiam ;D i jak coś czytam to pierwsze co mi się rzuca w oczy w tekście to jakieś błędy ortograficzne

Jezu , ale dużo tego !! Chyba naprawdę coś ze mną nie tak Ale jak już ktoś tu wspomniał - ludzie są naprawdę bardzo do siebie podobni !

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2010-05-16 o 18:42
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-18, 15:46   #309
ToxicSweety
Rozeznanie

Mogę się przyłączyć? bo chyba w końcu znalazłam wątek dla mnie
1. Przed wyjściem z domu sprawdzam po 3 razy czy wszystko wyłączyłam, szczególnie prostownice, gaz, komputer.. ;P
2. Jak już w końcu wyjde z domu, to sprawdzam po kilka razy czy zamknęłam drzwi ;D
3. Sprawdzam przed spaniem czy drzwi są napewno zamknięte; D
4. w nocy zasłony musze mieć dokładnie zasunięte, bo inaczej mnie drażni ;/
5. Ide do lodówki zobaczyć co w niej jest, chociaż nie jestem głodna ; d
6. przeglądam się w oknach, lustrach w sklepie, szybach na budynkach ;D
7. W nocy boję się patrzeć na lustra ;D (ale to przez brata, bo mnie straszył candy man'em w dzieciństwie) ;d
8. Nie cierpię mieć włączonych wibracji w telefonie ;/
9. Nie zasne bez komórki i pilota obok poduszki..
10. lubię mieszać majonez z keczupem, szczególnie z kiełbaską z grilla (Pyyyycha! polecam ;D)
11. często jak nie wiem co powiedzieć, albo jestem zestresowana, to poprawiam włosy, albo wyciągam telefon ;D
12. Czasami w nocy boję się otworzyć oczy, bo mam wrażenie, że coś siedzi w pokoju
13. zawsze przed snem domykam drzwi w pokoju do końca inaczej nie mogę zasnąć ;|
14. Często sprawdzam w torebce czy wszystko mam (klucze, portfel, dowód) i torebkę noszę tylko na prawej ręce, z lewej mi spada ;d
15. jak jadę tramwajem albo idę gdzieś, to mam wrażenie, że mam glupią minę ;d
16. w łazience 'na posiedzeniu' czytam etykietki z płynów, past, szamponów etc ;P
17. czasem z nerwów obgryzam te boki w policzkach ;| ;(
18. Noszę w torebce zapasowe kolczyki, jakbym rano zapomniała ubrać w domu
19. Jak dzwonię na komórke np. do mamy, to zaczynam zawsze "Mama?" :d, zawsze się z tego wszyscy śmieją i zawsze jak dzwonię do Babci na DOMOWY numer to pytam "Babcia jesteś w domu?" ahahahaha, to aż głupio brzmi, ale nie umiem inaczej

Napewno jeszcze więcej rzeczy dziwnych robię, ale nieświadomie, albo nie mogę sobie teraz jakoś przypomnieć

aaaa! _Alessandra

"10. Codziennie wieczorem daję buziaka mojemu ogromnemu miśkowi od Tż'ta a jak mam krem na ustach to go przepraszam, że dzisiaj mu nie dam buziaka bo nie mam jak ale ciii hahaha ;DD"
Ja mam takiego wielkiego biało czarnego tygryska od Tż i zawsze przed snem go głaszczę i kładę na końcu łóżka a jak w nocy spadnie, to rano go przepraszam -.-".

- Nie wiem. Jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie! K.

Edytowane przez ToxicSweety
Czas edycji: 2010-05-18 o 15:48
ToxicSweety jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-22, 17:58   #310
kolezankaa
BAN stały

Send a message via Skype™ to kolezankaa

1. nałogowo od niemowlaka "kiklam" we włosach
2. boje sie spać przy otwartych drzwiach

pewnie jest tego więcej, ale nic nie przychodzi mi do głowy
kolezankaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 13:52   #311
maszToCoChcesz
Zakorzenienie

haha.
z tym dziwactwem autorki to chyba nie żadne dziwactwo,bo ja mam tak samo.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-23, 07:07   #312
Baby14
Zakorzenienie

przyszło mi do głowy jeszcze że w zimie nie jem wgle owoców a w lecie wgle batonów
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-12, 20:30   #313
Tynka1620
Raczkowanie

GG do Tynka1620

*zawsze po kilka razy sprawdzam czy na pewno wzięłam portfel, potem czy w portfelu są pieniądze, a potem resztę rzeczy w torebce
*nie cierpię się spóźniać i zawsze wychodzę za wcześnie i potem muszę zawsze czekać Bóg wie ile
*często otwieram szafkę w kuchni gdzie są słodycze tylko po to żeby tam spojrzeć
*gdy ide spać muszę mieć zamknięte drzwi do pokoju
*torebkę noszę tylko na lewej ręce, z prawej mi spada
*nie zasnę przy zapalonym świetle i nie potrafię zasnąć w dzień, choćby na kilkanaście minut
*i zauważyłam, że tylko i wyłącznie jak piszę coś na wizażu to zawsze robię wszystkie ąęćź, ale jak np. piszę na gg to już tego nie przestrzegam ;P
Tynka1620 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-24, 18:21   #314
pannaleksandra
Wtajemniczenie

-dopóki nie zasnę, odwracam poduszkę na "zimną" stronę
-jak uderzę się np w lewą rękę, muszę uderzyć się też w prawą
-nałogowo poprawiam grzywkę, pewnie dlatego muszę codziennie myć włosy haha
-wkładając spodnie zawsze zaczynam od lewej nogawki, inaczej mam wrażenie, że są włożone na lewą stronę
-zawsze muszę mieć w nocy uchylone okno, również zimą, wolę jak jest mi za zimno, niż za ciepło
-nie wyjdę z domu (nawet jak mam długie spodnie), jeżeli choćby minimalnie odrastają mi włoski na nogach, zawsze muszą być idealnie gładkie, biorąc pod uwagę to, że używam tylko maszynek, jest to dość męczące
-zawsze kąpię się w tak gorącej wodzie, że jak wychodzę jest mi słabo, ale tylko taka temperatura mnie odpręża i sprawia mi przyjemność
-nie cierpię siedzieć na tylnym siedzeniu w samochodzie i kiedy tylko mogę, unikam tego
-jak np jadę autobusem, tramwajem czy samochodem i na jakimś budynku jest numer telefonu, to muszę go zapamiętać, wmawiam sobie, że jak mi się nie uda, to stanie się coś złego.
-kiedy zasypiam nie otwieram nigdy oczu, bo boję się, że coś zobaczę w ciemności <ok>
-nie cierpię i boję się myć pod prysznicem, zawsze mam wrażenie, że albo ktoś jest w łazience, zaraz rozsunie drzwi od prysznica i mnie zabije, albo (to schiza po horrorach ) że zacznie lecieć wrzątek i nie będę mogła wyjść, w sumie śmieszne i bezsensowne, ale na wyjazdach przeżywam ciężkie chwile
pannaleksandra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-25, 18:40   #315
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

mówię dziwnie do mojego psa i wymyslam wciaż nowe przezwiska

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-26, 07:33   #316
Sylvviiaa
Zakorzenienie

mam multum dziwactw i niektóre naprawdę mnie przerażają.
dużo się pewnie powtórzy, ale wypiszę CHYBA wszystkie moje dziwactwa

• boję się krasnali ogrodowych, po prostu ich nie cierpię!
  • schodząc na dół do łazienki zapalam światło na klatce schodowej i patrzę w telefon dopóki nie zejdę na dół.
  • jak zobaczę gdzieś pająka i po chwili coś mnie załaskocze ( a staje się wtedy bardzo czujna na dotyk) mam wrażenie, że to pająk!
  • mam schiza jak wychodzę do miasta, zawsze po 2 razy sprawdzam czy mam portfel a w nim dokumenty.
  • muszę mieć pierścionki na dłoni i kolczyki w uszach - jak tego nie mam czuję się jakbym była naga
  • nie umiem się uczyć jak mam bałagan na wierzchu ( zazwyczaj wszystko wpycham do szafy i na biurku jest porządek a szafę aż strach otwierać.)
  • mam dziwne COŚ w sobie: np pomyślę sobie ' jak czegoś nie zrobisz pokłócisz się z TŻtem' i muszę to zrobić bo oczywiście nie chcę się z nim kłócić. { któraś dziewczyna chyba tu pisała o czymś podobnym, tyle, że musiała zapamiętać numer}
  • nie wyjdę gdziekolwiek bez telefonu
  • jak dzwonię do babci ( i nie wiem czemu tylko do niej akurat) zawsze się pytam np : Idziesz dziś do Rossmana CZY COŚ? , robisz dziś obiad CZY COŚ? nie wiem skąd to ' czy coś' mi się wzięło babcia się ze mnie śmieje a ja nie umiem sie tego oduczyć
  • jak się uczę muszę zrobić własne notatki, KOLOROWE notatki.
  • jak myję samą głowę nad wanną ( jestem pochylona do przodu) zawsze mam wrażenie, że jakiś ktoś za mną stoi -.- mhm, od ponad roku nie oglądam horrorów ( byłam ich zapaloną fanką do 18 roku życia)
  • jak czytam książkę nie patrzę ile do końca, gdyż wolę nie wiedzieć jak długo jeszcze się będę nad nią męczyć.
  • zasypiam z podwiniętymi kolanami pod brzuch
  • jak zobaczę owada - uciekam jak głupia
  • nawet jak zrozumiałam kto coś do mnie powiedział i tak mówię ' co? ' i po sekundzie odpowiadam na jego pytanie/zdanie.
  • nie zasnę jak nie umyję zębów.
  • śpię z misiem od mamy TŻta, i głową przy wielkim misiu od TŻta. z boku są wciśnięte 2 inne pluszaki!
  • często gubię kolczyki do nosa ( przez 3 lata ) miałam już ok 10 (?) kolczyków
  • jak jestem głodna, otwieram lodówkę, napatrzę się na jedzenie i czuję się nasycona.
  • nie zjem końcówek od bananów
  • uwielbiam kupować kolczyki ( często mają np miesiąc a ja jeszcze ich nie miałam w uszach)
  • jak się kąpię czytam skład szamponów, mydeł, żeli pod prysznic etc.
  • nienawidzę jak mnie ktoś pośpiesza jak jem i siusiam
  • nienawidzę jak ktoś robi podstawowe błędy ortograficzne muj, jusz, niewiem, kture. albo pisze kofane, kosiane etc...
  • dam się pokroić za drapanie po pleckach i nutellę

ale się tego nazbierało !! ;o

Stary 2011-04-28, 14:13   #317
magica
Wtajemniczenie

GG do magica

ja z kolei nie jem końcówek od parówek od bananów też. Poza tym kupuję nałogowo płyty i nie zawsze je rozpakowuję. W efekcie od półtora roku leży u mnie na półce stos zafoliowanych płyt (oczywiście nieprzesłuchanych). Często odpowiadam komuś na pytanie śpiewając często gadam do siebie na ulicy. i zawsze, ale to zawsze muszę kogoś poprawić jak powie:wziąść, pisze (zamiast jest napisane). Kiedyś powiedziała tak polonistka i w ostatniej chwili ugryzłam się z język.

JESTEŚ PIĘKNIEJSZA NIŻ CI SIĘ WYDAJE-klik

to słowo(nie "te słowo")
bynajmniej=wcale, w ogóle
magica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-04, 21:52   #318
paranojewedwojee
Raczkowanie

*nie zasnę, gdy nie mam telefonu pod poduszką,
*gdy wieczorem zachce mi się do toalety mam straszne schizy - skutki oglądania horrorów ;D
*gdy się śmieję i nie chcę tego pokazywać, chcąc utrzymać powagę - tworzę dziwną minę, z której Tż zawsze się śmieje,
*gdy zasypiam, najpierw leżę na prawym boku, a po chwili przewracam się na lewy. ale ogólnie jak położe się do łóżka spać to pierwsze co robię to muszę się tak wyprostować i przeciągnąć jakby ;D
*weszłam w taki nawyk, że gdy rozmawiam z Tż to na końcu mojej wypowiedzi zawsze jest "nie?" masakra, trudno się oduczyć tego
*nie zasnę, jeśli moje stopy będą odkryte
*gdy się gdzieś zapatrzę tak dziwnie ruszam ustami na boki
*często zaglądam do szafki ze słodyczami wtedy, gdy przed chwilą już tam zaglądałam i wiem, że nic z tamtąd nie wezmę
*w ciągu tyg. strasznie nie chce mi sie wczesnie wstac, a w weekend jak na zlosc moglabym wstawac wczesnie
Stary 2011-05-09, 19:15   #319
naatt
Raczkowanie

1. potrafię stać i szarpać za klamkę dla pewności czy zamknęłam drzwi. jak nie sprawdzę to potrafię się wrócić z miasta, żeby się upewnić
2. przed snem robię obchód całego domu: sprawdzam, czy nie ma śmieci na podłodze, czy są pozakręcane wody i kartony z sokami, czy lodówka jest zamknięta, czy drzwi zamknięte, czy świata są zgaszone, czy woda nie kapie, czy drzwi od kuchni i łazienki są otwarte
3. zawsze noszę torebkę na lewej ręce
4. zawsze obracam poduszkę na 'zimniejszą' stronę
5. kiedy idę spać to musi być cicho i ciemno
6. zawsze podczas golenia nóg zaczynam od prawej, z goleniem pach tak samo
7. potafię litrami lać wodę podczas mycia włosów, bo mam wrażenie, że są niedokładnie spłukane
8. jeśli nie wyjdę z domu bez gumki to włosów to dziwnie się czuję
9. podczas jazdy w korku zawsze muszę żuć gumę/cukierka/cokolwiek
10. zawsze z nudów kręcę sobie loki na palcach
11. zawsze miliard razy sprawdzam, czy mam wszystko w torebce
12. panicznie boję się pszczół/os/pająków
13. boję się chodzić w nocy do łazienki
14. zasypiam w skarpetkach, a rano znajduję je pod łóżkiem
15. dawniej kiedy już kłamałam (od razu mówię, że robię w to wyjątkowych przypadkach :p ) to zaczynałam się uśmiechać albo marszczyłam nos przeszło mi to już
16. nie umiem malować paznokci u prawej dłoni
17. jeśli muszę wstać o 6.30, nastawiam budzik na 6:10 - zawsze potrzebuję 20 minut na dobudzenie
18. zawsze sprawdzam na produktach datę przydatności do spożycia przed zjedzeniem

jak coś mi się przypomni to dopiszę
naatt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-15, 16:41   #320
fossa
Zadomowienie

1. spie ZAWSZE na brzuchu
nie "uzywam" poduszki - mam za to 3 jaski, ale uzywam tylko jednego
2. zawsze wieczorem lustruje pokoj w poszukiwaniu PAJAKA - jak sie jakis trafi to uciekam z krzykiem i blagam zeby ktos go zabil
3. jak nic denerwuja mnie menele pod oknem
4. twarzy nie wytre zwyklym recznikiem, uzywam tych papierowych
5. mam manie wyrzucania rzeczy, uwielbiam sie pozbywac wszystkiego od ciuchow po opakowania po szamponach itp. - byle by tylko czym predzej wyrzucic, zeby mniej dziadostwa bylo w domu. odwrotnosc zbieractwa
6. nie wlaczam komputera co najmniej 1 dzien w tygodniu
fossa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-26, 21:36   #321
Angel_Star
Przyczajenie

Zawsze jak siedzę na kibelku to czytam etykietkę od szamponów
Angel_Star jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-27, 10:20   #322
Baby14
Zakorzenienie

Nigdy nie usiądę ani na kadłubie , ani po lewej stronie samolotu ponieważ uważam te miejsca za szatańsko niebezpieczne
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-06, 12:18   #323
8dffddb6e628bfb98112858ba516cbd40bf27d07_5e28e2031c1d9
Konto usunięte

Jak wychodzę z domu to sprawdzam czy na pewno wszystko wzięłam.
Jak zasypiam to muszę być przykryta kołdrą.
Nie śpię przy otwartych drzwiach.
Mam pewnie jeszcze jakieś inne, ale teraz przypomniałam sobie akurat te.
8dffddb6e628bfb98112858ba516cbd40bf27d07_5e28e2031c1d9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości