|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 49 potraw z ziemniaków* - zdziwiony Andre Michelin
Paczka zjadlam jednego. Zaraz nas wyje.. Z chałupy. Chyba że coś wymysle. Ja zawsze coś wymysle. A na oderwanie myśli robię to
Wysłane z mojego Elephone P8000 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 05:20 ---------- Poprzedni post napisano o 05:20 ---------- ![]() Paluchy mi się trzesa, ale to pomaga Wyplakiwalam się w zeszly weekend że moj kasę przeputal i nie ma na mieszkanie. Poszło pismo formalne "zaplacicie albo wypad". Mamy duży dług, gigantyczny, wywalczyłam żeby nam domu nie zabrali (wcześniej, ze względu na moja depre zajmował się tym moj facet... Tak źle, tak kłamał, tak obiecywał, że jak doszło do ostatniej sprawy sądowej to wysłał mnie bez przygotowania. Bosh. Wylam. Blagalam. Zdobyłam zaufanie. Dlug taki, ze większego w historii nie było. Chce poczuć się wrażliwa i malutka. Nie wolno mi. Muszę to wszystko rozwiązać I nazwijcie mnie idiotka, sama się tak nazywam. Mądra, inteligentna dziewczyna i zanim studia skończyła to dzieci i pieluchy. Miałam obiecaną posade w PZU. Tam pracowalam przed ciąża. Warunek - skończyć studia. Mimo że już wiedzieli że to mnie chcą. Może nie bylam wybitnym informatykiem ale na stazu zostawiono mnie samiutka z całym inspektoratem (ok 100 kompow) plus serwery. Glowna informatyczna na zwolnieniu, mój szef, główny informatyk poszedł na 2 tyg urlopu. I ja.. Ledwo znajaca się na rzeczy... Sama samiutka (to był staż z up!!!!) Oh shiet. Ulalo mi się. Sorx. Wysłane z mojego Elephone P8000 przy użyciu Tapatalka
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. Edytowane przez witchwq Czas edycji: 2016-02-06 o 05:41 Powód: Po |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Kiedyś Judith zjechała seksuologa Starowicza za to że wszystko zwala na baby. Czytam książkę "O mężczyźnie" i przyznaję jej stuprocentową rację.
Książka jest "O mężczyźnie" a tu od razu wymienianie co takiego złego baby zrobiły że ten misio taki nieszczęśliwy i z problemami. Czasami mam wrażenie że czytam najgłupsze porady z wizażowego Intymnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
kobieta za ladą
|
mam wolne do czwartku
![]() tak się wczoraj zbimbrowałam ze ![]() ![]() chłop przytargał kota z korytarza(sąsiadki) chce go ![]()
#1084 |
Zakorzenienie
|
Wybieracie się gdzieś dzisiaj z okazji ostatkow?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Konto usunięte
|
ja mam karnawał cały rok
|
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
W zyciu sie nigdzie nie wybralam z tej okazji:d
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1087 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1088 |
Zakorzenienie
|
Tez nie poszcze, ale kazdy powod jest dobry do imprezy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Konto usunięte
|
Halo, Warszawa
![]() Zerknijcie w komentarze, tam wiecej info i zdjecia typa. Send from my mind using the Force. |
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Zakorzenienie
|
o maj gad O.o jestem w szoku, że przyczepił się do tylu dziewczyn
#1091 |
kobieta za ladą
|
#1092 |
Zakorzenienie
|
ja tak samo o.O
#1093 |
Konto usunięte
|
Ja karnawałuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
zawsze mam racje
|
w moim swiecie- kazdy powod jest dobry, zeby nigdzie nie wychodzic
![]() im jestem starsza tym dluzej musze ladowac moje baterie, chwila spokoju juz nie wystarczy zeby odpoczac po jakims spotkaniu z ludzmi; wiem jak to smiesznie moze brzmiec dla kogos, kto tego nie doswiadcza ![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2016-02-06 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Ha ha ha ha ha
|
Pozdro z Dubaju
![]()
![]() |
#1096 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Ejjj no stałabym z kfiatkami i transparentem
![]() ![]() A może porwę paszteta z tego lotniska? |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Zakorzenienie
|
Zawsze możesz odwrócić się w stronę lotniska i pomachać. Magy na pewno dojrzy i odmacha wielce wzruszona
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1100 |
Zakorzenienie
|
Wyjście na impreze to był bląd. Zostałam napadnięta i ukradziono mi torebkę, z telefonem, kluczami od domu, samochodu, portfelem. Na szczęście portfel bez gotówki znaleźliśmy, żadne dokumenty nie zginęły, chociaż tyle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1101 | |
lise-kotta
|
Cytat:
nic ci się nie stało? co za chvje :< |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
Ze mną na szczęście wszystko w porządku, poza groźbami nic mi nie zrobił, może dlatego, ze nie walczyłam jakoś mocno o tą torebkę. Zastanawiam się tylko teraz czy lepiej kupić gaz pieprzowy czy paralizator
![]() Zresztą podejrzewam, że to jakiś głupi małolat, skoro nie wziął nawet karty do bankomatu. Edytowane przez Domcia2605 Czas edycji: 2016-02-07 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak to sie stalo, tak po prostu podszedł rabuś i wyrwał? Współczuje takich przezyc ![]() Kolezanka tez stracila portfel na wyjściu, ale nie wiemy jak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Zakorzenienie
|
Tzn. to było tak, że tż wszedł na chwilę do sklepu, a ja powoli szłam w kierunku naszego celu, ale serio powoli, bo boję się sama chodzić po ciemku, miałam być sama dosłownie 3-5 minut. W pewnym momencie usłyszałam wydzierającego się kolesia, ale byłam pewna, że rozmawia przez telefon. Był coraz bliżej mnie kiedy usłyszałam, że mówi coś w stylu "Stój szmato, bo cie zapierd.." Odwróciłam się na sekundę i już wiedziałam, że coś się stanie. Szedł z jakąś dziewczyną, myślę, że gdzieś w moim wieku. Chwyciłam mocniej torebkę, miałam ją przewieszoną przez ramię, ale to nic nie dało. Podbiegł do mnie, szarpnął za pasek, który się zerwał i tyle go widziałam. Ta dziewczyna co z nim była zagroziła mi, że lepiej, żebym nie biegła za nim, bo to się dla mnie bardzo źle skończy. Tż widział sytuację, bo szedł już w moją stronę. Próbował go gonić, ale to nic nie dało. Nie bardzo znaliśmy ten teren, a chłopak pewnie z tych okolic, wszedł do jakieś klatki i tyle po nim. Policja oczywiście bezradna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Konto usunięte
|
Ja piernicze!! Strach wychodzic :/ dobrze, ze nic Ci nie zrobil. Co za szmaciarz :/
P.S. Byla wczoraj u nas policja w pracy, poszukuja listem gonczym Poznanskirgo Kajetana. Jak przeczytalam, co zrobil to mam ciary do tej pory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Konto usunięte
|
Patrz jaka mądra, lepiej żebyś nie biegla... Nie chcieliście jej zatrzymać do przyjazdu policji albo chociaz foty zrobic?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
Niestety zanim sobie o niej w ogóle przypomniałam to ona już zniknęła, dosłownie. Nie mam pojęcia nawet w którą stronę poszła.
Powiem wam, że zawsze dziwiło mnie, jak ludzie mówili o tym, że zdarzenie trwało "ułamek sekundy" i nic nie pamiętają, ale ja dosłownie mam tak samo, straszne uczucie, jakby mi ktoś usunął fragment pamięci. |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1110 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wspolczuje :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.