|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 :) -cz. IX :)
Spakowałam wstępnie torbę, nie mam jeszcze tam wszystkiego, jutro dokupię żele do higieny intymnej itp. Nie podoba mnie się to wszystko
![]() Mi się wydaje, że połóg po CC trwa dłużej niż po SN, pozostawia po sobie więcej śladów, i ta rana jednak jest większa i też krwawi. Dłużej trwa proces obkurczania się macicy i dochodzenie do tych 50gram z 1,5kg. Ja nie chcę rodzić ![]()
#4232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4233 | |
Zakorzenienie
|
ja wrzucam we wrzatek i trzymam tak jakies 5min
![]() ![]() Cytat:
![]() mam wozek ![]()
![]() |
#4235 |
Zakorzenienie
|
Co 5 do 8min, ale bezbolesne wiec luzik
![]() Pewnie to tylko skurcze BH
#4237 | |
Zakorzenienie
|
Ja prasuję, ale to z nudów
![]() Cytat:
A znowu inna po sn od razu uzywala zwykłych podpasek, a nie maczug. Ja maczug nie kupuję. Mam z pracy próbki wkładek anatomicznych seni dla nietrzymajacych mocz to to sobie użyję w domu w razie potrzeby ![]() Nigdy nie wyparzałam,ale myslalam, ze smoczki wystarczy przelać wrzątkiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4238 |
Zadomowienie
|
trzydziescidwa tak ja chce CC, ale miałam też problem z biodrami , chodziłam po urodzeniu w rozwórce koszla i ten kanał rody może być u mnie nie taki i boję się że dziecko się zaklinuje czy coś
![]() ![]() idę na sklepy kupić brakujące rzeczy do wyprawki- katarek, smoczki ![]() miłego wieczorku Dziewczyny.
#4240 |
Zadomowienie
|
Hej.
My dzisiaj pobiegalismy po sklepach żeby dokupić brakujące rzeczy. Miałam nadzieję, że Verrerie się w końcu odezwała. . Ja bym chciała założyć spirale jeżeli to będzie możliwe. Tabletki u mnie nie wchodzą w grę. Z trójką dzieci pewnie będzie dużo trudniej niż z dwójką. Mam tyle dobrze, że starsze są w wieku szkolnym i przedszkolnym. Ja też wszystko prasuję ![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
#4241 |
Raczkowanie
|
hej. ja dzisiaj jakaś rozlazła jestem nigdzie miejsca nie mogę sobie znaleźć jakoś mi ciężko i w ogóle z du..y.
ciuszki wczoraj poprasowałam i zapakowałam w worki próżniowe, w przyszłym tygodniu spakuje torbę, już prawie wszystko mam jeszcze jakaś drobnica została.no i mam nadzieje w końcu za to sprzątanie się wezmę bo jakoś nie mam weny ![]()
#4242 |
Zakorzenienie
|
O to dobrze bo ja tak na czuja z tym przelewaniem
![]() Caro to chyba kryzys 9 miesiaca ![]() Ja to juz nawet na kanapie nie wiem jak siedziec. A tż mi przed chwila powiedział, że przez ostatnie 2,3 tygodnie zwiekszył mi się apetyt. Milutko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Raczkowanie
|
spoko mój małżonek też ostatnio stwierdził tu cytuję: że zrobiłam się żarta
![]()
#4245 |
Wtajemniczenie
|
Pomóżcie bo mam dylemat... mąż chce jechać jutro do rodziny, 150km a ja mam wątpliwości bo gdyby coś się stało to torba niespakowana, większość rzeczy niegotowa a zamowienia niezrealizowane...
![]() |
#4246 |
Zadomowienie
|
Ale mnie zgaga dzis znow dopadla a zaraz pizze przywioza:-P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zadomowienie
|
ja bym tyle km juz niejechala;/ dla mnie 40 jest meczace no ale kazdy inaczej znosi ciaze
#4248 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Tez prawda. Ja jeszcze sama robie wycieczki po 100km dziennie chociaz juz w lutym miałam się nie wypuszczać za daleko :P |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4249 |
Zadomowienie
|
witam
u mnie dzisiaj dzień jak codzień - spotkałam się z siostrą, trochę mnie do porodu przygotowywała - opowiadała dokładnie jak u niej było itp trochę posprzątaliśmy ale bez szaleństw. TŻ przywiózł torbę ciuszków od mamy więc czeka mnie jeszcze pranie. Szczeperka - ja ostatnio kiepsko znoszę jazdę samochodem więc pewnie bym zrezygnowała Gosiaczek - mnie też znowu zgaga męczy ![]() co do antykoncepcji to w ogóle się jeszcze nie zastanawiałam - ale ja nie tak łatwo zachodzę w ciąże a chciałabym mieć drugie dziecko więc nie wiem. Jeśli już to pewnie spirala.. na pewno nie tabletki |
![]() ![]() |
![]() |
#4250 |
Zakorzenienie
|
Co do jazdy samochodem, to mój Tż chce już mi kluczyki od auta zabrać.:brzydal jak ja będę do lumpa jeździć?
![]() ![]()
![]() |
#4251 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie niby to tylko odwiedziny ale łącznie jakieś 5h siedzenia w samochodzie a Ignacy ostatnio szaleje tylko jak ruszymy. Nie wiem czy tyle zniosę jednego dnia
![]()
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
To Ignacy jak prawdziwy facet, reaguje na odgłos silnika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze tym razem zniose to tak samo dobrze jak poprzednimi razy. Ale jestem umeczona dzisiejszym dniem. Na szczęście już 20 zaraz idę kąpać chłopaków i spać. Mam nadzieje ze tz ogarnie kuchnię i salon bo niezły sajgon tu panuje. Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
fotę zrobię jutro w świetle dziennym
![]() a niespodzianka nie wiem, bo mamy nie odpakowywać do jutra, bo akurat osoba od której to jest ma przyjechać i chce żebyśmy przy niej odpakowali. Ale wiem, że jest miękkie, ale dalej nie mam pomysłu co to ![]() Swoją drogą, myślałam, że wózek delikatnie mniejszy będzie, ale moja wyobraźnia co do rozmiarów jest słaba ![]() ![]() Jak odpakowaliśmy to się przeraziłam, że do windy się nie zmieszczę, a jak tu z 4 piętra schodzić i wychodzić ![]() ![]() Mąż jeszcze tylko koła musi jechać gdzieś napompować ![]() A i dostaliśmy gratis parasolkę ![]() ![]() moja córcia też reaguje na odgłos silnika, chyba po tatusiu będzie miała zamiłowania ![]()
#4255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Ja godzine temu przezylam szok. Myslalam ze wypadl mi czop.. az mame zawolalam i pokazalam ale mama mowi ze nie to nie to. Byla pewna, to tylko grudka dosc duza sluzu. Ale az mi sie goraca zrobilo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale nie zmienia to faktu, że cc nie należy do przyjemności ![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4257 |
Zakorzenienie
|
O kurde misia, ja to bym pewnie na googlach sprawdzała jak ten cały czop wyglada
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
Wtajemniczenie
|
Szczeperka wszystko zależy od tego jak się czujesz Jeśli kiepsko to bym sobie darowala
Moja rana tez nie krwawila Psikalam octaniseptem i mylam szarym mydlem Szybko przestala w ogóle bolec Dłużej mnie glowa bolala ale to dlatego ze podnosilam glowe za szybko po cc Tez mam ok 40 km do rodziców ;-) ale jeszcze tez daje rade pojechać ale tylko wtedy gdy czuję sie dobrze
#4259 |
Zadomowienie
|
dziewczyny które jeszcze domawiają pieluchy tetrowe- to tutaj sporo wzorów znalazłam
![]() http://allegro.pl/pieluchy-tetrowe-k...964272924.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.