sześćdziesiątki z plusem - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-12, 20:13   #3991
Anul3k
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Anul3k
Dot.: sześćdziesiątki z plusem

Luba No to mi przepowiedziałaś przyszłość
Powoli zaczyna mnie to wszystko przerastać. Owszem, jestem bardziej zorganizowana ale czasem przez nadmiar obowiązków zaczyna mnie bolec brzuch ze stresu Aż dziwne, że w tym tygodniu mam wolną aż (!) sobotę. Dzień Nauczyciela obchodzony w mojej szkole właśnie dziś wykończył moje nerwy. Użeranie się z ludźmi powszechnie zwanymi moją klasą to bardzo męczące zajęcie. Zbliża się biwak drużyny, zajmuję się akcją zarobkową i spotkaniem z rodzicami. Nie muszę robić tego wszystkiego, ale 'się poczuwam' i tak to właśnie wygląda. W poniedziałek planuję jeszcze zaciągnąć mamę do szkoły językowej - chcę zacząć naukę hiszpańskiego
Stary 2007-10-12, 22:43   #3992
starsza pani
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Babygia Pokaż wiadomość
.Rzucilam kiedys koiemna 1-2 strony-merci.
Aśku,kocham Cię za to,że wzięłaś sobie na ząb aby rozgimnastykować mój mózg.Nie od razu mi się udało.Najpierw myślałam ,że zgubiłaś n.Ale"rzucilam kiedyś koniem"??,na 1-2 strony-co to może znaczyć?? . Główkuję nadal.No tak,za anagramy się wzięłaś.

Cytat:
Napisane przez taka taka Pokaż wiadomość
czuję się niezrozumiana

,
Fakt,udało Ci sie wyprowadzić mnie w pole.

Cytat:
Napisane przez robótka Pokaż wiadomość
Witam,jeżeli mnie jeszcze pamiętacie, że tu mieszkałam..
Ładnie to ujęłaś.Czy pamiętamy? Nigdy nie zostałaś stąd wymeldowana.Cały czas tu mieszkasz.Nawet jesli z przyczyn obiektywnych musiałaś wyjechać na jakiś czas.Robótko,zaglądam do 50+ wiec znam Twoje bardzo poważne problemy.Jestem z Tobą sercem i myślami.Wierzę,że powoli wszystko dojdzie do normy.I na Twojej ulicy zaświeci słonce.

Cytat:
Napisane przez BRAXA Pokaż wiadomość

U mnie w życiu troche zmian sie szykuje.
Serdeczne uściski i gratulacje.Życzę Wam zdrowej,ślicznej córeczki.
Zobaczysz,mimo trudów i masy obowiązków odmłodniejesz o 10 lat.

Cytat:
Napisane przez Alketa Pokaż wiadomość
dziś mam upojną nockę w pracy.
Spijcie i za mnie
Alketko

Cytat:
Napisane przez Anul3k Pokaż wiadomość
Oje-je-je-jejku
Czy Wy w moim wieku też miałyście wiecznie niedobór czasu wolnego i masę spraw do załatwienia?
Tak,i nic się do dnia dzisiejszego nie zmieniło.Ciągle mnie czas goni.

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość

Kota,
kochana, ale to chyba nie Twoje imieniny? Czy mnie sie juz wszystko pomieszało?
Mnie też.Urodziny na pewno nie.Sprawdziłam.A imieniny.Czyżby jutro już Wigilia???? Jak ten czas leci.

Cytat:
Napisane przez carolinascotties Pokaż wiadomość
Melduję się

Już jestem i oswajam się z rzeczywistością...
Wreszcie.

Cytat:
oglądam debatę i ciśnienie mi skacze
czemu ja się tym denerwuję
No właśnie. Buuuu, nadal nie wiem na kogo głosować

Edytowane przez starsza pani
Czas edycji: 2007-10-12 o 23:09
starsza pani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-12, 23:09   #3993
taka taka
Zakorzenienie

Cytat:
.Rzucilam kiedys koiem na 1-2 strony-merci.

Strasza Pani, to było o rzucie okiem, chyba ?

ale masz ładny numer posta
taka taka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-12, 23:47   #3994
starsza pani
Zadomowienie

No i co Takuś? Co myslisz o debacie? Zaraz po skonczeniu zadzwoniło do mnie kilka przyjaciółek.3 za Tuskiem,2 za Kaczorem,wszystkie przeciw publiczności.A mnie się nie podobał ani Tusk ani Kaczyński.Naprawdę nie wiem na kogo glosować.Najchętniej oddałabym głos na P.Ikonowicza.Gdyby nie starował z Samoobrony.O jejku,jejku,co tu robić.
Stary 2007-10-13, 00:03   #3995
taka taka
Zakorzenienie

ja jetem pozytywnie zaskoczona tym co pokazał dziś Tusk
moim zdaniem wygrał
nie chciałabym głosować w tych wyborach i chyba nie będę, nie pasuje mi głosowanie przeciw komuś
nigdy nie opuściłam żadnych wyborów, teraz chyba tak się stanie
i smutno mi z tego powodu
Stary 2007-10-13, 00:16   #3996
poziomka61
Rozeznanie

Cytat:
moim zdaniem wygrał
nie chciałabym głosować w tych wyborach i chyba nie będę, nie pasuje mi głosowanie przeciw komuś
Takunia - jak byś nie głosowała - głosuj!!! Jeśli nie ma tzw. "obiektywnych przeszkód", głosuj, bo tak naprawdę, to po naszych przejściach, po stawaniu na wezwanie Ojczyzny, po wielu ofiarach za nasz Kraj, jedynym, co możemy zrobić, jedynym naszym obowiązkiem jako obywateli tego kraju jest udział w wyborach. Tylko w ten sposób normalni obywatele mogą mieć jakikolwiek udział w tym, co dzieje się tu i teraz. Mam wrażenie, że tak naprawdę strasznie mało obywateli tego kraju ma świadomość tego, że to ONI decydują. Jeśli nie zagłosują - stracą swoją szansę. Nie chcę wpadać w patos, ale niewykluczone, że stracą i szansę Polski
poziomka61 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-13, 07:03   #3997
starsza pani
Zadomowienie

Poziomko,to na pewno Ty? Myślałam, że piękniejesz z dnia na dzień plawiąc się w kąpielach,natryskach,masa żach i biegając po pięknej plaży Łeby.Jeśliś już po,napisz kilka slow jak jest na takim SPA? Czuje się człowiek tam jak księżna Yorku?
Co do głosowania,zgadzam się z Taką.Też nie odpowiada mi głosowanie
przeciw komuś, a za kimś-nie mam niestety kandydata.
Cytat:
Napisane przez poziomka61 Pokaż wiadomość
Tylko w ten sposób normalni obywatele mogą mieć jakikolwiek udział w tym, co dzieje się tu i teraz. Mam wrażenie, że tak naprawdę strasznie mało obywateli tego kraju ma świadomość tego, że to ONI decydują. Jeśli nie zagłosują - stracą swoją szansę. Nie chcę wpadać w patos, ale niewykluczone, że stracą i szansę Polski
Coraz mniej w to wierzę,a właściwie przestałam wierzyć,że mam jakiś wplyw na cokolwiek.Glosując na partię wcale nie wiesz jaki numer Twoi kandydaci Ci wywiną.W ostatnich wyborach ludzie myśleli,że oddajac głos na PO czy PiS pozwolą na stworzenie silnej koalicji a co za tym idzie silnego rządu silnej Polski-krainy mlekiem i miodem płynącej.A co z tego wyszło?Ostatnie tygodnie nie napawają optymizmem,że coś się zmieni.Panowie politycy nadal się kłócą,dogryzają,wpychają przeciwnika do przysłowiowego piekielnego kotła ze smołą.Walczą na inwektywy (Kaczynski w roli Brunera- "Dla mnie ciebie zabić to jak splunąć" -biedny Tusk ledwie umknął śmierci) a nie na programy.A nawet jeśli przedstawiają ułamek programu to i tak nie wiadomo co z tego wyjdzie.

Edytowane przez starsza pani
Czas edycji: 2007-10-17 o 22:03
starsza pani jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-13, 08:31   #3998
BRAXA
Zadomowienie

GG do BRAXA

Witam Was serdecznie.

Carolino witam

Dziękuje Wam bardzo za gratulacje,w moim otoczeniu narazie nikt nie wie.Ja oswajam się z tym wszystkim i nie chciałabym żeby otoczenie za dużo pytań stawiało.Przez najblizsze miesiące dużo pracy mnie czeka.

Co do debaty nie oglądałam,ale ide na wybory choć wcześniej nie chodziłam. Pozdrawiam i życze miłego dnia
BRAXA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-13, 08:53   #3999
Babygia
Zadomowienie

[QUOTE=starsza pani;5513300]Aśku,kocham Cię za to,że wzięłaś sobie na ząb aby rozgimnastykować mój mózg.Nie od razu mi się udało.Najpierw myślałam ,że zgubiłaś n.Ale"rzucilam kiedyś koniem"??,na 1-2 strony-co to może znaczyć?? . Główkuję nadal.No tak,za anagramy się wzięłaś.

Fakt,udało Ci sie wyprowadzić mnie w pole.

Ładnie to ujęłaś.Czy pamiętamy? Nigdy nie zostałaś stąd wymeldowana.Cały czas tu mieszkasz.Nawet jesli z przyczyn obiektywnych musiałaś wyjechać na jakiś czas.Robótko,zaglądam do 50+ wiec znam Twoje bardzo poważne problemy.Jestem z Tobą sercem i myślami.Wierzę,że powoli wszystko dojdzie do normy.I na Twojej ulicy zaświeci słonce.
[B]
Serdeczne uściski i gratulacje.Życzę Wam zdrowej,ślicznej córeczki.
Zobaczysz,mimo trudów i masy obowiązków odmłodniejesz o 10 lat.

Alketko

Tak,i nic się do dnia dzisiejszego nie zmieniło.Ciągle mnie czas goni.

Mnie też.Urodziny na pewno nie.Sprawdziłam.A imieniny.Czyżby jutro już Wigilia???? Jak ten czas leci.

Wreszcie.

No właśnie. Buuuu, nadal nie wiem na kogo głosować[/QUOTE

No czywiscie ze okiem rzucilam,macham tymi lapami po klawiaturze i cuda niewidy mi wychodza...Czasem mam ochote rzucic chomikiem czy kotem,bo chomik mi zwiewa ciagiem jakims cudem z akwarium,zaprzyjaznil sie z kotem i spac po nocach nie daja]

NASZA KLASA http://nasza-klasa.pl/card/11402382/e1546266ad

FACEBOOK http://www.facebook.com/Feline.Gia?ref=profile
Babygia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-13, 11:18   #4000
taka taka
Zakorzenienie

napisałam trzy razy megadługiego posta i trzy razy mi go wcięło
nie napiszę czwart raz

pozdrawiam
życzę miłej soboty

edit:
no tak, teraz jak napisałam trzy słowa, to się udało wysłać

Edytowane przez taka taka
Czas edycji: 2007-10-13 o 11:20 Powód: dopisek
Stary 2007-10-13, 12:31   #4001
starsza pani
Zadomowienie

Cytat:
napisałam trzy razy megadługiego posta i trzy razy mi go wcięło
nie napiszę czwart raz
Jaka szkoda. Baaaardzo bym chciała mega długiego posta.Proooooszę.
Babygia,cóś Ty nie dobra jesteś dla nowego lokatora.Wyrażnie faworyzujesz kicię,papugę a biedny chomik ciągle jeszcze w odstawce?Chyba strasznie fajna jest ta przyjażń chomika z kotem?
Braxa,uważaj na siebie,nie bierz na swe barki za dużo obowiązków , dawaj się wyręczać i rozpieszczać.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-13, 13:35   #4002
taka taka
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet nie oglądałam. Czytałam ksiązkę i wystarczy Pani Elfriede nie należy do moich faworytek...
Lubo, siostro bliźniaczko, ja książki nie przeczytam, film obejrzałam przypadkiem, gdybym wiedziała, co zaczynam oglądać, być może nie obejrzałabym, czytałam wcześniej bardzo złe recenzje
obejrzałam, bo wciągnęła mnie Isabelle Hubert
uwielbiam
w tym filmie też była świetna
cały czas o nim myślę, dla mnie to poprostu film o tym, jak trudno żyć bez miłości, jak smutne jet życie ludzi, którzy nie potrafią kochać

Cytat:
Napisane przez Kota Pokaż wiadomość
.....wczoraj rozpoczęliśmy październikowy cykl- jedne urodziny i dwoje imienin w rodzinie w przeciągu 5 dni.
Jutro mam wolne, . Piekę ciasta, - w tym ukochany pomarańczowo- migdałowy marcepan, idę na spotkanie wizażowe.
Koto, jeśli to jakieś Twoje święto, to wszyyyyystkieeeeego naj

Cytat:
Napisane przez BRAXA Pokaż wiadomość
Umnie w życiu troche zmian sie szykuje.Pisałam już na 50+ teraz z Wami chce się podzielić jestem w 3 tyg ciąży chyba się cofne o 11lat
jak to się stało, że ja tego wcześniej nie przeczytałam?
Braxo, gratulacje
dla mnie ten czas, który przed Tobą był najpiękniejszy w życi, podobnych doznań Ci życzę, do tego dużo szczęścia, zdrowia i siły

Cytat:
Napisane przez Anul3k Pokaż wiadomość
Oje-je-je-jejku
Czy Wy w moim wieku też miałyście wiecznie niedobór czasu wolnego i masę spraw do załatwienia? Bo nie wiem czy mam się czuć ewenementem - równieśnicy dają mi do zrozumienia, że tak Ogólnie żyję jakoś, gdyby nie to że w tygodniu mam maksymalnie jeden dzień wolnego, jeżeli w ogóle Gdzies już to pisałam, ale dobrze, że wynaleziono kalendarz, bo gdyby nie on to byłoby ze mną już baardzo słabo
Anulek, bardzo lubię Cię czytać
bardzo przypominasz mi mnie sprzed lat

Cytat:
Napisane przez Kota Pokaż wiadomość
Alketko, Taka wpadłyście.
Taka, żeby Ci Twoi zdrowieli...

.
Kota, wierzę, że życzenia były szczere, ale ja coraz gorzej się czuję

....i za chwilę będzie ciąg dalszy mojego posta.....
Stary 2007-10-13, 13:50   #4003
taka taka
Zakorzenienie

obiecany ciąg dalszy: musiałam to podzielić, bo chyba to multicytowanie nie pozwalało mi wysłać poprzednich postów
Cytat:
robótko, cieszę się że jesteś. Nawet mysłam o Tobie niedawno, zastanawiałm się co u Ciebie słychać.

Tako, siostro Pisz cokolwiek
Lubo, siostro, znowu myślałyśmy o tym/o kim samym
Robótko, też oTobie ostatnio myślałam, cieszę, się, że wróciłaś

Cytat:
Napisane przez carolinascotties Pokaż wiadomość
Melduję się

dziękuję Wam za pamięć... bardzo dziękuję za tyle ciepłych słów, ktorymi mnie obdarzyłyście podczas mojego pobytu na Zakaukaziu

Już jestem i oswajam się z rzeczywistością...
Carolino, witaj

Cytat:
Napisane przez poziomka61 Pokaż wiadomość
Takunia - jak byś nie głosowała - głosuj!!! Jeśli nie ma tzw. "obiektywnych przeszkód", głosuj, bo tak naprawdę, to po naszych przejściach, po stawaniu na wezwanie Ojczyzny, po wielu ofiarach za nasz Kraj, jedynym, co możemy zrobić, jedynym naszym obowiązkiem jako obywateli tego kraju jest udział w wyborach. Tylko w ten sposób normalni obywatele mogą mieć jakikolwiek udział w tym, co dzieje się tu i teraz. Mam wrażenie, że tak naprawdę strasznie mało obywateli tego kraju ma świadomość tego, że to ONI decydują. Jeśli nie zagłosują - stracą swoją szansę. Nie chcę wpadać w patos, ale niewykluczone, że stracą i szansę Polski
Poziomko, ja nie z braku świadomości, nie z lenistwa, ja nie zagłosuję z przekonania
jak się znam to może się jednak skończyć tym, że zagłosuję na PO, ale nie chcę tego

Cytat:
Napisane przez starsza pani Pokaż wiadomość
Panowie politycy nadal się kłócą,dogryzają,wpychają przeciwnika do przysłowiowego piekielnego kotła ze smołą.Walczą na inwektywy (Kaczynski w roli Brunera- "Dla mnie ciebie zabić to jak splunąć" -biedny Tusk ledwie umknął śmierci) a nie na programy.A nawet jeśli przedstawiają ułamek programu to i tak nie wiadomo co z tego wyjdzie.
Starsza Pani, bezbłędnie wyłapałaś to co mnie wkurzyło w wypowiedziach Tuska, moim zdaniem generalnie wygrał, ale tą opowieścią o historiiw windzie strasznie zaniżył poziom

Cytat:
...Czasem mam ochote rzucic chomikiem czy kotem,bo chomik mi zwiewa ciagiem jakims cudem z akwarium,zaprzyjaznil sie z kotem i spac po nocach nie daja]
Babygio, oszczędź chomika

a co do ciumkania to nie lubię
nie całuję się i nie przytulam, ani ze znajomymi, ani z przyjaciółmi
ciumkam się jedynie z mężem i z córką

czasem mam ochotę kogoś wyściskać i wtedy to robię

z uwagi na powyższe, przesyłam Wam wirtualne, ale jednak: cmok: i serdecznie i ciepło Was:prz ytul:

miłej soboty dla Wszystkich

ja będę miała miłą; w domu, pod kocem, z drinkiem i chusteczką do nosa w ręku

Starsza Pani, czy taki długi post, a właściwie dwa długie posty Cię satysfakcjonują?
Pozdrawiam Cię, Przenajlepsza Gospodyni Wątku

.
Stary 2007-10-13, 14:34   #4004
Kota
Zakorzenienie

Wpadam tylko na chwilę- ile długich postów, z grubsza przeczytałam-
nie, to nie moje imieniny- to Edward i Jadwiga.

Co do wyborów- nie oglądałam debaty- już drugiej- celowo. Na to, jak ona będzie wyglądała, to już zupełnie nie mam wpływu, nie chcę stresować się zatem. Zresztą, miałam co innego do roboty (spotkanko wizażowe).
Na tyle mam w wyrobione zdanie, na kogo głosować, że nie uważam za konieczne patrzeć na te debaty.

Na wybory- chadzam zawsze- bo takie są moje obyczaje.
Jest to wybór mniejszego zła- jak większość zresztą decyzji- po prostu trzeba to zrobić i koniec. Choć tyle.

Wszystkie całuję.
Anul, gdzie Kermit?
Kota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-13, 15:30   #4005
starsza pani
Zadomowienie

Cytat:

Starsza Pani, czy taki długi post, a właściwie dwa długie posty Cię satysfakcjonują?
Pozdrawiam Cię, Przenajlepsza Gospodyni Wątku

.
Satysfakcjonuje .W sposób umiarkowany.Bo ja bym czytała ,czytała,czytała Was 24 godż/doba.A tym czasem często w wątku pustki straszliwe.Jestem sklonna podejrzewać,że wchodzicie w konszachty z moim chłopem,który wrogo na mnie spogląda na temat: A ty znowu okupujesz komputer ?
Pozdrawiam Was Przenajlepsze Współgospodynie Wątku.Te,które zostawiły nas na pastwę jesiennych chłodów i milczą od dawna,pozdrawiam trochę mniej. A co ,jak Bóg Kubie tak Kuba Bogu.
Stary 2007-10-13, 18:53   #4006
Anul3k
Zakorzenienie

Taka taka, dziękuję
Kota, staram się zadowolić i zwolenniczki Kermita, i wielbicielki tej dziewczynki

Wybaczcie, że dzisiaj tak skromnie, ale siostra skutecznie zepsuła mi dzień, jak i psuje całe życie /patrz: założony przeze mnie dziś wątek /

Stary 2007-10-13, 22:44   #4007
Alketa
Rozeznanie

Witajcie
Życzę miłej niedzieli.
Idę spać,spać,spać,spać.....k ocham spać.
Mam nadzieję że jutro mi się uda wyspać.......dziś wszyscy trzepali dywany.....ja to mam szczęście!!!!!!! takie zimno.....a trzepali!!!!!
Spokojnej nocy
Stary 2007-10-14, 07:18   #4008
Babygia
Zadomowienie

Ja przeciez nie katuje chomika,no co wy.Nawet go lubie(mam dwa,jeden ciagle kima,troche poje,popije,posiusia i dalej kima,w stanie spiaczki spedza wiekszosc zycia,a drugi to nasz ulubieniec-wieczorem sie budzi,puka i stuka,co jakis czas zwiewa z akwaruim,kot mu pokazuje chate.),ale prowadzi nocne zycie,wlaza z kotem zwykle tam,gdzie najwiecej szelesti i halasu robia,a ja mam i tak czujny sen,to mnie budza,wtedy chyba rozumiecie nie,ze humor i tolerancja dla zwierzatek domowych zjezdza mi do zera.Podlapalam,kocice,ja k odsuwa blache od starego kompa,ktora nakrylam akwarium,myslalam,ze jej supel na ogonie zrobie.Uwalnia swoja kolezanke,cholera mala.

NASZA KLASA http://nasza-klasa.pl/card/11402382/e1546266ad

FACEBOOK http://www.facebook.com/Feline.Gia?ref=profile
Babygia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-14, 08:38   #4009
Anul3k
Zakorzenienie

Witam i uciekam od razu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-14, 10:01   #4010
starsza pani
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alketa Pokaż wiadomość
dziś wszyscy trzepali dywany.....ja to mam szczęście!!!!!!! takie zimno.....a trzepali!!!!!
Dopiero Twój post Alketko uzmysłowił mi,że od długiego już czasu nie słyszę aby u nas ludzie trzepali dywany.Przypomniał mi się z dzieciństwa ten niedzielny (soboty były wtedy pracujace) odgłos dochodzący od trzepaka i tumany kurzu okalające biednych,łysawych mężów .A przed świętami Bożego Narodzenia rozkładano dywany na śniegu i walono w nie trzepaczką.Wyzwoliłaś zapomniane klimaty.

Cytat:
drugi to nasz ulubieniec-wieczorem sie budzi,puka i stuka,co jakis czas zwiewa z akwaruim,kot mu pokazuje chate.),Prowadzą nocne zycie,wlazą z kotem zwykle tam,gdzie najwiecej szelestu i halasu robia,a ja mam i tak czujny sen,to mnie budza,wtedy chyba rozumiecie nie,ze humor i tolerancja dla zwierzątek domowych zjezdza mi do zera.Podlapalam,kocice,ja k odsuwa blachę od starego kompa,ktorą nakrylam akwarium,myslalam,ze jej supel na ogonie zrobie.Uwalnia swoja kolezankę,cholera mala.
Kapitalne :rot fl:
Czy u Was też tak pięknie za oknem? Drzewa w zloto-czerwono-brązowym ubranku.A trawniki jeszcze zielone.11 stopni.
Idziemy na spacer do Lasku Bemowskiego.Czy wiecie ,ze kilka dni temu widzieliśmy tam pięknego,dużego jelenia.Stał na przeciw nas w odległości 10 metrów.Pewnie bał się tak samo nas jak my jego.
Stary 2007-10-14, 17:05   #4011
Toogra
Zadomowienie

Witam....przebumelowałam weekend pierwszy wolny od 6 tygodni,nadrobiłam troche wizazowe zaległosci,prasowanie.... ...i planowałam menu na imprezę imeninową,,,nie bedzie duzo osob ok.10 ,trochę mam tremę bo ma przyjsc corka TZ,,,a u niej na imprezach zawsze taki full wypas,,,,chciałabym tez dobrze wypasc.Impreza nie bedzie u mnie w domu tylko u TZ,,ja mam przechodni malutki pokoj z synem,nie bardzo mam warunki na imprezy wieloosobowe.PO tej imprezie bede szła na 4 rano do pracy,,,,ciekawe jak wstanę,,heee.
Pozdrawiam serdecznie .
Toogra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-14, 19:05   #4012
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Nie zapomnialam o was
Jestem po dwoch dniach zajec. Grupe mam fantastyczna. Dziwi mnie poziom niektorych osob nie dosc ze humanistyczni geniusze to w dodatku kulturalni i uprzejmi ani jednego glupiego usmieszka, ani jednego glupiego tekstu mam najkrotsza przerwe, a wysiadam przy nich na zajeciach humanistycznych (czyli wszystkich, bo do grudnia mamy tylko to)
Az zaluje ze spedze z tymi ludzmi tylko rok (ale z drugiej strony mam nadzieje ze nikt z nas drugi rok nie bedzie musial zostawac), i tylko co 2 tyg.
W grudniu mamy pierwsze egzaminy. Duuzo nauki. Duzo roboty. Wnioski jeszcze poskladac... I szczerze? Uwazam ze wywalilam w bloto te 550zl, bo egzaminy moglam zalatwic sama, sama sie nauczyc (zakres materialu jest na stronie oke)... ale z drugiej strony nie poznalabym tylu fajnych osob

A to to takie pozytywne.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-14, 20:36   #4013
Alketa
Rozeznanie

WITAJCIE
Dziś spędziłam niedzielę w gronie bardzo młodych przyjaciół.
Są bardzo młodzi a tak dojrzali emocjonalnie,cudownie się z nimi gadało a czas biegł podwójnie,eh szkoda.
Dziś u mnie też cudowna złota jesień ale w powietrzu już czuję się nadchodzącą zimę.
Pozdrawiam Was wszystkie miłe kobitki i wspaniałego nadchodzącego tygodnia.:cmo k:
Stary 2007-10-14, 21:36   #4014
Kota
Zakorzenienie

Dziewczyny, tylko was cmokuję i uciekam- jutro dzień poniedziałkowy

Toogro, Szpiegu, zjawiłyście się!
Stary 2007-10-15, 15:35   #4015
BRAXA
Zadomowienie

GG do BRAXA

Taka Taka dziękuje,mam nadzieje że dla mnie też takie będą.Czasami zastanawiam się czy nie jestem za stara takie mysli

Starsza Pani przyjdzie czas że będą mnie rozpiszczać mam nadzieje.Narazie to ja musze rozpiszczać mojego syna i miec święte nerwy ,W weenend tak dał popalić że ze zdenerwowania się popłakałam,przy czym na placz mi się szybko zbiera.

Pozdrawiam Was wszystkie i życze miłego tygodnia
BRAXA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-15, 17:59   #4016
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
moim zdaniem wygrał
A ja idę głosowac , nawet przeciw . Z kraju wyjechało prawie trzy miliony młodych ludzi, nie po to by zarobić ale by "wyjechac " , wiekszosc nie wróci. Oni nie chca grzebać się w przeszłości , oni chcą miec przyszłość.
Ci co zostali niechętnie zakłdają rodziny, bo nie stać ich na posiadanie i utrzymanie dzieci, na kupno mieszkania, nawet jak pracują.
Mamy ujemny przyrost. Szkoda gadać.
Stary 2007-10-15, 19:03   #4017
Kota
Zakorzenienie

Czy oglądacie debatę? Do mnie dolatują odgłosy tylko, muszę pracować, jaką mam nudną tą aktualna pracę, ale czas goni.
Stary 2007-10-15, 19:33   #4018
carolinascotties
Zakorzenienie

oglądam...

na wybory idę

Toksyczny związek? https://youtu.be/5bw4jeTxHGA
carolinascotties jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-15, 19:36   #4019
taka taka
Zakorzenienie

też oglądam
nie podoba mi się
Stary 2007-10-15, 19:38   #4020
carolinascotties
Zakorzenienie

chaos ...

Toksyczny związek? https://youtu.be/5bw4jeTxHGA
carolinascotties jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości