![]() |
#3991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Luba
![]() ![]() Powoli zaczyna mnie to wszystko przerastać. Owszem, jestem bardziej zorganizowana ale czasem przez nadmiar obowiązków zaczyna mnie bolec brzuch ze stresu ![]() ![]() ![]()
#3992 | ||
Zadomowienie
|
Aśku,kocham Cię
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fakt,udało Ci sie wyprowadzić mnie w pole. Ładnie to ujęłaś.Czy pamiętamy? Nigdy nie zostałaś stąd wymeldowana.Cały czas tu mieszkasz.Nawet jesli z przyczyn obiektywnych musiałaś wyjechać na jakiś czas.Robótko,zaglądam do 50+ wiec znam Twoje bardzo poważne problemy.Jestem z Tobą sercem i myślami.Wierzę,że powoli wszystko dojdzie do normy.I na Twojej ulicy zaświeci słonce. ![]() Serdeczne uściski i gratulacje.Życzę Wam zdrowej,ślicznej córeczki. Zobaczysz,mimo trudów i masy obowiązków odmłodniejesz o 10 lat. Alketko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wreszcie. ![]() ![]() ![]() No właśnie. Buuuu, nadal nie wiem na kogo głosować ![]()
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie. ![]() Edytowane przez starsza pani Czas edycji: 2007-10-12 o 23:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3993 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3994 |
Zadomowienie
|
No i co Takuś? Co myslisz o debacie? Zaraz po skonczeniu zadzwoniło do mnie kilka przyjaciółek.3 za Tuskiem,2 za Kaczorem,wszystkie przeciw publiczności.A mnie się nie podobał ani Tusk ani Kaczyński.Naprawdę nie wiem na kogo glosować.Najchętniej oddałabym głos na P.Ikonowicza.Gdyby nie starował z Samoobrony.O jejku,jejku,co tu robić.
#3995 |
Zakorzenienie
|
ja jetem pozytywnie zaskoczona tym co pokazał dziś Tusk
moim zdaniem wygrał nie chciałabym głosować w tych wyborach i chyba nie będę, nie pasuje mi głosowanie przeciw komuś nigdy nie opuściłam żadnych wyborów, teraz chyba tak się stanie i smutno mi z tego powodu |
![]() ![]() |
![]() |
#3996 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3997 | |
Zadomowienie
|
Poziomko,to na pewno Ty? Myślałam, że piękniejesz z dnia na dzień plawiąc się w kąpielach,natryskach,masa żach i biegając po pięknej plaży Łeby.Jeśliś już po,napisz kilka slow jak jest na takim SPA? Czuje się człowiek tam jak księżna Yorku?
Co do głosowania,zgadzam się z Taką.Też nie odpowiada mi głosowanie przeciw komuś, a za kimś-nie mam niestety kandydata. Cytat:
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie. ![]() Edytowane przez starsza pani Czas edycji: 2007-10-17 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3998 |
Zadomowienie
|
Witam Was serdecznie.
Carolino witam ![]() Dziękuje Wam bardzo za gratulacje,w moim otoczeniu narazie nikt nie wie.Ja oswajam się z tym wszystkim i nie chciałabym żeby otoczenie za dużo pytań stawiało.Przez najblizsze miesiące dużo pracy mnie czeka. Co do debaty nie oglądałam,ale ide na wybory choć wcześniej nie chodziłam. Pozdrawiam i życze miłego dnia ![]()
#3999 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=starsza pani;5513300]Aśku,kocham Cię
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fakt,udało Ci sie wyprowadzić mnie w pole. Ładnie to ujęłaś.Czy pamiętamy? Nigdy nie zostałaś stąd wymeldowana.Cały czas tu mieszkasz.Nawet jesli z przyczyn obiektywnych musiałaś wyjechać na jakiś czas.Robótko,zaglądam do 50+ wiec znam Twoje bardzo poważne problemy.Jestem z Tobą sercem i myślami.Wierzę,że powoli wszystko dojdzie do normy.I na Twojej ulicy zaświeci słonce. ![]() [B] Serdeczne uściski i gratulacje.Życzę Wam zdrowej,ślicznej córeczki. Zobaczysz,mimo trudów i masy obowiązków odmłodniejesz o 10 lat. Alketko ![]() Tak,i nic się do dnia dzisiejszego nie zmieniło.Ciągle mnie czas goni. Mnie też.Urodziny na pewno nie.Sprawdziłam.A imieniny ![]() Wreszcie. ![]() ![]() ![]() No właśnie. Buuuu, nadal nie wiem na kogo głosować ![]() No czywiscie ze okiem rzucilam,macham tymi lapami po klawiaturze i cuda niewidy mi wychodza...Czasem mam ochote rzucic chomikiem czy kotem,bo chomik mi zwiewa ciagiem jakims cudem z akwarium,zaprzyjaznil sie z kotem i spac po nocach nie daja ![]()
#4000 |
Zakorzenienie
|
napisałam trzy razy megadługiego posta i trzy razy mi go wcięło
![]() nie napiszę czwart raz ![]() pozdrawiam życzę miłej soboty edit: no tak, teraz jak napisałam trzy słowa, to się udało wysłać ![]() Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2007-10-13 o 11:20 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4001 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Babygia,cóś Ty nie dobra jesteś dla nowego lokatora.Wyrażnie faworyzujesz kicię,papugę a biedny chomik ciągle jeszcze w odstawce?Chyba strasznie fajna jest ta przyjażń chomika z kotem? Braxa,uważaj na siebie,nie bierz na swe barki za dużo obowiązków , dawaj się wyręczać i rozpieszczać.
![]() |
#4002 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obejrzałam, bo wciągnęła mnie Isabelle Hubert uwielbiam ją ![]() w tym filmie też była świetna cały czas o nim myślę, dla mnie to poprostu film o tym, jak trudno żyć bez miłości, jak smutne jet życie ludzi, którzy nie potrafią kochać Cytat:
![]() Cytat:
Braxo, gratulacje dla mnie ten czas, który przed Tobą był najpiękniejszy w życi, podobnych doznań Ci życzę, do tego dużo szczęścia, zdrowia i siły ![]() Cytat:
![]() bardzo przypominasz mi mnie sprzed lat ![]() Kota, wierzę, że życzenia były szczere ![]() ![]() ![]() ....i za chwilę będzie ciąg dalszy mojego posta..... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4003 | |||||
Zakorzenienie
|
obiecany ciąg dalszy: musiałam to podzielić, bo chyba to multicytowanie nie pozwalało mi wysłać poprzednich postów
Cytat:
Robótko, też oTobie ostatnio myślałam, cieszę, się, że wróciłaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jak się znam to może się jednak skończyć tym, że zagłosuję na PO, ale nie chcę tego ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a co do ciumkania to nie lubię nie całuję się i nie przytulam, ani ze znajomymi, ani z przyjaciółmi ciumkam się jedynie z mężem ![]() czasem mam ochotę kogoś wyściskać i wtedy to robię z uwagi na powyższe, przesyłam Wam wirtualne, ale jednak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłej soboty dla Wszystkich ja będę miała miłą; w domu, pod kocem, z drinkiem i chusteczką do nosa w ręku ![]() ![]() Starsza Pani, czy taki długi post, a właściwie dwa długie posty Cię satysfakcjonują? ![]() Pozdrawiam Cię, Przenajlepsza Gospodyni Wątku ![]() . |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4004 |
Zakorzenienie
|
Wpadam tylko na chwilę- ile długich postów, z grubsza przeczytałam-
nie, to nie moje imieniny- to Edward i Jadwiga ![]() Co do wyborów- nie oglądałam debaty- już drugiej- celowo. Na to, jak ona będzie wyglądała, to już zupełnie nie mam wpływu, nie chcę stresować się zatem. Zresztą, miałam co innego do roboty (spotkanko wizażowe). Na tyle mam w wyrobione zdanie, na kogo głosować, że nie uważam za konieczne patrzeć na te debaty. Na wybory- chadzam zawsze- bo takie są moje obyczaje. Jest to wybór mniejszego zła- jak większość zresztą decyzji- po prostu trzeba to zrobić i koniec. Choć tyle. Wszystkie całuję ![]() Anul, gdzie Kermit? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4005 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Was Przenajlepsze Współgospodynie Wątku.Te,które zostawiły nas na pastwę jesiennych chłodów i milczą od dawna,pozdrawiam trochę mniej. A co ,jak Bóg Kubie tak Kuba Bogu. ![]() ![]()
![]() |
#4006 |
Zakorzenienie
|
Taka taka, dziękuję
![]() ![]() Kota, staram się zadowolić i zwolenniczki Kermita, i wielbicielki tej dziewczynki ![]() Wybaczcie, że dzisiaj tak skromnie, ale siostra skutecznie zepsuła mi dzień, jak i psuje całe życie /patrz: założony przeze mnie dziś wątek ![]() ![]()
#4007 |
Rozeznanie
|
Witajcie
Życzę miłej niedzieli. ![]() ![]() Idę spać,spać,spać,spać.....k ocham spać. Mam nadzieję że jutro mi się uda wyspać.......dziś wszyscy trzepali dywany.....ja to mam szczęście!!!!!!! takie zimno.....a trzepali!!!!! Spokojnej nocy ![]() ![]() ![]()
#4008 |
Zadomowienie
|
Ja przeciez nie katuje chomika,no co wy.Nawet go lubie(mam dwa,jeden ciagle kima,troche poje,popije,posiusia i dalej kima,w stanie spiaczki spedza wiekszosc zycia,a drugi to nasz ulubieniec-wieczorem sie budzi,puka i stuka,co jakis czas zwiewa z akwaruim,kot mu pokazuje chate.),ale prowadzi nocne zycie,wlaza z kotem zwykle tam,gdzie najwiecej szelesti i halasu robia,a ja mam i tak czujny sen,to mnie budza,wtedy chyba rozumiecie nie,ze humor i tolerancja dla zwierzatek domowych zjezdza mi do zera.Podlapalam,kocice,ja k odsuwa blache od starego kompa,ktora nakrylam akwarium,myslalam,ze jej supel na ogonie zrobie.Uwalnia swoja kolezanke,cholera mala.
![]()
#4009 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]()
#4010 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czy u Was też tak pięknie za oknem? Drzewa w zloto-czerwono-brązowym ubranku.A trawniki jeszcze zielone.11 stopni. Idziemy na spacer do Lasku Bemowskiego.Czy wiecie ,ze kilka dni temu widzieliśmy tam pięknego,dużego jelenia.Stał na przeciw nas w odległości 10 metrów.Pewnie bał się tak samo nas jak my jego.
![]() |
#4011 |
Zadomowienie
|
Witam....przebumelowałam weekend pierwszy wolny od 6 tygodni,nadrobiłam troche wizazowe zaległosci,prasowanie.... ...i planowałam menu na imprezę imeninową,,,nie bedzie duzo osob ok.10 ,trochę mam tremę bo ma przyjsc corka TZ,,,a u niej na imprezach zawsze taki full wypas,,,,chciałabym tez dobrze wypasc.Impreza nie bedzie u mnie w domu tylko u TZ,,ja mam przechodni malutki pokoj z synem,nie bardzo mam warunki na imprezy wieloosobowe.PO tej imprezie bede szła na 4 rano do pracy,,,,ciekawe jak wstanę,,heee.
Pozdrawiam serdecznie . |
![]() ![]() |
![]() |
#4012 | ||
Zakorzenienie
|
Nie zapomnialam o was
![]() Jestem po dwoch dniach zajec. Grupe mam fantastyczna. Dziwi mnie poziom niektorych osob ![]() ![]() ![]() Az zaluje ze spedze z tymi ludzmi tylko rok (ale z drugiej strony mam nadzieje ze nikt z nas drugi rok nie bedzie musial zostawac), i tylko co 2 tyg. W grudniu mamy pierwsze egzaminy. Duuzo nauki. Duzo roboty. Wnioski jeszcze poskladac... I szczerze? Uwazam ze wywalilam w bloto te 550zl, bo egzaminy moglam zalatwic sama, sama sie nauczyc (zakres materialu jest na stronie oke)... ale z drugiej strony nie poznalabym tylu fajnych osob ![]() A to ![]()
![]() |
#4013 |
Rozeznanie
|
WITAJCIE
Dziś spędziłam niedzielę w gronie bardzo młodych przyjaciół. Są bardzo młodzi a tak dojrzali emocjonalnie,cudownie się z nimi gadało a czas biegł podwójnie,eh szkoda. Dziś u mnie też cudowna złota jesień ale w powietrzu już czuję się nadchodzącą zimę. Pozdrawiam Was wszystkie miłe kobitki i wspaniałego nadchodzącego tygodnia. ![]() ![]()
#4014 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, tylko was cmokuję i uciekam- jutro dzień poniedziałkowy
![]() Toogro, Szpiegu, zjawiłyście się! |
![]() ![]() |
![]() |
#4015 |
Zadomowienie
|
Taka Taka dziękuje,mam nadzieje że dla mnie też takie będą.Czasami zastanawiam się czy nie jestem za stara takie mysli
![]() Starsza Pani przyjdzie czas że będą mnie rozpiszczać mam nadzieje.Narazie to ja musze rozpiszczać mojego syna i miec święte nerwy ,W weenend tak dał popalić że ze zdenerwowania się popłakałam,przy czym na placz mi się szybko zbiera. Pozdrawiam Was wszystkie i życze miłego tygodnia ![]()
#4016 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ci co zostali niechętnie zakłdają rodziny, bo nie stać ich na posiadanie i utrzymanie dzieci, na kupno mieszkania, nawet jak pracują. Mamy ujemny przyrost. Szkoda gadać.
![]() |
#4017 |
Zakorzenienie
|
Czy oglądacie debatę? Do mnie dolatują odgłosy tylko, muszę pracować, jaką mam nudną tą aktualna pracę, ale czas goni.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4018 |
Zakorzenienie
|
![]() oglądam... na wybory idę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4019 |
Zakorzenienie
|
też oglądam
nie podoba mi się |
![]() ![]() |
![]() |
#4020 |
Zakorzenienie
|
chaos ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.