|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
"PROGI" do tworzenia idealnej linii uśmiechu-co to takiego?
Czy spotkałyście się może z progami do tworzenia idealnej lini smile? wklejam link na ktorym znalazlam owe progi
http://www.euro-fashion.com.pl/sklep...nr_rodzica=354 jestem ciekawa w jaki sposob sie z tym pracuje? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: "PROGI" do tworzenia idealnej linii uśmiechu-co to takiego?
jak sie z tym pracuje to nie mam zielonego pojecia, ale wiem ze napewno sa białe tipsy do frencza z ogranicznikiem zeby wykonac ladna i rowna linie usmiechu.
http://www.euro-fashion.com.pl/sklep...&nr_rodzica=34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Kolejny wynalazek by ułatwić pracę
![]() Dobierasz rozmiarowo taki prożek naklejasz go powyżej linii uśmiechu i formujesz białą końcówke z żelu, potem dopełniasz pinkiem lub clearem. Moim zdaniem więcej z tym zabawy niż pożytku - lepiej malować ręcznie frenczyki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ciekawy wynalazek
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
pare lat temu poszlam do znajomej "stylistki" - zachcialo mi sie frencza bo go wrecz kocham
![]() wytrzeszczylam galy kiedy zaczela mi przyklejac paski zeby zrobila ladnego frencza. naprawde bylam tym zaskoczona bo wedlog mnie dobra stylistka nie potrzebuje zadnych tzw pomagirow ulatwiajacych i jednocesnie przyspieszajacych swoja prace. dla mnie stylistka ktora ozdabia paznokcie, jednak powinna miec choc odrobine zdolnosci manualne, zeby wzorki ktore robi na pazurkach byly, równe, estetyczne, i z pomyslem. Moze przesadzam ale to jest moja teoria bycia stylistka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
To były paski
![]() A progi to cosik innego - w sumie ta sama zasada użycia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Po za tym tego typu wynalazki są również dla tych którzy nie są jeszcze mistrzami w stylizacji paznokci
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.