Dotrwałyśmy do końca - oczekujemy na brzdąca! Mamusie styczniowe cz.11 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-07, 17:19   #1081
kasia01987
Wtajemniczenie

Dot.: Dotrwałyśmy do końca - oczekujemy na brzdąca! Mamusie styczniowe cz.11

Rzucaj przepis
kasia01987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 17:21   #1082
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Napisane przez niepozorna Pokaż wiadomość
Ruda super artykuł!

Jerzyczka ja już Ciebie też Widzę, że pałamy wspólną miłością do MAC'a i ogólnie kosmetyków No i lakierów do paznokci No i zakupów

Bigcoffee ja wizaż podczas karmienia ogarniam albo w aucie jak gdzieś jedziemy

Teraz w końcu wracamy z TŻ do Warszawy Już nie mogę się doczekać jutra jak wyciągniemy naszego wypasionego mercedesa i wyruszymy z Małym na spacer Już mi się chce pospacerować wśród ludzi, a nie po podwórku czy po wsi. Super było tak na świeżym, czystym powietrzu ale już czułam, że dziczeję
Uwielbiam, jak pracowalam w galerii, to obok byl MAC, te makijaze rano i w ogole

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Malwi to kiedy nas na kiełbaski zapraszasz

Ja tez wizsz najczesciej z aplikacji podczas karmienia zwłaszcza że mi sie obecnie ksiazki pokonczyly i nie mam co czytac musze sie w koncu do biblioteki wyrwać

Dotka co to za salatka? zostaw cos dla kolezanki

Ruda cierpliwości!

My wlasnie wrocilismy z godzinnego spaceru momentami tak wialo ze ciezko bylo wozek utrzymac ale fajna traska i TZ pokazywal Mlodemu podstawowke do której bedzie chodzic

w ogole słuchajcie jaka mila rzecz nas spotkala - zaglądam do skrzynki a tam kartka z gratulacjami z okazji narodzin Mlodego podpisana przez sasiadow z dolu! Znamy sie tylko tak na dzień dobry i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona! Pomyslalam zeby jutro upiec jakies babeczki i podejsc im podziekowac jak myslicie?

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
Jak bedzie cieplo i zrobimy juz takie porzadne miejsce, to zawsze. Wojtus chetnie pozna kolegow i kolezanki do zabawy.

Co do babeczek fajna sprawa

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 17:24   #1083
kasia01987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Uwielbiam, jak pracowalam w galerii, to obok byl MAC, te makijaze rano i w ogole

Jak bedzie cieplo i zrobimy juz takie porzadne miejsce, to zawsze. Wojtus chetnie pozna kolegow i kolezanki do zabawy.

Co do babeczek fajna sprawa
Malwi a gdzie Ty mieszkasz bo nie wiem jak daleko na te ognisko^^

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-02-07, 17:26   #1084
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:

To piąteczka Siostro!

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 17:28   #1085
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

No i się poku.wiałam z teściem, bo jego ciezki dowcip i moja poporodowa burza hormonów plus stres związany z opieką nad dzieckiem to była mieszanka wybuchowa... bo mi wyjechał z tekstem, że wreszcie mamy co robić. Bo wiecie, prowadzenie domu plus praca zawodowa plus hobby czy sport to dla niego gow.no warte, jeśli nie masz dziecka... dziękuję bardzo za takie ocenianie mojego poprzedniego stylu życia.

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 17:31   #1086
kasia01987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
No i się poku.wiałam z teściem, bo jego ciezki dowcip i moja poporodowa burza hormonów plus stres związany z opieką nad dzieckiem to była mieszanka wybuchowa... bo mi wyjechał z tekstem, że wreszcie mamy co robić. Bo wiecie, prowadzenie domu plus praca zawodowa plus hobby czy sport to dla niego gow.no warte, jeśli nie masz dziecka... dziękuję bardzo za takie ocenianie mojego poprzedniego stylu życia.
Nie przejmuj się nam od 8 lat wszyscy wkoło trują ze wygodni jesteśmy. A teraz ze szybko iść za ciosem i nadrabiać i z dwójkę trzasnac jeszcze. Napewno...
Stary 2016-02-07, 17:33   #1087
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Co myślicie o kartach czuczu dla małego? zamawiać? Koszt nie jest duży a wydaje się być ciekawe.
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 17:37   #1088
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez kasia01987 Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się nam od 8 lat wszyscy wkoło trują ze wygodni jesteśmy. A teraz ze szybko iść za ciosem i nadrabiać i z dwójkę trzasnac jeszcze. Napewno...
Oj już o tekstach znajomych to nie wspomnę... ale to co innego jak kolega tak mówi, i możesz po prostu ograniczyć kontaktu, a co innego jak teść dosrywa, uważając się za mega dowcipnego :-(

Stary 2016-02-07, 17:40   #1089
ahnessy
Rozeznanie

Cytat:
ja zaszłam w ciążę dwa lata po slubie i przez te dwa lata tez się nasłuchałam, nie mówiąc o tym że teksty kiedy kolejne mnie dobijaja, ledwo sobie radze z jednym
Cytat:
inwestycji na ten rok bede miec porzadne miejsce na ognisko ze stolikiem, laweczkami
super, zazdroszczę
ja mam nadzieje ze sie w tym roku ogrodzenia dorobimy i jakos w koło domu sie ogarnie to błoto:/

wybieram się do kościoła dziś, pierwszy raz po porodzie, mam nadzieje ze nie bedzie chciała jesc jak mnie nie bedzie
ahnessy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 17:44   #1090
mojakaren
Zakorzenienie

Przepis niewyprobowany ale wyglada fajnie http://inspiracjemamy.blogspot.com/2...-w-20.html?m=1

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 17:45   #1091
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Najlepsze były pytania kiedy drugie jeszcze w ciąży od razu całą drużynę piłkarska a co tam mi zależy!
Stary 2016-02-07, 17:55   #1092
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bigcoffee Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak wy się tak ze wszystkim ogarniacie? Dzieci, dom, spacery i wizaz?
Ja nie mogę się kompletnie zorganizować. Mały ciągle na cycku, jak zaśnie na godzine to święto w domu. A ja dosłownie nie wiem co ze sobą robić, czy jeść, sprzątać, czy może iść spać. O wizazu to już w ogóle nie ma mowy :/ Masakra!
Ja mam poki co latwo bo ona ciagle spi,a i tak dom nieogarniety,przeraża mnie myśl o tym co bedzie jak maz do pracy wroci (Bo dostal tacierzynski :-D) a ona przestanie tyle spac.

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Bigcoffe jakby nie aplikacja na telefonie to raczej wizażu bym nie ogarnęła.

Mój śpi juz 2 godziny. Ogarnęła jego za małe ubranka bo już mi z 56 wyrósł. Jeszcze z 3 body zostały z tego rozmiaru, ugotowany obiad, odkurzone, wzięłam prysznic i wyprostowalam włosy, umalowalam i zrobiliśmy kilka rodzinnych zdjęć ze spiochem. Teraz już powoli zaczyna się kręcić.

Ze spaceru dziś nici bo pada.

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Ja myślę,że Magdusiaa urodziła, a wy?

też mysle ze urodziła
Moja kruszyna jest taka mala ze wszystko 56 spada z niej,ale to dobrze dluzej pochodzimy bez wydawania kasy hahaha

Cytat:
Ja wizaz ogarniam z telefonu jak Mlody je, a tak to nauczylam sie robic wszystko na mega przyspieszeniu.

A mysmy dzisiaj 1,5h na dworze byli z tz juz ustalilismy zakres inwestycji na ten rok bede miec porzadne miejsce na ognisko ze stolikiem, laweczkami

suuuper,Zazdroszcze! My moze na urodziny meza jakiegos grilla zrobimy ale to u tesciowej w ogrodzie :-D

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Ewusia się wyrwala na zakupy

Dotka za.to że wyszło wszystko!

A mój ssak jadł poltorej godziny, poszedł na pół godziny pod lampy. I słyszę że chyba płacze no to poczlapalam tam i faktycznie marudzil, a obok w drugim plakal inny chłopczyk. I znowu go dostałam na godzinę do cyca smok mały tylko by jadł! I najlepsze. Niby zjadł, niby wypuścił cycka. Pytam go czy tyle. A ten mi oko otworzył i uśmiechnal się nie ma głupich matka, nie ma odkładania

W ogóle wkurzają mnie te położne tam bo nie siedzą przy kamerach i nie patrzą. Ja rozumiem że nie da się cały czas obserwować, ale przynajmniej siedzieć przy tych kamerach i co chwile.rzucać okiem. A nie polezie taka na drugi koniec korytarza a ja chodzę i ją szukam żeby mi małego wyciągnęła, bo ona nie słyszy, że płacze. Ja wiem, że może jestem przewrazliwiona i że jak popłacze to mu nic nie będzie, ale on wtedy się wierci i ta opaskę sobie ściąga.. I wczoraj weszłam do tego pokoju i leżał i patrzył w to światło bez opaski! A położnej oczywiście nie ma zwróciłam jej uwagę to powiedziała że nic się takiego nie stało. No jakby miało się nie dziać od patrzenia w to światło to nie ubierano by opaski!
Pomarudzilam sobie. Lepiej mi

nieodpowiedzialne mega z ich strony...to rutyna tak zle dziala :-/

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Malwi to kiedy nas na kiełbaski zapraszasz

Ja tez wizsz najczesciej z aplikacji podczas karmienia zwłaszcza że mi sie obecnie ksiazki pokonczyly i nie mam co czytac musze sie w koncu do biblioteki wyrwać

Dotka co to za salatka? zostaw cos dla kolezanki

Ruda cierpliwości!

My wlasnie wrocilismy z godzinnego spaceru momentami tak wialo ze ciezko bylo wozek utrzymac ale fajna traska i TZ pokazywal Mlodemu podstawowke do której bedzie chodzic

w ogole słuchajcie jaka mila rzecz nas spotkala - zaglądam do skrzynki a tam kartka z gratulacjami z okazji narodzin Mlodego podpisana przez sasiadow z dolu! Znamy sie tylko tak na dzień dobry i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona! Pomyslalam zeby jutro upiec jakies babeczki i podejsc im podziekowac jak myslicie?

super gest z ich strony chyba ze to ironiczne mialo byc...ale Ja bym zrobila babeczki,nawet jesli ironiczne to im dopiecze taki dobry gest z waszej strony

Cytat:
Ruda,tesc brzmi jal typowy janusz,wiec olej.

My sie od Godziny cycamy...dwie godziny temu sie położyłam a maz mala sie opiekowal ale mleka niestety nie ma :-D
I znów caly dzien minal,sama nie wiem gdzie...

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

A,i dzisiaj ryczalam z kwadrans bo maz powiedzial ze do konca zycia zachowal sweter w ktorym byl jak sie Olivia urodziła....takie to piekne bylo ze lzy same mi lecialy

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 18:52   #1093
czarnulax
Zakorzenienie

Cytat:
My też się takich tekstów nasłuchaliśmy Albo teksty w stylu, że dopiero teraz życie poznamy itd.

mojakaren super gest z ich strony

Też jestem ciekawa co u magdusi

My dziś spacerowo odpoczynkowo, o ile można przy tej małej terrorystce odpoczywać A godzine temu walnęła nam takie kupsko, że zaliczyła kąpiel wcześniej za kare
Stary 2016-02-07, 18:53   #1094
kasia01987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
My też się takich tekstów nasłuchaliśmy Albo teksty w stylu, że dopiero teraz życie poznamy itd.

mojakaren super gest z ich strony

Też jestem ciekawa co u magdusi

My dziś spacerowo odpoczynkowo, o ile można przy tej małej terrorystce odpoczywać A godzine temu walnęła nam takie kupsko, że zaliczyła kąpiel wcześniej za kare
Czarna Ty mnie zawsze pocieszysz ze nie tylko mój taki diabeł wcielony
Stary 2016-02-07, 19:00   #1095
Dotka90
Zakorzenienie

Mojakaren ale milo! Ja bym upiekla

Nebula - za proste plecki ma maluch brak tzw 'dupowpadki'

Przepisy wrzuce jak na kompie bede

My zaliczylismy 4km spacer, mlody teraz pojadl i sie przytulamy tz pojechal mi auto umyc

W ogole to sie tz smial ze chodze tak szybko ze nir nadaza zawsze chodzilam szybko, nawet w ciazy ale teraz przez te spacery z wozkiem to jeszcze gorszego tempa dostalam

Promk w biedrze faktycznie na pampki wieksze.

My kupilismy juz dwojki. 29,99 za 78 sztuk wiec chyba spoko. Nie wiem po ile sa np Pampersy

Hariett a jak stosujesz kieszonki no to caly otulacz do prabia co siku, nie? Bo to do srodka ten wklad dajesz, tak? I ile masz tych kieszonek? Na noc tez wielo stosujesz?
My do OSow jeszcze za mali -chude nozki robia swoje..
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 19:05   #1096
mojakaren
Zakorzenienie

Hehe Dotka to u nas odwrotnie dzis to ja musialam na spacerze biegac za Tż

A Ty fajnie jak szybko chodzisz to trening masz od razu

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2016-02-07, 19:05   #1097
Dotka90
Zakorzenienie

A co do dziecka itp to mnie niemilosiernie wkurzalo jak bylismy np u szwagierki albo tesciow i np niedziela, my sie zbieramy i oczywiscie:
- a co, dzieci wam przeciez nie placza w domu
- a coz wy macie do roboty?

Faktycznie ciezko pojac ze jak sie wstaje przed 5:00to czlowiek chce sie wczesnie polozyc, chce ogarnac troche chate, przygotowac sobie wstepnie sniadanie i reszte posilkow (zwlaszcza ze zawsze bierzemy poza kanapkami jakas salatke albo paste jajeczna czy jajka czy cos).
Nie no, to najlepuej do 22 siedziec bo coz mam do roboty skoro nie mam dzieci.

Fajnie, ciesze sie ze mamy dziecko ale nie uwazam ze jak ktos nie ma dzieci to nic nie ma do roboty, bo same czynnosci domowo-sprzataniowe troche zajmuja. Do tego praca, hobby, sport no i zwyczajny odpoczynek.
Stary 2016-02-07, 19:05   #1098
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Ja z wózkiem też chodzę szybko, a mój mąż ma tempo emetyckie

Stary 2016-02-07, 19:08   #1099
kamilka
Zadomowienie

Magda mi sie bardziej podoba idea czarno białej książeczki składanej s harmonijkę- musze zamówić

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kamilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 19:11   #1100
Dotka90
Zakorzenienie

Mojakaren no wlasnie staram sie zwawo chodzic i tak codziennie te 4km bo 15kg do zrzucenia czeka. Ale musze ogarnac z tztem temat silki. Tylko ciezko zaplanowac zeby on np te trzy dni w tygodniu byl w domu o konkretnej porze. Bo jak jedzie do klientow do Sacza czy Tarnowa no to nie przewidzi o ktorej wroci i czasem jest normalnie czyli 16:30 a czasem i o 18. No a ja bym musiala wiedziec kiedy bedzie zeby dzien rozplanowac i jedzenie malego. Wtedy bym go nakarmila np o 16, o 16:45 powiedzmy wychodze. Dojazd 20 minut w obie strony. Na silce godzina plus pryszbnic no to bym wrocila ok 18:20 i akurat mlody zaraz by znow jadl.

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Ja z wózkiem też chodzę szybko, a mój mąż ma tempo emetyckie
Ej ale normalnie jak widze babki z wozkiem to tak powolutku chodza. A ja lece jakby mnie ktos gonil, nie wiem o co chodzi

Czarno biala harmonijke polecam - my mamy
Stary 2016-02-07, 19:19   #1101
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Kamilka o dzięki! Wiem że Olka lubiła kartami się bawić więc na pewno to nie byłaby zabawka na chwilę zobaczymy..

Zła jestem na tz. Kurde ja rozumiem pępkowe i to że nieźle popil. Ale ma tak super kolegów że nie ma jak się wydostać z tamtej wioski. Nagle nie ma dwóch ludzi trzeźwych z prawem jazdy! A do picia to tabuny się garnely. To już pal sześć, dobra niech zostanie tam już mi różnicy nie robi. Ale dzwoni i ględzi przez telefon, że przeprasza, że się opił itp i za chwilę pyta się jak tam i trzeba mu milion razy coś tłumaczyć i powtarzać, bo on nie łapie za pierwszym razem. Boże jak ja czegoś takiego nie cierpię po co dzwoni skoro i tak nie pamięta co mu mówiłam chwilę temu!
A z drugiej strony płakać mi się chce, bo chciałabym się przytulić, a jego nie ma cały dzień. Dobrze, że mam koleżankę ta z którą leżałam na przedporodowej to mam do kogo usta otworzyć.

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Ja teraz chodzę powoli po korytarzu bo jak szybciej to mnie rana piecze.. Ale mam nadzieję że nie będę się wlekla z wózkiem, bo pasuje zrzucić zbędny balast w ogóle jestem ciekawa ile mam na wadze.. Myślicie że na oddziale będą miały zwykła wagę? Pójdę zapytam z ciekawości Haha
Myślałam zacząć robić sobie ćwiczenia na posladki mel B. Pomachanie nogami raczej nie powinno zaszkodzić nie?

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

A i co mnie wkurzylo dziś najbardziej? Jego tekst " no mam wolne to sobie pobalowalem ten ostatni raz " ja też chcę wolne i sobie pobalowac! Awrrrr
Stary 2016-02-07, 19:21   #1102
viki1988
Zakorzenienie

Dziewczyny chciałam Wam napisać że mimi że się nie udzielam jakoś szczególnie to czytam Was na bieżąco, mój dziecior jest nieodkładalny, właśnie leżę z nią w łóżku - niby śpi ale spróbuj ja zostawić to za 15 minut ryk
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Mojakaren no wlasnie staram sie zwawo chodzic i tak codziennie te 4km bo 15kg do zrzucenia czeka. Ale musze ogarnac z tztem temat silki. Tylko ciezko zaplanowac zeby on np te trzy dni w tygodniu byl w domu o konkretnej porze. Bo jak jedzie do klientow do Sacza czy Tarnowa no to nie przewidzi o ktorej wroci i czasem jest normalnie czyli 16:30 a czasem i o 18. No a ja bym musiala wiedziec kiedy bedzie zeby dzien rozplanowac i jedzenie malego. Wtedy bym go nakarmila np o 16, o 16:45 powiedzmy wychodze. Dojazd 20 minut w obie strony. Na silce godzina plus pryszbnic no to bym wrocila ok 18:20 i akurat mlody zaraz by znow jadl.
Kurde chciałabym już być na tym etapie co Ty- planowanie siłowni i w ogóle... Na razie to się zastanawiam kiedy będę mogła zacząć ćwiczyć bo w sumie już się czuje całkiem nieźle
Stary 2016-02-07, 19:22   #1103
Dotka90
Zakorzenienie

Magda z jakimis cwiczeniami to do konca pologu poczekaj
A wieksze cwiczenia co najmniej 3 m-ce
Stary 2016-02-07, 19:23   #1104
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Viki to ci się trafił egzemplarz ciekawy u mnie jest tak ze jeśli odsune się za szybko, zbyt wcześnie to muszę wrócić do niego na pół godziny jeszcze przynajmniej. A jak poleze chwilę dłużej to mogę go spokojnie transportować do łóżeczka. Przynajmniej póki co. Hah
Stary 2016-02-07, 19:24   #1105
Dotka90
Zakorzenienie

Viki ja na razie na silce chce ostroznie - samo cardio - bieznia (marsz na razie), orbitrek i rowerek. Podnosic sie na razie boje.
Stary 2016-02-07, 19:43   #1106
mojakaren
Zakorzenienie

Magda wspolczuje wiadomo ze chlop pepkowego nie odpusci ale nie ma nic gorszego niz samotnosc w szpitalu :/ mi czas szybko lecial bo właśnie polowe dnia ktos u mnie siedział - Tż, siostra, rodzice

Co do ćwiczeń ja planuje zaczac po wizycie u gina ale bardzo spokojnie. To sie tak wydaje ze jest super fajnie i power czlowiek ma ale jak po zwyklym spacerze mi nogi do tylka wchodza to widze ze nad forma dopiero trzeba mocno popracować

Dotka to jak Twoj Tż jedzie do Sacza to Ty z Witkiem z nim i zapraszamy na herbatę

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2016-02-07, 19:43   #1107
Casaa
Zakorzenienie

Witam wieczorowa pora

Nasza nocka byla slaba... Wczoraj mlody caly dzien w sumie przespal i o 23 sie rozbudzil.... To sie matka mna zajmuj :/ o 4:30 maz go wzial, a ja odespalam troche. Nie plakal ale kwekal, piszczal i robil wszystko byle nie spac. Dzis tez juz w sumie dlugo spi, zreszta spacer z dziadkiem go dosc zmeczyl wiec zaraz kapiel i bedziemy sie bawic, dupke i pepek wietrzyc to moze noc minie spokojnie

Na zlocie rodzinnym by tez moj kuzyn z zona i 2letnia corka, fajna ta mala glaskala Franka paluszkiem po nozce i mega sie cieszyla a moj mlody na wszystko moal wywalone i spal

Magdusia, odmelduj sie

Wyslane z Lumia920.
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 19:59   #1108
kasia01987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Witam wieczorowa pora

Nasza nocka byla slaba... Wczoraj mlody caly dzien w sumie przespal i o 23 sie rozbudzil.... To sie matka mna zajmuj :/ o 4:30 maz go wzial, a ja odespalam troche. Nie plakal ale kwekal, piszczal i robil wszystko byle nie spac. Dzis tez juz w sumie dlugo spi, zreszta spacer z dziadkiem go dosc zmeczyl wiec zaraz kapiel i bedziemy sie bawic, dupke i pepek wietrzyc to moze noc minie spokojnie

Na zlocie rodzinnym by tez moj kuzyn z zona i 2letnia corka, fajna ta mala glaskala Franka paluszkiem po nozce i mega sie cieszyla a moj mlody na wszystko moal wywalone i spal

Magdusia, odmelduj sie

Wyslane z Lumia920.
To Ci Franiu było nas więcej z kiepska nocą (u mnie standardowo z dniem tez kapa) pozostaje mieć nadzieje ze dziś będzie lepiej.
Wogole jadę jutro na słuch i bioderka mam nadzieje ze zanim wyjadę dojdzie szumis. Jakie tam są baterie w tym Whisbear??

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Madzia a tz Nie fajnie się zachował... ciekawe co oni zrobi jak my ruszymy w melanz

Stary 2016-02-07, 20:00   #1109
kamilka
Zadomowienie

ja wlasnie tez planuje takie marsze z wózkiem, a jak sie ciut cieplej zrobi to marsz z kijkami i dzieć w chuście... Podobno taki marsz szybki z wózkiem niewiele mniej kalorii spała niż trucht. Musze to jakoś rano ogarnąć puki dzieci w szkole... Bo z nimi to juz tylko pooowolny spacer...

Magda- w sumie lepiej ze pepkowe teraz robi niż potem jak bys juz w domu była...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kamilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-07, 20:01   #1110
Casaa
Zakorzenienie

Taaaa, zanim my w melanz ruszymy...

Wyslane z Lumia920.
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości