![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)
No roku brakuje, tak jak ktoras pisala
![]() ![]() A i Poli mi wyslala jak zamknac stary watek a mi sie nie wyswietla opcja pw do tej moderatorki ![]() ![]() A w ogole to mam podly humor bo jutro mam wizyte w sprawie mojej fobii porodowej i sie mega stresuje ![]() ![]() ![]()
Ślub 16.08.2014 ![]() Pawełek 05.04.2016 ![]() ![]() ![]() ![]() Dawidek 31.10.2018 ![]() Edytowane przez justyna_fli Czas edycji: 2016-02-07 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Kejka Velika nauczona jestem ze jak się do kogoś idzie to buty się ściąga. . W łóżku tez nie leżę w butach. . Co do psa mąż mówi żeby im prxytakiwac a i tak zrobimy swoje. . Co do sexu to się naczytal jakiś głupich dowcipów i wogole. ..
Asia na to nie wpadłam i mogłam im dzisiaj tak powiedzieć ![]() Kejka Avlis Lucy oni potrafią w deszczu z budowy wracać i wpakować się tak nam do mieszkania. . Annihilate tez mam jasne płytki... wszystko na nich widać. . A jak będzie Dominik to im powiem ze tu małe dziecko jest i raczkuje po całym mieszkaniu!
#63 |
Winter is coming
|
a widzisz, nie zwróciłam uwagi nawet. Do moda możesz napisać, to zmieni
![]()
#64 | |
Zakorzenienie
|
Witam sie i ja w nowym wątku
![]() Ja dziś nic nie pisze bom sie objadła fasolką po bretońsku i mam dośc... Tż zrobił gigantyczny gar a ja chyba już nie tkne długo bo wybuchne na pewno. Cytat:
Potrafi sam ale wygodnicki i hasło "nie umiem sam" na porządku dziennym. Ide w poduszki bo oczy mi sie klapują same cały dzień |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Matka Smoka
|
Ale jakie to ma znaczenie? Przecież wiadomo, że nie 2017
![]() Ja sie cieszę, że nie ma tego ,,<3" - ani to ładne, ani logiczne,a mnie tylko za każdym razem wprowadza w zastanawianie się czy to część 3? ![]() Acha, i miałam Was pytać o te listy wyprawkowe do edycji - bo ja nie mogę nanosić zmian, tak ma być? Chciałam pousuwać kosmetyki, których już nie ma, i dopisać inne no ale nie wyszło. Edytowane przez Ineso Czas edycji: 2016-02-07 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Wtajemniczenie
|
Patryska tylko po co przytakiwac i udawac- utwierdzac w ich przekonaniu. Wasz pies wiec Wasz obowiazek i przyjemnosc...nic im do tego (przypomina mi sie wizja mojej tesciowej ze lozeczko jak bedziemy do nich przyjezdzac bedzie stalo obok jej łoża
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#67 |
Zadomowienie
|
No i w końcu jestem 😁 nadrabiam was a tu wciąż nowe strony dochodzą
![]() Ja tez nie zamierzam.rodzic w tym wątku, poczekam.na następny:P Nie cierpię jak ktos wlazi mi do domu w butach, brak kultury!! Na szczęście zazwyczaj każdy sam domysla sie ze to jest normalne by je zdjąć. A jak będzie maly to tym bardziej!! W ogóle jak będą próbować go dotykać itd to wygonie najpierw każdego z osobna do łazienki w celu umycia rak, nie żebym.miala bzika na punkcie sterylności, ale co do noworodków to mam taka zasadę. Bethoo Nadia piękne imię😍 Wiecie.. Wiele rzeczy mozna sie od Was dowiedziec.. Nigdy nie wpadłam na to jak wiele moze dać nauka samodzielnego jedzenia, będę sie starala ja wdrażać od poczatku, nie ważne ze wokół krzeselka będzie chlew ![]()
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Kejka tłumacząc im cały czas ze pies i tak z nami zostaje oni cały czas swoje. A mąż mówi ze jak się im przytaknie to pomyślą ze maja racje i odpuszcza z gadaniem. . Dobrze ze rzadko nas odwiedzają
![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Co do teściowej jeszcze to ona w domu. .. nie sprząta. . Ogarnia to brat tz. . A jak jakieś święta czy coś to przychodzi jej sąsiadka i sprząta odpłatnie. . Fakt ze teściowa siedzi całymi dniami w sklepie (mają sklep na podwórku) bo od 6-19 ale mogłaby cokolwiek zrobić.. to by szanowala czyjąś prace i ze ktoś lubi mieć czysto. .
#69 |
Wtajemniczenie
|
Patryska no to faktycznie moze to przytakiwanie zadziala...niecierpie ludzi ktorzy swoje zdanie maja za nadrzedne mimo ze ich sytuacja nie dotyczy...
![]()
#70 |
Rozeznanie
|
Beth wybraliście śliczne imiona dla Bliźniaków
![]() ![]() Patryska a niech sie cmokną w tyłki, Wasza sprawa co z psem! Tez nie znoszę komentarzy typu "powinniście zlikwidować kota", a jak jeszcze wzięliśmy psa trzy tygodnie temu to juz w ogóle rodzina i życzliwi oburzeni... Conajmniej jakby oni mieli z tym psem siedzieć ![]() BLW---- pierwsze słyszę ![]() ![]()
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
Anooo...teraz to jasne. Jak u siebie nie sprzata to i nie szanuje Twojej pracy...
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
Napisałam wiadomość na privie do NetaC - taka byla gaduła i nagle zamilkla
#73 |
Rozeznanie
|
Witam i ja w nowym wątku ;-)
Buty Ja tez nie lubie jak ktos nie zdejmuje butow szczegolnie jak jest brzydka pogoda i buty brudne. Sama tez zdejmuje jak do kogos ide. Co do BLW to tez musze poczytac bo poki co jestem zielona w tym temacie. Pranie Co do prania jutro nastawiam kolejna pralke, najgorzej z prasowaniem, nie lubie jak nie wiem co :-\
#74 |
Zadomowienie
|
Ja mialam wszystko poprane i wyprasowane.. Do dzisiaj. Dostalam kolejny karton ciuszków.. Eh jutro kolejne 2 pralki nastawie, a miejsce mi sie pomalu konczy, będę musiała to jakos przeorganizować znowu:/
Mama tez dzisiaj cos mowila na temat płynu do prania, ze niby ubranka są mięciutkie, cocolino mozna stosować u maluchów?
#75 |
Rozeznanie
|
Adam dyskotekuje, matce się spać nie chce, a i za godzinę witamy się w 30 tygodniu
![]() ![]() W tym wątku nie zamierzam się wypakowywac... ja jednak poczekam do świąt conajmniej ![]()
![]() |
#76 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Aplikacja moja ciaza wlasnie pokazala mi 33tc, twój maluszek jest wielkości ananasa
![]() ![]()
#79 |
Winter is coming
|
kurcze próbowałam zasnąć i nic z tego
![]() Ja nie wiem, kto u nas będzie prasował... ja nie prasuję prawie wcale, nie znoszę tego, więc albo nikt albo chłopa zagonię, on ma większą wprawę, bo sobie koszule prasuje do pracy.
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Velika to moze zachęć tesciowa
![]()
#81 |
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym pięknym wątku
![]() Byliśmy wczoraj u teściów i babci. Babcia od razu zapytala o usg i chciała zobaczyć zdjęcia, zachwycała się Ewką. Teściu zapytał czy jdnak chłopak, jak go uświadomiliśmy i pokazaluśmy na zdjęciu, ze Ewka płci nie zmieniła, to z załamaną miną stwierdził, że już po ptokach i nici z wnuka ![]() ![]() Teściowa zdjęć nie chciała oglądać, bo przecież tam nic nie widać. Po kilku godzinach zapytała "to ile TO małe waży?" ![]() Stwierdziłam, ze koniec, więcej nie poruszam u nich tematu Ewki. Później pojechaliśmy do baru kumpla, było kilku naszych kolegów, każdy po kolei pytał jak się czuję, jak mała, stwierdzali, że dziewczynki są słodkie. Żaden z nich nie ma dziecka. Można się zainteresować? Można. Trzeba tylko chcieć. Moja mama powiedziała, że nawet nie chce, żebym jej powtarzala, co za pier.oły gadają teście i że mi współczuje. Nie wiem co ich opętało, zanim byłam w ciąży to wszystkim się interesowali. Teraz dzwonią codziennie do tż na chwilę, a głównym pytaniem jest to, co jadł na obiad. Na pocieszenie kupiłam wczoraj młodej w pepco jedną flanelkę, body i skarpetki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Winter is coming
|
tabaska pod warunkiem, że będzie prasowała w swoim domu, a nie w moim
![]() madziara, na twoich teściów to szkoda słów, na twoim miejscu to już bym się chyba przynajmniej do porodu do nich nie odezwała. Co za buraki, no aż mi się ciśnienie podniosło. Moja teściowa za to co mnie widzi to z łapami leci do brzucha grr nie znoszę tego, ale niech ma, wiem, że jej się wnuczka marzyła.
Edytowane przez velika Czas edycji: 2016-02-07 o 22:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
madziara- rozumiem CIę nawet lepiej niż myślisz. Moja teściowa też się niczym nie interesuje, ani swoją narodzoną wnuczką ani tą jeszcze nie narodzoną. Teściowa ma 50 lat i nie pracuje, sama w domu siedzi (teśc pracuje za granicą) a moja córka ma 22 miesiące i ani razu nie powiedziała "wpadnijcie razem do mnie" a cały czas też siedzę w domu z młodą, sama też do wnuczki nei kwapi się przyjechac. Zapytana przez tża kiedy wnuczkę odwiedzi to mówiła w styczniu, że w lutym nie ma czasu, że my na urodziny w marcu przyjedziemy to się z nią zobaczy
Dzisiaj teściu zza granicy dzwonił do Tż, że niby tż ma się odezwac do mamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
cloche dziękuję za opis BLW w waszym domu
![]() ![]() duchaa miał zabieg na przepuklinę? To super, że ta dieta troszkę pomogła na wyniki ![]() patryska no dobrze, że macie takie olewcze podejście ale co do ŚCIĄGANIE BUTÓW Dla mnie to brak totalnej kultury! Wiem, że niektórzy boją się swoich przepoconych stóp - wtedy przydałoby się po 1. kupić specjalne wkładki do butów, kupić dobre buty oddychające i do tego kupić dobrej jakości skarpetki! a nie bagatelizować problem i łazić po domu ludziom w butach brrr... Po za tym do mojego taty przychodził taki znajomy, który ZAWSZE właził w butach! I nigdy nie pytał czy może! Bo to jeszcze ok jak zapyta człowiek. Ja wieczne kłótnie z ojcem o to miałam, bo odkurzyłam całe mieszkanie i ten BUC przylazł i siedział w tych buciorach! I to wiecie - zima, śniegi, błoto i wytarł jako tako i wlazł w butach. Mi się to w głowie po prostu nie mieściło, że tak można. Nie cierpiałam tego gościa za to i mam go cały czas w pamięci jeśli chodzi o kwestie chodzenia po mieszkaniu w buciorach. Aż się mi znowu agresja włącza. Heh bo się z tatą pokłóciłam kiedyś, że sama zwrócę BUCOWI uwagę żeby ściągał buty - ale tato mi kategorycznie zabronił bo to jego znajomy nie mój i do niego przychodzi nei do mnie i zwracać uwagę to sobie mogę moim kolegom. Wiem wiem, miał rację, ale no ach ..... velika o też miałam taką fazę na jedzeni ehehehe ![]() Wczoraj po tym meksykańskim żarciu (jedliśmy o 16) nie byłam w stanie nic zjeść aż do dzisiejszego rana. tak ciągle mi się odbijało itp. Więc teraz nie ciągnie mnie jakoś kompletnie do jedzenia ![]() ![]() beth bardzo ładnie Nadia ![]() annihilate - zrób taki myk - jak otwierasz jej drzwi miej od razu w ręce papcie i powiedz: Mamuś tu masz pantofle I tyle ![]() Bez piepszone oczywiście. Avlis och po Twoim opisie BLW jestem już totalnie zachwycona ! Oczywiscie nie będe na siłę ale jak mi się akurat córeczka taka trafi, której bezie się to podobać to działam! Najbardziej mi się ta kwestia wspólnych posiłków podoba ![]() A jak z przyprawami? Można przyprawiać? bo ja to ogólnie mocno przyprawiam - i chodzi mi o moment gdy robisz to samo dla dziecka co dla was - używasz jakoś mniej przypraw? albo bardziej łagodnych? Wtedy pewnie najlepiej na talerzu każdy sam sobie np doda pieprzu i soli. Ineso hah! Wiesz, że to <3 pojawiło się przeze mnie? ![]() I nie mogłam potem już znaleźć opcji edycji tytułu wątku. Także, też się cieszę, że znikło bo też ciągle mi sie mieszało jak widziałam tą trójkę no i wkurzałam się na siebie, że nie umiałam tego serduszka zrobić ![]()
![]() |
#85 |
Mama Land
|
Vel ja kocham prasować, więc hurtem polecę też Twoje
![]() Kejka: A jak Mąż dostanie kapcie to mu lepiej? Też nienawidzę przyklejonego syfu do skarpetek, więc wszędzie domagam się kapci 😁 sama też wszystkim je wpycham, bo Koteł roznosi żwir po chałupie i nie wszystko na bieżąco ogarniam ![]() Madziara: ![]()
#86 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mam pytanie do Was... mam podwyzszone LEUKOCYTY norma jest do 10 a ja mam 13,30 HEMATOKRYT 33,7 norma 38 NEUTROCYTY 79 norma do 70 LIMFOCYTY 16 norma od 25 czy to cos nanic??
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Smarrita wspolczuje teściowej, powiedz jeszcze ze ma tylko jedna wnuczke-wasza córkę, to juz kompletnie nie ogarne jej zachowania:/
Kurde brzuch mnie dzisiaj swedzial, myslalam ze to przez sweter, drapalam i wyszly takie czerwone krwinki, a teraz juz mnie wszystko swędzi wtf Kejka a jednak sprobowaliscie z tz się balamucic po skurczach ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.