|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 :) -cz. IX :)
Musimy jeszcze przetrwać te kilka tygodni i będzie po wszystkim. Powoli zaczniemy wracać do siebie. Ale zdecydowanie bardziej wolę wstać w nocy do placzacego niemowlaka niż leżeć z tym całym balastem i zastanawiać się czy i kiedy zasnę...
Ciekawe jak te nasze maleństwa wyglądają ![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
#4502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym zobaczyć naszych dwóch wątkowych chłopców ![]()
![]() |
#4503 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mały Staś już nie leży w inkubatorze, więc Kallina pewnie lada moment wrzuci nam jakąś fotkę. Ciekawe która następna pójdzie rodzić Ja chyba na wszelki wypadek spakuje już torbę do szpitala żeby sobie czekała spokojnie ![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4505 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Malinka slicznym wozek ![]() Kalina ale super wiesci! Dzielny maluszek ze Stasia A u mnie bez zmian. Wciaz prowadze nocny tryb zycia ![]() ![]() ![]()
2009 synek ![]() 2016 corcia ![]() Edytowane przez nessea Czas edycji: 2016-02-08 o 03:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zadomowienie
|
A ja się poddaję.
Wstaję zrobić sobie kawę. Przygotuję tż śniadanie do pracy. Już i tak nie zasnę. Dzisiaj moje zakupy z Gemini przyjdą ![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
#4508 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ile można leżeć i modlić się o sen... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]()
![]() |
#4510 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:11 ---------- Poprzedni post napisano o 06:08 ---------- mooonia wszyscy sie mnie teraz pytaja o ten serial!! Ja nie ogladalam go nigdy. Mojego meza przyjaciel ma tak na imie i to jedyny Ross ktorego znalam ![]()
![]() |
#4511 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry, wstałam zrobić tż sniadanko i już nie moge zasnąć. Mam aktywny tydzień jutro kosmetyczka w srode usg piersi w piatek ginekolog a w weekend dzidziusiowe zakupy.
---------- Dopisano o 06:23 ---------- Poprzedni post napisano o 06:20 ---------- Misia co do gum to chyba masz racje z tym kamieniem. Ja nie lubie żuć męczy mnie to i kamień dwa razy w roku musze ściągać. Moj tż za to gume ma zawsze przy sobie i zero kamienia. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
A ja nie mogłam dzisiaj TŻ wykopać z łóżka.:P trochę spóźni się do pracy.
![]() Miała tż mama dzisiaj wpaść, ale chyba odwołam wizytę. Nie mam mocy, a ona chce okna myć i firanki wieszać. A nie będę przecież stała i patrzyła jak po drabinie skacze. ![]()
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja. Zbudzil mnie jakiś dziwny bol. Takie "rozpieranie" nisko, jakby jeszcze niżej niż macica. Wzięłam nospe ale nie wiem czy to pomoże
![]() ![]() ![]()
#4514 |
Zakorzenienie
|
nessea
mscie taki duzy dom, ze mozesz prowadzic nocne zycie? Bo mnie by chyba maz zabil gdybym w nocy jak on spi wstała i tłukła się po chacie z praniem itp. ![]() Gosiaczek i jak tam ból przeszedł czy pojawiły się objawy jelitówki? 32 Rozpiera, ale to nie skurcze, co? ![]() Maz pojechal do pracy, a ja zaraz padne z glodu w lozku. Owsianki! Odpukac, ostatnio dobrze spie, wstaje tylko na siku i znowu zasypiam. A zgagi nadal ani razu nie mialam, biedne moje łyse dziecko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
Monia, ja właśnie toczę wewnętrzną walkę czy iść na łatwiznę i zjeść płatki czy postać chwilę przy garnku i zjeść owsiankę.
![]()
![]() |
#4516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W weekendy nie jem owsianki bo zazwyczaj wtedy jem sniadania z tż i w poniedziałki jak na odwyku czekam na śniadanie ![]() Idę robić i się ogarnac bo nie wiem, o ktorej ta ekipa przyjedzie. Maja byc rano. To się nastawiam na 8-9 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Rozeznanie
|
witam się i ja, wieczorem zdecydowałam, że jadę rano do USC więc właśnie zjadłam śniadanko i idziemy się za chwilę ubierać. Dowiem się czy dokumenty już zmigrowały z mojego rodzinnego miasta i czy koniecznie musi być zaświadczenie o ciąży czy wystarczy ksero karty ciąży. Albo załatwię to dzisiaj albo dopiero za tydz jeśli potrzebne będzie zaświadczenie. 2 razy wstawałam do wc i jak za pierwszym padłam od razu tak za drugim się wierciłam i nie mogłam zasnąć
![]() spokojnego poniedziałku |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dzisiaj zaczynam 37t
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A może dzisiaj zrobimy pudding chia. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
Ech owsiankę tez bym zjadła...
![]() ![]()
#4523 |
Zakorzenienie
|
32
ja po ostatniej akcji z bólem brzucha rozwyłam się tż, że absolutnie, ja nie rodzę, ja nie chcę, ja nie dam rady, ja nie jestem gotowa fizycznie i psychicznie, noga na nogę i nie. ![]() ![]() Moze i ja się zmotywuję dzisiaj i poczytam o tej calej papierologii okoloporodowej ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
Mnie od paru dni dosc mocno rwie posladek i kawalek kregoslupa. To przychodzi jak skurcz i mija.
Nie lubie tego uczuacia, mam wrazenie ze mi to paralizuje jedna strone ciala |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
Mnie od wczoraj Bożena znowu boli. I czasami czuję jakby ktoś mi w tą biedną siuśkę szpilki wbijał.
![]()
![]() |
#4526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet myslalam, ze to moze jakis poczatek stanu zapalnego, ale nie, wyniki czyste. To ma zwiazek z szyjką czy z czym ![]() U mnie dzisiaj +11kg. Cienko to widzę, przede mną 3tygodnie, a ja nie chce przytyc wiecej niz jeszcze kilogram. Liczyc na cud? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Rozeznanie
|
no i odwiedzilam urząd ale papierek załatwimy w przyszłym tygodniu bo wolą jednak zaświadczenie od lekarza a mnie w sumie też rybka. Ważne, że ten cholerny akt ślubu już jest na miejscu no i że adnotacja o rozwodzie wreszcie jest widoczna.
Pogoda beznadziejna więc pewnie wrócę do łóżka i jak znam życie to prześpię pół dnia, ale póki co biorę się za weryfikacje zamówienia w gemini i zatwierdzam koszyk bo zostało mi 3 tyg i jeszcze zostanę bez kosmetyków. |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4530 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() może bym sobie jednak załatwiła zaświadczenie od ortopedy... po cesarce przynajmniej dają ketonal ![]() też nie czuję się gotowa i chyba nigdy nie poczuję, jak pomyślę o bólu przy poronieniu to mi się słabo robi a tu na pewno będzie dużo gorzej... chyba też wpadam w ciążową shizę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.