![]() |
#241 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.10
wrzuciłam
![]() dzięki, pewnie że jesteśmy dumni ![]() ![]() Cytat:
![]() a to jakbym ja po ścianie termometrem popykała to powinna być taka sama temp na całej ścianie - nie licząc rogów , tak? czy to bardziej skomplikowane ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Mi się podoba Toyota Verso, a tak to nawet nie wiem jakie samochody mają 5 samodzielnych siedzeń z tyłu oprócz opla zafiry, trzeba byłoby poszukać ale to może kiedyś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#242 | |||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ehh.. moj maz chyba mojego storczyka zamrozil ![]() ![]() ojjj zdrowia ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() macie dziewczyny zabezpieczenia na okna? Moj M. potrafi juz przekrecac te klamki od okien ![]() u M. tez, mierze raz, a pozniej juz reka do czola, jak cieplejszy to nowy pomiar, i po pzeciwgoraczkowych kontrolnie ![]() piekne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wiosno, wiosno - chodz! ![]() ![]() ![]() Cytat:
mnie trailer sie podoba - ogladnelabym ![]() w kinie bylam ostatnio w ciazy - czyli 3 lata temu ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- hehe ![]() a no wlasnie! wydalo sie ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- ![]() przepieknie wygladala na scenie ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
Sorce tutaj sa te czarne rowery z tej aukcji allegro- popatrz jaki piekny miks z ta kratka
![]() i bardzo mi sie w ogole podobaja dwustronne posciele - tu super polaczenie malych kropek i wiekszych groszkow ![]() Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2016-02-07 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
MBZ♥
|
Małpko dziękuję, potem obejrzę
![]() Pani mi się Zjawa podobała, tylko scena z niedźwiedziem była za dluuuuga. Mam nadzieję, że Leo dostanie Oskara. Choć w wilku zagrał suoer i diupa. Redmayne dostał rok temu i choć teraz zagrał rewelacyjnie to chyba nic dwa razy sienie nie zdarza. ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Moderna nie mam zabezpieczeń. Chyba kupię te klamki z kluczem bo strzezonego... Tym bardziej że umie przekrecac. A że ma te skrzydełka wróżki i pyta czy w końcu nauczy się latać to wiesz.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, jeszcze myślę nad meblami, nie chcę się wkopać w śliczne dostosowane do dzieci mebelki obok których będą stały kartony/pudła bo połowa rzeczy mi tam nie wejdzie... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ładna ta pościel ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
olbrrrzyyyymmiii kombajn ![]() ![]() ![]() ja robię tak samo ![]() to znaczy, że jeszcze nie było poweru ![]() coraz bliżej święta, coraz bliżej święta ![]() spakowana? nie. i tysiąc batalii z t. pt. stawianie dziecka na parapecie... wrrrrr trudno (mi) jednoznacznie ocenić. dla miłośników gatunku. dobra muzyka, świetne zdjęcia, boski Leo, ale... no brudna historia na jednej nucie. poza tym ja nie uwierzyłam w story (za dużo akcji: zabili go i uciekł). Cytat:
![]() ja też. bo zasługuje jak nikt. Od czasu Grape'a.
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2016-02-07 o 21:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
tam na samej gorze?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
http://www.pakamera.pl/akcesoria-roz...-nr1366663.htm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() u mnie będzie, przede wszystkim, utylitarnie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
MBZ♥
|
Kwiatuszku zdrowia!!!!
Pani heh, co gryzie Gilberta mistrzostwo ![]() Moderna czasem mam wrażenie, że pakamera plus insta sprzedaż mają ceny delikatnie mówiąc mocno zawyzone ![]() Boszzzz, B mi zrobił szpinak plus pierś z kury plus sos czosnkowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
MBZ♥
|
Kurde mi chyba chodziło bardziej o dawanda.pl
Ja za ochraniacz, poszewke na poduszkę i kołdrę z przesyłką na all placilam do 100zł a tu za kolderke i poduche 125 zł. ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Są na all ale ja nie umiem szyć więc lipa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Wtajemniczenie
|
Pani, Byou ja też Zjawe bede chciała zobaczyć
![]() Bardzo lubie Leo. Najbardziej filmy "Incepcja", "Wyspa tajemnic", ?Wilk z Wall Street" ![]() Monika, co do poscieli jak nie chcesz z bajkami to na all jest od groma (!) aukcji z pościelami w wybranym wymiarze. Dwustronne, tansze, droższe, z bajkami, w groszki, kropki, zygzaki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakub chce pościel w pociągi. moja wizja gwiazdek/kropek/zygzaków/itp. figur mu nie pasuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie syropy? o widzisz własnie tak dajemy rade Cytat:
---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Demeter znajdz i pościel w kucyki pony bo na telefonie predziej krew mnie zaleje niz znajde. BYou- ja nawet sobie taką bomberke kupiłam- a nie wiedziałam jak sie nazywa- bravo ja! Moderna, storczyka nie da sie przemrozic, mam cały parapet u Oli w pokoju storczyków- podlewane jak pamietam - kranówą, resztką mineralki, fusami z herbaty- czymkolwiek. Rosną i kwitną jak szalone
![]() |
![]() |
#261 |
Wtajemniczenie
|
Klementyna, powiem Ci szczerze, że ja się cieszę ze szybko się na Z zdecydowaliśmy, choć wiadomo czesto jest cięzko. ..nic tylko uciekać
![]() Ale wiem, że gdyby nie Z to prędko (jak w ogole) byśmy się na drugie nie zdecydowali ![]() Ja akurat mam teraz taką fazę, żeby troche 'odżyć'. Także częsciej wychodze z domu, jestem na diecie, przymierzam się do biegania, pójde niedługo do pracy. Mysle, że jestem na dobrej drodze, żeby troche z tego życia więcej wziąć ![]() W sumie glownie przez to, że TZ w domu no i dzieci się razem już znaacznie więcej bawią i moge wyjsc. I zamierzam wychodzić ![]() Despa, a jaka duża ta pościel? ![]() Edytowane przez Demeter Czas edycji: 2016-02-07 o 23:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak robiłam ;p Ale zazwyczaj było obok;p małpka potrójne matki to już w ogóle powinny po macierzyńskim na menadżera korporacji isc ![]() Od 18 biegunki nie ma, ale znowu suchy kaszel...co kilkanascie minut sie budzi i kaszle...co na to? inhalacje? pulmeo mozna podac, czy raczej nie?- bo w necie opinie sprzeczne.... matko juz niech te choroby nas opuszcza... Mówioę dzis do K: Ale bym chciała zabrac Ci tę chorobę i wyrzucic przez okno, na co K z litościa na mnie patrzy: Niestety się tak nie da mamusiu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spakowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Monika znalazlam ten material w pociagi
http://www.mcolors.pl/tkaniny/pociag i tu mozna po pol metra biezacego kupic http://www.sprzedajemytkaniny.pl/pl/...ana-NOWOSC/693 moze ktos by Ci uszyl taniej? (jedna strona pociagi, druga gladka? ile potrzeba takiego materialu na posciel? duzo ladnych wzorow ![]() http://www.mcolors.pl/tkaniny te roboty fajne, M. bylby zachwycony ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- ![]() Cytat:
![]() nam przy suchym kaszlu lekarka zalecila inhalacje z izotonicznej soli fizjologicznej ![]() M. dawalam tez syrop na suchy - inaczej by nie spal chyba w ogole ![]() a w dzien ten rozrzedzajacy wydzieline. Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2016-02-08 o 07:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Zadomowienie
|
Zuzia mnie wykonczy. Usypialam ją od 20:30 do prawie 1. Nie mogła zasnąć a jak już zasnela to na kilka minut i pobudka. Praktycznie nie spala do 1. Wszystkiego próbowałam aż w końcu chłopa obudziłam. Tylko wziął ją na ręce, od razu zasnela na 3 godziny. Ja w tym czasie próbowałam zasnąć z Karolem ale tak jakoś ciężko oddychal i czasem zakaslal, że nie mogłam zasnąć, bo się martwilam
Sytuacja wygląda tak, że K. ciągle ma powyżej 37 i chyba gardło go boli. Zuzia tez ok 37 i leci jej z nosa. Zachowuja się na razie normalnie. Do przychodni boję się iść, żeby czegoś gorszego nie złapali. Siostry lekarz mówił, że tyle ludzi choruje, że w aptekach zaczyna brakować antybiotyków Zobaczę jeszcze jak dziś będzie. Czuję się jak koń po westernie. Nie wiem jak ich dziś sama ogarne
![]() |
#266 | |||
Wtajemniczenie
|
Już bliziuuutko
![]() Cytat:
![]() A masz jakiś problem w mieszaniu? Cytat:
![]() o tak! bardzo fajny film ![]() Cytat:
siły! Eh, zrobiłam sobie owsiankę na wodzie - smakuje malizną ![]() Niosłam kwiatki do kąpieli (nasze dyskusje mi przypomniały) i ścięłam drzwiami nowy pęd zamiokulkasowi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale ładne to, a ja się przymierzam do kupna maszyny (tylko boję się, że nie obsłużę, w sensie jak mi nitka gdzieś wejdzie czy coś to nie ogarnę takiej "naprawy") właśnie nie wiem jeszcze jaka pościel. łóżko będzie 160x80, z barierkami. taka dorosła za duża będzie, ale 100x135 nie za mała? Cytat:
ja ostatnio w podobnych sytuacjach dzwonię do przychodni i proszę o przełączenie do gabinetu pediatry i mówię co i jak, jak uzna że nie muszę przychodzić to nie idę i telefonicznie mówi co i jak, zresztą ostatnio sama pediatra mówiła żeby nie przychodzić bo teraz tyle poważnych wirusów, że jeśli mogę jeszcze poczekać to tak zrobić. ale i sama widzę czy dziecko wymaga lekarza. ______________ myłam wczoraj Jakubowi włosy, matko, ile płaczu było... ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bardzo dobrze zrobiłaś! Mi też jak już sił brak to proszę TZ, żeby coś zrobił. Ostatnio własnie tak Z usypiał bo się darła przez 15 minut. Ja zawsze jak widze, że dzieci bierze stosuję co mam w apteczce ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- W sobotę jedziemy za Wrocław, do hotelu ![]() Weekend we dwoje ![]() Edytowane przez Demeter Czas edycji: 2016-02-08 o 09:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z tego co pamiętam, to własnie te za ok 300 zł sa tak chwalone. Tych za 600 nie widziałam. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mamy chłopców - pokażcie fryzury Waszych dzieci. Nie ograniam już włosów Wo nożyczkami, nie wychodzi mi :/ Chyba mu przejadę maszynką, ale boję się, że będzie wyglądał tak... łyso ![]() A i dzięki wielkie za miłe słowa odnośnie pokoju Wo. W marcu/kwietniu chcę mu zmienić łóżko na 160, wtedy też dokończę dekorowanie ![]()
![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.