|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dotrwałyśmy do końca - oczekujemy na brzdąca! Mamusie styczniowe cz.11
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
My mieliśmy już jedno w szpitalu i idziemy na kolejne w marcu.
|
|
|
|
#1263 |
|
Zadomowienie
|
Dotka rany boskiee jaki Witus juz duzy, w szoku jestem
Jakie nogi długie ![]() To ja dodaje mojego krejzola jest taki śmieszny, robi takie dziwne miny hahaWłasnie znow zasnal. Marudził po karmieniu, polulałam pare razy na rekach i odleciał, odłożyłam do wózka i gitara, matka mogła obiad zrobic
|
|
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałam że tak będzie - jak napisze ze nocki są spoko to akurat dziś mała dała popalić
każde karmienie to godzina wiercenia się była aż w końcu od 5.30-7 nie dała nam zasnąć, jak udało mi się ją uspokoić to i tak nie było mowy o przeniesieniu jej gdziekolwiek wiec spała ze mną w łóżku... Padam na twarz ![]() Też mi się tak wydaje, kogielmogiel ,tylko że skoro nie dał Ci skierowania to teraz musisz iść prywatnie
|
#1265 |
|
Zadomowienie
|
My mamy w piatek plus wizyta u lekarza i położnej. Ja bym poszła prywatnie to chyba stówka a bym była spokojna chociaz. Dziwne ze nie dał skierowania
|
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Lune, ale się Kolin zmienił!
![]() Śliczny jest Ale łapkę to ma zacną, misiu mały ![]() A Witek od początku miał długie nogi Ciuszki na 50 jak kupiliśmy,to body dość długo było dobre, ale pajace to kilka razy ubrałam, właśnie przez nóżki ![]() Ej dobra, bo mnie tak młody rozpieścił tym spaniem, że się zasiedziałam nad kawą i zaraz będę marudzić, że on płacze, a ja dalej nieubrana A chcę go nakarmić za pół godziny i jechać na spacer - podejdziemy do przychodni, bo trzeba skierowanie zostawić.
|
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
Magda za dobrze sie czujesz po cc, co za ludzie
![]() Kogiel dasz rade, serio ja jestem sama, a juz dom posprzatany, sniadanie normalnie zjedzone, kawa wypita, pranie juz sie skonczylo, z szuszarki tez juz sciagnelam pranie, obiad juz sie gotuje, ogarniesz, nie bedziesz miala innego wyboru
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia Konradek na pewno wytrzyma
trzymam kciuki za wynik krzywej!Magdusia to jest jakas masakra co sie tam dzieje... i co odesla Cie do domu a Ty bedzieaz w stresie czekac nie wiedząc czy jesteś przed tp czy juz po Ja mialam bardzo nieregularne okresy i nigdy nie miałam wyliczonego tp z om tylko zawsze ten z pierwszego USG Joanna Nowego Sacza ![]() My lecimy na spacer ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
#1269 |
|
Rozeznanie
|
No coz polozna mi od razu powiedziala ze jak wedlug niego jest wszystko w porzadku to nie dostane skierowania no i nie dostałam.
Pojde prywatnie, juz sie umawialam na Ujastku ale pierwszy termin mieli na 15 marca a to po 6 tyg życia. Muszę szukać w innym miejscu. ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Weszlam specjalnie na przegladarke zeby zdjecia zobaczyc. Dotka jaki Witek sie duzy wydaje i te nogi sliczny jest.Lune, Kolin widac ze juz ma troche masy, te dolki w lapkach |
|
|
|
#1270 | ||||
|
Rozeznanie
|
Czy wkładacie już dzieciaki do bujaczków? ale takich co nie mają opcji na płasko? jeśli tak to od kiedy?
ja też mam a miedzy palcami aż mi się ranki robią ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
TZ powiedział ze ogladnie filmiki i sie sami nauczymy a jak nie bedzie nam wybitnie wychodzic to umówię się z jakąs doradczynią Mam dość moja położna za każdym razem jak pytam o spacery mówi jeszcze tydzień bym poczekała.....a mnie już nosi, liczę na to ze na spacerku mi dzieć uśnie, dotleni się smogiem krakowskim - a niech się hartuje w koncu całe zycie tu spędzi ![]() Dzis postanowiłam zacząć werandowanie bo młoda dokazywała i co lipa, wrzeszczała w tym kombinezonie, smoczek wypluwała a jak ją rozbierałam to na polarowego pajaca tak ulała że do prania musi iść |
||||
|
|
|
#1271 |
|
Zadomowienie
|
Anhessy ja bym na spacer poszła...
Segreguje ubranka -MASAKRA Mam koszmarną ilość ciuchów na 68 gigantyczne pudlo. Po chłopcach troche zostało- w ciąży jak byłam to wlaśnie takie większe kupowałam, goście tez ten rozm przynosili i nazbierało się tego strasznie dużo... poukładałam to w miare rozm aż do 4 lat![]() 4 pudła do oddania- bo tego nie chce- a składować tego tez nie ma miejsca gdzie... No i musze na zakupy iśc bo na 56 nie mam nic poza 1 śpiochami i 6 body z krótkim, 1 sukienki, 2 rajtek, spodni i bluzy... |
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
Ahnessy pocieszy cie fakt że mój tygodniowy brzdąc od 7:30 spał całą godzinę? Właśnie leży i się patrzy na tz i ani myśli zamknąć tych oczu
|
|
|
|
#1273 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, nie ma jak w domu i wreszcie maz bedzie mogl nacieszyc sie Bartusiem
![]() Kogiel ja bym poszla na usg, bo imo palpacyjnie kostnienia nie da sie wyczuc. Ewusia, za krzywa ja za 3tyg ide ![]() Lune, Dotka super macie chlopakow moj obecnie spi w foteliku bo wracamy do domu ![]() Ahnessy, fotelik do siedzenia jak dzidek juz utrzymuje pozycje siedzaca (tak mi sie wydaje). Ja juz wychodzilam z mlodym i nie ma problemow wiec mysle, ze i Wy mozecie przeciez miedzy naszymi dziecmi chyba jest 3 dni roznicy ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1275 |
|
Rozeznanie
|
Ahnessy to ja juz bylam 3 razy na spacerze a urodzilysmy tego samego dnia.
Moja polozna jest spoko i kazala wychodzic tylko patrze na odczyty smogu i jak sa bardzo przekroczone wskaźniki to wtedy sobie darujemy spacery. Moja za to zaczęła sikac przy zmianie pampersa. Juz sie nauczyłam klasc podkład bo kanapa juz byla 3 razy zasikana
|
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie racja.. Gdyby nie głupia czkawka to by zasnął w końcu może
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cycka nie chce, wypluwa i się wkurza jak próbuje mu włożyć. |
|
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łeeee moj ostatnio polozna zasikal i pol poradni A tu moj maluszek ![]()
|
|
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, fajnie ze juz do domku
tutaj to dopiero będzie relaksik k radocha ![]() Madzia - ja bym albo pojechala do innego szpitala, albo pogadała z lekarzem o terminie z USG. No przecież tego nie można lekceważyć. Skąd takie rozbieżności? Sprawdzali Ci teraz na usg ilość wód płodowych? |
|
|
|
#1279 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle to ważyłam się. Mam 63 kg
było 70 tydzień temu. Jeszcze 6-8 kg i będzie idealnie |
|
|
|
#1280 |
|
Zadomowienie
|
Cassa jaki spokojny
moj sie wije w foteliku, najlepiej na raczki
|
|
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Lezaczek nie plaski dopiero jak dziecko samodzielnie siedzi.
Ja na spacee bym poszla a nie sluchala sie poloznej. Dzisiaj plus 11 u nas, w Krakowie pewnie jeszcze cieplej. My sie wlasnie cycamy i jedzieemy dotlenic smogiem krakowskim ![]() Pospal ladnie wiec ja juz wlosy suche, wyprostowane, umalowana i ubrana, tylko kurtke wkladam i idziemy. No i mlodego ubrac ale nawet jak bedzie protestowal to zaraz go auto uspi ![]() Nici z silowni dzis - stanik wiekszy do cwiczen musze zamowic najpierw.. |
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka, jakis sportowy bedziesz brala czy normalny?
Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Do cwiczen to tylko sportowy. Normalny mam.
Shock absorbera kupie albo freye active lub panache sport. Ten za maly to shock absorber wlasbie i jest super |
|
|
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że mamy podobne problemy z naszymi dzieciakami
z drugiej strony jak moja wczoraj nie krzyczała to nocka zarwana kompletnie....Cytat:
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1287 |
|
Wtajemniczenie
|
Franiu słodziak. Szerokości
![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Dotka czemu u siebie nie spacerujecie tylko po Krk? Daleko musisz dojeżdżać? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1288 | |
|
Rozeznanie
|
Magda super ze w koncu bedziecie w domku
![]() Magdusia zwiewaj z tego szpitala, ja w domu tez bym sie bała, skoro sami nie wiedza który to tc to nie powinni ryzykowac z wypisem przeciez trzeba kontrolowac serduszko Cytat:
![]() a na dokładkę jak chciałam mała uspic to przed włożeniem do kołyski dałam cycka na chwile i siedzac na nszym łóżku ją później chciałam odbić na ramieniu i poszedł żyg na swiezą, wczoraj zmienioną posciel
|
|
|
|
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
Ahnessy współczuję Sprzątania
Ja mojego ubrałam w pajaca z nexta i bodziaka z Tesco na 56. Na styk
|
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia - 30km. Dzisiaj jedziemy do krk bo skierowanie musze dowiezc do przychodni
![]() Cassaa - rozmiarowka jest szeroka wiec na pewno znajdziesz. Jaki masz rozmiar? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

jest taki śmieszny, robi takie dziwne miny haha

21.06.2014r.
Ale łapkę to ma zacną, misiu mały 

za krzywa