|
|
#3691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostatnio obejrzane filmy
Cytat:
a "Trio..." to pełnometrażowy film, którym się po prostu zachwyciłam
|
|
|
|
|
#3692 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja obejrzałam te "Kwiaty Harissona" - ciekawy był, choć nie dam mu 10 ... hmmm myślę że 6,78/10 - za to że mnie poruszył, za swietną grę Davida Strathairna - Kota miałaś rację"Adrien Brody przejmujący". - tu też się zgodzę Andie mnie też nie przekonała jakaś sztuczność w niej była... poza tym ponarzekam na przewidywalne zakończenie troche nagięte - on jeżdżąc po tylu wojnach przeżył szok z którego dopiero po roku się wykaraskał a ona "silna kobieta" widząc takie sceny na wojnie no zero zmiany po powrocie do kraju - irytują mnie takie momenty Owszem gdy dotarła do kraju ogarniętego wojną - pokazała super wszelkie emocje jakie mogą w takich momentach dopaść człowieka. Ale to co potem mi się nie podobało.
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
Zakochana Jane - 2/10 bez chemii jak dla mnie, bohaterzy nieprzekonujący, nie polecam. Uwielbiam romantyczne filmy typu "Duma i..." ale ten wogóle mnie nie przekonał.
|
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
O no proszę. To nie tylko mój TŻ zna takie perełki (to on mnie zmusił do obejrzenia
)I jeszcze jeden film który widziałam w sobotę. Sturdust - Gwiezdny Pył - Nie zachwycił, do połowy wręcz nudny. Potem troche się rozkręcił i w pewnych momentach był nawet zabawny. Pfeiffer - niezła, De Niro - nie popisał się, Danes - bez wyrazu. Spodziewałam się czegoś lepszego a tak tylko 4/10 Żałuję że wydałam 17zł...
|
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
GODZINY SZCZYTU 3 bardzo fajna komedyjka
TŻ mnie namówił ale nie żałuje chociaz nie była rewelacyjna ma odemnie 8/10
|
|
#3696 |
|
Wtajemniczenie
|
przed wczoraj po raz pierwszy oglądałam "Leon zawodowiec' i film boski
|
#3697 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3698 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj obejrzałam Transformers jeśli ktoś lubi takie filmy to będzie mu się podobał, ja to bym mu dała 6/10. Obejrzałam też Słaby punkt z Anthony Hopkinsem i uważam, że jest świetny-10/10
![]() ![]()
|
#3699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choc ja mogę powiedziec,ze sie raczej nie rozdrabniam ![]() Prawie wszystko wrzucam do jednego wora, co ma efekty specjalne ![]() Faworytem jest Alien. Wszystkie części.
|
|
|
#3700 |
|
Zadomowienie
|
"Będzie dobrze" z Robertem Więckiewiczem. ......
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
Mgła - 2/10 można sobie spokojnie darować, film z aktorami serialowymi plus dziwna zawiła akcja, a właściwie jej brak przez większą część filmu.
|
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
O tak. Alien to klasyka, która rządzi. Kiedy zobaczyłam 9-cio płytowe wydanie DVD (cała tetralogia; czarne pudełko z wizerunkiem kokona Aliena, aż mnie przeszywa dreszcz podniecenia na myśl o tym cudeńku
), przyrzekłam sobie, ze kiedyś będę je miała
|
#3703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obejrzę sobie chyba w week... Chociaż moge nie mieć czasu(małż wraca na weekendy z poznania ,wiec.... ;> )
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
Katyń-naprawde poruszający film.Interesuje się historią i wiedziałam duzo o zbrodni katyńskiej,a mimo to wyszlam z kina na trzęsących sie nogach.
Po seansie ludzie nie odzywali się do siebie,a nawet uronili łze... 10/10 za twórczość Wajdy i za przekazanie Polakom prawdy o zbrodniach dokonanych na polskich oficerach. |
|
|
|
#3706 |
|
Wtajemniczenie
|
Grindhouse -planet terror: 6,5/10 Zbyt duzo kiczu,krwi,oczywiscie kino specyficznie oddajace Rodrigueza i Tarantino ale jak dla mnie taki "od tak"
Stardust: piekny milutki i przyjemny,ale jednoczesnie zabawny (De Niro tanczacy w sukienkach...+ ten pieprzyk) 9/10
|
|
|
|
#3707 |
|
luckygirl
|
"Knocked up" (Wpadka): dosyc zabawna komedia romatyczna,o nocnej przygodzie po pijaku,której owocem ma być dziecko i miłość obojga
Niektóre teksty dosyć smieszne,inne zaś żenujące.Ale warto zobaczyć![]() 7/10 |
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Man to man- 8/10 piękny film, krajobrazy, historia z XIX wieku kiedy trzech antropologów przewozi parę Pigmejów do Anglii żeby odowodnić że odkryli nowy gatunek małpy. Wzruszające, grają Joseph Fiennes i aktorka grająca w Angielkim pacjencie tą blondynkę
|
|
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3711 |
|
luckygirl
|
o właśnie
|
|
|
|
#3712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogolnie film warty obejrzenia dla relaksu i odmozdzenia
|
|
#3713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Świetny I ten Gosling Uwielbiam go!!! Ale końcówkę trochę spaprali Więc 9,5/10 A dla Goslinga 10000000000/10
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2007-10-16 o 22:18 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
"Hotel Śmierci" już od pierwszych minut 'siada na głowe' szok takie akcje że masakra. Ale pod koniec to już fantastico, efekty 'lepsze' niż w Matrixie...
![]() Ogolnie 7/10.
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
Maria Antonina:Kiepski,naprawde kiepski.Słaba rola Dust.No i jakaś taka ta historia nieciekawa,a według mnie Maria Antonina była bartwną postacia historyczną.
No cóż 4/10 za cudowne stroje. |
|
|
|
#3716 |
|
Raczkowanie
|
a ja nadrabiam zaleglosci jezeli chodzi o dvd ktorych sobie nakupowalam
dzisiaj ogladam pietno, jutro - le fate ignorante
|
|
|
|
#3717 |
|
Wtajemniczenie
|
Człowiek roku - z robim williamsem, bardzo ciekawa historia jak komik został prezydentem, przez błąd programu. moim zdanime williams gra świetnie, miło mi sie oglądało, ale slyszalam tez glosy ze jest nudne... hm, trzeba przejsc tylko poczatek
a potem to juz z gorki... az sie chce ogladac. Polecam
|
#3718 | |
|
Zadomowienie
|
Re: Dot.: Ostatnio obejrzane filmy
Cytat:
) , ale uzwazam ze teksty byly swietnie napisane (ogladalam po angielsku). Po rozumowach z znajomymi wydaje mi sie ze to jest raczej ogolna opinia. Duzo w n ich prawdy o relacjach damsko-meskich, takiej o ktorej czesto sie nie mowi.OT: Nie tak dawno w kinach byl film Trade, z Alicja Bachleda (i Kevin Kline) w jednej z rol glownych. Nie wiem czy w POlsce bylo o tym glosno ale tutaj raczej nie wypalil. Czytalam srednio pochlebna recenzje w Los Angeles Times (ale chwalili panne Bachleda) ale film jakos chyba nie otrzymal duzy budzet na promocje poniewaz bardzo krotko byl w kinach (a wiadomo ze czym wiecej film zarabia $$ to zostanie dluzej).
Tell from my attitiude that I'm most definitely Nakarm zwierzeta w schroniskach ZA DARMO Edytowane przez CaliDreamin Czas edycji: 2007-10-20 o 07:32 |
|
|
|
|
#3719 |
|
Zadomowienie
|
Re: Dot.: Ostatnio obejrzane filmy
sorry
Tell from my attitiude that I'm most definitely Nakarm zwierzeta w schroniskach ZA DARMO Edytowane przez CaliDreamin Czas edycji: 2007-10-20 o 06:08 Powód: post pod postem |
|
|
|
#3720 |
|
Przyczajenie
|
No to ja obejrzałam sobie 4 odc. serialu "Pirson Break" (oczywiście z 3 serii) i Komedie romantyczną "Popcorn"
Pzdr. for all |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

a "Trio..." to pełnometrażowy film, którym się po prostu zachwyciłam

POLECAM - 10/10
Owszem gdy dotarła do kraju ogarniętego wojną - pokazała super wszelkie emocje jakie mogą w takich momentach dopaść człowieka. Ale to co potem mi się nie podobało.

- no przecież to jakieś jaja. Bardzo lubię ten film ale s-f to on kurza twarz nie jestt 
Niektóre teksty dosyć smieszne,inne zaś żenujące.Ale warto zobaczyć