|
|
#4741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.II
Cytat:
![]() Ja czasami jak siedzę w pracy z jedną koleżanką, to zastanawiam się jak ona na boga skończyła tę swoją ekonomię, jak ona nie potrafi zapamiętać - "dwie kawy i jedna herbata" ale cóż, taki nasz los [/QUOTE]
|
|
|
|
|
#4742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sanetka jest bystrą kobieta i na pewno pokaże wszystkim profesorom, doktorom, a co dopiero magistrom |
|
|
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4744 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nadal nie dostałam moich BRONXÓW
Wysłali ponoć 9 priorytetem i nic .....jesli dzisiaj nie dotrze paczka to jutro robię raban na poczcie HIHI nowy avator, fajny Ale masz szczuplutki buziaczek
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2007-10-15 o 14:19 Powód: nowy avator Hihi |
|
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
hihi- ale masz banana na twarzy
![]()
|
|
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
hihi teraz widzę , ze w Tobie to jednak jakiś diabełek siedzi
![]() ale mnie wkurza ten baner lotto
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie myślę o Was cały czas ![]() ![]() ![]() A co do avatarka, to pomyślałam, że przynajmniej będziecie wiedziały z kim macie do czynienia ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
siedzi siedzi- ja tam od razu widziałam
.Super zdjecie
|
#4749 |
|
Zakorzenienie
|
No na tym zdjęciu wyglądam tak jak zawsze - roześmiana i wesoła pełna energii
Podobno ten mój uśmiech to moja broń ![]() Jeszcze takie zdjęcie mam do avatarka, jak to, ale jakies takie smutniutkie jest. Hm? Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-01-24 o 16:46 Powód: zdjęcie usunięte na prośbę redakcji |
|
|
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
hihi ale Ty masz sliczne oczy, takie wyrażne i duże
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#4751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale masz ładnie wyprowadzoną linię brwi, sama robisz sobie hennę ???? |
|
|
|
|
#4752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musiałam się pogodzic ze swoja słowiańska urodą.
|
|
#4754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No z żadnej strony, za nic na świecie, bo nikt mnie nawet na blondynkę nie przerobi
|
|
|
|
|
#4755 | |
|
*sportaddict*
|
Elianko, nie przejmuj się, większość rodziców szuka dziury w całym, dziecko im ucieka z domu i wariują
![]() moja rada to nie wdawać się w żadne dyskusje - jak chcą pomóc to ok, jak nie - cichy ślub i tyle. Cytat:
![]() albo podświadome pragnienia (nie bij )a Twoj mąż naprawdę się postarał super niespodzianka i zdjęcie fajne ![]() Dorinko - super, że było super ![]() Wisienki - współczuję rozłąki :/ Haniu - gratuluję udanego weekendu i zdrowiej, polecam gripex Widzę, że jakaś pozytywna atmosfera się nam rozprzestrzenia na wątku ja też spędziłam bardzo przyjemny weekend Tż u jego rodziny za miastem ![]() Sanetko - uszy do góry na każdych studiach są jakieś bzdurne przedmioty niestety a co do Tżta - podpisuję się pod Całkiem-spoko - kup i już, jak nie chce, nie musi czytać ![]() Natali - aaaa nie jestem sama :killer: od tygodnia mnie szlag trafia z tą reklama! |
|
|
|
|
#4756 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mądrala Ja w tym śnie byłam przrerażona i już tego chłopca nie lubiłam, a wszyscy chcieli brzuszek głaskać i oglądać - koszmar, czułam sie osaczona i przerażona - po prostu coś strasznego. Cytat:
Eh, nie ma to jak niezależność finansowa... Cytat:
![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#4757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi swietny avatar. zazdroszcze tej ciemnej karnacji, szczuplej buzki i w ogole.
juz sie tej glupiej mikro troche nauczylam. tylko zapamietuje nazwy na 5 min i pozniej znow zapominam ale reszta w glowie siedzi.u nas nie ma problemu z kasa. znaczy mama sama zaoferowala ze da moja polowe,w koncu jedynaczke za maz wydaje. TZ odklada sam i jak nie odlozy i nam zabraknie to tez pozyczy. w prezencie slubnym dzialke odpisze, a jak bedziemy zgodnym malzenstwem to dostaniemy druga zeby TZ wlasny warsztat zalozyl. zawsze twierdzi ze ona miala ciezko to chce nam dobry start zapewnic. ja to w ogole mam kochana mame tez mnie ta reklama lotto dobija a mialam poblokowane.ide do dentystki. fajnie, poplotkuje sobie. moze urwe pare zlotych z wizyty to kupie ksiazke
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze z kazdą minuta czuję się coraz gorzej
. Maz po mnie juz jedzie i pędzę pod kocyk. Mam nadzieje że mnie mnie rozłozy. Do jutra
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
Toz to nawet nie sposób przeczytac
a ja po wykąłdzie poszłam i kupiłam sobie bluzeczkę
|
|
|
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
i jakies leki zacznik juz brać
|
|
|
|
#4763 |
|
Raczkowanie
|
a ja dostalam wczoraj od mamy komplet garnków na nasze mieszkanie
a od tesciowej 3 ksiazki kucharskie a tata moj pomaluje nam pokoje ..ale sie zaczynam cieszyc tym wszystkim ..juz sie nie moge doczekac az dostane klucze do mieszkania i bede mogla sie wprowadzac a wczoraj fajnie spedzilisy opuzniona rocznice ale pierscionka niedostalam chociaz ubrany byl w eleganckie spodnie ikoszule " jak nigdy " i sobie wyobrazalam chyba przez to za duzo a tu zonk zadnego pierscionka to trudno czekam dalej
|
|
|
|
#4764 |
|
Zakorzenienie
|
Famme tylko pozazdrościc. nawet nie wiesz, jak ja bym chciała juz z tym moim mieszkac..a le do tego jeszcze kupa czasu
![]() A mi sie wydaje ze on ci sie oswidaczy w pierwsza noc waszego wspólnego mieszkania
|
|
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I masz racje kup- przyjemność Ci się od życia za ta nauke nalezy |
|
|
|
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() traumy sie nabawie u dentysty. maly glupi korzonek wyrywalam 1 godzine. ale byl stan zapalny i tak zakrecony ze po 3 znieczuleniach plakalam z bolu.jak na zywca. kobitki w gabinecie robily co mogly zeby mnie rozluznic. ale trzeba byc twardym, wiec sie zaparlam i jakos dalam sobie wyrwac. jak juz byl poruszony to i tak by bolal. ale za te cierpienia nic nie zaplacilam wiec teraz to juz na pewno ksiazke kupie. a w srode moze jakies ciuszki ![]() Haniu kuruj sie szybko. najgorsze to chorowac..
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
Pytałyście czy ten watek przyniesie tez szczęście ? Ale komu? Bo jesli chodzi o narzeczeństwo itd. to musze powiedziec że jakos w maju albo w czerwcu juz sa,ma nie pamietam pisałam omoim pierścionku xafeczynowym i pokazywałam zdjecia a tera moge juz pokazac obraczke na tym samym palcu co jeszcze niedawno były brylanciki w białym złocie!!
PS. Ale ładnie stukacie te posty nono!! ps2 a czy ktos wpadł na pomyśł forum z obrączkami?? BUZIAKI DLA WIZAZYSTEK!
|
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przejrzałam Twoje wypowiedzi nie wypowiedałaś się tutaj, ani w części 1. Gratuluje małżenstwa. ps. poszukaj wyszukiwarki, jak nie będzie sama załozysz. buziaczki!! |
|
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
ale Wy stukacie tych postów
nie wyrabiam z Wami
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

Takie głaby teraz studiuja ot pewna pani pośłanka, erudycja i inteligencja nie świecie
[/QUOTE]

Normalnie myślę o Was cały czas 

Śniło mi się, że w ciąży byłam. I miałam chłopczyka urodzić
. Maz po mnie juz jedzie i pędzę pod kocyk. Mam nadzieje że mnie mnie rozłozy. Do jutra

BUZIAKI DLA WIZAZYSTEK!