|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Cytat:
To dziękuje za odpowiedź Zdj. Agatka mi na e-maila wysłała, więc widziałam, jak ślicznie wyglądali
||||||||||||||||||||||
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Ratunku bo zaraz eksploduję!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Wszystko mnie dzisiaj wkurza!! Komputer, swiatło w łazience, ptaki za oknem...... I sama nie wiem dlaczego ale jestem taka podminowana, że nie wytrzymam.Zaraz TZ z pracy wróci to najpewniej na nim się wyładuję... yyyyyyyhhhhhhhh ![]() |
|
|
|
#4293 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się za-do-mo-wiłam!
|
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
A ja juz po zakupkach,nie poszlam jednak daleko w miasto tylko blisko obok swojego domu mam tesco i panorane i dom kupca takie w sumie dwia wielkie sklepy z malymi slkepikami i oczywiscie nie kupilam tego co chcialam tylko kupilam sobie biustonosz i nic wiecej,ale jestem zadowolona bo chociaz zrobilam sobie porzadny spacer i nie siedzialam z tylkiem w domu w tych 4scianach
Jejus ale troche musze powiedziec ze z jednej strony dola zalapalam bo jak widzialam te wszystkie kobiety z malymi dziecmi albo te w ciazy to mi sie ryczec chcialo Powiem Wam jeszcze ze bylam nawet u dwoch jubilerow.poprzymierzalam sobie kilka ladnych pierscioneczkow i poogladalam obraczki,ale co tak ogladac moge no nie? |
|
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
co to za pustki dzisiaj??????????????:eek :
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu to fajnie że sobie spacer zrobiłaś ![]() A co ci szkodzi oglądać sobie pierścionki i obrączki ja też długo oglądałam zanim zamówiliśmy wreszcie te które są na moim palcu
|
|
|
|
|
#4298 |
|
Zadomowienie
|
zgadnij_ms widze ze Nikitka juz Ci odpisala za mnie
Tak,bralismy tylko slub cywilny i bylo skromne przyjecie dla najblizszej rodzinki ![]() ..a ja mam dziewczynki jakis dziwny dzien..nic tylko bym lezala i jadla..moze to z nudow? Chce juz urodzic..mam dosc tego czekania..czemu Malutka nie chce jeszcze wyjsc? ![]() ..moj mezus ma wolne i mam nadzieje ze przez ten czas juz zostaniemy rodzicami..dziewczyny pomozcie..przyspieszcie mi porod jakimis fluidkami..pliiissss.. |
|
|
|
#4299 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjdzie i na Malutka czas odpoczywaj kochana, bo później to będziesz biegać za córeczką z pieluszkami
||||||||||||||||||||||
|
|
#4300 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
jesu ile wy tych stron produkujecie
![]() ![]() ja dzis podpisalam umowe o mieszkanie teraz aby sprawa z bankiem i we wrzesniu na swoje w koncuuu juz sie doczekac nie moge... a moja mala straszna rozrabiara jest skacze mi na pecherzu czuje to .. a moze czkawke ma i skacze normalnie myslalam ze sie zsiusiam na ulicy z tego ale jak wrocilam i poszlam do toalety kropelke moze siusiu zrobilam a ta te skoki urzadza brrrr niedobra juz niech mnie wypchnie porzadnie to bedzie wiecej miejsca i moj pecherz odpocznie hehehemnie wypchnelo juz ciazowo ale pod ubraniami nie widac jeszcze zbytnio chyba ze cos bardzo obsilego mam ale wszyscy mowia ze dobrze mniej meczarni potem bede miala i mniej wagi moze i racja
|
#4302 |
|
Zadomowienie
|
Gizelciu przypominasz mi teraz moją siostrę. Ona tak bardzo chciała już urodzić że cuda wyprawiała. Udało się dopiero jak cały dzień sprzatała a na końcu zrobiła faworki. Jeszcze zdazyła zjeść parę i się wykąpać. Pojechała do szpitala żeby zobaczyli czy może cos będzie się wkońcu zaczynać i lekarz już jej do domu nie puscił. Po nie całej godzinie odeszły jej wody i rano o 4 miałam juz chrzesniaka na świecie
![]() do którego idę w sobotę na roczek ![]() Ja też już nie mogę się doczekać kiedy wezmę moją córcię w ramiona, no ale ja to muszę jeszcze troche poczekać ![]() Gizelciu a powiedz mi jak tam sprawa z imieniem? Bo pamietam że Tomek wcześniej nie był przekonany do Oliwii ![]() Jak udało Ci się postawić na swoim ![]() a my wziełyśmy sobie kąpiel i teraz takie zrelaksowane popijamy soczek. Jeszcze troszkę i będzie emka..... Życze Wam kochane słodkiej nocy i kolorowych snów. Ja jutro od rana mam same przyjemności zaczynam od wizyty w ZUS -ie
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
Gizelciu a moze pokazesz nam sie bo dawno Twojego brzusia nie widzialysmy i kto wie moze to beda juz Twoje oststnie zdjecia z brzucholkiem bo mala Olisia moze juz niedlugo bedzie chciala sie ewakuowac bo juz pewnie jej ciasno w mamusinym brzuszku
|
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wejdzie na marcowe i zobaczcie mikolaja kombinezonik
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie znowu spanie bierze,jejus toz to zupelnie nie moja godzina a mi sie buzia juz drze od tego ziewania,ide obejrzec mke pa
|
|
|
|
#4306 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
takiego smoczka jak ja to nawet na Wawelu by nie przyjeli ![]() ..a teraz siedzimy sobie z Tomusiem i od czasu do czasu dotykamy brzuszka i czujemy male kopiace nozki |
||
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Ray wlasnie widzialam ten kombinezonik mikolakowy co Adatka wkleila-normalnie powala na kolana-cudo
|
|
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
no hehehe zamowilabym jak bym miala juz dzidzie a tak nas ominie zima hehe ale gizelcia moze zamowic sobie hehehe fajowy jest
kachula a u ciebie jak z tymi starankami? bo w koncu nie wiem nic..
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
Ray ja juz od zeszlego miesiaca sie staeam ale jakos do tej pory nic nie wychodzi,wiec jeszcze trzeba sie troche postarac i wtedy moze jakas sliczna fasolka sie pojawi
|
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
KAsiula a powiedz mi, czy wy zaczeliscie starania po 1 czy po 2 miesiaczce?
|
#4311 |
|
Zadomowienie
|
Gizelciu moja siostra przenosiła ciaże ponad tydzień
|
#4312 |
|
Zadomowienie
|
..no to cos czuje ze na narodziny sobie jeszcze troche poczekam jejciu..ja chce juz ![]() ..widzicie..jestem juz tak okropicna ze nawet swojego meza nie podniecam Poszedl spac..nawet sie nie kapal tylko umyl zabki i jest juz w lozku..pewnie jak przyjde to bedzie juz spac i znow nici z przytulanek A tak chlop obiecuje obiecuje calymi dniami a wieczorem i tak kicha z tego..eh..faceci..czuje sie zle..wiem ze jestem grubiutka i nieatrakcyjna ale nawet dla walsnego meza? smutno Agatce dzis.. ![]() Karolinko imie wyszlo tak po prostu..Tomek stwierdzil ze Oliwia jest ladniejszym imieniem niz Nicola czy Julia i tak juz zostalo |
|
|
|
#4313 |
|
Zadomowienie
|
..widze ze was nie ma dziewczynki..to zmykam do lozeczka..dobranoc i kolorowych snow
|
|
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
Mezatko my zaczelismy staranka odrazu po pierwszej miesiaczce ale jak narazie nic nam nie wychodzi z tych staranek
|
|
|
|
#4315 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez juz mykam do lozeczka wiec dobrej nocy zycze kobietki
|
|
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
No i jak jestem to nie ma nikogo. Chociaż nie dziwię się, o tej porze
A ja po pierwszym dniu w pracy po urlopie i jeszcze się nie przestawiłam. Dziś zorientowałam się, że muszę zacząć opakowanie pigułek w środę a mam nieważną receptę Może tak w ogóle nie brać Oj chciałabym, chciała.ja22 cieszę się strasznie, że badania dobrze wyszły. Najważniejsze, żeby dzidzia zrowa była, a organizm sam jej nie chciał zwalczać. A ty masz grupę krwi - ? Gizelciu kochana ciesz się ostatnimi tygodniami ciąży, bo to cudowny zapewne stan I na pewno nie wyglądasz jak smoczek, ale jak kochająca i oczekująca mamusia![]() Kachulka oglądaj sobie pierścionki i obrączki ile wlezie. Potem przynajmniej będziesz wiedziała czego chcesz
|
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
Ray ale musisz być szczęśliwa, że masz już umowę podpisaną. Gratuluję właścicielce mieszkanka
A brzuszek jeszcze urośnie, zobaczysz. Jeszcze będzie się czym chwalićTeraz idę spać, bo jutro na rano do pracy. To już tym co rano wejdą mówię DZIEŃ DOBRY i milusieńskiego dnia życzę, z mnóstwem słoneczka i wesołymi humorkami
|
|
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane
Ja niedługo lecę do pracy ale mam nadzieję, że to nie będzie długi dzień i szybciutko do Was zajżę . Miłego dnia |
|
|
|
#4319 |
|
Zadomowienie
|
Tydzień to jeszcze nie tak dużo, ja przenosiłam ciąże 2 tygodnie, teoretycznie była to ciąża przenoszona, ale moja córa urodziła się dokładnie 40 tygodni po zapłodnieniu
) gizelciu ostatnie tygodnie są najgorsze, bo musisz czekać.... ale żeby przyśpieszyć poród dużo spaceruj - choć wiem że pod koniec ciąży nie ma się ochoty na chodzenie - albo pochodź po schodach, ale broń Boże nie pij oleju rycynowego itp bo to wg mnie są najgłupsze sposoby wywołania porodu które się w ogóle nie sprawdzają, chyba że bobo uznało samo że już czas przyjśc na świat
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie wykoncze.. jeszcze dziecka na swiecie nie ma a juz nie przesypiam nocy... te siusianie mnie dobije i oczywiscie w srodku nocy trzeba dac malej jesc bo juz w ogole nie usne bo mi nie da... nad ranem po wyjsciu meza do pracy probowalam usnac a ona oczywiscie miala najleosza zabawe matko jedyna :/
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:02.

i Kubus 

Chce juz urodzic..mam dosc tego czekania..czemu Malutka nie chce jeszcze wyjsc? 
w koncuuu juz sie doczekac nie moge... 

takiego smoczka jak ja to nawet na Wawelu by nie przyjeli
bo w koncu nie wiem nic..