|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#991 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetocholiczki - grupa wsparcia NK
Cytat:
Ja mam dziś czyste konto, całą niedzielę spędziłam na poprawianiu kartkówek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#993 |
Raczkowanie
|
Tak, promocja była od 11 do 14 października.
|
![]() ![]() |
![]() |
#994 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#995 |
Zakorzenienie
|
Coś mi się wydaje, że jednak niekupowanie nic w październiku się nie uda... :/ Za kilka dni otwierają nam we Wrocławiu kolejną centrum handlowe i na nieszczęście dla mojego portfela ma tam być m.in. MAC i TBS - o ile TBS jestem w stanie sobie odpuścić, przynajmniej póki co, to jeśli chodzi o MAC będzie ciężko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#996 |
Zakorzenienie
|
ja dziś zostawiłam trochę kasy w rossmannie ale wszystko ładnie uzasadnię
![]() szampon nowy loreal duzy rozowy- dla siostry, a i mój się wcozraj skończył więc mogę używać na przemian z innym wcześniej napoczętym ![]() pianka- dla mamy ![]() no i fluid happyderm- 2 resztki z Ori skończą się lada tydzień ![]() i jeszcze 1 smackers nadprogramowy ![]() ![]() ![]() U nas już otwarty MAC, właściwie jedyne co mnie zachwyciło to mnóstwo odcieni podkładów i korektorów, reszta jak zwykle okrojona- albo nie było miejsca na więcej testerków ![]() ![]() ![]()
#997 |
Zakorzenienie
|
jestem przerażona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#998 |
Zakorzenienie
|
peeling antycellulitowy Biedronkowy
maseczka oliwkowa do twarzy Biedronkowa żel-peeling do ciała oliwkowy Biedronkowy krem do ciała oliwkowy Biedronkowy mówi samo za siebie ![]() ![]()
#999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1000 |
Zakorzenienie
|
znow cos kupiłam...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1002 |
Zakorzenienie
|
no, przyszło YR, a oprócz tego Oriflame- płyn do demakijażu- bo sie kończy
![]() ![]()
#1003 |
Zakorzenienie
|
A u mnie tylko korektor na syfki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1004 |
Zadomowienie
|
Od końca sierpnia kupiłam:
1. cień Shiseido 2. zestaw miniatur Clinique 3 kroki w kosmetyczce 3. zestaw Clinique Turnaround tez miniatury 4. mianiatury Nuxe w kosmetyczce 5. mianiatury sin skin w kosmetyczce. Dwa ostatnie zakupy popełniłam w tym miesiącu. Mea culpa ![]() Kupię jeszcze nowe perfumy Oriflame pod koniec miesiąca. Ostatnio sprzedałam sporo rzeczy z katalogów, a nic dla siebie nie brałam, więc coś mi się należy skoro wychodzę po raz pierwszy od kilku lat na tym interesie in plus. Mój stan posiadania zmienił sie także na skutek prezentów: Dostałam od męża 2 pudry Clarinsa. Zestaw kosmetyków Miracullum. Filtry Eris z serii profesjonalnej. Zestaw kosmetyków do ciała Mincer Jakiś żel pod prysznic i mydełko do rąk z pompką On Line. Trochę powymianiałam się na targowisku. Lista kosmetyków, które muszę kupić jak już zużyję trochę, czyli umownie w styczniu, wydłuża się do gigantycznych rozmiarów. Dziwne, bo mimo niekupowania oszczędności na koncie jakoś nie stwierdziłam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1005 |
Zakorzenienie
|
Witam gorąco wszystkie wizażanki,nie wiecie nawet jak mi przyjemnie znowu zagościć tutaj.
Oświadczam,że niestety moja mania szamponowa trwa,oglądam tylko gazetki Rossman i Natura,katalogi-czasem coś skubnę ![]() ale ogólnie rzecz ujmując NIE KUPUJę. W końcu do mnie trafiło,że mam stanowczo za dużo kosmetyków. ...a nie kupuję kosmetyków tak gdzieś od ....sierpnia,połowy sierpnia. Wyleczyłam się z kupowania....ale z uporem maniaka wciąż chadzam po drogeriach....ale bardzo rzadko coś kupuje. PS.Moja mama tez jest maniaczką kosmetyków i się wspieramy nawzajem!!POMAGA! PS.Hosenko gratulacje jestes moderatorem!! To pisała dla Was stara poczciwa Ginger1981,no niestety straciłam gdzieś hasło... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1006 |
Zakorzenienie
|
Ja znów się rozszalałam
![]() - 2 eyelinery metaliczne Sephora - ujęły mnie kolorami i po dłuuugich namysłach w końcu im uległam ![]() - puder prasowany Nivea - bo posiadany odcień zrobił się za ciemny i kupiłam jaśniejszy - puder sypki Nivea - poprzedni dawno się skończył, w międzyczasie jechałam na jedwabnym Hauschki, ale na co dzień aż takiego matu nie potrzebuję, więc będę je mieszać razem - kredka Maybelline Line Definer - brązowa mi się kończy, a ta jest i tak trochę inna ![]() ![]() - błyszczyk Glam Shine Natural Glow - za to możecie bić, niewiele myśląc kliknęłam, jak zobaczyłam, że 17zł kosztuje - balsam Pożegnanie z Afryką Bielenda - jakoś tak mnie naszło ![]() - żel pod prysznic Avon Senses zimowy - nie miałam żadnego na stanie, zielonoherbacianego z YR z zapasów nie liczę, bo nie mam na ten zapach weny od dawna, a drugi pomarańczowy z YR póki co jest u rodziców i możliwe, że tam na stałe zostanie - krem do stóp Avon Jeżyna-Mięta - bo nawilżający się kończy, a rozgrzewającego nie zawsze chcę używać - paletka cieni Inglot - bo tak ![]() - masełko do skórek i paznokci, przyspieszacz wysychania lakieru i 2 mini-kremy do rąk Sally Hansen - bo potrzebowałam i masełka i przyspieszacza, kremiki były gratis Chyba to wszystko... Ale myślę jeszcze nad 3 cieniami, 1 różem i 1 tuszem - wszystko z Bourjois. Wybijcie mi to z głowy ![]() No i jutro na targi kosmetyczne idę i nie zamierzam wracać do domu z pustymi rękami. Minimum 2 maseczki Bielendy kupię, co więcej, się okaże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1007 |
Zakorzenienie
|
Jejciu co to? Już podsumowanie października
![]() Ja musze sie psychicznie na to przygotować ![]() Do zobaczenia za kilka dni w tym wątku ![]()
#1008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1009 |
Zakorzenienie
|
no ja też mam na sumieniu parę grzechów:
kolejne dwa pudełka cieni, kolejne 3 błyszcyki ![]() Ach... jest tego sporo więcej ale ja już z tym nie walcze.Wiem że w którymś momencie życia to się skończy, jak tylko zacznę urządzać swoją hacjendę, będę mieć inne priorytety w życiu niz błyszczydła ![]()
#1010 |
Zadomowienie
|
MagJa - planujesz może jakieś uaktualnienie w wątku z fotkami zbiorów? chętnie obejrzałabym Twoje nabytki, zwłaszcza kolorówkowe a dokładniej pudry nivea
![]()
#1011 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale może zrobię fotki mojej Nivejkowej kolekcji i wkleję w stosownym wątku. Na to prędzej znajdę czas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Zakorzenienie
|
od paczki z YR przybył mi tylko jesienny cień Sephora
![]() Na targi niestety nie idę ![]() ![]()
#1013 |
Zakorzenienie
|
Ok. Pora przyjść po baty
![]() Październik u Hosenki: czerwona gwiazdka: fundniete przez rodziców ![]() zielona gwiazdka: wygrane w konkursie ![]() żółta gwiazdka: prezent od Ptaszyska ![]() na 4 fotce wszystko razem YYY zapomniałam o peelingu do stóp Be Beauty ![]() ![]() Plany na listopad: - Woda True Glow Avon - Tusz Volume Flash Rimmel - tonik z opuncją Ziaja - lekki krem z opuncją Ziaja Chciałabym aby na tym się skończyło ![]()
#1014 |
Konto usunięte
|
o nie dziewczyno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
Wtajemniczenie
|
no rewelacyjny watek!!!
az mi sie odetchnelo z ulga ![]() tez z robilam dzieki temu podsumowanie miesiaca i sie przerazilam... ale tylko na chwilke .. juz mi przeszlo a lista zakupow na listopad juz gotowa ![]() lista jest dluuuga, ale moze tylko wymienia sie tymi ostatnimi zakupami, bo przynajmniej pamietam powody dla ktorych kupilam ![]() 1. Meteoryty, puder w kulkach- bo nie mam zadnego pudru w kulkach a Meteorty snily mi sie po nochach, a poza tym puder brazujacy (parz nizej) jaki mam nie zawiera blyszczach drobinek tzn zawiera ale na twarzy sa zupelnie niewidczne ![]() 2. YSL Love Collection cienie limitowka, bo limitowka, pozniej nie bedzie a i tak przeciez potrzebue jedne blyszczace cienie 3. EL brazujacy puder w kompakcie, bo naczytalam sie ostatnio o solariach i mi na razie przeszla ochota na lampy... 4. blyszczyki Jucu Tubes, bo akurat jest seriia limitowana swiateczna miniaturek, zawsze chcialam miec Jucy Tubes i polowalam na miniaturki 5. Plenowymiarowy Juicy Tubes, bo miniaturki rewelacyjne, wiec pelnowymiarowy sie przyda, a poza tym mam z Bootsa wyjsc z pustymi rekami?? to chociaz blyszczyk wezme... 6. szampon i odzywka, bo koncza sie te co mam 7. Blyszczyk Diora, bo przeciez nowosc, musze miec.... 8. Podklad Bourjois 10h sleep efect... bo nowosc i ciekawa bylam czy daje ten fekt... (daje) uffff..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Konto usunięte
|
a dasz fotki?^^
|
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Przez ostatnie dwa tyg. kupilam: - podkład Rimmel Ricover - puder rozświetlający Sephora - poczwórna paletke cieni Sephora - cienie L`oreal - dwa żele pod prysznic J&J - olejek pod prysznic śmietankowy Joanna - szampon olejki pielegnagyjne Gliss Kur - żel pod prysznia czekolada orzechowa Aquolina - mleczko do ciała YR Malinowe ![]()
![]() |
#1018 |
Zakorzenienie
|
Podsumowanie października u mnie nie najgorzej, nie nakupowałam dużo kosmetyków, ostatnio jestem jeszcze chora więc nie jeżdżę na zakupy.
Za to w listopadzie na pewno coś kupię, przede wszystkim skończyłam krem z masłem kakaowym Ziaja i na noc używam nawilżającego Iwostinu(bo ma dość konkretną konsystencję i w dzień buźka się po nim mi świeci) i potrzeba mi jakiegoś nowego smarowidła na dzień ![]()
#1019 |
Zakorzenienie
|
a ja jednak poszłam na targi
![]() ![]() ![]() ![]()
#1020 |
Zakorzenienie
|
No i muszę się do was przyłączyć. Mam fiuła na punkcie żeli pod prysznic. Obiecywałam sobie, że będę kupywać 2, maksymalnie 3 jak nie będę mogła się zdecydować na zapach. I w chwili obecnej mam ich 9. Jak dalej pójdzie to do końca roku zrobię zapasy na najbliższe 2-3 lata
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W tym m-cu kupię szampon i coś do depilacji, bo skączy się albo już nie ma oraz tusz do rzęs i próbkę nowego zapachu Ori. Później postaram dać sobie na wstrzymanie do świąt, bo powinno wszystko postarczać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.