![]() |
#4021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
|
![]() ![]() |
![]() |
#4022 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4023 |
Zakorzenienie
|
ja się z Wami nie będę całować, bo dalej kicham i kaszlę okrutnie, nawet wirualnie mogę zarazić
![]() ale pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#4024 |
Zakorzenienie
|
Carolino, napisz proszę choć tak szybciutko, co u Ciebie, czyś już bardziej na stałe wróciła, czy będzie Ciebie znowu oglądał daleki, niespokojny świat?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4025 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ----------------------------- Wpadłam po raz kolejny na pyszny wątek Lullaby i tym razem nie ma mocnych - muszę go subskrybować ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=155908&page=6 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4026 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio z Lullaby stwierdziłyśmy, że mamy jednego wspólnego ulubionego typa Alana Rickmana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4027 |
Zakorzenienie
|
Carolino, kuruję się
![]() ale oglądanie dzisiejszej debaty nie sprzyja kuracji ![]() bardzo wyraźnie widać moim zdaniem, że Kwaśniewskiemu na niczym nie zależy, a już najmniej na Polsce |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4028 |
Zakorzenienie
|
Alan Rickman - jest swietny
![]() Moj typ to Sean Connery i Anthony Hopkins ![]() Taka taka - masz rację... nie napiszę, zeby się nie przejmować... bo jestem zdania, ze przejmować się należy... ech... |
![]() ![]() |
![]() |
#4029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale co skończę jeden życiorys, zaglądam tutaj w nagrodę ( dlatego mi paradoksalnie dość szybko idzie to poprawianie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4030 |
Zakorzenienie
|
Alan Rickman - bardzo tak, ale Sean Connery
![]() ![]() ![]() Koto, gratuluję wydajnej pracy i podzielności uwagi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4031 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4032 |
Zakorzenienie
|
Koto, skończyłaś pracę?
Co z Twoimi planami zmiay pracy? Coś do przodu? |
![]() ![]() |
![]() |
#4033 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz trafiłam na faceta, który wynalazł nowy sposób wydobywania wraków (za pomocą pontonów cylindrowych ![]() (To, że tutaj pozwalam sobie na literówki i błędy stylistyczne to wybaczcie ![]() ![]() Plany zmiany na razie, ku mojej złości się oddalają- przyszły ewentualny szef wie o sprawie, CV ma na biurku, znajoma czuwa nad terminem rozmowy, ale odwleka się to- prawdopodobnie gdybym, gdybym zaczynała to gdześ w styczniu. Dołuje mnie to, ale nie mam teraz właściwie czasu na dołowanie- strasznie sie spiętrzyły prace i terminy gonią. Och, rzucam już te życiorysy. Dosyć. Taka, czyś zdrowsza choć trochę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4034 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4035 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczor
![]() Taka taka ![]() ![]() Carolinko ![]() ![]() Sabbath ![]() ![]() ![]() Wszystkim tutaj ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4036 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() w zwiazku z tym, ze temat polityczny na dzis zakonczylam ![]() chcialabym serdecznie pogratulowac BRAXIE !!!
BRAXA - GRATULUJE CI I ZYCZE DUZO ZDROWIA I RADOSCI ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4037 |
Wiedźma
|
Melduję się!
![]() Wedle rozkazu! Podczytuję Was systematycznie, ale jakoś nie mam nic mądrego do napisania. Cieszę się, Karolino, że wróciłaś cała, zdrowa i usatysfakcjonowana. Liczę choć na kilka zdań opowieści. Takuśna - zdrowia życzę. Życzę Wam wszystkim pięknej jesieni (niech ją szlag trafi!). ![]()
#4038 |
Zakorzenienie
|
Witaj Sabbath
![]() ![]() opowieści będą - na pewno - za kilka dni ![]() ![]() ![]() Co do bagażu... lecąc do Gruzji ważył 22 kg. Przed wylotem do Polski - w czasie odprawy w Tibilisi - dowiedziałam się, że mam 41 kg - w tej samej walizce !!! nie wiem, jak to możliwe ![]() Usłyszałam, że muszę zapłacić 200 Euro za nadbagaz ( w tym momencie przeżylam mikro zawal)... niestety nie dysponowałam taką kwotą w gotówce (innego sposobu zaplaty nie ma ![]() ![]() ![]() Pani z bardzo zadowoloną miną oznajmila - "w takim razie nie mamy o co sie martwic - za nadbagaz placi Pani pracodawca- mamy z nimi podpisana umowe na te okolicznosc"; Mozecie sobie wyobrazic, jak bardzo ucieszyly mnie te slowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4039 |
Zakorzenienie
|
jeszcze jedno - pomyślałam, że któraś z nas zechce odwiedzić ciekawy wątek - człowiek bez zasad jest wolny ??? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo jak lubię Kevina Spacey (szczególnie za role w "Podejrzanych") i Edwarda Nortona ("Rozgrywke" bardzo lubię i pamietam, ze w jednej komedii bardzo dobrze zagrał, to chyba był "Zakazany owoc"). Ktos widział "Malowany welon"? Bo ja na razie tylko czytałam książkę i oczywiście doktor (w moich wyobrażeniach jak w filmie ![]() Co do wyborów. To ja nie ide, tłumaczyłam to juz nie raz i pewnie wszyscy czytali ![]() Ale mój mąż idzie a własciwie jedzie, bo my musimy jechać do Monachium żeby zagłosować. Tako, posyłam Ci tyle zdrówka ile się da ![]()
![]() |
#4041 | ||
Zakorzenienie
|
Dopiero wstalam. A juz biore sie za nauke. Do grudnia mam przerobic ok. 80 pozycji...
Jestem przerazona. Na pewno nie dam rady tego przeczytac ![]() Edit: Ktora z was jest dobra humanistka i ew. jakbym miala problem moglabym sie zwrocic o pomoc?
![]() |
#4042 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale zapytaj Sabbath-jestem pewna,ze pomoze.
![]() |
#4043 |
Rozeznanie
|
Witajcie
Jestem ostatnio bardzo zapracowana,wpadłam żeby Was serdecznie pozdrowić i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4044 |
Zakorzenienie
|
Witam Was i wieczorowo pozdrawiam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4045 |
Zakorzenienie
|
Szpiegu, może rzeczywiście ktoś Ciebie poratuje...80 pozycji
![]() Piszę to co Alketka- jestem zapracowana, nie wiem, czy maksymalnie, ale prawie. Do domu też będę bez przerwy brać pracę. A tu jeszcze przyjechał dzisiaj do nas krewny ze Stanów- wujek (podobny do Connery`ego ![]() Jesieni, pięknej jesieni prawie nie widzę- w pracy za oknem mur i skraweczek błękitu tylko, jak wychodzę, to już prawie sie ma ku zachodowi, gdzie te czasy, gdy można było spacerować w oliwskim parku, kopiąc zwały liści... Luba. Kevina S. też lubię. Całunki Wszystkim. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4046 |
Zakorzenienie
|
Kota - moja Droga - proszę zrób zdjęcie Wujowi
![]() ![]() ![]() ![]() U nas był dziś piękny dzień - sloneczny i nawet ciepły ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4047 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4048 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Dla Pan, które uzywają szminek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=215244 |
![]() ![]() |
![]() |
#4049 | ||
Zakorzenienie
|
Kota, dokladnie 80 ksiazek plus 23 wiersze (wiekszosci ksiazek nie znam nawet grubosci)...
Niedobrze mi. Naprawde niedobrze. Prawie skonczylam starozytnosc... Przepisane dokladnie ze sciag i opracowan... ale mam na czym sie oprzec... Od pisania (32% zeszytu zapisane) boli mnie nadgarstek... musze sobie kupic to wykrzywione pioro stabillo, bo powli palce mi se profiluja do mojego piora :/
![]() |
#4050 |
Zadomowienie
|
Carolino serdecznie dziękuje
![]() Szpigu tak dalej ![]() Witam Was ze słonecznego Bielska,u mnie jest piekna złota jesień.Wybralismy się w niedziele na równice,jechaliśmy przez Biały krzyż ,co za widoki. Pozdrawiam Was wszystkie i życze miłego dnia ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.