|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kolko maniaczek BETY:D -BMW :-)
właśnie wiem
dlatego mogłaś gdzieś ja u siebie widzieć naprawde bardzo mi się podoba 1.8 is
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
dziś ja siadam za jej kirownicą bo muszę sie przejechać jak na razie nie miałam okazji ani sił
uh... doczekać sie nie moge
|
|
#243 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie dobijaj mniiieeee
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
ka.si a Ty wyczytałam na 20+ ze też zbierasz na BMW i mieliście kupować w tym roku jakos pod koniec?? zdradz troszke planów jakie co i jak
|
|
#245 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ano .... ale niestety nie udało sie nam nazbierać ! ale ty mi otworzyłaś oczy, bo ja to chciałam taką z 2000r a widze, że starsze są takie piękne że się zakochałam,
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
ooo to super
my tą nowszą też chcelismy ale już sie doczekac nie moglismy i stwierdzilismy że jak na razie kupujemy tą bo te e46 są cudne jestem w nich zakochana po uszy ale teraz beziemy sie wozić tą śliczną perełką no to zbieraj zbieraj ja trzymam kciuki !! a powiedz coś konkretniej ?? model i silnik jaki chcesz?? ja teraz z tym golfem jak kupie pojeźdze rok a potem betka bo nie chcę od razu bo jakos eh... sama nie wiem na razie TŻ mi swoją pożyczą a golfik bedzie na jakies rybki i takie tam pojechać ![]() jej ale masz szczeście że bedziesz miała tyle zniżek
|
|
#247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na początku myślałam o 330d ale touring. ze względu na 2 psy, gdzieś je trzeba wozić ![]() ale teraz zmieniłam zdanie i chcę 3 sedan 1,8 moze byc benzyna, ale pojemnośc tak do 2.0 im więcej tym , większe opłaty. aaa moja mama jest współwłaścicielem do ojczyma mercedesa, dobrych kilka lat i juz się jej uzbierało 65% zniżek. wiec czas działać! jutro idę wpłacić pierwszą oszczędność 700zł ! juuuhu. jeszcze 18x takich wpłat i BMW jak się patrzy, będzie ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Ka.si super sprawa my też wczesniej mielismy sedana 1.8 sle chcesz e36 rozumiem ?? a jak Twoja Mama bedzie współwłaścicielem Twoim to się nie martw zapłacisz koło 600 zł
tak tak odkładaj i to już !! raz dwa a Tż też niech troszkę pomoże
|
|
#249 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szajbo to ja bede współwłaścicielem, a mama właścicielem ![]() ale spox, powiem tak za wszelką cenę będe się starała, abym to JA miala większy wkład w BMW a nie TŻ. więc tak łatow nie będzie. ale jak już sobie uzbieram na BMW to będe dumna jak paw! ha. pierwsze oszczędności na koncie ... zaczynam
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
:brawo: lala
zbieraj a wiesz że już po roku przechodzą na Ciebie zniżki
|
|
#251 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehehehe wiem wiem ![]() ![]() ![]() ![]() :![]() ![]() ![]() zmykam dobranoc.
|
|
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
Ty bądź włascicielem a mama niech bedzie współwlascicielem! Zniszka tez jest zaliczona! moja siostrunia ma tak na siebie copacta i płaci naprawde mało. Jutro wam napisze zeby nie skłamac ile... a tak poza tym to Kasiu kupuj e36 touring jak masz pieski z silnikiem 1.8 lub 2.0
PS. Sorrka ze zamulam z tym konkursem ale zabardzo zalatany jestem... ale cyferka jest piekna... 007DDC
|
|
|
|
|
#253 |
|
Raczkowanie
|
Sprawdziłem ubezpieczenie OC i jak juz pisałem siostra jest wlascicielem a ojciec współwłaścicielem (BMW E36 compact- silnik 1.6) i całoroczna składka wynosi 283zł (samopomoc).
pozdrawiam! |
|
|
|
|
#254 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to bardzo mało! jakie zniżki ma siostra i ojciec jeśli mogę spytać? powyżej 1600 wyszłoby dużo więcej?
|
|
|
|
|
|
#255 |
|
Rozeznanie
|
przeglądam ten wątek i tak wam zazdroszczę... ja od dawna marzę o swoim BMW, więc planuję kupić compact 1.8is. problem w tym że ciagle nie mogę się pozbyć obecnego autka
Edytowane przez Demri Czas edycji: 2008-08-08 o 17:01 |
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
demri compact?? a nie zastanawiałas się nad coupe?? jest od razu większe
a compact ma jakąś krótką
|
|
#257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale faktycznie dużo dziewczyn nimi jeźdz, to chyba kwestia gustu ![]() Poza tym jest spora różnica w cenie pomiędzy compactem a coupe, więc warto sie jednak nad compactem zastanowić... |
|
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
anastazja taka prawda wszystko rozchodzi sie napewno o pieniążki ale ja bym wolała normalne z
ale jak ktoś chcę nie ma sprawy nikogo nie chce przez to urazić
|
|
#259 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez Demri Czas edycji: 2008-08-08 o 17:07 Powód: poprawka;) |
|
|
|
|
|
#260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie nie obrażasz, ja kompakta też nie chciałam MOJA COUPE'JA WYMIATA!!! ![]() ale tak myślałam, że właśnie chodzi o różnice w cenie, nie każdy ma od razy kase na takie auto jak mu sie dokładnie podoba Tak więc chodz mi sie kompakt nie podoba, to rozumiem, że ktoś może pójść na kompromis i bujać się takim bemwe
|
|
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
NOno zgada sie jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze gr...
wkurza mnie to !!! wiesz co ja jednak radziłabym troszkę poczekać i dołożyć a my za swojego dalismy 12 tys. z klimą i ze skórą może też coś takiego znajdziesz , tylko musisz sie uzbroić w cierpliwośc i wyszukać okazji no 325 to uż coś po maską tylko eh... potem to utrzymać
|
|
#262 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo taki mam mniej więcej wybór za tą cenę. no chyba że najważniejszy jest wygląd
|
|
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
nie , nie w żadnym wypadku 1.6 odradzam!!!
my mamy 1.8 is na Polskich blachca z 93 roku wklejałam focie wiesz co moze znajdziesz coś Kochana ?? a powiedz mi to już ma być z opłatami ?? od nas czy z rajchu ??demri ja tylko sugeruje niebądź zła po prostu każdemu życze jak najlepiej
|
|
#264 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez Demri Czas edycji: 2008-08-08 o 17:08 |
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
nasza teraz to 93 rok
zdjęcia masz wcześniej , z naprawami to jeszcze nie wiem ale w piątek dam Ci znać bo jedziemy do mechanika kilka rzeczy sprawdzić i wymienić powiem Ci że nie jest źle mamy 1.8 is i hesteśmyzadowoleni , wczesniej mielismu też 3 ale z 92 roku i sedana 1.8 też byliśmy zadowoleni , naprawy nie były aż tak drogie, rozrząd nas kosztował chyba około 450 zł , sworznie i i hamulce coś około 600zł , powiem Ci że nie jest źle różnica w cenie nie róznią sie tak wiele z innymi markaminajczęściej padają poduszki pod amortyzatorami z tyłu no i wachacze raz wymienialismy ale nie całe tylko jakieś tam części bo tego nie trzeba wymieniać w całości tak jak w Audi a poza tym taniej wychodzi
|
|
#266 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko napisz jak z tymi częściami proszę. tak w tej cenie chcę się zmieścić z opłatami, ostatnio rozmawiałam z facetem który sprowadza ze szwajcarii i wydał mi się godny zaufania miał dosyć tanio właśnie is coupe'93-piękną, szlag mnie mało nie trafił
Edytowane przez Demri Czas edycji: 2008-08-08 o 17:09 |
|
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz napisze Ci wszystko dokładnie w piątek jak już bedziemy po mechaniku i po zapłacie wszystkiego
bo ja zawsze pytam sie o ceny każdej części i mój TŻ ma gdzies chyba karteczkę z tym co wymienialismy i ile poszczególne cześci kosztowały w tym sedanie potem Ci napisze jak znajdzie hm.. troszkę załatiwania bedziesz miala jak bedzie sporwadzona bo tamtą wczesniejszą też mielismy sprowadzaną
|
|
#268 |
|
Rozeznanie
|
ok, dzięki
zerknełam na zdjęcia twojej betki i jest PRZEPIĘKNA |
|
|
|
|
#269 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
melis tenks !!!!!!!!!!! tak to jest jak się człowiek nie zna. serio stary dzięki ![]() pozdrawiam i jeszcze bardziej się motywuje do uzbierania na beemkę jeeeeeeeeeee co do modelu hmm... jak juz bede miała kase na koncie to pomyślę. bo w sumie szkoda siedzeń z tyłu na psy ![]() aaa ile można mieć najwięcej zniżek - wie ktoś? możliwe jest mieć nawet 75% ? ![]() pooozdrawiam pa
|
|
|
|
#270 |
|
BAN stały
|
o kurcze....jak sie watek rozpedzil
w ogole w trawie piszczy, ze sa tu organizowane jakies konkursy? Co do ubezpieczen, to ostatnio wykupilam auto-casco <tak to sie pisze? >, bo stwierdzilam<po dwoch latacg>, ze troche ryzyko na samym OC. No i jak pan mi wyliczyl, to wyszlo ok.7000zl za rok przelknelismy z mezem sline i wzielismy ale na trzy raty. a z wiesci betowych, coby nie bylo, ze nie trzymam tematu, to klocki mi sie starly i jak jade to piszcze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

dlatego mogłaś gdzieś ja u siebie widzieć
-3 za mną 

to bardzo mało! jakie zniżki ma siostra i ojciec jeśli mogę spytać? powyżej 1600 wyszłoby dużo więcej?
bo taki mam mniej więcej wybór za tą cenę.