|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
Najgorsza z życiowych ról- na twarzy uśmiech, a w sercu ból...
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Szczęęęęęęęęęęęęęście Ty moje ukochane
Moje Ty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To opis do mojego kochania
|
|
|
|
#3543 |
|
Zadomowienie
|
CauseYouKnowI'dWalkAThous andMilesIfICouldJustSeeYo uTonight.. // Przecież wiesz, że ja przeszłabym tysiąc mil gdybym tylko mogla zobaczyć Cię dzis wieczorem
It's always times like these, when I think of You // Zawsze nadchodzi taki czas jak ten,kiedy myślę o Tobie 'Cause everything's so wrong and I don't belong.. // Bo wszystko idzie źle i ja nie należę do nikogo And I, I don't want to let you know I, I drown in Your memory // Ja, ja nie mogę Ci tego powiedzieć, ja, ja tonę we wspomnieniach If I could fall into the sky, Do you think time would pass me by? // Czy mogłabym polecieć prosto do nieba, Czy myślisz, że czas mógłby mnie ominąć? Vanessa Carlton-A Thousand Miles ..śliczna piosenka |
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
Madziulek_90 to wszystkie 4 masz naraz w opisie?
:p
|
|
|
|
#3545 |
|
Zadomowienie
|
nie
ale tutaj nie podajemy tylko tego opisu, który aktualnie mamy, ale wszystkie które nam się podobają więc jak masz jakąś kolekcję to wklejaj
|
|
|
|
#3546 |
|
Konto usunięte
|
a co do tlumaczen, jak zamieszczam swoje opisy to tłumacze, nie ucze sie angielskiego tylko niemieckiego i wzielam te opisy ktore ludzie maja na liscie.
eot.
|
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
a może właśnie teraz, na pewno ktoś, na pewno ktoś umiera
"Ciągle czekam na Twój znak! Wśród tłumu odnajdź ... mnie" ! W moim śnie cudownym śnie... to dla Ciebie chce żyć
|
#3548 |
|
Raczkowanie
|
* Wszystko Co Robię Ma Oblicza Dwa..Tak Pragnę Być Dobra a Staję Się Zła
* I Nigdy Nie Zrozumieć.. i Wciąż Na Nowo Prawdy Dochodzić Pocałunkami.. * Legenda o Smoku Uczy, Iż Nie Należy Zaspokajać Głodu Byle Baranem.. =) * ..a Słońce Do Mnie Uśmiechnięte.. ![]() * Nie Wystarczy Mieć Sprawny Umysł, Trzeba Go Jeszcze Dobrze Używać.. * .. Za Mała, By Dotknąć Nieba ..
|
#3550 |
|
Raczkowanie
|
The future starts today, not tomorrow // Przyszłość zaczyna się dzisiaj, nie jutro.
We live, as we dream - alone. // Żyjemy tak jak śnimy - samotnie. Always forgive your enemies; nothing annoys them so much.// Zawsze przebaczaj swoim wrogom. Nic ich bardziej nie potrafi rozłościć. Being a woman is a terribly difficult task, since it consists principally in dealing with men.// Być kobietą to strasznie trudne zajęcie, bo polega głównie na zadawaniu się z mężczyznami. Courage is to resist fear, mastery of fear - not absence of fear.// Odwaga to panowanie nad strachem, a nie brak strachu. Whenever a friend succeeds, a little something in me dies. // Kiedy odchodzi przyjaciel, coś we mnie umiera.
|
|
#3551 |
|
Raczkowanie
|
* Kobieta- Zwodniczy Demon w Masce Anioła =]
* Bo Przecież Jeden Ciepły Gest... NibyNic.. * Marzenie, Które Umrzeć Nie Chciało.. * Na Skrzyżowaniu Słów... Niewypowiedzianych. * Pragnę Być Nietypowa i Niepowtarzalna * Bunt Myśli w Mej Głowie. * Kiedy Rozum Każe Zwątpić..
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham Cię moje Ty szczęęęęęęęście
Szczęśliwa na maxa!
|
|
|
|
#3553 |
|
Raczkowanie
|
* Dzień i Noc Zjednoczyły Się w Jednym Spojrzeniu..
* Pudełko Ze "Wspomnieniami" Przeglądam.. * Bo Do Mnie Anioły Wchodzą Bez Pukania i Kawę Mi Słodzą Uśmiechem..
|
#3554 |
|
Rozeznanie
|
niqsia13, to wklejasz opisy, których nie znasz tłumaczenia, ale wydają Ci sie fajne?
![]() Immolation, masz bardzo hmmm spontaniczne opisy ;] eot. :P
|
#3555 |
|
Raczkowanie
|
* Małe Przemyślenia...
* Całkowicie Dziś Nieosiągalna. Dzień Dla Siebie Samej.. * Czego Wciąż Mi Brak.. Czego Miewam Mniej? ... * On Cię Wybrał, Dawno Temu, Wymyślił Cię Sobie I Spotkasz Go Kiedyś Napewno.. * Jeśli Chcesz Oglądać Tęcze, Musisz Dzielnie Znosić Deszcz.. =) * Przez Tęczy Kres.. * Tyle Jest We Mnie Nieposkładanych Myśli..
|
#3556 |
|
Raczkowanie
|
Jakbyście miały jakieś śmieszne, wesołe to proszę dodajcie;-) ;*
|
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
y_ulia dziekuje bardzo
|
|
|
|
#3558 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo ciekawy opis
![]() . Jesli masz jeszcze jakies to tez mozesz dac
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
to nie byl opis tylko odpowiedź do y_ulii :P
|
|
|
|
#3560 |
|
Zadomowienie
|
Wiem... zauwazylam poprostu skopiowalam Twoja ostatnio odp, ale chodzilo mi o wczesniejsze wpisy
|
#3561 |
|
Zadomowienie
|
Obecnie mam opis "Usta mnie bolą z niepocałowania"
|
#3562 |
|
Raczkowanie
|
Tyle nieotartych łez zanim los przytulił mnie...
Tyle pustych dni nim uwolniłam się z tamtych chwil. Ten lęk uwięził mnie, nikt nie słyszał dźwięku łez. Ja dobrze wiem, że lepiej było by nic nie czuc.. Jestem Twoja klątwa i przekleństwem!! Nie dokonczoną przyjemnoscią (|[obudź się.rozdrap.wyrzygaj.]| Szalenie kocham troche Cie ,ale Ty to wiesz ;* 'Nie mów nie zrozumiem ja chce czuć ... UspicSwaPamiec,ZmyslomCzu jnoscOdebrac,ByJakosJesie nTePrzetrwac...
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
mala_czarna w sumie tak myslalam, ale dla pewnosci napisalam o co chodzi
![]() Kocham Cię najmocniej skarbie! <3 Alez ja go kocham noooooooo :P |
|
|
|
#3564 |
|
Raczkowanie
|
Ojej dziewczyny jesteście booooooossssssskie =P No nic dodać nic ująć... Tak wchodzę i doszłam do wnioskQ że ładny ze mnie złodziejaszek :P Jesteście świetne
)) I mam prośbę malutką. Macie jakieś opisy o nierozumieniu kogoś? :/ chłopaka... Czasem ma takie wyskoki, nic miłego nie napisze, nie powie ani nic (trwa to dzień ) Chcę mu dać do zrozumienia że nie lubię czegoś takiego.. Bez powodu w dodatku tak ma...
|
|
|
|
#3565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz ja cos od siebie ![]() *Co mnie nie zabije, to mi lotto. *dzień dobry, że tak sobie pozwole skłamac *seks oralny-kwestia smaku ![]() *Nie ma kobiet niezrozumiałych, są tylko mężczyźni niedomyślni *ten wyżej na liście to idiota :P *Dlaczego to słoneczko musi się tak uśmiechać? nie podzielam jego entuzjazmu... Na dzis wystarczy opisy zaczerpniete po troszku stad i ze stron
|
|
|
|
|
#3566 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() eot |
|
|
|
|
#3567 |
|
Przyczajenie
|
Potrzebuję opisu mówiącego o tym, że dawniej ktoś nawet nie chciał ze mną rozmawiać, a teraz jest w sytuacji, że musi mnie wręcz o coś prosić i mam nad nim przewagę.
|
|
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() you can't stop me from loving again / nie powstrzymasz mnie znowu przed kochaniem. |
|
|
|
|
#3569 |
|
Rozeznanie
|
prosze bardzo ;D ale nie wiem czy to komplement :P osobiscie nie lubie az takiego wynoszenia na opisy swoich emocji ;p a te twoje opisy to wszystkie wlasciwie takie same, no moze prawie takie same, wiec mysle ze zamiast nabijac postow i robic zamieszania po porostu w jednym umiesc wszystkie : np:
skarbie kocham cie ![]() kocham cie skarbie ![]() szczescie moje kochane kocham cie ![]() kocham cie ty moje szczescie ![]() czy cos ![]() zeby nie bylo ze offuje, to przytocze moj dzisiejszy opis: lol baaardzo treściwy
|
#3570 |
|
Raczkowanie
|
jaka ironia ;d
mam taki troche brzydki opis, ale baaaardzo mi sie podoba : Urodzilas się ku*wą, to księżniczką nie umrzesz.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.

Moje Ty 

ale tutaj nie podajemy tylko tego opisu, który aktualnie mamy, ale wszystkie które nam się podobają więc jak masz jakąś kolekcję to wklejaj

Nie dokonczoną przyjemnoscią