|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dotrwałyśmy do końca - oczekujemy na brzdąca! Mamusie styczniowe cz.11
Na oddziale była dziewczyna co małego budziła co pół godziny na cycka.
i ciągle mówiła "jedz jedz bo musisz być duży" A młody spał
|
|
|
|
#1502 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciekawe czy 24 na dobę będzie go tak budzićWysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1504 | |
|
Zakorzenienie
|
Dotrwałyśmy do końca - oczekujemy na brzdąca! Mamusie styczniowe cz.11
Cytat:
---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Czarna jak tam Pola? Bo Olek wytrwale nie śpi... Teraz coś mu oko leci ale jest u mnie na rekach więc no
|
|
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
Niepozorna chciałam ją podstępnie odłożyć bo jednak trochę mi nie wygodnie już było. Skończyło się oczywiście przerazliwym krzykiem
|
|
|
|
#1506 |
|
Zadomowienie
|
moj wlasnie spi na klacie po karmieniu i co chwile sie budzi na prezenia,jakby wstawał i po chwili znow spi.
Niepozorna co ty robisz ze tak ładnie ci spi w ocy? dokarmiasz wtedy mm?
|
|
|
|
#1507 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny co to jest? Wczoraj tego nie bylo. Pojawiło sie na ramieniu, początkowo myslalam że to po szczepieniu ale minal ponad miesiac
![]() Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;55407416]Dziewczyny co to jest? Wczoraj tego nie bylo. Pojawiło sie na ramieniu, początkowo myslalam że to po szczepieniu ale minal ponad miesiac ![]() Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] A to nie jest po gruzlicy szczepionka, ona tak powinna podropiec, zrobic sie strupek i odpasc.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#1509 |
|
Konto usunięte
|
Kurde wiesz co ja nie wiem, wydaje mi się ze takie cos bezposrednio po zastrzyki sie robi a nie miesiac pozniej. Nie wiem
![]() Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;55407416]Dziewczyny co to jest? Wczoraj tego nie bylo. Pojawiło sie na ramieniu, początkowo myslalam że to po szczepieniu ale minal ponad miesiac ![]() Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Ja nie pomogę,nie mam pojęcia. Wróciliśmy od lekarza, te krostki to porostu jakaś wysypka niemowlęca i nie ma powodu do obaw. I z kupą to też normalne. Także znowu wszystko w normie. Ale lepiej mi już. |
|
|
|
|
#1511 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;55407416]Dziewczyny co to jest? Wczoraj tego nie bylo. Pojawiło sie na ramieniu, początkowo myslalam że to po szczepieniu ale minal ponad miesiac
![]() Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Po szczepieniu ![]() Kinia, super ze wszystko ok |
|
|
|
#1512 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ahnessy i dobrze, że położną wpuściłaś, przynajmniej pepka się pozbyliście ![]() kurde też musze to zrobić kogiel piekna waga! I za pępek ![]() Uf my po wyprawie do biblioteki - faktycznie przeciskanie się z wózkiem w drzwiach to wyczyn, dobrze, że są mili panowie na miescie ![]() I zamowiłam stanik: http://allegro.pl/alles-chi-chi-bius...848416693.html Jak będzie fajny i dobry rozmiar to domówię sobie jeszcze: http://allegro.pl/alles-mama-shake-m...565672297.html
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;55408346]Kurde wiesz co ja nie wiem, wydaje mi się ze takie cos bezposrednio po zastrzyki sie robi a nie miesiac pozniej. Nie wiem
![]() Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Szczepienie na gruzlice własnie daje takie cos po miesiacu, nie powiedzieli Ci tego w szpitalu? Nic z tym nie rób, musi sie zrobic z tego strupek i samo musi odpasc.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#1515 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale nie mówili że po takim czasie i zbiło mnie to z tropu :xWysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
Matko ile papierów do tego becikowego i w ogóle
Ale mam już wszystko, wszystko wiem i teraz tylko zebrać się i załatwić to szybko. Wszystko mnie boli. Matko boska jestem taka zmęczona Ej jestem wyrodna matka? Młody jadł o 11:30 przed wyjściem i od tamtej pory spał. Obudził się jak obiad robiłam i wcisnelam mu smoka i spi dalej I byliśmy na pierwszym spacerze tatuś dumnie prowadził wózek
|
|
|
|
#1517 |
|
Zadomowienie
|
Dotrwałyśmy do końca - oczekujemy na brzdąca! Mamusie styczniowe cz.11
Anhesy- jak tak mowi to idz spac w dzień- wyśpij sie- a jak za kilka dni zapyta co jest to mu powiedz ze ci przecież poradził żebyś sie w dzień wysłała... I teraz by pasowało zeby ci pomógł....
BABY o rany a juz myślałam ze po porodzie cos sie odmieni u was... DOTKA kciuki! U nas wszystko Ok- jak chcemy możemy sie przenieść na kontrole do krak- tak wiec za tydz juz wizyta na miejscu a nie pobudka 4,30... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;55411311]Pewnie mówili
ale nie mówili że po takim czasie i zbiło mnie to z tropu :xWysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Po 4 tygodniach powinno zaczac ropiec
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka super ze kolejna wizyta juz na miejscu
![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
#1520 |
|
Zadomowienie
|
Joanna to po szczepieniu- za jakiś czas pęknie, ze środka sie wyleje i powoli sie zagoi... Nie dlub...
Aaaa DOTKA tu chodzisz na strzelecka prywatnie do okulisty? Ona tym hakiem dłubie w oku czy bez? Mnie straszyło- myślałam ze to juz @ ale jednak nie... Ale w szpitalu jedna po 5 tyg dostała od porodu... Poszła do szpitala bo nie wiedziała co jest... Położyli ja na oddziale bo sie bali ze trzeba bedzie łyżeczkowanie a sie okazało ze to @ ... A niby w połogu jest sie bezpiecznym... Ja w nocy nie odkładam- bo sie nie da... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka, tak na Strzelecką do Tętnowskiej. Przypatrzę się dzisiaj jak dłubie, o ile dam radę. Ostatnio siedziałam daleko...
|
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
4km z chuścioszkiem zaliczone
![]() Jem właśnie obiad i jedziemy do Krakowa. |
|
|
|
#1524 |
|
Zadomowienie
|
Aaa Ok. Bo planuje tam sie przenieść... Wole za prywatna wizytę zapłacić niż tak daleko jezdzic i tracić czas i paliwo...
Rozwiewanie oka to jedno- jedni przykładają po prostu szkło powiększające i oglądają a inni gałkę oczna jeszcze hakiem trzymają... A to to juz jest paskudne i było by miło obejść sie bez tego ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1525 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moje dziecię dziś turbogrzeczne ![]() Albo się śmieje, albo gapi w karuzelkę, albo śpi albo je A dziś uśmiechów sprzedał mi tonę ![]() Kinia, czy Szymek już mówi "agu"? ![]() Bo mój jeszcze nie, a staram sie go nauczyć ![]() ale chyba za dużo wymagam od Niego haha ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2016-02-09 o 15:30 Powód: . |
||
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila super, że już możecie u siebie chodzić.
Matko mój syn nadrobil za wszystkie dni. Dwa razy go mylą i przebieralam 5 pampersow na dwa razy, gdzie on to trzymał. |
|
|
|
#1527 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila, a próbowałaś zadzwonić do szpitala na Wzgórzach Krzesławickich? Bo Tętnowska tam na NFZ przyjmuje, tylko problem z terminami. Nas tryzmało to, że badanie musi być 4-8-12 tydzień życia (i tak robimy 5-9-13t) i nie mogliśmy się zgrać z dostepnymi wizytami, ale może na przyszłość jak tylko do kontroli będziesz chciała, to się umówisz? Mogę Ci numer dać.
|
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Jak nie jest jakiś duży to podobno niczym, przejdzie samo. Jak mocno nasilony to suchą skórę nawilża, a do kąpieli chyba krochmal dla niemowląt się stosuje - jeśli dobrze pamiętam.
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
Odczynu po gruźlicy nie wolno niczym smarować. Nam też ropa dopiero niedawno wyszła.
|
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka do "agu" to mu daleko. On tak yyyyy, yhh mówi albo ąaajj.
Ile te wasze dzieci poleza spokojnie bez szalonego ruchu? Czy mój jest jakiś nadpobudliwy on spędzi 3 min grzecznie w jednym miejscu i tyle. ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Oglądam właśnie Boogi i Leo taki grzeczny, tak leży i się uśmiecha, a mój. ... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.

i ciągle mówiła "jedz jedz bo musisz być duży" A młody spał

za pępek