|
|
#1531 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Teksty facetów
dzisiaj zrobiłam tacie test ze znajomości damskich rzeczy typu: co to jest np. make up, peep toe no i przyszla kolej na zalotkę hehe jego zdaniem jest to takie cos jak prostownica
na moje pytanie, że czemu miałabym prostować sobie rzęsy odpowiada, że jednak nie prostuje tylko zakręca ![]() serwowaliśmy sobie pytaniami na zmianę więc on pytał co to jest np. shakerz, szmaticzku na paticzku (po czesku flaga ) itd haha no i później mnie rozwalił pytaniem: co to jest męski zwis?? nie muszę mówić, że znalazłam się na podłodze a moja mama przysłuchując się naszej rozmowie z kuchni mało nie padła ze śmiechu na to mój tata zdziwiony, że o co nam chodzi ?? haha tlumaczyl nam, że jest to krawat i że nawet na opakowaniu krawatów jest tak napisane ja na to, żeby w takim razie poszedl do sklepu i poprosił o męski zwis on na to: to sprawdź sobie w internecie, że to tak sie nazywa ja : wolę nie !! toż to by był raj dla zboczeńców !!! haha ja wole nie wpisywać w google zwis męski bo jeszcze sie czegoś dowiem hahha po prostu to było mistrzostwo i do tej pory z mamą się brechtamy z niego
Edytowane przez kofffaniutka Czas edycji: 2007-10-16 o 10:07 Powód: literówka |
|
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1533 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Swoja droga masz niezlego Tate, udowodnil ze nietylko meszczyzni nic nie wiedza
|
|
#1534 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o kurde Twoj tata ma MISTRZA!!!!!!! ![]() pzdr
|
|
|
#1535 |
|
Raczkowanie
|
Mój przyjaciel do mnie (rozmowa na gg):
20:10:31 Piotrek wyjdziesz za mnie 20:10:42 ja mam juz "narzeczonego" 20:11:18 Piotrek spoko, tak tylko pytam 20:11:30 Piotrek sprawdzam współczynnik mojego pecha w zyciu 20:11:49 Piotrek ale odmówiłas, wiec skutecznie sie obnizył :P 20:12:49 ja pocieszajace 20:14:21 ja a dlaczego sprawdzasz wspolczynnik pecha 20:14:44 Piotrek tak tylkio chciałem jakoś rozmowe zacząć 20:15:04 Piotrek a nie wiem czemu pierwsze co mi przyszło na mysl 20:15:10 Piotrek to oswiadczyny Podsumowanie pikantnej rozmowy z moim Michałem Michał opiywał mi erotyczną scenę, w której mielibyśmy oboje brać udział ![]() Zakończył opowiadanie tak: zaraz po wszystkim moglabyś polec wycieńczona (?! :|) na mych piersiach co nie znaczy ze potem dałbym Ci spokój
|
|
#1536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1537 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
powiem szczerze, że odkąd żyję pierwszy raz słyszę takie określenie krawata to jeszcze przytoczę niektóre jego odpowiedzi na moje pytania ![]() na pytanie co to jest peep-toe odpowiedział, że... to pewnie takie zatyczki do uszu ![]() body lotion to według niego takie jakieś gatki (pewnie skojarzył z tym body) bardotka to jest taki ładny i twardy stanik ![]() no a balerinki to buty z twardymi czubkami, żeby można było na nich stawac tu też wtrąciła się moja mama, że chodzi mi o balerinki, a nie baletki i że one mają okrągłe czubki, a nie twarde ![]() no ale tata mocno trzymał sie swojej wersji i i stwierdził, że owszem mają zaokrąglone czubki ale też twarde a spódnica różni się od sukienki tym, że nie ma troczka ![]() jak coś mi się przypomni to dopiszę ![]() edit: a na pepitkę powiedział, że tym obcina się paznokcie
|
|
|
#1539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy to mezczyzni maja talent do przekrecania slow czy tez ja z czystej solidarnosci jajnikow nie wylapuje tego przekrecania u kobiet...tak czy siak moj maz mnie wczoraj rozwalil-droczylismy sie podczas szykowania kolacji:
on-ty to jestes taki zakacek ja-kto??? on-no zakacek??? ja-co to na boga jest? on-no zakacek....hmmmm.a nie!zakapior sie mowi! ja-zakapior???to chyba taki typ spod ciemnej gwiazdy.... on-hmmmm hmmmm juz wiem!chcialem powiedziec ze zadziora jestes ![]() i wez tu takiego nie kochaj ![]() moj tata natomiast oznajmil ostatnio ze nie je obiadu bo sa PULPITY w sosie koperkowym...i nie rozumial z czego sie z mama smiejemy
|
|
|
|
#1541 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
świetne
|
|
#1542 |
|
Wtajemniczenie
|
scenka z dnia dzisiejszego. zaznaczam że bohaterowie są współlokatorami
i że ON ma zwyczaj włażenia MI do łóżka. siedzimy sobie w trójke, gadamy o czymś i nagle...ONA: jeśli masz miękkie serce musisz mieć twardą dupę ON: co ty gadasz? Moon ma miękkie serduszko i miękką dupcie JA: a skąd ty to możesz wiedzieć? ON: ja cie kocham a ty śpisz
|
#1543 |
|
Przyczajenie
|
Standard: A ten sms to od którego kochanka?
![]() Przy Tobie czuję się jak wieśniak/ jestem za głupi dla Ciebie A Ty to paskuda jesteś:P Wczoraj wieczorkiem: Wiesz Kochanie najpiękniejszy uśmiech, tak że mam ochotę rzucić się na Ciebie i Cię zacałować, masz gdy jesz (?!) ![]() Wiadomość o ciąży: Ale jak to się stało?? ![]() Jesteśmy na imprezie, moje Kochanie stało i sączyło colę bo mu się tańczyć nie chciało. Więc zaczęłam tańczyć przed nim. Wczułam się... Zaczął mnie całować, poczułam coś fajnego między nogami... A po chwili-Perła a Ty na bombie nie jesteś? Pffffffff Kolega: Ty to masz ****iki w oczach (piłam herbatę) ![]() Piszę mojemu byłemu smsa :” Idę już lulać. Dobranoc” A on na to „Kuzwa, Kotek, ja tu na tyłku nie siedzę i bąków nie zbijam” Pytam „O co Ci właściwie chodzi?! „ „No bo myślałem że jesteś na mnie wkurzona bo nawet buzi na dobranoc mi nie wysłałaś” ![]() Mój były: Siedzimy, widzę że już mu się oczka kleją . Mówię-Słońce, weź się połóż przecież widzę że padasz” . A on na to” Nie, ja tylko daję oczom odpocząć” lub gdy zaczynał ziewać” No co, dotlenić się muszę” W Zakopanym: Malarz wykonuje mi portret, zbiorowisko ludzi a tu jeden” No Panie, przecież ona wygląda jakby właśnie była po” ?! ![]() Auto rozjechało mego pieska. Zapłakana dzwonię do mojego kumpla, a on do mnie” A jaka marka”
|
|
|
|
#1544 |
|
Zadomowienie
|
-Kochanie jęczmień mi się zrobił. Nie przyjdę dziś do szkoły.
-Dlaczego? -Bo mam jęczmień na oku. ... -Czemu nic nie mówisz? -A co mam mówić? -Że jestem bidula i się mną zaopiekujesz ![]() -Bidulka... zaopiekuję się tobą. Ja 18:42:31 mam pytanie Ja 18:42:35 co to jest zalotka? Jahuu 18:42:54 "zalotka"?=o Jahuu 18:42:55 nie mam pojecai Ja 18:43:07 ale co to moze byc? Jahuu 18:43:17 a z czym to zwiazane? Jahuu 18:43:31 bo mi sie z niczym nie kojarzy Ja 18:43:50 a nie no ok ;d Jahuu 18:44:03 ;c |
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1546 |
|
Zadomowienie
|
moj tata natomiast oznajmil ostatnio ze nie je obiadu bo sa PULPITY w sosie koperkowym...i nie rozumial z czego sie z mama smiejemy
[/quote]nie mogę...
|
#1547 |
|
Zadomowienie
|
Ja 20:12:29
Co to jest zalotka? Grosiu 20:12:48 ?? Ja 20:12:59 co to jest zalotka? Grosiu 20:14:31 nie wiem Ja 20:14:38 nikt nie wie ^^ |
|
|
|
#1548 |
|
Zadomowienie
|
To, że faceci lubią nas uszczęśliwiać swoimi patetycznymi słowami w stylu, co dla nas najlepsze to jeszcze nic. Ja spotkałam się z takim przypadkiem. Byłam na spotkaniu z chłopakiem, który mi się podobał. Rozmawialiśmy o różnych rzeczach, aż padło na związki damsko-męskie. Nie dość, że wmawiał mi same wady małżeństwa to sam zadeklarował, że się nigdy nie ożeni (nie, to nie miało znaczenia, że siedzę obok, że może jak między nami zrodzi się ta prawdziwa miłość po grób to będę potencjalną dla nego żoną) to jeszcze upierał się, że jak jego ojciec będzie miał w przyszłości problemy z alkoholem... Czasem jak mam za dużo wolnego czasu to zastanawiam się po co on mi takie rzeczy wygadywał? A wcale nie chciał zerwania ze mną kontaktu. Ja musiałam to w końcu zrobić, bo nie wytrzymałam...
|
#1549 |
|
Rozeznanie
|
Ja 21:28:10
co to jest zalotka? Karol 21:28:25 ? Karol 21:28:33 zalotna dziewczyna Karol 21:28:35 :PP Ja 21:28:37 tak? Karol 21:28:52 no raczej...:PP a co?;d no cuudownie.... skad to sie bierze? ;o |
|
|
|
#1550 |
|
Raczkowanie
|
mój TŻ też został zapytany o zalotkę jak byłam zla i chcialam sie z niego posmiać
![]() oczywiście zalotka to dziewczyna, która się zaleca aaa i przypomniało mi się, jak jeszcze w liceum w pierwszej klasie widywalam sie jednym chlopakiem. Na poczatku bardzo mi sie podobal i mialam nadzieję, ze coś z tego będzie, ale on cos niezbyt przejawial inicjatywe.... jedyne co to mnie przytulił lub trzymał za rękę i tak w kółko. W końcu zaczęło mnie denerwować jego zachowanie bo ile można czekać, aż w końcu zakończyłam znajomość. Spotkałam potem wspólnego kumpla, który oznajmił mi, ze byłam dziewczyną tamtego.. Więc ja powiedzialam, ze skad! On mnie nawet nie pocalowal! potem spotkalam rzeczonego mojego "byłego chłopaka", który oznajmił mi, że...."JESTEś CHYBA JESZCZE ZA MłODA NA TE SPRAWY...." (widać ktoś go poinformowal )a dodam ze by tylko rok starszy! |
|
|
|
#1551 |
|
BAN stały
|
Ahaa :P:P
Ja sie zapytałam kolegi cot o zalotka.. niestety znał odpowiedz :P:P |
|
|
|
#1552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1553 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
może miał dziewczynę wizażankę
|
|
|
#1554 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
No rozczarowałam się po prostu
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
[podłyszane na uczelni gdy przechodziłam obok]
- dobra, nie będę owijał z bawełnę. Chcesz być ze mną? chyba się nie zgodziła
|
|
#1556 |
|
Wtajemniczenie
|
oglądamy film na laptopie leżąc na łóżku. myszka leżała koło mojej nogi i zaczeła mi przeszkadzać.
JA: weź te myszke! ON: ale to jest Twoja myszka... <z lubieżnym uśmieszkiem> nie będę dotykał Twojej myszki ![]()
|
#1557 |
|
Raczkowanie
|
Wiadomosc na gg od mojego kolegi z klasy:
Witam tu bwin! Obstaw na warty stawki zakład! Co dostanę z klasówki z niemca? 5 kurs 36,56 PLN 4 kurs 21,32 PLN 3 kurs 7,36 PLN 2 kurs 1,65 PLN 1 kurs 1,45 PLN Co dostane jak mnie kiedys Majka zapyta?5 kurs 65,2 PLN 4 kurs 32,21 PLN 3 kurs 5,21 PLN 2 kurs 1,74PLN 1 kurs 1,3PLN Ile razy Irena zapyta mnie w tym półroczu? zero kurs 1,2 PLN jeden raz kurs 1,23 PLN dwa razy kurs 2,5PLN więcej niż dwa razy kurs 4,4 PLN Miłego obstawianiana życzy bwin i Tomek rozmowa ze znajomym (i kto tu jest marudny?) ja jeść mi się chce Kołczu (PCK) marudna jestes potem bedzie taka za 40 lat stara prukwa marudna i to sa tego początki ja trza sie z tym pogodzic Kołczu (PCK) marudzisz
Edytowane przez Sinn Czas edycji: 2007-10-17 o 15:42 Powód: - |
|
|
|
#1558 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hahahahahahahhaha bosh.... sikam normalnie hahahahahaha ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety ja też się rozczarowałam...
|
#1560 |
|
Zadomowienie
|
Ja też sie chciałam pośmiać i zapytałam mojego 17 letniego brata Ja: Marcin wiesz co to jest zalotka?? On: hm ta co sie zaleca..., nie wiem a co to jest? Ja: no pomyśl co to jest zalotka... On:"Szlauf" ?? Ja: ![]() ![]() ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.

na moje pytanie, że czemu miałabym prostować sobie rzęsy odpowiada, że jednak nie prostuje tylko zakręca 

pzdr

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)