|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
No to dziewczynki na trzy czte-ry..... pięęęęęękny uśmiech od ucha do ucha
|
|
|
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Gizleciu jestem jestem, miło wiedziec ze ktos za mna teskni
![]() Ja zapracowana jestem i tylko mam czas podczytac troszke by byc na bierząco ale pisac niestety nie mam tyle czasu. Mysle o was czesto i jestem cały czas z wami kochane |
|
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Widzę, że tu ostre dyskusje się toczą, ale w temacie jestem, a jakże ![]() Mężatko dobrze, że zdecydowałaś się porozmaiwać z mężem tak poważnie. Będę trzymać kciuki I rzeczywiście każda ciąża po poronieniu nazywana jest ciążą zagrożoną. Wiem, bo jak wam pisałam, moja mama poroniła i wszystkie trzy ciąże potem były zagrożone. Co nie znaczy, że coś może się stać, ale tak nazywają je lekarze.Gizelciu jak już mała główką w dół szuka wyjścia, to może niedługo już ją przytulisz I wiesz co, czytałam gdzieś, że mężczyźni uwielbiają kobiety w ciąży i uważają je za niebywale seksowne, więc korzystaj póki możesz![]() A ja kochane zostałam dziś zmieszana z błotem przez moich teściów (pod moją nieobecność oczywiście), przeryczałam cały wieczór, ale nie będę Wam smęcić na wąteczku, bo widziałam że nie macie dziś ochoty na smęty. Więc doszłam do wniosku, że będę dzielna
|
|
|
|
#4414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
..mojego mezusia strasznie boli ten kregoslup..biedactwo moje..tak mi go zal..nawet nic nie kombinuje bo nie chce zeby pomyslal ze ja tylko o sobie..eh..moje sloneczko cierpi ![]() ..boje sie ze zostanie na wozku
|
|
|
|
|
#4415 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
..no moze i faceci uwielbiaja kobiety w ciazy ale moj sie do tego nchyba nie zalicza..albo tylko tak mi sie wydaje?? Biedactwo boli go ten kregoslup..juz nie kombinuje bo tylko sie pozniej smuce.. ..mam nadzieje ze poradzisz sobie z tesciami i nie bedzie tak zle jak piszesz..i tak jak mowisz..zero smutaskow!!
|
|
|
|
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj ogłaszamy dzień bez smutasów
Ja jak spojrzę w lustro to od razu mogę się śmiać, bo mam od tego płaczu nochal jak armata Ale sama się tak urządziłam![]() A co tam Nikitko u Ciebie? I u zgadnij_MS (możesz mi przypomnieć jak masz na imię?skleroza nie boli )?
|
|
|
|
#4417 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
ojjj ojjj większość narzeka na teściów ciekawe czemu??
|||||||||||||||||||||
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie na to zasługują
|
|
|
|
#4419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4420 |
|
Zakorzenienie
|
Ach a ja już mam wykupiony bilecik do Polski na grudzień
No i wycieczka też już zarezerwowana i zaliczka wpłacona A TZ powiedział, że mam sobie nakupować jakiś ekstra ciuszków na wyjazd A co tam raz się żyje... chleb z margaryną potem nawet będzie smakował
|
|
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
Teściowie.....
|
|
|
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
suuuuper
|
|
#4423 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidora a jesli moge spytac to jak dowiedzialas sie o wszytskim skoro mowisz, ze pod twoja nieobecnosc?? maz powiedzial cos?
mam nadzieje, ze smuteczek ci minie a tak poza tym to gdybys chciala sie wygadac to po to jestesmy, przeciez watek bylby troche nudny i sztuczny gdybysmy sie tu samymi radosciami tylko dzielily
|
#4424 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Pisze 3 raz!!!!!
Pomidorka Marcelina, Marcelka jak kto woli Dowcipy dziewczynki czytam ![]() ![]() ![]() Jak będę mieć już swoją teściową, bo teścia mieć nie będę (*), to podziele się swoimi spostrzeżeniami ![]() ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#4425 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
Pomidora chętnie się dołączę do klubu posiadaczy cudownych teściów ![]() ![]() Razem raźniej ....Kasia gratuluję wycieczki I po dobremu zazdroszczę Ci - ciepełko, słoneczko, oj przydałoby mi się bardzo. A w czasie wakacji nie ma co kasy żałować bo po to są wakację ![]() Asia, trzymam mocno kciuki za rozmowę z mężem, takie rozmowy są bardzo bardzo potrzebne. Powiedź mu co Tobie boli, czego oczekujesz. A zobaczysz, że on powie że ta kasa jest potrzebna dla waszej rodzinki Nikitka, ja też za Tobą tęsknie Co u Ciebie słychać kochana?Agatka, nie denerwuj się kochana. A dlaczego Tomkowi boli kręgosłup, to przez pracę? A był z tym u lekarza? A swoją drogą my tu z niecierpliwością czekamy na Olisie. Nikita zostanie babcią he he A ja się przyznam, że dołączyłam do wątku z Twojego powodu, wtedy kiedy przeżywałaś rozterki miłosne z Panem T ![]() Ray, widzisz kochana wszystko powolutku się układa, mieszkanko własne, słodka córeczka A może próbuj odsypiać w dzień te nocne kopniaczki od Zuzki
|
|
|
|
#4426 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agatko pracuje, bo dzieki mojej pracy moge pozwolic sobie na małe co nieco zwłaszcza dla mojej wnusi jak wiesz do której mam słabość ![]() Szkoda mi twojego męzusia mam nadzieje ze bierze leki przeciwbólowe i mu cos to daje dbaj o niego i nie szalej kochana nie szalej , lepiej czasem sie wstrzymac ![]() Cytat:
![]() Ja tam wychwalam teściów zwłaszcza teściową ale pewnie dlatego że mieszkają ode mnie 150km i raczej rzadko mamy kontakt ![]() Cytat:
Kasiu gratuluje zakupionego biletu domyślam sie że lepiej jest kupować z takim wyprzedzeniem bo jest dużo taniej
|
|||
|
|
|
#4427 |
|
Zadomowienie
|
Nadiu moj mezus ma dyskopatie kregoslupa i dlatego tak boli
Byl z tym u lekarza i wczoraj wypisal mu L4 i zastrzyki..pomagaja tylko na jakis czas a pozniej znow boli....ide narazie do garow bo pan T cos tam kombinuje mi przy fasolce po bretonsku i mam nadzieje ze nic nie popsuje
|
|
|
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki,was to zostawic na jeden dzien same i tyle napiszecie ze ciezko nadrobic
Ja juz nareszcie w domku,pd rana u kosmetyczki i paznokcie bylam zrobic,pozniej w pracy ale juz nareszcie koniec na dzis i jestem w domku Jestem troche zla bo moj Tz napisal mi dzis ze wroci dopiero 28 pazdziernika wiec cale 3 tyg bede sama w domk-jak ja to wytrzymam-masakra |
|
|
|
#4429 |
|
Raczkowanie
|
Agaciu, ale Twój mężuś ma dobrze, też chciałabym żeby mi ktoś tak codziennie gotował. No ale nie będę narzekać mój M inne zalety
|
|
|
|
#4430 |
|
Zadomowienie
|
..no i pan T sie na mnie obrazil
|
|
|
|
#4431 |
|
Raczkowanie
|
Kachula, biedactwo Ty moje
Ja też siedzę sama ![]() Agaciu, a to czemu Pan T znów jest zły ? Jakiegoś humorzastego męża masz A może to jego strategia, żeby się wymigać wieczorkiem co
|
|
|
|
#4432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiulku mój M jedzie we wtorek w trase i nie wiem kiedy wróci bo na 7 dni podobno jedzie w trase ze śpiewakami do Londynu ![]() Kurde może jakis zlocik babińca ![]() Cytat:
Nadiu miło że sie o mnie martwisz
|
||
|
|
|
#4433 |
|
Zadomowienie
|
..pan T wkurzyl sie na mnie bo chcialam ugotowac fasokke po swojemu i nie dodawac do niej ziemniakow..no i sie obrazil ze zawsze chce po swojemu..pozniej wkurzyl sie ze sparwadzilam jego telefon bo znow ta glupia Dominika puscila mu sygnal a ja nie zycze sobie by pisala do Niego!!!! szlak mnie trafi zaraz!!!
|
|
|
|
#4434 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już wam pisałam że pracuje i nie mogę wtedy z wami pisac ale jestem zawsze was DOBRY DUSZEK![]() a jak w domu jestem to z synkiem lekcje robimy i czasu na laptopa mam mniej potem jak mężus jest to tez na troche siada do laptopa i ja albo juz nie siadam wogule albo na króciutko
|
|
|
|
|
#4437 |
|
Raczkowanie
|
A co Pan T ma do gotowania, też mi się obrażalski znalazł. Agaciu nie chcę Ciebie denerwować, ale lepiej faktycznie zrobić porządek z tą Dominiką. Niestety nie wszystkie kobiety uważają obrączkę za wystarczającą przeszkodę
A Nikitka jak Tobie będzie brakować twórczej weny w rozmowie to zawsze mogę pomóc ![]() A Panu T należy się niezłe lańsko !!
|
|
|
|
#4438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje na pewno skorzystam ale jak mam sie z toba kontaktowac jak na wizazu czasem ciężko cie złapac
|
|
|
|
|
#4439 |
|
Zadomowienie
|
..pisalam z ta Dominika..ona nie wie ze Tomek ukrywal ta znajomosc przede mna i oklamal mnie ze poznal ja w jakies wakacje dawno temu..nie wie ze nie przyznal mi sie ze poznal ja przez internet..ma sie do mnie odezwac i wszystko mi wyjasnic..mam dosc tego wszystkiego..
Pan T sie do mnie nie odzywa..
|
|
|
|
#4440 |
|
Raczkowanie
|
Nikitka, wysłałam Tobie prywatną wiadomość
Z "tajną" informacją jak mnie można złapać poza wizazem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

I rzeczywiście każda ciąża po poronieniu nazywana jest ciążą zagrożoną. Wiem, bo jak wam pisałam, moja mama poroniła i wszystkie trzy ciąże potem były zagrożone. Co nie znaczy, że coś może się stać, ale tak nazywają je lekarze.
Więc doszłam do wniosku, że będę dzielna

Biedactwo boli go ten kregoslup..juz nie kombinuje bo tylko sie pozniej smuce..
Ale sama się tak urządziłam
ojjj ojjj większość narzeka na teściów ciekawe czemu?? 

i Kubus
Pomidora chętnie się dołączę do klubu posiadaczy cudownych teściów 

A Nikitka jak Tobie będzie brakować twórczej weny w rozmowie to zawsze mogę pomóc