![]() |
#361 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - cz. 10
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Mój tz jest mistrzem zakupów
Poprosiłam go kiedyś o mąkę pszenna zwykła (na naleśniki) - dostałam pszenna pełnoziarnista typ 2000. Innym razem poprosiłam o sałatę lodowa na sałatkę do obiadu. Domyślam jakiś dziwny karbowany twór który pierwszy raz w życiu na oczy widziałam (zaraz poszukam nazwy nawet haha) Prosić go o chipsy - kupi inne Prosiłam kiedyś o małe lody waniliowe "na raz" - dostałam 2l lodów których nie umiałam zużyć. Prosiłam o zwykły, TANI ser do zapiekanki potrzebowałam - kupił mi jakiegoś rubina czy bursztyna za 50zl/kg I wyślij faceta do sklepu. ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Próbowałam sobie wyobrazić mój biust w tym i juz widziałam dwie złączone parówy ![]() Może bym zmieściła ale wygodne to by nie było.. Właśnie miałam pisać że zginęłas z tymi chrupkami :-D
#364 |
Zakorzenienie
|
Tz zauważył brak 3/4 paczki hitów. Podsumował tylko "o Boże, myślałem ze to starczy na kilka dni do kawy..."
Głupio mi się zrobiłam ale oczywiście odwróciłam kota ogonem ze jest okropny bo mi liczy i wypomina kobiecie w ciąży ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Widzisz jak ładnie dostrzegasz plusy tego stanu.. My będziemy płakać po porodzie skąd się wzięły te kg :-P a Ty? Od razu w formie!
#365 |
Zakorzenienie
|
Ciężko będzie.
![]() Zjadłam kilka kawałków ptasiego mleczka i mała teraz ma czkawkę. ![]()
![]() |
#366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam 75g, kupilam l/xl - w obwodzie lata. Cyckow w ogole nie trzyma, uciekają pod pachy itd. Ale jakos te 2 tygodnie chce się przemeczyć bo zal mi stowy na stanik, ktory moze nie pasowac :/ dluzej na pewno go nie bede nosic bo mi piersi szkoda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mam w domu jeden sportowy to będę go używać. Po unormowaniu cyckow kupimy sobie sexy staniki ![]()
![]() |
#370 |
Zadomowienie
|
Pokażę wam jaką liste dostałam od lekarza co zabrać do porodu;d i według tego mam za dużo rzeczy spakowane;d
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Raczkowanie
|
Mam wyniki badań
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#373 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, wcale nie tak zle ze mną
![]() Zjadłam troche chipsów i poszłam nakroić owoców dla siebie i tż. Jednak nic nie zastąpi wieczornej porcji pomaranczy, jablek i kiwi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Zadomowienie
|
wpadlam tylko sie przywitac w nowym watku, piekny jest
![]() meczyl mnie ten brzuchol od rana do poludnia, nie wiedzialam czy wracac do domu czy co robic, plakac mi sie chcialo. pozniej przeszlo, ale strasznie dzis zmeczona jestem, czuje jakby mi sie kosci miednicy rozchodzily przy wstawaniu, jest ciezko ![]() ![]() koncze gotowac zupe ogorkowa, kapiel i do lozka, niestety juz trzeba zaczac sie oszczedzac ![]() ewidentnie jest to moj ostatni tydzien w pracy i wszystkie znaki na ziemi i niebie mi to mowia, kolejnego bym juz chyba nie przetrwala.. milego wieczoru dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#377 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Witam się w nowym wątku. Piękny! Monikmi wszystko będzie dobrze! A mamie należą się baty że podkreca Twój niepokój. Kinga pytałaś o synka. Tak byliśmy raz razem w poradni na zwykłej rozmowie. Potem poszłam sama na wywiad dot diagnozy SI. Niby się tam parę pkt zgodziło ale niewiele. Jednak mam jeszcze z nim przyjść na obserwację ale to już po porodzie. Parę rzeczy mi pani psycholog naprostowala, bo ja już się czułam zagubiona. Najgorzej ze z tz nie możemy dojść do ładu. Ciężko mi się z nim rozmawia na temat wychowania. Generalnie to wszystko to jest moja wina ostatnio uslyszalam i juz mi się w ogóle odechcialo gadac ![]() Jutro idę rano na ostatnią wizytę do mojego gina bo wyjeżdża na ferie ![]() Miałam jeszcze mnóstwo do napisania ale mi uciekło z głowy. Za dużo piszecie baby. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
verrerie śliczny synek
![]() nieznajoma piękny wątek ![]() Kochane wpadłam Wam napisać, że Mira dziękuje za pozdrowienia i również Was pozdrawia ![]()
#380 |
Raczkowanie
|
Monikmi, mocno trzymam kciuki
![]() Nadia, ja też nadrabiam po kilkanaście stron naraz i jestem wiecznie do tyłu, np. teraz ![]() Zła jestem, 5 godzin łażenia po mieście i gu...zik kupiłam. Nadal nie mam pajaców, same brzydkie były, a w Pepco nie było ani pół złamanego liska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
Poczytałam lutówki i mimo, że niektóre przechodzą ciężkie chwile z maluchami to czuję, że ja dam radę.. Nie będę się załamywać jeśli początki będą ciężkie. Chcę po prostu być już po.. Nie chcę więcej urosnąć bo pęknę
![]()
#382 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Milka Spokojnie Na pewno jeszcze zdazysz wszystko kupić ![]() ![]()
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
Jutro jadę ma pewnie ostatnie przedporodowe zakupy lumpeksowe.
![]() I mam nadzieję, że wystarczy sama karta ciąży do załatwienia tego papierka w USC. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
Nam wystarczyła ;-)
#385 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie najgorsze są teraz bóle żeber. Czuję jakby miały popękać i w ogóle jakby były opuchnięte, tak to boli dziadostwo ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
Oby i u nas nie wymyślali.
![]() Mała dzisiaj wariuje, aż boli. ![]()
![]() |
#387 |
Zakorzenienie
|
Wszystko w porządku, może wpadnie na wątek nie długo
![]() Trzymają się nadal w dwupaku z córcią ![]()
#388 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a u nas powiedziala "wie pani. w karcie sa wszystkie dane.. no jak pani chce zeby one tu byly widoczne to pewnie moze byc ale lepiej chyba zaświadczenie..." no jak slucham takiego pieprzenia to sie slabo robi wiec wezme swistek od lekarza i pojde do urzedu bo mi sie juz z baba nie chcialo gadać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
Booooze Tośka schowała się z prawej strony i myśli, że to zabawne. Zaraz mi bokiem wylezie. Jak ja mam kurna siedzieć?
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.