|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVI
Zamęczam otoczenie Watch Micallef
![]() Cytat:
Widać tak trochę tzn. że podoba Ci się początek, a potem jest już znacznie gorzej Ja tak przynajmniej zrozumiałam ![]() Nic nie dopisuj
Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2007-10-17 o 18:32 Powód: post pod postem - proszę korzystać z funkcji edytuj |
|
|
|
|
#242 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVI
a ja dzis pachne L lolitkową
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
pachne dzisiaj MB Presence.
|
#244 | |||||||
|
Wiedźma
|
Dziękuję Synonim. Zaglądaj częściej.
Cytat:
Jeszcze raz .Powodzenia! Cytat:
Mnie w ogóle straszliwie nęcą zapachy tej firmy. Mam próbaska Rain i... pragnę flaszki! ![]() Cytat:
Chyba jednak obejrzę mecz, bo mój babysitter się spóźni. Nie powiem, bym była zmartwiona. Zebrania w szkole to koszmarna nuda - siedzi dwadzieścia ludziów i przed dwie godziny grzebią w tym, co dałoby się załatwić w kwadrans. Organicznie nie znoszę takiego "niepociumania". Cytat:
Jakie wrażenia (sprawdziłam - nie ma Twojej recenzji). Cytat:
![]() Winszuję (szczęśliwym rodzicom nawet bardziej). ![]() Zobaczysz teraz że... Że to kurczę nic takiego. Cytat:
Dobre uczynki będą karane podwójnie. ![]() Neonko - tak szczerze: czy robisz dobre rzeczy, robisz ludziom "dobrze" licząc na nagrodę? Nie sądzę. Ja zawsze liczę się z tym, że nie spotka mnie wdzięczność, a może nawet zostanę "ukarana podwójnie" - a jednak nie zmienia to faktu, że gdybym postąpiła inaczej to ja sama nie lubiłabym siebie, nie mogłabym spojrzeć sobie w oczy. Czasem człowiek zostaje potraktowany niesprawiedliwie (jak pisała Margot), czasem zostaje nawet skrzywdzony (jak Ty w tym przypadku), ale... Najważniejszą nagrodą jest świadomość, że postępujesz słusznie, szacunek dla siebie. Ja tak sobie zawsze myślę, że przez te drobne, czasem głupie rzeczy, które robię bez nadziei na nagrodę - świat jest choć odrobinę lepszy. I ja jestem lepsza. To czasem dość smutne pocieszenie, ale na dłuższą metę taka świadomość daje siłę. Dlatego Neonko - awans zdobyty w brzydki sposób odbije się Twojej koleżance moralną czkawką, nawet jesli sama sobie będzie wmawiała, że to nie prawda. Ty zaś - będziesz mogła spojrzeć sobie w twarz bez wstydu - cóż jest ważniejszego w życiu? Ściskam Cię ciepło i życzę, żebyś się jednak nie zmieniała. Cytat:
Początek jest fascynująco zmienny, a potem mdło jak w Lolitach. Czytałam Twoją recenzję Mandragore - to niesamowite, jak różni się Twój odbiór tego zapachu, od mojego! Ale sama koncepcja musujących bąbelków - bardzo obrazowa i sugestywna.
|
|
#245 |
|
BAN stały
|
Mam dosyć dzisiejszego dnia, juz w tej chwili. Wszystko mnie wkurza, moje zdanie sie nie liczy
każdy tylko myśli o sobie ![]() Moze napar z melisy pomorze, dzisiaj mam ochotę wieczór spędzić sama, tylko wziąść i sie upić. |
|
|
|
#246 |
|
Zadomowienie
|
Sabbath - mądre słowa. Też zawsze tak staram sobie racjonalizaować kolejne kopniaki, co nie zmienia faktu, że obecnie, chyba po raz pierwszy w życiu życzę komuś źle. I wiem, że to bardzo złe, staram się wyprzeć te myśli z głowy, i jeszcze wiem, że na pewno wrócą do mnie rykoszetem. Ale wolę najgorszą prawdę od kłamstw, zostałam z zimną krwią okłamana, trwało to nieco czasu i nie oszczędzono mi później żadnego szczegółu, mimo że prosiłam, że nie chcę wiedzieć. W takim stanie możliwość rzucenia choćby malutkiej klątwy wydaje mi się całkiem kusząca
![]() Zuziuniu Co się stało?
|
|
|
|
#247 |
|
Zadomowienie
|
Idole de Lubin
|
|
|
|
#248 |
|
Przyczajenie
|
Mojemu chłopakowi bardzo podoba sie zapach Chopard'a Casmir
Takze ja dzis wlasnie tym pachne
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
... skromnym Bianco Trussardiego...dla ukojenia umysłu i wyprostowania myśli ...
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak czytałam o kurzu, to nie mogłam uwierzyć Czasami, kiedy czytam o tak odmiennym odbiorze zapachu, zastanawiam się, czy to bardziej kwestia "nosa", czy skóry ![]() Cioci i Rodzicom gratuluję Margot, Neo, takie historie zazwyczaj odbijają się czkawką - prędzej, czy później Ja mam w firmie babkę, której chronicznie nie znoszę - a w znaczącym stopniu moja praca zależy od jej decyzji, wrrrr... I czasem w myśli sobie powtarzam, że życzę jej jak najlepiej - oby znalazła lepszą, lepiej płatną pracę (chociaż wiem, że lepiej to ona raczej nigdzie mieć nie będzie ).
|
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
E - ty tez mozesz znalezc lepsza prace
Dogorywam... musze jeszcze pociagnac do jutra wieczorem. Serducho czuje na kregoslupie i zaczynam miec halucynacje sluchowe Black Cashmere... na pocieszenie. Nat
|
#252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A wszystkich przebijała pewna mamusia, która koniecznie chciała, żeby jej wyjaśnić jak się dzieli na sylaby (!!!), żeby potem synkowi mogła wytłumaczyć ![]() Pachnę The Parfum. |
||
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Przyznać się - kto mnie zaraził ?? Uduszę i zabiję
i mam zapalenie gardła/anginę Pachnę Innocentem A ja powiem tak - Rachelo, bardzo żałuję że nie widziała Cię żywcem, miałam jedynie okazję poznać Cię na zdjęciach i cóż, pewnie to nic nie da i zabrzmi bardzo głupio, ale uważam że masz niezwykle oryginalną urodę, przecudne tajemnicze oczy i cud miód Ja w ogóle uważam że mam niezwykłe szczęście poznawać na Wizażu same śliczności: Magda mskladaczek - oczy i ciemna oprawa twarzy , Maja Burn , która gdy się uśmiecha to cały świat razem z nią , przeurocza i prześliczna Tulip, która ma niby delikatną urodę ale gdy patrzy zza okularów to pazurek To ide se chorować dalej |
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczególnie przy zdaniu zaczynającym się od "tulip" musiała ostro podskoczyć Zdrowiej szybko (ale faktem jest, że na zlotach, to piękne dziewczyny się pojawiają |
|
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dołączam się do prośby Ryjka o opisanie swoich wrażeń, Kasiu. Ja Was chyba wszystkie kiedyś zamorduję tym irysem ![]() (i lawendą )Ja nadgarstkowo pachnę Pi i marzę o maleńkiej 15tce na zimę Poza tym nowosci: Chopard Happy Spirit (w ogóle nie czuję podobieństwa do HP, o którym pisała Szugar - czuję tylko musujące poziomki) i Elle YSL, czyli jakieś kwaski, sratki-kwiatki itepe. |
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
Esprit (buteleczka w kolorach tęczy
to chyba jakaś nowość nie wiem cudnaa
|
|
|
|
#257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może znajdzie się ktoś kto znajdzie podobieństwo (khy ? Cytat:
|
||
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa, albo satysfakcja, albo środki na pachnidła
i inne takie ![]() A co stoi na przeszkodzie? Tulip Jenyyy, może tę mamusię należałoby posadzić w takiej ławce ![]() I nie bądź taka skromna - dosyć długo Cię widziałyśmy Szugar, do łóżka marsz!!!
|
|
|
|
#259 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Gratuluję świeżo upieczonej cioci Favkes
![]() Nosku, Zuziuniu Nie smutajcie sięEfelko, gratuluję avataru ![]() A na koniec podnosząca na duchu historyjka o tym, jak mszczą się złe czyny ![]() Wczoraj na imprezie kolega, który podłożył mi kiedyś obrzydliwą świnię na zaliczeniu... rozdarł na tyłku spodnie, wzdłuż szwu, od góry do dołu. I majtki też... Nie mam pojęcia, jak to zrobił, grunt, że był tak pijany, że nawet tego nie zauważył I tak dumnie paradował Wybucham dziś śmiechem ilekroć sobie to przypomnę Pachnę Flowerbomb Extreme
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
a NA SPOKOJNIEJSZA I LEPIEJ PLATNA TO CO, NIE FAJNIE?
nAT PS SORR ZA CAPSA....
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
O to to
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
No fajnie
![]() A co, szukasz sumiennego pracownika Nat, teoria teorią, a praktyka... ![]() Cytat:
![]() Kuruj się A Tulip ściemnia |
|
|
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
AAAAAA!!!! A ja taka nieubrana!!!!! Echhh, coś czułam .... takie dziwne wrażenie, że jestem przez kogoś bacznie obserwowana, wręcz osaczana wzrokiem.... Tuliś, Ty podglądaczko!!!!! Właśnie! Ta zniewaga krwi wymaga! To dyskryminacja i potwarz dla róż, o! Cytat:
Gratulacyje przeogromniaste! |
|
|
|
|
#265 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkich pachnac Dune
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądajac dziś babskie pisma (Elle i TS) natknęłam się na reklamy Gold Donny Karan - czy ktoś wie, kiedy ten zapach wchodzi do Polski?
Bardzom ciekawa, czy choć w części będzie tak wyjątkowy jak BC czy Chaos. |
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Potwierdzam - Tulip sciemnia Nat
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kwiatowy, na mojej skorze bardzo jasminowy zapach. Dostalam w prezencie, ale absolutnie nie byl to prezent trafiony, wiec przeszedl w inne rece A tutaj recenzje na Wizazu KLIKtornado witaj! Wszystkim chorym zycze szybkiego powrotu do zdrowia, a smutnym szybkiego zwrotu sytuacji. __________ Upajam sie Angel
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Szugar, witaj w klubie zaanginionych
Nie pachne Zione czosnkiem
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.

.

każdy tylko myśli o sobie 

A wszystkich przebijała pewna mamusia, która koniecznie chciała, żeby jej wyjaśnić jak się dzieli na sylaby (!!!), żeby potem synkowi mogła wytłumaczyć
Nie smutajcie się