|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Witam, witam. Wpadłam na chwilke pozdrowic Was kochaniutkie. Jestem zapracowana. Do konca tygodnia jeszcze tak bedzie, ale mysle o Was i tęsknie.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#3122 | |
|
Konto usunięte
|
Jasne, że mozesz.
Tylko tak naprawdę to nie wiem czy ma to sens, ponieważ wątek ostatnio trochę się przyblokował. I musisz wziąć pod uwagę, że często tak tu bywa, ale i tak zawsze nawet po długim czasie się reaktywuje. ![]() No i mam do Ciebie parę prostych pytań w formie małego teściku. Jest to tylko formalność, bo przypuszczam, że wiesz parę rzeczy o zielonej herbacie. ![]() Cytat:
Szkoda, że tak rzadko zaglądasz.
|
|
|
|
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
.Silvuś,świetny avatar .Naprawili Ci już tego neta?
|
|
#3124 |
|
Konto usunięte
|
Hej Fresuniu
Tak, miałam naprawione, a potem znowu się zepsuło, aż w końcu sama się za to wzięłam no i proszę, hula już dość długo, a tak to chrzanił się co ok. 2-3 dni... Podobno trzeba coś przestawiać w biosie przed formatem, a to bzdura, bo ja zrobiłam bez grzebania w biosie. ![]() Dzięki, Ty też masz świetnego ava Kurcze Fresko, ile Ty masz już postów Ponad dwa razy tyle co ja A daty rejestracji bardzo się różnią. |
|
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli wzięłaś sprawy w swoje ręce i teraz działa
.Zero pożytku z kolegi .Silvuś-najtrudniej było napisać pierwszego ,później juz z górki
|
|
#3126 |
|
Konto usunięte
|
No tym razem mu się udało tylko na krótko.
![]() A Ty później tak się rozkręciłaś, że ho ho ![]() BTW Ale dzisiaj miałam przeprawę z różem ![]() Ale... Okazało się, że ten róż jest po prostu okropny Nałożyłam dosłownie troszkę (wcześniej otrzepując pędzel) i taki intensywny kleks wyszedł mi na twarzy. Fujjj, ohydny, zupełnie inny kolor, a wcześniej skorzystałam z testera i był ok. Czyli kolory, intensywność, wszystko się różniło od siebie. Na szczęście udało mi się wymienić na inny.Piszę o tym, bo wyjść ze zdziwienia nie mogę, jak bardzo może się różnić tester od zapakowanego, nowego produktu.
|
|
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
Silvuś,a wzięłaś na pewno ten sam,który testowałaś
?Fajnie,że udało Ci się wymienić go na inny,bo po co Ci taki bubel ,z którego nie byłabyś zadowolona.
|
|
#3128 |
|
Raczkowanie
|
[quote=silva;5546130]Jasne, że mozesz.
Tylko tak naprawdę to nie wiem czy ma to sens, ponieważ wątek ostatnio trochę się przyblokował. I musisz wziąć pod uwagę, że często tak tu bywa, ale i tak zawsze nawet po długim czasie się reaktywuje. ![]() No i mam do Ciebie parę prostych pytań w formie małego teściku. Jest to tylko formalność, bo przypuszczam, że wiesz parę rzeczy o zielonej herbacie. ![]() OK w takim razie biorę to pod uwagę że wątek czasem się blokuję i czekam na teścik
|
|
|
|
|
#3129 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Na pewno był to ten sam, jak zawsze sprawdzałam numer i kolor, był co najmniej podobny. Udało mi się wymienić, choć tak właściwie nie powinna przyjąć, widać było ślad użycia, ale ponieważ jest to moja koleżanka ...Cytat:
![]() Taka mała wskazówka-podpowiedź: zastanów się dobrze na pierwszym pytaniem, niestety niektórzy 'siadają' przy tym pytaniu, zupełnie nie wiem dlaczego. ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
ten P.S. to dla mnie
a watek ma różne fazy, raze jest tu cicho nawet i przez tydzień, a raz to w ciagu dnia jest ruch jak na Starówce (jakiegokolwiek miasta )
|
|
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny witajcie! Jak ja sie za Wami stęskniłam. Juz powoli zaczynam zapominać jak się z Wami fajnie rozmawia. Niestety mam nieciekawą sytuację w pracy. Chodzę do pracy prawie codziennie i pracuje po 12 godzin, od 18 do 6. Wszystko to z powody epidemii grypy. Ledwo zyje i sama nie mam pojęcia jak to sie dzieje, ze nie jestem i ja chora, bo wszyscy na około maja angine albo ostre zapalenie ucha, jakieś wirusowe czy coś.
Żmijko zakochałam sie w Twoim Czesiu (chyba). Fajnie, że do niego wróciłas ![]() Silva ale masz słodki bucik w avatarze. Na pewno nie dla rozważnej, a dla romantycznej kobiety. Fresa jak tylko sie cos wyprostuje w pracy na pewno wrócę na nasz watek. Wbrew pozorom ja sama bardzo wiele skorzystałam z Waszych ploteczek. Dużo wiedzy zawiera sie w tych polemikach. Buziaki dla Was
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
Hejasz,jak miło,że wątek podbiłaś
Rozpierzchły się dziewczyny po wątkach .Zdrowia życzę,tak profilaktycznie-najlepiej pić aspirynę complex,herbatę z cytryną,sok z pomarańczy i jeść kiwi .Silvuś ,jak zajrzysz -fajny avatar,tak wiosennie się zrobiło
|
|
#3133 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A bucik rzeczywiście taki hmm... ...no właśnie-wiosenny. ![]() Dzięki dziewczynki. |
|
|
|
|
|
#3134 |
|
Konto usunięte
|
![]() Wybaczcie, ale nie będę nawet komentować Waszej aktywności w tym wątku.
|
|
|
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
Silvuś
,mnie kilka dni nie było Znowu masz nowy avatar,i jak zawsze .Wczoraj odpisywałam w wąku o katarze i jako,że miałaś zmieniony (inny niż dziś w dodatku ),to Cię nie poznałam Dobre,nie ![]() .
|
|
#3137 | |
|
Konto usunięte
|
Jakoś ta emota mi tu pasowała.
A u Was jaka pogoda?![]() Cytat:
![]() Ale sobota, nie ma to jak siedzieć w domu. W Łodzi jak jestem, to znowu ciągną mnie na imprezy z drum&bass...Peszek.
|
|
|
|
|
|
#3138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i ciagle fajerwerki slychac, Hindusi obchodza Diwali, a ja wczoraj byłam na imprezie i dzis cały dzień w domu spedzam, ech strarośc ![]() |
|
|
|
|
|
#3139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobre to było
Cytat:
Cytat:
,lepiej siedzieć w ciepłym domku przy kompie .
|
|
|
#3140 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja chcę wiosenkę. Zimo a kyszzzz Nie ma litości Ooo to pewnie nieźle poszalałaś. ![]() Eeeee tam, starość też radość. To te dni takie jakieś zamulające. ![]() Cytat:
Kurcze, 20 stopni? Nie ma bata -przyjeżdzam do Ciebie (i wcale się nie wpraszam. Przy okazji-przydałby się jakiś kominek w domu-tak przytulniej jest. |
||
|
|
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
to ja z Toba pojade
tak kominek by sie przydał a troszke poszalałam ![]() ja polowe dnia w łóźku spedziłam z..... laptopem
|
|
|
|
|
#3142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak się do mnie wybierasz,to się musisz pośpieszyć ,bo jak tylko słońce zniknie ,to będzie zimno aż do lutego Żmijko,zazdraszczam połowy dnia w łóżku,ja bym tyle nie wytrzymała ... nawet z laptopem
|
|
|
#3143 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Z laptopem mówisz Hmm, a te kropki to po co? Cytat:
Opalając się, pijąc drina i korzystając z usług masażystów nieźle byśmy były zrelaksowane. ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#3144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() .Ooooo,właśnie-tego nie wzięłam pod uwagę,że dostęp do Wizażu bym miała przecież ,w takim układzie z wyrak bym cały dzień chyba nie wyszła Miłego tygodnia dziewczyny
|
|
|
#3145 |
|
Konto usunięte
|
Taaak, leząc sobie pod parasolem na plaży .
![]() Tak myslałam-uzależnienie od wizazu. "Miłego tygodnia dziewczyny"?Rozumiem, ze sie odezwiesz za tydzien? Pfff ![]() Nie to nie. ![]() Byeeee |
|
|
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję dziewczyny, że niedługo skończy się chorobliwy okres w mojej pracy. Ja na szczęście nie choruję.
Zmieniacie avatarki jak przysłowiowe rękawiczki, ale sa ładne i śnieg przynajmniej na nich nie pada. U mnie całą noc padało i jest około 20 cm warstwa na podwórku. Tyle dobrego z tego sniegu, że jest biały i dobre antidotum na listopadową szarośc i depresujne samopoczucie. No cóz muszę się położyc i przespać. Ale zajrzę tu na pewno choć mój syn rozwalił myszkę, ale w laptopie jest zapasowa (hihi) i sie nawet przydaje.
|
|
|
|
#3147 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a kropki to tylko kropki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale sie nie dam |
|||||||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3148 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U nas to samo. Tylko fajnie kiedy jest śnieg, ale nie wieje i nie ma chlapy, tak to bez sensu. ![]() Co do avatara-to mi przypomniałaś, że mam swojego 'zimowego', a właściwie kilka ![]() I widzisz, znowu będę musiała zmienić. ![]() Całe szczęście, że masz zapasową. Mi się kiedyś spaliła jedna z kart pamięci, czy jakoś tak. Ale smród był, no i się porządnie wystraszyłam. ![]() Yhyy . ![]() ![]() Cytat:
![]() Uuuu, biedula. |
||
|
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Hejasz nie ma jak laptopy
Fajny masz avek Ech i juz mam katar, oby tylko gardło mnie mocniej nie zaczeło bolec. w kazdym badz razie bede wiecej herbat pic, wiadomo jakich a ja avkow nie zmieniam, jestem wierna a u mnie sniegu ni ma ![]() A Fresa u Ciebie jest ![]() |
|
|
|
|
#3150 |
|
Konto usunięte
|
No, Czesiu widzę na dłużej zawitał w Twoim avie-miłość od pierwszego weejrzeeniaaa.
Ja już sobie zmieniłam avka, na razie jest taki lightowo zimowy Ale na grudzień mam coś 'special' Miałam w tamtym roku. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

Tylko tak naprawdę to nie wiem czy ma to sens, ponieważ wątek ostatnio trochę się przyblokował. 
Jest to tylko formalność, bo przypuszczam, że wiesz parę rzeczy o zielonej herbacie.
Szkoda, że tak rzadko zaglądasz.
.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Ponad dwa razy tyle co ja
.
Na szczęście udało mi się wymienić na inny.

.
A u Was jaka pogoda?

Nie ma bata