|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
Cytat:
hey we love each other,so go and get lost! albo: hey we are in love,so go and get lost!
|
|
#3602 |
|
Raczkowanie
|
przejdz obok mnie calkiem obojetnie. umiesz?
|
#3603 |
|
Raczkowanie
|
Ty myślisz,że jesteś wszystkim.. ja to 'wszystko' tworzę!
BY Z JAKĄŚ SŁABOŚCIĄ NIE PRZEGRAĆ, TAŃCZYĆ DALEJ ŻYCIA BALET. Trzymać się w pionie i być na poziomie! Nie będę wymieniać wszystkich swoich zalet, bo wadom będzie przykro. i mam jeszcze cos takiego, ale nie Zabijcie mnie za dlugosc, musialam to wstawic Gdy odchodzę od niego obrażona, [Idzie za mną.] Gdy patrzę na jego usta, [Całuje mnie.] Gdy go popycham i biję, [Chwyta mnie i nie puszcza.] Gdy zaczynam do niego przeklinać, [Całuje mnie i mówi, że kocha.] Gdy jestem cicha, [Pyta, co się stało.] Gdy go ignoruję, [Poświęca mi swoją uwagę.] Gdy go odpycham, [Przyciąga mnie do siebie.] Gdy mnie widzi w najgorszym stanie, [Mówi, że jestem piękna.] Gdy zaczynam płakać, [Przytula mnie i nie odzywa się słowem.] Gdy widzi jak idę, [Podkrada się za mną i przytula.] Gdy się boję, [Ochrania mnie.] Gdy kładę głowę na jego ramieniu, [Nachyla się i mnie całuje.] Gdy kradnę jego ulubioną bluzę, [Pozwala mi ją zatrzymać i spać z nią w nocy.] Gdy mu dokuczam, [On też mi dokucza, i robi, że się śmieję.] Gdy nie odzywam się przez długi czas, [Zapewnia mnie, że wszystko jest dobrze.] Gdy patrzę na niego z wątpliwością, [Uzasadnia.] Gdy łapię go za rękę, [Łapie moją i bawi się moimi palcami.] Gdy zdradzam mu sekret, [Zatrzymuje go dla siebie.] Gdy patrzę mu w oczy, [Nie patrzy w inną stronę, póki ja tego nie zrobię.] Gdy za nim tęsknie, [Wie, że mnie to boli w środku.] Gdy mówię, że to koniec, [On wie, że dalej chcę, żeby był mój.] Gdy podbiegam do niego z płaczem, [Pierwsza rzecz, którą mówi to: "Kogo mam skopać, Kochanie?". wystarczy że będziesz.. na odległość ręki,na głębokość wzroku, na slyszalnosc serca. Jestem naiwna ... Ufam miłości ze szmaty nie zrobisz damy ! zostanie w gównie, tam gdzie najlepiej sie czujesz . IDEALNIE PASUJESZ nie masz dokad wracac! tysiac ton kurestwa, gdyby tylko szło cię zważyć dzieki, ze mi pokazales jakich scierw unikac
|
#3604 |
|
żona
|
mój:
Są takie chwile kiedy czujesz, że nie wiesz gdzie pasujesz ![]() z listy: A dla Ciebie, czym jest szczęście [?] Minąć koniec i iść dalej. . . Ja chce czuć to co czujesz Ty...Chce być tam gdzie Ty. ...Z Tobą chcę oddychać...z Tobą dzielić każdy dzień.. Wiedziałam, że to kłamstwa... ale kupiłam je wszystkie! GdySpojrzałemNaNiąWidział emPłomieńWOczach ZaTenUśmiechZrobięWszystk o ![]() Bycie wariatem ma swoje plusy i minusy !! Czasami mam ochotę pier*** drzwiami! Uśmiech jest najprawdziwszy kiedy jednocześnie uśmiechają się oczy )Mówią że najpiekniejszy uśmiech ma ten, kto wiele wycierpiał... |
|
|
|
#3605 |
|
Raczkowanie
|
* Pierwsze piwo,drugi e Piwo,tszecce pifo,czfraar piivo,pii.
![]() * Wiem, Że Trudno Jest Uwierzyć Jak Łatwo Się Stać Tylko Wspomniem.. * ..Patrz Przed Siebie a Wspomninaj Tylko Piękne Chwile.. =) * ..i Czuję Się Jak Rozbite Zwierciadło Snów.. * Przytulam Się Do Powietrza i Uśmiecham Się Sama Do Siebie.. * ..Co Robić Teraz, Gdy Się Spadło z Chmur? * ..Jestem Grzechem, Wściekłością, Szaleństwem i Wątpliwością.. * By Ktoś Tak Czule Mnie Przytulił, Schował Mnie Całą w Swych Ramionach.
|
#3606 |
|
Rozeznanie
|
paulineczka1990 śliczny ten wierszyk
~~Jeśli chcesz mieć przyjaciela , oswój mnie! ![]() ~~Wyprałam emocje, suszą się na sznurku przed domem ![]() ~~Człowiek czesto w swoim zyciu mija swoje szczescie i nic o tym nie wie... ~~gdybyś myślał, że jesteś szczęśliwy - byłbyś nim! ~~Kocham Cie tak poprostu , zwyczajnie... ale...
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
|
|
|
|
#3607 |
|
Przyczajenie
|
...Gdy do przodu zegar rwie Ty ustaw się na nie i cała wstecz!
|
|
#3608 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny moze mi ktoras napisac jak bedzie po angielsku :
"Żaden mezczyzna nie może zajac Twojego miejsca..." dzieki zgory
|
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alle guten Dinge sind drei/wszytkie dobre rzeczy sa trzy No risk no fun
|
|
#3610 |
|
Raczkowanie
|
* Czuje zapach deszczu gdy pada prosto w twarz =)
* Poczuj zapach deszczu gdy pada prosto w twarz =) * Niewidzialna ... biegne ....mijam szary świat .. * Biegnij razem ze mną .. minmy szary świat =) * Zgubiłam drzwi do nieba ... * Oddałam cały świat, by kochać Ciebie .. * Skoczyłam w ognia blask, by kochać Ciebie * Zdradziłam swoje sny, by kochać Ciebie * Dotknęłam smutku dna, by znależć Cię
|
#3611 |
|
Raczkowanie
|
Jesli cokolwiek wurzucisz,to odrazu bedziesz tego potrzebowac!
Zwariowalas?Zostaw troche szalenstw na menopauze! Fakt,ze jestem paranoikiem,nie oznacza jeszcze,ze caly swiat nie sprzymierzyl sie przeciwko mnie. Trudne problemy zostawione same sobie stana sie jeszcze trudniejsze. Tak kochamy marzenia,ze boimy sie je realizowac. |
|
|
|
#3612 |
|
Raczkowanie
|
* Życie Nauczyło Mnie Kochać, Szanować, Pożądać i Wzdychać...
* Boże- Uchroń Mnie Od Kolejnego Faceta, o Którym Znów Pomyślę, Że Jest Inny.. * Poskładam Wszystkie Szepty w Jeden Ciepły Krzyk.. * Choć Nic Nie Wiemy Pójdziemy Dalej.. i Nie Musimy Mowić o Tym Wcale.. * ..Dotknąć Nieba i Pochwycić Je.. * Zapomnij Na Chwile O Tym Co Złe.... Uśmiechnij Sie =] * Niby Nic.. a Jednak.. =) * Tak Cholernie Smutno i Zle.... Pozdrawiam
|
#3613 |
|
Raczkowanie
|
* And baby, You 're my disease
*Może dla innych jesteś nikim, ale dla mnie jesteś całym światem... *Bo tylko raz kocha się tak... * Za każde "jutro" z Tobą, oddam wszystkie "wczoraj" =** *Nigdy nie wiesz do końca komu możesz zaufać... * Używaj życia, przecież masz je tylko jedno
|
#3614 |
|
Raczkowanie
|
*A każdy krok zaprowadzi nas, szybciej, wolniej lecz ku sobie...
*Za dużo mówimy o zmianie świata, a za mało świat zmieniamy. *Za dużo mówimy o miłości, a za mało kochamy. *Jedno słowo: Nadzieja... |
|
|
|
#3615 |
|
Raczkowanie
|
* ..Bo Jestem Zupełnie Inna Niż Reszta Świata..
* ..z Wiatrem Zimnym Uleciał Słów Sens.. * Tajemnice Życia Uczą Sztuki Milczenia... * Życie Ma Sens- Szukaj Go.. =) * Prawda z Daleka Kłuje Nas w Oko, Kłamstwo Nas Pieści Na Każdym Kroku.. * Być Zagadką, Której Nikt Nie Zdąży Zgadnąć Nim Minie Czas..
|
#3616 |
|
Raczkowanie
|
'Tylko obiecaj...obiecaj, że się we mnie nie zakochasz..'
![]() 'Miłośc cierpliwa jest i łaskawa, miłość nie zazdrości...' ![]() ![]() 'Miłość jest jak wiatr, nie widzę jej ale ją czuję...' Dla takich chwil warto żyć, dlatego wciąż wierzę... ![]() Żeby być szczęśliwym, trzeba być wiecznym Kubusiem Puchatkiem... ![]()
|
|
#3617 |
|
Raczkowanie
|
Hej.. mam prośbę. Potrzebuję opisu dla mojej kolezanki...
Jest że tak powiem w idiotycznej sytuacji... Miedzy nią a takim jednym chlopakiem kiedys cos zaiskrzylona kilku spotkaniach... teraz on wyjechal za granice. Nie sa wcale razem.. Dzieli ich roznica wiekowa... ale pisze jej np : czesc kochanie, slonko... A jednoczesnie nie wiadomo co tam wyprawia.... I zeby to jakos w opis ujac, zenie wie co ma robić, ale mimo wszystko czeka, bo cos do niego czuje... Pomozecie?
|
#3618 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Są słowa, które jak motyle mogą unieść w górę moje sny... I wanna man by my side, not a boy who runs and hides. Try, to look at me and really see my heart / spróbuj spojrzec na mnie i naprawde zobaczyc moje serce You know I'm one of a kind, there'll never be another me! // Wiesz, że jestem jedyna w swoim rodzaju, nigdy nie będzie drugiej takiej jak ja It would be the perfect crime, if I stole your heart & you stole mine. // To była by zbrodnia doskonała, gdybym ukradła twoje serce, a ty ukradłbyś moje Don't say you love me unless you really mean it. Because I might do something crazy like believe it! // Nie mów, że mnie kochasz, dopóki naprawdę nie będziesz tak myślał. Bo mogę zrobić coś tak szalonego, jak uwierzyć w to! Do you care for me Cause if you don’t then just leave- czy zależy ci na mnie bo jesli nie to po prostu odejdź You want me? Come, find me. Make up your mind. // Chcesz mnie? Chodź, znajdź mnie. Zdecyduj się. There is a rainbow for you and me, a beautiful sunrise eternaly... // Tu jest tęcza dla Ciebie i mnie, piękny wschód słońca na wieczność Boy am I just a game, or do you feel the same as I do? // Chłopcze, jestem tylko grą czy czujesz to, co ja? Do you feel my heart beating? Do you understand? Do you feel the same? Czy czujesz bicie mojego serca?Czy rozumiesz?Czy czujesz to co ja? If I was drowning in the sea would you dive right in and save me? Jeśli topiłabym się w morzu czy skoczyłbyś prosto do niego i uratował mnie? If I was falling like a star would you be right there to catch me? Jeśli spadałabym jak gwiazda czy byłbyś właśnie tu i złapał mnie? |
|
|
|
|
#3619 |
|
Raczkowanie
|
mara_m dziekuje
)____________ ten, przy którym budziłabym się co rano, a światło słońca kładłoby się nam na nagiej skórze jak koc. Roztańczę w sobie świat, na przekór łzom, umiem jeszcze iść pod prąd. trochę do dziewczyn : jeśli ktoś Cię znienawidził, to tylko dlatego, że chciał być taki jak Ty. `nie mozesz mnie nienawidziec za to ze jestem ladna nienawidz mnie za to ze sie podobam twojemu chlopakowi.! ;d nie mozesz mnie nienawidziec bo twoj chlopak woli mnie!, nie mozesz nienawidziec swojego chlopaka bo chce kogos lepszego!, nienawidz siebie, bo jestes glupia myslac ze ja chcialabym miec kogos takiego jak on!. slyszalam,ze o mnie mowisz? mow dalej,wtedy stane sie slawniejsza ;d Ze szmaty nie zrobisz damy.! __________ Obudzić się rano i zobaczyć Jego jak słodko się w Ciebie wpatruje i mówi:"Czemu tak krzyczałaś i płakałaś w nocy? Już wszystko dobrze. To był tylko zły sen..."
|
#3620 |
|
Raczkowanie
|
Kiedy nie miałam już nic do stracenia, dostałam wszystko... Kiedy o sobie zapomniałam, odnalazłam samą siebie...
Wystarczy odrobina nadziei, pozytywne myślenie wszystko odmieni... ...i w czarne koty nie uwierzę, i w horoskopy też!! ![]() Między krzesłem a podłogą... Ja nic nie muszę, dlatego mam czystą duszę... ![]() Ze wszystkich rzeczy wiecznych... miłość trwa najkrócej.
|
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy nie będę kochać, nie zdołasz nigdy zranić mnie
Kiedy na Was patrzę, nie dziwie się, że mam nadciśnienie.
|
#3622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
call it dumb
call it luck call it love or whatever you call it. nazwij to głupim nazwij to szczęściem nazwij to miłością czy jakkolwiek to nazywasz. |
|
|
|
#3624 |
|
Konto usunięte
|
Opis w temacie wyborów mojego znajomego:
"Pora na RzeczPiSPOLiDą!" |
|
|
|
#3625 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny potrzebuje opisu (związałam sie z chłopakiem o 3 lata młodszym) że nie będę słuchac opini innych,że to moje życie,mój wybór i moja sprawa...że słucham głosu serca itd.
|
|
|
|
#3626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Listen girl... we are in love so fuck off! Posluchaj dziewczynko... my sie kochamy wiec sie odpier*** Girl, please understand... we are in love so go away! Dziewczyno, prosze zrozum... My sie kochamy wiec odejdz
|
|
#3627 |
|
Raczkowanie
|
Madziulek_90 jesteś wielka
Wielkie dzięki $łonko =**Wszystkie śliczne. I wszystkie kradnę :P A żeby nie bylo off'a : hee opisy z listy : * Love me or hate me... * Ważne są dni których jeszcze nie znamy.. *..You give me hope.. And I believe You.. =* *MamyTendencjeDoBaletowDo brychJakDoFajnychDziewczy n... *NieMyślOTymCoByło,NieMyś lOTymCoBędzie,ŻyjTymCoJes t... * Kto ryzykuje ten osiagnie wszystko...
|
#3628 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ode mnie: Wszyscy ludzie szarzy albo czarni. I jacyś tacy nieszczęśliwi. Dżizas. Serce może ofiarować, ręka tylko dać. Odpicowana jak stróż w Boże Ciało poszłam w świat. Było fajnie. Niezauważalna, niewidzialna, w oczach wielu fatalna. zwyczajnie mnie zredukuj, zniweluj, oducz bycia, będę wdzięczna. świat mi zwariował. jak sie troche wyprostuje to wrócę. zamieszkałam w przed siebie, w byle nie tutaj. co za piękny dzień. ah, dziękuję Ci, i Ci, i Ci, i nawet Ci! Choć papierki po cukierkach tu i tam, marzy Ci się bombonierka taka jak ja. Bierz mnie całą i Prince Polo xD Bezwstydnie opycham się życiem. Chcesz gryza? widziałam gwiazdę spadającą życzenia spełniającą?! Wilgotne liście, mchy, przekwitające kwiaty. Wdycham. Mieszkanie dziś pachnie obłędnie, francuską zupą cebulową.
|
|
|
#3629 |
|
Konto usunięte
|
Ona nie-nie-nie-nie je nic. Ły-ły-ły-łyka z wdechem tlen.
|
|
|
|
#3630 |
|
Raczkowanie
|
Wszyscy ludzie szarzy albo czarni. I jacyś tacy nieszczęśliwi. Dżizas.
Serce może ofiarować, ręka tylko dać. Odpicowana jak stróż w Boże Ciało poszłam w świat. Było fajnie. Niezauważalna, niewidzialna, w oczach wielu fatalna. zwyczajnie mnie zredukuj, zniweluj, oducz bycia, będę wdzięczna. świat mi zwariował. jak sie troche wyprostuje to wrócę. zamieszkałam w przed siebie, w byle nie tutaj. co za piękny dzień. ah, dziękuję Ci, i Ci, i Ci, i nawet Ci! Choć papierki po cukierkach tu i tam, marzy Ci się bombonierka taka jak ja. Bierz mnie całą i Prince Polo xD Bezwstydnie opycham się życiem. Chcesz gryza? widziałam gwiazdę spadającą życzenia spełniającą?! Wilgotne liście, mchy, przekwitające kwiaty. Wdycham. Mieszkanie dziś pachnie obłędnie, francuską zupą cebulową. więcej, więcej. kocham Cię dosłownie za nie!
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

bo potrzebuje takiego opisu, poniewaz jest laska ktora zwrywa mi do chlopa;/

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
)