O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-10, 10:19   #421
kasiab91
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX

Yss no trzymaj ja cwiczenia polubilam bardzo i codziernnie rano lece z koksem. Nie wiecie ale podjelam wyzwanie z Mel B na 30 dni. Jestem na 13 i czuje sie swietnie ! Jeszcze zebym jadla regularnie No nic od czegos trzeba bylo zaczac

Agabi no! Jestes !

Ewcik no cwiczymy ostro ! Ja chyba jeszcze wieczorem dodam przysiady do tego

Iza wspieram Cie mocno

Jak widzialyscie mam i ja zestaw do hybryd i super zadowolona jestem. Ciekawe ile sie beda trzymac. Mamie bede teraz zakladala i moze ktos sie jeszcze nawinie. Uwielbiam to robic

Ide kroic jajka na kotlety...
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 10:38   #422
Ziajka
Wtajemniczenie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX

Hej !
Ale leje u mnie , siedzimy więc w domu

Kasia mnie możesz robić pazurki plus ploteczki , o tak, byłabym stałą klientką. sama się zastanawiam nad zakupem,.tylko coś na wlasny użytek,.ewentualnie mamie ja wiem , że temat tu wałkowany sto razy,.ale jak to jest z tymi lampami? Jaką kupiłaś? Bo cenowo na all jest różnie i nie chciałabym kupić badziewia ale z.drugiej strony nie wiem czy będę potrafiła sama robić u przepłacać też nie chcę.
A najlepsze , że szwagierka ma salon ale zawsze mi nie po drodze, najlepiej to tak wieczorową porą , a w salonie to zawsze treminy do przodu , szwagierka nie chce zapłaty, a mnie tak głupio wykorzystywać , raz na jakiśczas można , ale nie stale. A do konkurencji nie pójdę, bo to nie fair . I chyba zostaje robienie samemu
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 10:50   #423
mysia1986
Zakorzenienie

Hej,

Ogarnełam sie z gruba i wziełam za robotę. Ale srednio mi to idzie.

Agabi, kope lat babo Bic nie bede bo po co A no to

Kasiu, widziałam pazury na fb z tego wszystkiego zapomniałam skomentować. Na prawde szacun! są sliczne

Ziajka i u mnie leje przeokrutnie!

Przepraszam, wiecej nie wiem Pracy mam w cholerę! Miłęgo dnia
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 11:25   #424
kasiab91
Zakorzenienie

Ziajka Kochana ja kupilam caly zestaw semilac z lampa uv normalna. Poki co tyle mi wystarczy Utwardza mi 2 min ale co tam. Zapraszam ! Kawka, herbatka i pogaduchy

Mysiaku daj spokoj z komentowaniem. Masz teraz wazniejsze rzeczy

Obrobilam sie i mam chwile na poogladanie katalogu
MAMA- 03.05.2014

Stary 2016-02-10, 11:34   #425
Lila_27
Zakorzenienie

Hej 😊U nas też leje😕

Agabi hello ☺

Kasia trzymam kciuki za postanowienie ☺pazurki naprawdę śliczne ☺

Arletko ale kochana Lena 😍

Zophie cieszę się, że zdrowiejecie! Daj przepis na tą zupę z cieciorki ☺Ja z soczewicy robię, a cieciorka leży w szafce od m-ca i nie wiem jak ją wykorzystać

Ruda ale super wyjście ! Daj znać jak film, bo planujemy iść 😊

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Jedzieny na zakupy, bo nic ba obiad ni ma 😋
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 11:36   #426
Ziajka
Wtajemniczenie

Kasia dzięki :-* żeby bliżej było to już jadę malowanie to jeszcze dla mnie spoko ale temat skórek i doprowadzenia ich do porządku to magia na razie dla mnie
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 11:55   #427
agabiwro
Wtajemniczenie

dziewczyny, ja Was przepraszam że ja pojawiam się I znikam, ale nie mam jak pisać codziennie. Przez tą pracę na zmiany mi się kwasi, Jaśka to już gigantka niezmordowana I chodzi spać jak popadnie. Rekord 23. Rozmawiałam już z tż, że koniecznie musimy to zmienić, bo zwariujemy. Już kompletnie nie ma czasu na nic jak ona sobie tak pozwala. Z tż to też w kratkę, on robi jak jemu wygodniej I jest niekonsekwentny w jej wychowywaniu. Ogólnie, to widzę że on to się zwyczajnie do tego nie nadaje. Wkurza mnie I tyle. Jak ma pierwszą zmianę, lub wolne to Jaśka totalnie ma mnie gdzieś, I jest jak obce dziecko. Serce mi łamie. Macie jakiś sposób na przestawienie jej w godzinach chodzenia spać. Myśle, że jak już wróce do normalnego chodzenia na 8 do pracy, to u niej też się poprawi. Tak, to wstaje kiedy się wyśpi, bo nie ma konieczności budzenia jej z rańca.

nadrabiam Was na mini oknie, bo u mnie to już w pracy nawet spokojnie z neta nie można skorzystać, bo wiecznie ktoś wpadnie człowiekowi za plecy z zaskoczenia.

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-10, 13:47   #428
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Faaaaaak

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Napisałam się jak głupia i nie dodało. W doopie z tym.

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Yss Lubie skalpel2, bardziej niz1 bo jedynka nudna fest. A bieganie uwielbiam i to chyba jest moja pasja i hobby 😁

Kasiu pazury cudne, tez polubiłam ćwiczenia i bardzo mnie to cieszy,

Mysiaku zdrowiej nam kochana ☺

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Lila, Zophiee co to ta cieciorka?

Agabi nie mam sposobu. Kostek jak jest P dłużej się bawi a ze mną jak jest to po 20tej kąpiel i juz.

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Lecę coś zjeść i będę się szykować do kina, ciesze się jak dziecko. Juz poczwiczylam nawet. Doopa coraz fajnie sza 😀
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 14:33   #429
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Yss Lubie skalpel2, bardziej niz1 bo jedynka nudna fest.
A ktory jest ktory, wklej no linka.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 15:01   #430
RudaEwcia25
Zakorzenienie

2 z krzesłem. Tego na yt nie ma.

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Dobra ja zaraz spadam, odezwę się później. Lofka 😉
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-02-10, 15:38   #431
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
2 z krzesłem. Tego na yt nie ma.
Aaaaa ten. To mam, ale nigdy nie robiłam. Krzesła nie mam .
To ja robię 1 , mi tam pasi.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-10, 16:21   #432
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

dobra jestem

wiedzma pojechala
Wanessa poszla spac wiec dam jej jeszcze z 10 minut pospać a później ja obudze
Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Dzien dobry.

Iza o co awati?

Mysiak zdrowka ! Nie daj sie !

Ziajka u Was sloneczko a u mnie takie chmury ze szok

Migotko o szamanka Cie przeswietlila Sama bym poszla do kogos takiego

Ewcik i co plichcisz w koncu?

Yss piekny wypad mieliscie i swietnie sobie poradzilas

Ja jakas zmeczona chodze do tego zab mi chyba wychodzic chce i juz boli i dziaslo i ucho troche

Obiadek mi sie grzeje dzis tlusto jak to na ostatki przystalo bo i bigos i klopsy i pierogi no i standardowo rosol Ola juz talerz wsunela caly tak kocha rosolek
jejku biedna
mam nadzieje ze dziś już lepiej

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Ziajka, no to udanego dnia zabaw

Lila, jak dobrze ze juz w poniedziałek masz badanie! Obyś dostała dobre leki!

Ja tu juz ledwo siedze. Z nosa mi leci, chce do domu
zdrowka kochana

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
Co tut takie puchy???

Lenula zasnela wreszcie, ja zaraz pod prysznic. Cos mnie zoladek pobolewa Nie wiem czy to zachcianka ciazowa czy co, ale mam smaka na cole, tz sobie kupuje i sobie biore po lyku, no kurde jaka smaczna
Pytanie mam, jaka wit d podajecie dzieciom? Ja mam na recepte Devikap, ale chyba bym zmienila na cos bez recepty, macie cos takiego?

Lena mnie dzis rozbroila, siedze sobie i ogladam tv, podchodzi do mnie, zaglada mi prosto w twarz i z cudownym usmiechem "mamusiu, cio olądaś?" Ja odpowiadam ze film, a ta dalej, to samo pytanie z tym samym usmiechem a z 10 razy powtarzala
A jak ja uspypialam, to momentami mi cierpliwosci brakuje, i mowie a to ze sie mamy nie slucha, a to zeby juz sie kladla na boczek, a to zeby juz zamykala oczka i spala, a ta do mnie za ktoryms razem "śłucham mamy, mykam oćka,ide pać" i sie cieszy, ze ja prawie ze smiechu plakalam
cudne nasze dzieci sa

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
zdowiejcie nam zdrowiejcie!
To Devikap mozna bez recepty kupic? nawet nie wiedzialam, popytam w aptece.
Heh, ja kwasy zostawialm odklad jestem w ciazy, bo nie wiem czy wolno mi stosowac. No a wymiotow nie mam,dzieki Bogu, jakis tam strasznym mdlosci tez nie, tylko czasem mi niedobrze wiec jest calkiem git!Cyce mi znowu rosnal bo i wieksze i swedza

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

ciesze sie ze bieganie sprawia ci taka radosc
no dzieci sa udane, dzis np, wola Lenka ze chce kanapke, zrobilam jej, daje do raczki, i juz ma focha bo ona nie chce kanapki, jak odkladam na talerz to znowu sie drze ze chce i tak pare razy ryk z fochem bo sama nie wiedziala co chce, ale w koncu ja zjadla.
A i dzis sama sie upomniala o kaszke na kolacje, za kazda lyzeczke bije jej brawo, miso jej brawo bije, ona zje wszystko i taka szczesliwa biega po kuchni i krzyszy "blawo, zjadlam sistko kaszke" a ja ja caluje i mowie ze jestem szczesliwa i ze brzuszek szczesliwy
cudna . ciesze się ze się dobrze czujesz

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
Iza to napisz w klubie czy na fb i na jakis tydzien haslo zmoen

Zophiee zdrowka ja tez tylko domowymi siebie lecze ostatnio Kochana wyslalas te ankiety?

Arletko no Lena slodziak, Olek nasza tez gada jak najeta. Spiewa, krzyczy, recytuje. No kochana nasza A najlepiej jej sie udaje : O KURDE. Wczoraj obudzila sie zanim P wyjechal do szpitala. I tlumaczy tatus badu, masu. I naglw slyszy ze P kaszle i mowi : O KURDE TATUS NIE POJECHAL BADU BADU W DOMKU Z OLUSIA ZOSTAL O KURDE FAJNIE ! Myslalam ze sie posikam :p

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
dziewczyny, ja Was przepraszam że ja pojawiam się I znikam, ale nie mam jak pisać codziennie. Przez tą pracę na zmiany mi się kwasi, Jaśka to już gigantka niezmordowana I chodzi spać jak popadnie. Rekord 23. Rozmawiałam już z tż, że koniecznie musimy to zmienić, bo zwariujemy. Już kompletnie nie ma czasu na nic jak ona sobie tak pozwala. Z tż to też w kratkę, on robi jak jemu wygodniej I jest niekonsekwentny w jej wychowywaniu. Ogólnie, to widzę że on to się zwyczajnie do tego nie nadaje. Wkurza mnie I tyle. Jak ma pierwszą zmianę, lub wolne to Jaśka totalnie ma mnie gdzieś, I jest jak obce dziecko. Serce mi łamie. Macie jakiś sposób na przestawienie jej w godzinach chodzenia spać. Myśle, że jak już wróce do normalnego chodzenia na 8 do pracy, to u niej też się poprawi. Tak, to wstaje kiedy się wyśpi, bo nie ma konieczności budzenia jej z rańca.

nadrabiam Was na mini oknie, bo u mnie to już w pracy nawet spokojnie z neta nie można skorzystać, bo wiecznie ktoś wpadnie człowiekowi za plecy z zaskoczenia.
jej jesteś
ale masz Meksyk . jeszcze trochę i może Ci się unormuje to

wstaw Jaśki focie na fb

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 17:01   #433
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Hej

Brzuchol mnie boli, niech przyjdzie w końcu ta @ bo ja max 3dc muszę zrobić usg i nie może wypaść na weekend.

Iza napiszesz w końcu o co chodzi?

Kasia to oby udało się to postanowienie zrealizować

Miłego dnia!
Napisałan na fb.

Cytat:
hej, witam się I ja nowym wątku. Ja nie wiem co to ze mną będzie, czy ja się już mam żegnać z Wami czy jaki gwint. No kuźwa się nie wyrabiam po całości. Czekam na nowy tel. I może taptalk będzie z nim współgrał to jakoś się ogarnę w robocie z wizażem. Dobra, nie lać po dupier, nie wyzywać, tylko mówta od czego mam zacząć? wiz, czy fejs?

agabi gdzies ty była?!

Cytat:
Yss no trzymaj ja cwiczenia polubilam bardzo i codziernnie rano lece z koksem. Nie wiecie ale podjelam wyzwanie z Mel B na 30 dni. Jestem na 13 i czuje sie swietnie ! Jeszcze zebym jadla regularnie No nic od czegos trzeba bylo zaczac

Agabi no! Jestes !

Ewcik no cwiczymy ostro ! Ja chyba jeszcze wieczorem dodam przysiady do tego

Iza wspieram Cie mocno

Jak widzialyscie mam i ja zestaw do hybryd i super zadowolona jestem. Ciekawe ile sie beda trzymac. Mamie bede teraz zakladala i moze ktos sie jeszcze nawinie. Uwielbiam to robic

Ide kroic jajka na kotlety...

Kasiu gratuluje ćwiczeńPodziwian was wszystkie ze jestescie takie zmotywowane do ćwiczeń Efekty beda super

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Hej !
Ale leje u mnie , siedzimy więc w domu

Kasia mnie możesz robić pazurki plus ploteczki , o tak, byłabym stałą klientką. sama się zastanawiam nad zakupem,.tylko coś na wlasny użytek,.ewentualnie mamie ja wiem , że temat tu wałkowany sto razy,.ale jak to jest z tymi lampami? Jaką kupiłaś? Bo cenowo na all jest różnie i nie chciałabym kupić badziewia ale z.drugiej strony nie wiem czy będę potrafiła sama robić u przepłacać też nie chcę.
A najlepsze , że szwagierka ma salon ale zawsze mi nie po drodze, najlepiej to tak wieczorową porą , a w salonie to zawsze treminy do przodu , szwagierka nie chce zapłaty, a mnie tak głupio wykorzystywać , raz na jakiśczas można , ale nie stale. A do konkurencji nie pójdę, bo to nie fair . I chyba zostaje robienie samemu

kurcze jak ja bym miała szwagierke z salonem to nawet bym sie nie zastanawiała tylko chodziłs do niej

Cytat:
Ziajka Kochana ja kupilam caly zestaw semilac z lampa uv normalna. Poki co tyle mi wystarczy Utwardza mi 2 min ale co tam. Zapraszam ! Kawka, herbatka i pogaduchy

Mysiaku daj spokoj z komentowaniem. Masz teraz wazniejsze rzeczy

Obrobilam sie i mam chwile na poogladanie katalogu

Kasiu pazurki ci wyszły naprawde piekne Widać ze masz do tego reke.

Ja tez dzis robiłam pazurki.

Cytat:

Aga mnie bardzo ratuje apka w telefonie.Czytam jadac do pracy i z pracy.W domu jak jest chwila bo usiąść na kompa nie ma szans.No i Domis chodzi spać 20-21 wiec wieczór mam dla siebie

Cytat:
Faaaaaak

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Napisałam się jak głupia i nie dodało. W doopie z tym.

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Yss Lubie skalpel2, bardziej niz1 bo jedynka nudna fest. A bieganie uwielbiam i to chyba jest moja pasja i hobby 😁

Kasiu pazury cudne, tez polubiłam ćwiczenia i bardzo mnie to cieszy,

Mysiaku zdrowiej nam kochana ☺

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Lila, Zophiee co to ta cieciorka?

Agabi nie mam sposobu. Kostek jak jest P dłużej się bawi a ze mną jak jest to po 20tej kąpiel i juz.

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Lecę coś zjeść i będę się szykować do kina, ciesze się jak dziecko. Juz poczwiczylam nawet. Doopa coraz fajnie sza 😀
Jak film?Mam nadzieje ze wyjscie sie udało?

Ja dzis wziełam wolne opieke na Domisia bo wypadły nam z tżtem te same zmiany i nie miał kto z nim zostać.Jutro tez mam wolne bo produkcja nie idzie .Do pracy ide dopiero w piatek.

Całe po południe bawiłam sie z Domisiem a jak spał zrobiłam pazury.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 17:24   #434
89migotka
Zakorzenienie

Iza ten post był rano jak jeszcze nie napisałaś na fb

Kasia za wyzwanie z Mel B.

Ruda wypad udany?

Kogo ja tu widzę? Agabi

Sorry, że tak mało, ale okropnie brzuch mnie boli. @ jest, w piątek mam wizytę i usg. Dzisiaj rozmawiałam z koleżanką, zeszło na temat dzieci, jej siostrze zdiagnozwali zespół niepękającego pęcherzyka i co się okazało, że to przez endometriozę

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 18:33   #435
Gianna M
Zakorzenienie

Czesc

W końcu jestem wśród żywych a dzis to juz w ogóle w skowronkach od rana

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 18:49   #436
arletka1313
Zakorzenienie

hej

migotko pokoj Lenki juz chyba po swietach zrobimy bo ok miesiaca bedziemy czekac na okno, potem Lenki urodziny i zaraz swieta.
Co do tej czarodziejki to wiem ze kolezanka jezdzila ale pare lat temu to gdzies do Lublina. I wtedy wiem ze pojechala z sis ktora byla w ciazy i lekarz jej mowil, ze bedzie miala dziewczynke, a ta czarodziejka ze chlopca zdrowego urodzi, wiec stwierdzily ze ona sie nie zna, jakie bylo zdziwienie jak urodzil sie chlopak

aga no wreszcie laska! Co do spania Jaski, to moze jakos w dzien niech mniej spi, ale ona w zlobku to ciezko tak. A jak ja usypiacie? moze wczesniej zacznijcie uspypiac?

No Lenula przespala calutka noc, do 7.15 ja sie za to budzilam ale ciul tam.
Bylam u fryzjera, niestety nie mojego bo maja remont, wiec poszlam do tekiej dziewczyny-marudy zarazem, przy mnie sie klocila z mezem
Mala dzis mi fsiuje z siusianiem, ze niby ja pipka boli, czesto po nocnym pampersie ma czerwona pipke, zreszta wiecznie ma z nia problem, ale nigdy siku nie zatrzymywala, a dzis mi zaczela wstrzymywac, 2 razy jakos poszlo bez bolu. Wiec nie wiem o co kaman, musze obserwowac.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 19:05   #437
89migotka
Zakorzenienie

Gianka dobrze, że już jesteś wśród żywych

Arletka super, że Lenka przespala całą noc Co z włosami ciekawego robiłaś? Ja chyba wrócę do swojej byłej fryzjerki bo ostanio widziałam jak jej cudownie dekoloryzacja wychodzi A ja koniecznie muszę zejść z tego ciemnego koloru.

Stary 2016-02-10, 19:14   #438
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Czesc

W końcu jestem wśród żywych a dzis to juz w ogóle w skowronkach od rana
Gianka chwal sie co sie stało ze masz taki dobry humor?

Cytat:
hej

migotko pokoj Lenki juz chyba po swietach zrobimy bo ok miesiaca bedziemy czekac na okno, potem Lenki urodziny i zaraz swieta.
Co do tej czarodziejki to wiem ze kolezanka jezdzila ale pare lat temu to gdzies do Lublina. I wtedy wiem ze pojechala z sis ktora byla w ciazy i lekarz jej mowil, ze bedzie miala dziewczynke, a ta czarodziejka ze chlopca zdrowego urodzi, wiec stwierdzily ze ona sie nie zna, jakie bylo zdziwienie jak urodzil sie chlopak

aga no wreszcie laska! Co do spania Jaski, to moze jakos w dzien niech mniej spi, ale ona w zlobku to ciezko tak. A jak ja usypiacie? moze wczesniej zacznijcie uspypiac?

No Lenula przespala calutka noc, do 7.15 ja sie za to budzilam ale ciul tam.
Bylam u fryzjera, niestety nie mojego bo maja remont, wiec poszlam do tekiej dziewczyny-marudy zarazem, przy mnie sie klocila z mezem
Mala dzis mi fsiuje z siusianiem, ze niby ja pipka boli, czesto po nocnym pampersie ma czerwona pipke, zreszta wiecznie ma z nia problem, ale nigdy siku nie zatrzymywala, a dzis mi zaczela wstrzymywac, 2 razy jakos poszlo bez bolu. Wiec nie wiem o co kaman, musze obserwowac.
Pokaz włoski jak obciełaś 0

Stary 2016-02-10, 19:40   #439
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Sorry, że tak mało, ale okropnie brzuch mnie boli. @ jest, w piątek mam wizytę i usg. Dzisiaj rozmawiałam z koleżanką, zeszło na temat dzieci, jej siostrze zdiagnozwali zespół niepękającego pęcherzyka i co się okazało, że to przez endometriozę
No dobra, a jakie dalsze działanie zaproponowali? IVF?

Cytat:
No co Ty! A o co poszło???

My w domu i relaks. Dziś nie ćwiczę. Dostaliśmy propozycję wynajmu mieszkania, ale od maja dopiero. Trochę dupa. Ale pójdziemy, zobaczymy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-10, 20:08   #440
89migotka
Zakorzenienie

Yss najpierw będą próbować iui, a później ivf. I zaczyna dietę bezglutenową bo też ma wpływ na pęcherzyki.

Stary 2016-02-10, 20:13   #441
kasiab91
Zakorzenienie

Arletka zrob badanie ogolne moczu Lence. Moze jskies zapalenie ma. I poksz wlosy

Ysss warto zobaczyc co i jak

Migotko ja tez schodzilam z cuemnych do blondu.... Do tej pory mam jeszcze pasemka. Juz nie wroce do tych brazow. Za to P by chyba oddal wszystko za ye moje wlosy ciemne

Ola jeszcze nie spi, przysnela po poludniu i biedna lata jak szalona. 5 jej wuchodza bo placzliwa strasznie i widac po niej ze cos jej dolega
MAMA- 03.05.2014

Stary 2016-02-10, 20:43   #442
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Arletka zrob badanie ogolne moczu Lence. Moze jskies zapalenie ma. I poksz wlosy

Ysss warto zobaczyc co i jak

Migotko ja tez schodzilam z cuemnych do blondu.... Do tej pory mam jeszcze pasemka. Juz nie wroce do tych brazow. Za to P by chyba oddal wszystko za ye moje wlosy ciemne

Ola jeszcze nie spi, przysnela po poludniu i biedna lata jak szalona. 5 jej wuchodza bo placzliwa strasznie i widac po niej ze cos jej dolega
Biedna Olusia:-( Ty sie lepiej czujesz w blond?

Mały spi a ja musze siasc do kompa rachunki popłacić.

Stary 2016-02-10, 21:00   #443
kasiab91
Zakorzenienie

Iza oj tak ! W blondzie najlepiej U nas naszczescie takimi rzeczami zajmuje sie P. Ostatnio nawet chemie do domu kupowal. On lubi takoe rzeczy

Jestem tak masakrycznie zmeczona ze szok !
MAMA- 03.05.2014

Stary 2016-02-10, 21:17   #444
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Iza oj tak ! W blondzie najlepiej U nas naszczescie takimi rzeczami zajmuje sie P. Ostatnio nawet chemie do domu kupowal. On lubi takoe rzeczy

Jestem tak masakrycznie zmeczona ze szok !
Kasiu to moze sie juz poluz?

Stary 2016-02-10, 21:46   #445
zophiee
Zakorzenienie

Dobry wieczór
Dziewczyny podziwiam was za ćwiczenia, serio. Wieczorami siadam na kanapie jak ten leń, i jak tylko pomyślę, że mam się poruszać to mi słabo...
Dziś wróciłam przed 18 do domu, i dopiero się ogarnełam...
Lila- oczywiście, że ze zupa soczewicy była sorryAgabi- heloł, ja tez ostattnio wpadam tu jak po ogień... ferie są mniej pacjentów, więc i ja wieczorami choć na chwilkę
Mysia- mam nadzieję≤ że szybko ogarniesz zatoki. mi pomaga płukanie zatok, płynem z takiej butelki, srednio to przyjemne, ale skuteczne. są dołączone saszetki z płynem, ale ja dolewam jeszcze jodynę i wodę utlenioną. Czuję, że z dnia na dzień mniej tego gluta jest w zatokach ropnego. Schodzi mniej przy smarkaniu! Do tego sinupret 2-3 razy dziennie, a w ciagu dnia solą morską, żeby nawilżyć sluzówkę
Piję sobie ostatnio na wzmocnienie sok z kiszonych ogórków, jemy dużo kiszonek. No i popijam goracą wodę z kurkumą i imbirem- naturalny antybiotyk

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Kasia- fajnie, że P ogarnia takie rzeczy. Mój tż pewnie też by ogarnał, ale jak to ja wolę sama... a ostatnio mniej chemii uzywamy, bo w sumie przeżuciłam się na ocet, sodę i olejek herbaciany albo olejek z oregano- ten ostatni to jest pogromca wszystkich bakterii, prawie jka szpitalny lizol, ale 100% naturalny
A do prania tylko biały jeleń!
O płaceniu rachunków też musze pamiętać ja. Na szczęście wszystie płatności mam zdefiniowane, więc przelewy to 5 minut

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Arletko cieszę się, że tak cię łagodnie 1 trymest z Tobą obchodzi oby już tak zostało! A Lena jest przekochana, brawa za nockę
Kasia- w porównaiu z Oleńką, Borys to mruk, gada ale po swojemu, jedyne zrozumiałe słowa to : mama, tata, baba, kici, auto, brum, papa, tuli, bast ( pies), am, piciu , coś tam pewnie jeszcze - także jestem pod wrażeniem ogromnym, ale Ola to torpeda rozwojowa

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Yss- kciuki za mieszkanie, jakby nie było jeszcze 2.5 miesiąca musielibyście mieszkać wspólnie... może coś jeszcze sensownego traficie
Wy ogólnie bardzo aktywni jesteście, przy was to ja tylko praca-dom... ciągle wyjścia, wycieczki, basen, knajpa... super sobie czas organizujecie

Migacz- pewnie, dieta bezglutenowa, zioła, zupy! może jakieś oczyszczanie organizmu...
Ja dziś czytałam artykuł na temat kiszonek- kobieta 7 lat nie mogła pozbyć się infekcji intymnych, miała problemy hormonalne, stale niedobory witamin, ogólnie non sop zmęczona...
Okazało się, że ma tak ubogą florę bakteryjną w jelitach, przerost candidy- czyli grzyba, który w odpowiednich warunkach zajmuje 5%, a u niej 90%. Przez to bakterie probiotyczne nie mogły wchłaniać wszystkiego co cenne z pozywienia...
Przeszła na diete lekkostrawną, jadła dużo błonnika pokarmowego z surowych warzyw i owoców, a do tego piła 1-2 szkolanki soków z kiszonych ogórków. taka dieta trwała 3 tygodnie. potem wróciła do żywienia, ale nadal naturalnie, z dużą porcją warzyw owoców kasz. Zrezygnowała z mąki, sztucznyc soków, pieczywa, słodyczy.
Po miesiącu jej samopoczucie się drastycznie poprawiło, cera, włosy, paznokcie, nie miała żadnej infekcji intymnej.
Po 3 miesiącach badania pokazały, ze nie ma śladów po niedoborach. po pół roku była w ciąży

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

ale się rozpisałam
idę zmywać kwasy- dziś mocniejsze! A co
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 21:59   #446
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Jestem, bylysmy najpierw w maku, dlatego już kolacji nie było 😁 wróciłam przed 21sza ale warto było jechać. Bylysmy na Planecie Singli. Bardzo mi się film podobał. Kostek dopiero padł. Idę do wanny. Nadrobilam ale nie mam siły cytatowac.
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-02-10, 22:03   #447
arletka1313
Zakorzenienie

padam, dziecko mnie wykonczylo Ponad godz usypiania a ta latala po lozeczku jak szalona, darla sie, krzyczala, wymyslala wszystko byle nie spac, a ja z tych nerwow znow prawie sie nie poryczalam,ale na nia nakrzyczalam bo mialam dosc serdecznie!

Migotko a tylko z 5 cm wlosy podcielam, w sumie tylko koncowki wiec nic nie widac, musialam podciac to siano. A dobra fryzjerka to skarb!

yss a o jakies koperty i dokumenty sie poklocili, ale bylo to bardzo nie na miejscu a kiedy u was rozmowa z rodzicami? nie na dniach jakos?

kasia a moze i masz racje z tym moczem? moze by ja zbadac? non stop to cipsko czerwone.

Ide pod prysznic bom juz nie mam sily nawet pisac.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 23:40   #448
Lila_27
Zakorzenienie

Chłopaki śpią,a ja wizaż
Zamówiliśmy dzisiaj meble do Natusia,w przyszłym tygodniu będą
od razu malowanie pokoju i zastanawiamy się co zostawić na podłodze czy dywan,czy panele jeszcze zobaczymy
Łóżka na razie nie kupujemy,bo głównie zasypia ze mną,i nie zmieszczę się z nim na takim dziecięcymwięc wstrzymujemy się,aż zacznie sam grzecznie chodzić spać

Agabi u nas podobnie ze spaniem,więc nie pomogę
Czasem jak nie ma drzemy w dzień to zasypia 19-20,a jak drzema to 21 -23 niestety

Arletko może faktycznie pobierz mocz do badania i zrób posiew od razu

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Mój chłop ciągle ma focha,że uzależniona od wizażu jestem i wyrzuci mi telefon i kompa

Idę spać
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-10, 23:49   #449
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Lila my mamy fotel dla Kostka, niby jednoosobowy ale jak w nocy się budzi to wejdę do niego i razem się zmiescimy 😉 jakie meble zamowiliscie?

Arletko a nie możesz kłaść jej obok siebie na łóżku i jak zaśnie odkładać do łóżeczka? Szkoda Twoich nerw 😢

Lecę na film jeszcze popatrzę i zaraz lecę spać ☺ dobranoc ☺
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-02-11, 08:00   #450
kasiab91
Zakorzenienie

Hej !

Lila pokaz mebelki My szukamy lozka Oli i chcemy kupic taka dwuosobowa sofe rozsuwana zeby mozna bylo sie z nia polozyc o przysnac a i jak ktos przyjedzie to zeby mial gdzie spac. W lozeczku juz sie tak kreci ze ciagle wali glowa po szczebelkach Ale do maja jeszcze wytrzymamy jakos.

Arletko zrob kochana zrob to badanie a moze i przez to szalala wieczorem. Zreszta polozenie dwulatka to walka ja tak uwazam. Ola zanim kimnoe to pol godziny rozmowy wyglupow spiewania drapania I to musimy byc obudwoje i ja i P

Zophiee martwi mnie noga Olki bo ona jakoa dziwnie ja stawia. Jak wrzuce na fb to ocenisz? No i powoedz w domu jak najlepiej? W kapciach czy na bosaka? Ja caly czas na bosaka ja puszczam.

Ja wczoraj po ostatnim poscie jak napisalam to myslalam ze zejde. Taki bol glowy, ucha i jeszcze zgaga ! No cos strasznego ! Modlilam sie tylkp zeby szybko zasnac
MAMA- 03.05.2014

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości