|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Chanel Lady
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XX
Aniyam fajna kiecka
![]() no to muszę isc do S obadać serię Le Lift ![]() Nate super że wracasz do Krk musimy zrobić imprę jak nic ![]() idę do łóżka bo jakaś dzisiaj zaspana jestem |
|
|
|
#1022 | |
|
Makeup challenge winner
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XX
Cytat:
Nawet nie wiedziałam, że Organique produkuje maseczki.
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Bonusiki super!
Wciśniesz się jeszcze na łóżko, czy musisz na kanapie spać? Cytat:
Ale figura! Ten róż wcale nie jest mocny. Bardzo ładny krój ma ta kiecka! Maski algowe z O też b. lubię Pokażesz torebkę? |
|
|
|
|
#1024 |
|
Witchdoctor
|
Amyz
za streszczenie poprawiłaś mi humor na chwilę BO OGÓLNIE MAM TAKI PASKUDNY, ŻE MI SIĘ RYCZEĆ CHCE jak jeleń na rykowisku albo jak wilk do księżyca. Mój syn dostała dostateczny na semest z religii ![]() nie muszę chyba dodawać, że to jego jedyna taka ocena, bo on z takich bardziej genialnych jest. Nie mogę pisać co myślę bo mnie zabanują ![]() dwa tygodnie tenu ksiondz wpisał mu do zeszytu ocenę proponowaną 5 a ostatecznie wstawił 3 bo dopisał zaocznie 2 jedynki za a) nie oddał referatu b) nie zaliczył wszystkich modlitw nawiasem mówiąc, młody jest chory i od dwóch tygodni nie chodzi do szkoły, więc nawet nie miał się jak obronić. Ze wszystkich 4 sprawdzianów z religii ma 5 Chyba go wypiszę, bo jestem tak wkurzona, że słów brakuje. ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- I na dodatek aniyam wstawia fotki, żeby mi kolacja kością w gardle stanęła (świetna sukienka, ale z taką figurą to i worek na kartofle dobrze by wyglądał
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ide wywietrzyc siersciuchy i spac. Mam nadzieje, ze rano obudze sie w lepszym stanie niz dzisiaj... |
|
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
Aniyam fajne maciorki
Sukienka bardzo ładna poprawił się troszkę humorek?
|
|
|
|
#1028 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Skoro minister kutanga nakazuje to trzeba się rozkraczać i trenować przed walentynkami Cytat:
bon masz to nic ino Le lifty kupować oj tak ma spory wybór algowych |
|||
|
|
|
#1029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie trochę mocny też róż, bo nigdy takiego nie miałam, ale w końcu kiedy mam nosić jak nie teraz ![]() Torebki nie kupiłam ino mi w oko wpadła, przeszukałam neta i ni ma jej ![]() Cytat:
Księża sami dążą do tego, żeby ludzie oddalali się od Koscioła, ale ciiii bo nie miało być na wątku rozmów o religii ![]()
|
||
|
|
|
#1030 |
|
Konto usunięte
|
A gdzie jest buahhot? 😐
|
|
|
|
#1031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1032 | |
|
Kosmetykoholiczka
|
Cytat:
Ja bym go wypisała, sama chodziłam już w szkole średniej na etykę i to była najlepsza decyzja, duzo ciekawych rzeczy opowiadali Poza tym jak mozna oceniać czyjąś wiarę? Zbanujcie mnie za to, ale nie kumam, moze przez gorączkę |
|
|
|
|
#1033 | |
|
CzekoladoweLove
|
Cytat:
no i TA obłędna figura
|
|
|
|
|
#1034 |
|
Kosmetykoholiczka
|
Aniyam jaki nosisz rozmiar sukienek i stanika? Wydaje mi sie ze mamy podobne figury, ja mam 165cm i zawsze szukam 34 rozmiar a czasami w 32 wchodzę z ubrań..
|
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kiecka z Mohito, dawno tam nie kupowałam, bo zawyżali rozmiary, ale teraz z powrotem wrócili do rozmiaru 32 |
|
|
|
|
#1036 |
|
Zadomowienie
|
hej Kobietki
![]() na @ dostałam coś takiego - moze któraś będzie zainteresowana (zapachdomu)
|
#1037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a stanik to 75 A lub 70 B ( ale rzadko ) lub 32 ( zależy jaka rozmiarówka )
|
|
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Religia liczy się do średniej? Ja już jakiś czas temu wytłumaczyłam mojemu, że oceny nie oddają tego co się rzeczywiście potrafi. Mieliśmy problem z informatyką. Było pięć piątek, jedna czwórka (i szóstka, która w magicznych okolicznościach zniknęła z e-dziennika ) i na semestr 4. Mój to kujon więc przeżywał strasznie (fakt, że u nas ostatecznie na świadectwie i tak są oceny opisowe). Wiesz co mi powiedzieli o tym znajomi z pracy? Im wcześniej nauczy się, że szkoła nie jest sprawiedliwym miejscem tym lepiej ![]() Zastanów się, czy Twój syn nie będzie miał problemów jak go wypiszesz z religii. Ja nie powiem jaki mam stosunek do religii w szkole, bo szkoda nerwów. Wiem jednak, że np. u nas wypisanie z religii byłoby problemem. Więc przez podstawówkę pewnie będzie chodził. W gimnazjum dam mu wybór. |
|
|
|
|
#1039 | |
|
Kosmetykoholiczka
|
Cytat:
Reszta ubrań 34 juz sie przyzwyczaiłam za to spodnie kupić tragedia ![]() Staniki mam prawie tylko CK w rozmiarach 30C lub D (tzn 65cm ale czasami wolałabym ciasniejsze) |
|
|
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spodnie jeansowe to spoko ale materiałowe to już poracha, zawsze w pasie odstają |
|
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jutro moją ofocę ![]() Też o niej dziś myślałam. Mam nadzieję, że wszystko ok. Kciuki nadal trzymam
|
|
|
|
|
#1042 | |
|
Kosmetykoholiczka
|
Cytat:
A najśmieszniejsze ze ja taka mała a tż wysoki prawie 2 metry i jaj jego łapka weźmie na mnie wyląduje to wyobraźcie sobie.. wszystko jest małe wtedy, każda "wypuklosc" |
|
|
|
|
#1043 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja to chyba nie będę wychodzić z domu, bo noszę 36 przy 170 cm wzrostu |
|
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jakiś taki mam zły dziś humor, od wczoraj jestem pokłócona z TŻ, a mieliśmy rozwozić zaproszenia na ślub... Wczoraj w ogóle dostałam te zaproszenia, są przepiękne I dzisiaj moje psiątko najukochańsze skończyło 12 lat i z tej okazji na kolację dostało samo mięsko z kurczaka, wyjątkowo bez marchewki Edytowane przez Oktawiaaa Czas edycji: 2016-02-10 o 22:27 |
|
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Tż też kawał dziada i też jak złapie to wszystko przy nim takie maluśkie, a najlepsze, że on na mnie ciągle gada Grubas i jak jesteśmy gdzieś np w sklepie to krzyczy Grubas a coś tam.... i wtedy wszyscy się odwracają i na mnie gapią i widzą kurczaka o wadze 42kg. Ich miny bezcenne ![]() |
|
|
|
|
#1046 | |
|
Kosmetykoholiczka
|
Cytat:
Nigdy nie chciałam być chuda ani gruba chciałam mieć tylko cos wiecej niż sutki
|
|
|
|
|
#1047 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1049 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1050 | |
|
Kosmetykoholiczka
|
Cytat:
![]() Z moim czasami żartuje ze gruba jestem a on "nooo zwłaszcza na tyleczku taka gruba świnka" |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

Ale figura!
Sukienka bardzo ładna 

należę do KKV
) i na semestr 4. Mój to kujon więc przeżywał strasznie (fakt, że u nas ostatecznie na świadectwie i tak są oceny opisowe). Wiesz co mi powiedzieli o tym znajomi z pracy? Im wcześniej nauczy się, że szkoła nie jest sprawiedliwym miejscem tym lepiej