|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dotrwałyśmy do końca - oczekujemy na brzdąca! Mamusie styczniowe cz.11
Karen co to za wkladki?
Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga miałam te wkładki i też mi podeszly. Nie wiedziałam że są w rossmanie, muszę zerknąć jutro
|
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
Skończył jeść znowu z dwóch piersi, chyba już mu tak na noc zostanie. Oby Tylko długo pospal. Idziemy spać.
Spokojnej nocy i mało pobudek. |
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Casaa a mi sie pomylilo bo Kinga pisala o tych z rossa a ja z super pharm z ich karta wkladki life niecałe 4 zl za 60 sztuk
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
#1895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo to musze oblookac bo teraz w domu jade na tych z rossa, a w tym wypadku wychodza one drozej niz te o ktorych piszesz ![]() Kinga, wzajemnie oby dla wszystkich noc przebiegla spokojnie ![]() Dziewczyny, a jak dlugo tak mniej wiecej z cyckow bedzie cieklo i wkladki trzeba nosic? Do konca karmienia? Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2016-02-10 o 23:30 |
|
|
|
|
#1896 |
|
Zadomowienie
|
MOJAKaREN papiery moze ci podbić położna... Mi dziś podbiła- a mała w sobotę kończy 3 mies... Pytała szefowej i jej pozwoliła...
Magda pediatra ci spokojnie wystawi Casaa u nas polecają altacetem smarować miejsce wkłucia Będzie ciekło puki będziesz karmić... :p Junior śpi u siebie i kaszle jak by chciał płuca wypluć. Ojciec ze straszakiem w salonie- bo co chwile sie budzi z płaczem a ja z okupantem cyckowym w sypialni... Szykuje sie dluuuga noc Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze woedziec z tym altacetem. Dzieki
Nie pocieszylas mnie z tymi cyckami.... Jak poradzilas sobie z ta temperatura? Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1898 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziecko mi spało od 18 do 22.30 (ostatnie karmienie było 17.15) pierwsza taka długa przerwa, tylko teraz statystyki mi slabo wychodzą bo nie wyrabiam 8 karmień na dobę...... położna nie kazała już wybudzać więc chyba sie nie muszę tym przejmować, tylko na wypisie ze szpitala jest takie zalecenie żeby nie rzadziej ![]() Ile wam wychodzi karmień na dobę? Kurcze pospała tyle i teraz mi kweka przez sen, oby w nocy spokojnie spała
|
||
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Ahnessy, ciezko powiedziec ile karmien bo moj raz chce co godzine iinnym co 2,5 a w nocy zazwyczaj co 3. Srednio licze co 2h...
Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
Moja pojadla, zasnęła o 00:15, i pół godziny później znowu cyc...obudzona, wyje i ssie łapki :-(
Przy zagladaniu w pampka, wrzask jakby ją ktoś ze skóry obdzieral... mam ochotę udusić...
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
Ruda spokojnie, glebokie wdechy....
My jeszcze sie nie polozylismy... Mlody na mnie spi :/ Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1902 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
Meldujemy się z karmienia
![]() Casaa, Kasia czyli jednak się spotykamy nocną porą . Jak tam u Was sytuacja?
|
|
|
|
#1904 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1905 |
|
Wtajemniczenie
|
Meldujemy sie
|
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
Ahness 8 dostawien to ja mam do 12 w poludnie.
My tez sie meldujemy, oczywiscie z kupa...
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero sie kladziemy... Moja cudowna szkola uruchomila wybor promotorow i oczywiscie strona sie zesrala.... Do tej pory walczylismy zebym sie zapisala ale
do tej pory ladnie spal.Dzieki za info o altacecie ![]() Wyslane z Lumia920. ---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ---------- Niepozorna, a u Ciebie Oluś spi? Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1909 |
|
Wtajemniczenie
|
Na razie coś tam dyskutuje. Ciśnie
37.2 ma teraz kładziemy sięSpokojnych karmien Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Casaa będzie dobrze
Spij spokojnie Moje dziecko zamiast zjeść raz dwa to się delektuje posiłkiem...
|
|
|
|
#1911 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
To tak jak moj :-D l
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeden pozytyw ![]() ---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 02:06 ---------- Teraz bąki puszcza takie, że szok. No jak stary dziad
|
|
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka zdrówka dla Twoich chlopakow!
Ahnessy jak dobrze przybiera a Tobie cyckow nie rozsadza to wydaje mi sie ze nie musisz wybudzac ![]() Mi karmien duzo wychodzi ale nie licze dokładnie Kasia nawet te 37.7 to wciąż u dziecka ok temperatura i tak odejmujesz pięć kresek My też jemy ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic dodac, nic ujac.... ---------- Dopisano o 02:24 ---------- Poprzedni post napisano o 02:19 ---------- Oderwalam ssaka od cycka bo zasnal udalo sie go odlozyc Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilka wesolo u Was.. zdrowka!
Karen -ja nie wiem o co cho. Mnie tez nie widziala do 10tc ale przeciez po to mam karte ciazy ze tam jest wpisana wizyta.. Jezu, mam ochote odstrzelic tztowi leb. Co sie polepszy to sie popiep.rzy jak to sie mowi. Tak mi dziala na nerwy, ze jak sie w najblizszym tygodniu z nim nie rozwiode to bedzie cud. Boze moj, czemu dales facetom taki dziwny mozg? ![]() Ahnessy -u nas 8 karmien to najmniej ile bylo. Przewaznie jest wiecej. Nie wybudzam (bron boze )---------- Dopisano o 02:46 ---------- Poprzedni post napisano o 02:39 ---------- Dziewczyny a u was mezowie sa zorientowani co i jak z dzieciakiem? No jakie badani robicie, jaie sa wyniki? Czym szczepicie na co i kiedy? Wiedza jak sie nazywa pediatra waszego dziecka? Bo ja mam wrazenie ze tz sie z choinki urwal. Tak mi wczoraj wyniki Witka odebral ze musze jutro rano (kuzwa jakie jutro, to juz za pare godzin...) przed Bochnia jechac jeszcze raz bo wzial niekompletne wyniki. Bo babka mu wydrukowala z czwartku ale tam bylo napisane - morfologia - skrzep do kontroli no i w pt powtarzalismy badania i juz tych wynikow nie mam. No a on wzial co baba dala i dobra jest. No i 'przeciez jej pytal czy to wszystko'! Kuzwa, no wszystko bo jak patrzyla po dacie czwartkowej to tylko tyle widziala ale jakby byl zorientowany o co chodzi to by powiedzial ze w pt powtarzalismy i ma byc jwszcze jeden wynik. A tak to mam tylko wynik zelaza a z morfologii jakis wykresik i brak wynikow wypisanych. No to ekstra, jak znalazl do poradni. Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2016-02-11 o 02:41 |
|
|
|
#1920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dobrze, że śpi, a nie płacze. Koneser smaków widzę Ci się trafił Dotka u mnie mąż wie co i jak, ale gdzie nam z badaniami do was. Przy tylu badaniach co wy macie, bez porządnego kalendarza pewnie sama bym się pogubila. Sam nie może pójść odebrać poprawnych wyników jak gapa? pewnie będzie za późno jak zanim zv pracy wróci. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.

Jak tam u Was sytuacja?