|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dotrwałyśmy do końca - oczekujemy na brzdąca! Mamusie styczniowe cz.11
Cytat:
..mój teraz po ostatniej akcji się naprawił wiec orientuje się w temacie. My po kolejnym tym razem dłuższym karmieniu. Wygląda na to ze będzie spal )Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mojego badania to czarna magia, też by pewnie nie ogarnął :/ Moje dziecko znów ponad 5 godzin spało pobudka o 4, przebranie pieluchy i bodziaka bo osikal karmienie i śpi, a ja boję się go odłożyć
|
|
|
|
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka wiesz ze ja Cie doskonal rozumiem...
![]() Moj ogolnie zorientowany w takich rzeczach ile Mlody wazy, kiedy szczepienia itp. ale gdyby przyszło dopyyac o wyniki badan albo jakieś inne formalnosci czy spdawy papierkowe załatwić to byloby pewnie ppdobnie jak u Ciebie ![]() My znow jemy, pp ostatnim karmieniu musialam wziac Mlodego do siebie do lozka i na brzuszku spal bo takie pury sadzil i stekal ze hoho Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka... Typowy facet :/
Franek przespal 2,5 h i wybudzil go bąk... Przebrany je z 2cyca, przy pierwszym sie wsciekal, a tu jest spokojny i przysypia :/ cos z tym lewym cyckiem trzeba bedzie zrobic Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka
My się meldujemy z drugiego karmienia
|
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
Magdusia to chyba juz urodzila, co?
Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że tak ![]() ---------- Dopisano o 05:29 ---------- Poprzedni post napisano o 05:25 ---------- Mój koneser smaku ( ) wstał o 5, a mamy 5:28 i on jest przewinięty, najedzony, odbeknięty (chyba pół bloku słyszało, że Olek beknął ) i chyba już śpi Ale twardo bujam jeszcze bujaczek, żeby czasem się nie rozmyślił z tego spania
|
|
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pocieszę cię, że też mógłby się nie zorientować że jakiś wyników brakuje, musiałabym mu to wcześniej powiedzieć, żeby zwrócił uwagę.
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2016-02-11 o 05:43 |
|
|
|
|
#1931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba śpi Odkładaj swojego powoli albo z nim śpij. Ja czasem jak się go boję ruszyć to zsuwam się trochę i tak z nim śpię
|
|
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
A my od godziny maraton jemy, bekamy, odciagamy gluty i przewijamy
na szczęście juz rano a noc byla w porządku ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Napisalam caly post i sibie nacisnelam i sie nie dodalo. Super.
W kazdym razie: - nie moglam mu powiedziec o tych wynikach bo nie wiedzialam ze ich nie ma - ale patrzy na amrtke i nie ma zadnych cyferek, zelazo tylko oznaczone i ma dopisek - morfologia - skrzep, do kontroli. I go to nie zastanowilo? Zwlaszcza ze opowiadalam mi ze malemu drugi raz musieli pobierac - nie podjedzie po pracy bo ja to potrzebuje na 11 Karen siostro ![]() Magda - mojemu istatnia akcja tez pomogla ale nie na dlugo. Oczywiscie wczoraj rzucil sie do robienia zaleglych i aktualnych rzeczy i np powiesil cottonbalsy ktore mial powiesic dwa miesiace. Zajelo mu to 5 minut.. Ruda wychodzi na to ze Twoj jedyny ogarniety na watku ![]() ---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ---------- Mlody w nocy mnie wkurzyl bo zjadl, proponuje drugoego cycka ale nie. Spi twardo. No nic odlozylam. Byla 1:10. O 2:20 jemy zbowu bo sibie przypomnial ze glodny. Kurna nie mogl wczesniej jesc jak dawali? ---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- My teraz jemy i lece myc wlosy bo o 9:30 musze wyjsc w takim razie. U nas bialo... wczoraj byla taka sniezyca ze szok |
|
|
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
Jedzenia cd. Wlasnie Mlody oproznia drugiego cyca i za nic nie chce zasnac dziad maly
![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
#1936 |
|
Wtajemniczenie
|
Dotka, skoro babka w labie powiedziala,ze to wszystko to ja tam sie Jemu nie dziwie ze nie dopytywal
zwalilabym wine na babe raczej U nas pobudki o 2, 5 i 7 I od razu po cycaniu zasypial takze spoko ![]() Dzis gin wieczorem i ja nie wiem jak odciagne pokarm malemu,mialam to robic w nocy ale wydoil mi oba cyce w 150%.. |
|
|
|
#1937 |
|
Wtajemniczenie
|
Pozostaje Ci mm albo napić go na 200% chyba ze ma taki czujnik jak mój ze jak wychodzisz budzi siee
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja robiłam badania w głównym labie w miasteczku A, a wyniki TŻ odbierał w naszej przychodni (B) gdzie mają podgląd do wyników przez system. Babka nie wiedziała, jakie badania robiliśmy, drukowała po dacie. Jakby pojechał do A, to tamta by mu dała jedne i drugie, bo już nas kojarzy. Ale myślałam, że po co tam ma jechać, jak tu odbierze, a i tak był na zakupach, więc po drodze. |
|
|
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka, tylko cierpliwość nas uratuje
|
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
Albo rozwód....
|
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka moj tz jest ogarniety w kwestii Wojtka, ale my tez nie mamy tyle badan co Wy.
A u nas ciezka noc ![]() Mlody obudzil sie o 1.15 i do 5 spal strasznie niespokojnie. Wiercil sie, stekal, no o matka nie spala. Dopiero o 5 mnie olsnilo, zeby go ciasno owinac cieniutkim kocykiem i tak zasnal do 7.30. Teraz sie cycamy, ale chyba pojdziemy jeszcze dospac. Ja w sumie dom ogarnelam, to co mi szkodzi...
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My znowu cycamy, nocka bardzo udana, tylko to jedno karmienie o 4 do mnie niestety wróciły problemy żołądkowe, mam nadzieję że jakoś przetrwam do powrotu TZa z pracy |
|
|
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż jest pod tym względem ogarnięty. Ale ja pilnuje kalendarza.
Pola dziś skończyła miesiąc
|
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
A co do TZa jeszcze to mój chodzi ze mną do lekarza, interesuje się, zadaje pytania itp ale jeśli chodzi o badania to on nawet jak sobie musi zrobić jakieś to nie ogarnia i ja go muszę pilnować żeby zrobił dobrze a co dopiero cudze
jakoś mu to do głowy nie wchodzi po prostu
|
|
|
|
#1945 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) a daje w pióra dalej?? Dorian po szczepieniu grzeczny. Nawet teraz z szumisiem sam zasnął. Zjadłam odkurzylam wyniosławyniosła śmieci patrze czemu nie krzyczy a on śpiuploadfromtaptalk1455175922334.jpg
|
|
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia a probowas cos brac na te problemy zoladkowe?
Czarna ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Kamilka jak u Was nocka, bo widzialam, ze szpital masz w domu.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#1947 |
|
Zadomowienie
|
Mój diabełek spał ładnie od 20 do 12, potem do 3 a o 4 sie rozbudził niespokojnie spał do 5 i zaczał sie usmiechac,gadac cos i ogladac sciany
w załaczniku moja nocka ![]() Czyli spałam od 23-4 z przerwami Teraz go bujam ale widze ze goowno z tego i tak nie spi Dotka moj maz jest w tych sprawach baardzo ogarniety a ja przypominam twojego tz on wszystkie takie rzeczy załatwia, ja jestem za bardzo roztrzepana. Np wczoraj mowi do mnie : pamietaj ze w piatek idziemy o 10:45 do pediatry a o 12 na usg bioder a w poniedz do gina No ale nie przejumuj sie tak tym, nie mozna miec wszystkiego, na pewno ma mnostwo innych zalet ktorych moj nie ma |
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
kasia jaki śliczny i grzeczny Dorianek
Pola daje nam popalić ostatnio konkretnie, ewidentnie ma jakiś gorszy okres. Cały wieczór do późnych godzin był znowu wieczny ryk. Ale powinnam jej dziękować, że w nocy postanowiła jednak się przespać. ![]() Właśnie pojadła i zasnęła. Chyba ... może jeszcze chociaż umyć się zdążę ![]() lune jaki śmieszek kochany |
|
|
|
#1949 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie Kamilka jak u Was?? I ciekawe jak Baby...
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1950 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi 8 rano a Ty juz dom ogarnelas?
![]() Lune haha co za mina! Jaki slodziak ![]() Spikne Cie z moim Tztem, zginelibyscie razem jak ciotka w Czechach U nas jest jakas fascynacja szumisiem. Zamiast usypiac to mlody gada do niego ![]() Dziewczyny a macie karuzelki nad lozeczkami? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.

)
)
karmienie i śpi, a ja boję się go odłożyć
) wstał o 5, a mamy 5:28 i on jest przewinięty, najedzony, odbeknięty (chyba pół bloku słyszało, że Olek beknął
Ale twardo bujam jeszcze bujaczek, żeby czasem się nie rozmyślił z tego spania 

na szczęście juz rano a noc byla w porządku