|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVI
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
Miało być próbkowo Cedre, ale jednak padło na Asję.
Ech, najchętniej zamiast wychodzić z domu w taką pogodę zakopałabym się w pościeli ładnie pachnąca, z górą jedzenia i czymś ciekawym do czytania... A jutro ma być najwyżej 5 stopni
|
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
I love love z próbki, rozwesela mnie
|
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę w domu i od rana testuję. Z rana Vicolo Fiori. Chyba nie w moim stylu...
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ boska aura...
Ciemno, wilgotno, smutno jak cholera. Jak ktoś nie musi niech nie wychodzi z wyra, dobrze radzę. ![]() Na ten super dzień - Lempicka edp. Dla odmiany.
|
|
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj dokonałam rozszerzenia także na przedostatnią - robienie konferencji w Złotych Tarasach to był dobry pomysł
Mam 3 koszulki z Zary i serum Eris z kompletem miniaturek SinSkin Cytat:
|
|
#307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tymenko, chyba coś mi się stało z głową. Zatracam tożsamość perfumaniaka. Choć nie do końca, bo umówiłam się dzisiaj na spotkanie zapachowe
.Jak pachnie New Haarlem? Cytat:
Cytat:
marzenie...
|
||
|
|
|
#308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ojoj
(robić inhalacje czy nie daje to nic, Pani Doktor ?)Cytat:
Ja propnuję: "Weź nie pitol głupot" ![]() Cytat:
![]() A jeśli chodzi o SinSkin to też miałam próbki, napaliłam jak szczerbaty na sucharek, ale niestety skład stoi jak byk i nie chce być inny. Pudełeczko przyzwoitego nawilżacza, który mnie niestety zapchał absolutnie niewart jest 110 zł ![]() A w ogóle to dzień dobry smarkająco, życzę wszystkim ciepłych majtek (we Wrocławiu za oknem 2 stopnie ). Nie pachnę niczym, bo i tak nic nie czuję |
||
|
|
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() New Haarlem pachnie uwędzona kawą. Dla mnie podobnie jak Jose Isenberga (obwąchasz w Sephorze) Chciałabym to Jose
|
|
|
|
|
#310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o nawilżacze, czyszczacze i złuszczacze to nie zdradzę 3 kroków Clinique, potrzebowałam po prostu czegoś pachnącego dla dopełnienia i do tego się SinSkin nadaje ![]() Idę się czymś posikać (Kenzo Flower) i zabieram się do roboty.
|
|
#311 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żeby nie było za dobrze, trochę popracuję, ale później a w następnym tygodniu za karę , za to lenistwo i za chorowanie, nie będę miała czasu się podrapać![]() napiszesz coś o Asji ? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szugar, zdrowiej ![]() Cytat:
![]() ......................... ......................... ......................... ........... próbkowo Feminite du Bois, może kiedyś się polubimy, teraz jest znośnie, a pamiętam, jak przy pierwszym nadgarstkowym teście mnie odrzuciło |
|||||
|
|
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem, ja wiem
![]() To Etro "Pozostaw daleko za sobą wielkie metropolie i pozwól temu zapachowi przenieść Cię do delikatnego świata czystej, nieskażonej natury. Jaśmin i ylang-ylang mają silny efekt afrodyzjaku. Ta kompozycja jest jak ogród ze snu – pełen przedziwnych zapachów wschodu i zachodu. Vicolo Fiori to słodki, delikatny i kobiecy zapach z silnym akordem kwiatowo-owocowym. To subtelne, niespotykane połączenie kwiatów i miasta… Nuta głowy: cytrusowa, kwiatowa – campanula, tangerine Nuta serca: kwiatowa, owocowa – wodna lilia, lotos, dzika róża, cyklamen, ylang-ylang, biała brzoskwinia, cantaloupe Nuta bazowa: drzewna ambrowa – indyjski sandałowiec, piżmo, irys, wanilia, ambra" (ze strony Quality - http://www.perfumeriaquality.pl/cms/index.php?id=313) Cytat:
|
|
#313 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
O raaany, ale jestem śpiąca... Nie udało mi się wywlec z domu tyłka na wykład
Może randka poprawi mi humor. Na razie reanimuję się Flowerbomb Extreme. Może jeszcze wizyta w perfumerii?...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#314 |
|
niecnotliwa dziewica
|
W pracy temperatura +12 stopni, najchętniej siedziałabym w kurtce. I rękawiczkach. Dogrzewam się Angel i gorącą herbatką, i proszę w duchu siły wyższe, cobym się nie rozłożyła na weekend
![]() Kurczę, Tymeno - dowód! Dobrze, że przypomniałaś, też muszę wyrobić nowy... i korci mnie, zeby się ostrzyc na tę intencję, ale TŻ sobie życzy, żebym zapuszczała....
|
#315 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja też cię widzę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
to nie jest dobrze... Oczekuję czegoś na miarę Koszmary, tajemniczego, wyjątkowego, nie chcę żadnych kwiatków Cytat:
), jednak po pewnym czasie ich długośc może być niestety nieco kłopotliwa... ![]() Trzeba pilnować by nie urosły za bardzo. Cytat:
Włoski szybko odrosną, 5cm to znowu nie taki dramat, a będą pewnie zdrowsze i mocniejsze. A tak na marginesie - Tobie ślicznie z długimi włoskami Cytat:
a co z podcinaniem zniszczonych końcówek ? ![]() Różyczko zły przykład dajesz i nakłaniasz do niedobrych rzeczy Brawo Szugar , zdrowiej szybko ! Grzej się w ciepłym łóżku i ciepło się ubieraj ja też zaraz sobie zrobię ![]() Cytat:
![]() A w temacie - L De Ciastko
|
|
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z pracą mam to samo, miałam pracować, ale czekam na pliki, które miał mi przesłać mój mąż, ale jeszcze nie dotarł do pracowni i właśnie zadzwonił, że dotrze i prześle mi dopiero około 14 |
|
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
Brr, jak zimo
grzeję się odrobiną Słonika.Tymeno, jak robisz kawę z cynamonem?
|
|
|
|
#318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.A pachne sobie testowo stara Naomi Campbell, Naomi Campbell - i na razie taka sobie, jesli mam byc szczera. |
|
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj dalej oswajam Shalimara
Cytat:
Iris Nobile - co o nim sądzę Wydaje mi się, że w obecnie panujących temperaturach nie odsłonił swojego całego oblicza i na pewno powrócę do testów latem. Generalnie uważam, że jest to zapach wart poznania. W nucie głowy, serca i w bazie zawarty jest irys i to właśnie on wiedzie prym w tej kompozycji. Na początku jeszcze delikatnie wyczuwam bergamotkę i leciutko w tle pobrzmiewa wanilia. Irys nie jest pudrowy czy syntetyczny, tylko delikatny, ciepły i słodkawy. Jego słodycz kojarzy mie się w pręcikami wewnątrz kwiatu. Wg mnie bardzo kobiecy i romantyczny zapach, intensywny, ale nie nachalny. ![]() Taka, widzę, że choróbsko nadal Cię trzyma w swoich objęciach i pozostaje mi życzyć Ci rychłego powrotu do zdrowia oraz miłego leniuchowania
|
|
|
|
|
#320 |
|
Piers do przodu
|
W taką pogodę - MUSIAŁAM zażyć Ambre Russe
no po prostu nie mogłam się opanować a obiecałam sobie go oszczędzać ....
|
#321 | |
|
Zakorzenienie
|
a to akurat zapach, którego już nawet nie próbuję oswoić
![]() Cytat:
w następnym tygodniu to będę płakaća przypominam jeszcze, że w następnym tygodniu umawiałyśy się wstępnie z Margot na CdG i chciałabym, żeby spotkanie doszło do skutku
|
|
|
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Koto - dla muzycznego wampa stanowcze nie W kwestii zapachowej padło jednak na Dzinga
|
|
|
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz piję czekoladę orzechową ![]() Nic odkrywczego Moniu Po prostu dosypuję miałkiego cynamonu i trochę więcej słodzę. Pyyycha ![]() Korzystając z wolnego dzionka wdziałam kalosze i wybrałam się na szoping po dzielnicy. Otworzyli nam komis z antykami ale nic nie ustrzeliłam ![]() Kupiłam za to łopatkę i biodrówkę na bigos i zamieniam się dzisiaj w kucharę Własnie kręcę mus na szaarlottę. Jak ja kocham być w domu i pichcić dla swoich chłopaków
|
|
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie pachne extraordinary bo chyba troche extraordinary jestem.
Pranie robie. Bylam wczoraj na tym spotkaniu o zyciu kompani i heh... no coz.. albo nudy albo rzeczy trywialne... Szkoda czasu. Najlepsze, ze zebrani przedstawiciele deperatmanetow plus szefostwo zeby rozkminiac kto sie nie bal i za.... nowa mikrofalowke. Padlam po roboecie na pysk... Dzis rano obudzil mnie domofon - no i kolo do licznika wody - wiec otwieram mu taka tylko w szlafroku, wlosy kazdy w inna strone, taka wciaz bleeee zaspana... Wiec rzecze mu bo patrzy na mnie dziwnie 'sorki ale siem wlasnie obudzilam' pobrechal troche, porobil co mial i poszedl. A poza tym jestem glupia. |
|
|
|
#325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mniammm
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#326 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepraszam, ze ja tak nie na temat, ale musialam ![]() Tymeno przeczytalam ze kupilas lopatke(no taka do piaskownicy). Biodrowka mnie troche zaskoczyla, pomyslalam, ze sie nie znam na zabawkach "piaskownicowych" . |
|
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tak, w sumie łopatka i biodrówka to nie lada gratka dla kolecjonera |
|
|
|
|
#329 |
|
BAN stały
|
Witam, ale zimno dzsiaj...chyba bierze mnie przeziebienie
rano miałam straszny ból gardła. Niczym jeszcze nie pachne ale mam ochote na HP :P moze wymieszam je z czyms jeszcze.Jeśli chodzi o kawe to ja pije neske z mlekiem skondensowanym łaciate, najlepszejsze do kawy ![]() Lubie kawe tez z lodem waniliowym i wszystkie z pianką. Teraz siedze i oglądam perfekcyjna pania domu, mój ulubiony program
|
|
|
|
#330 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
O widzę, że temat włosów na tapecie
to chyba najsmutniejsze co może być dla mnie... ![]() od pół roku borykam się z wypadającymi włosami, wypadającymi w zastraszającym tempie. Mam dosłownie połowę tego co przedtem Wyglądam jak wyliniały kurczak.Nigdy ich nie zapuszczę, nigdy nie będę miała pięknych zdrowych włosów Od pół roku noszę je non stop związane, bo wstydzę się przed ludźmi tego jak wyłażą garściami. ![]() I pomyśleć, że to wszystko przez debilne odchudzanie Niczym nie pachnę Nie mam siły
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

. I z pełną świadomością globalnie niczym. Coś mi się stało?
Ciemno, wilgotno, smutno jak cholera. Jak ktoś nie musi niech nie wychodzi z wyra, dobrze radzę. 

Nie mam pojęcia, jak to zrobił, grunt, że był tak pijany, że nawet tego nie zauważył
marzenie...

Może randka poprawi mi humor. Na razie reanimuję się Flowerbomb Extreme. Może jeszcze wizyta w perfumerii?...
(właśnie wróciłam od fryzjera, poszło jakieś 5 cm 
), jednak po pewnym czasie ich długośc może być niestety nieco kłopotliwa...
, zdrowiej szybko !
ja też zaraz sobie zrobię
Nie mam siły