|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Balsam do włosów Mrs.Potter
Hey!
Co sądziecie o balsamie do włosów zniszczonych(z aloesem i keratyna) z serii Mrs.Potter? Czy naparwde dobrze nawilza wloski i czy naprawde sa po nim w "lepszej kondycji" ? slyszalam opinie,ze jest bardzo wydajny i anprawde swietnie sie sprawdza na wlosach zniszczonych.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Balsam do włosów Mrs.Potter
ja miałam balsam z limetką do włosów mieszanych i nie jestem jakoś specjalnie z niego zadowolona. Jest to taka odżywka bez spłukiwania ( nie lubię tego typu odżywek ), włosy wyglądały jeszcze bardziej przetłuszczone, jedynie zapach ok.
Może ten balsam dla włosów zniszczonych okaże się lepszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
polecam z tej serii ale z jedwabiem!!!!jest po prostu super, jest to balsam ze spłukiwaniem ale efekty są niesamowite, no i cena ok 5-6 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
ja miałam 2 balasmy a ze mam krecone włoski to ten skret był fajniejszy i slicznie sie błyszczały tylko nie trzeba przesadzac z ilościa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja właśnie używam tego balsamu (do włosów farbowanych i znioszczonych z ekstraktem z ginkgo biloba i jedwabnymi proteinami) od lat..i jestem bardzo zadowolona,....nie raz już polecałam te balsamy wizażanką.... moje włosy, mimo że są rozjaśniane są mięciutkie (nawet po suszarce), łatwiej się rozczesują i lśnią...a nawet po samym rozjaśnianiu, kiedy są wysuszone, szybko wracają do normy. Pozatym, nie są bardzo drogie... 250ml kosztuje ok 4zł.... więc nawet gdyby nie zdał egzaminu na Twoich włosach....nie będziesz miałą wyrzutów, że zapłaciłaś za niego ogromną cenę....
no i to uczucie....jak spłukujesz....uwielbiam moje włosy wtedy :P http://www.edrogeria.pl/x_C_I__P_16611433-16610001.html - ten i inne produkty Mrs.Potter |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
osobiście nie używałam, ale Mamuśka niekiey non stop. A nie kupuje czegoś poowny raz jeżeli Jej choć trochę nie pasi ;> Chyba warto ^^
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Kiedyś to była moja ulubiona odżywka (ze spłukiwaniem). Byłam bardzo z niej zadowolona. Używałam różnych rodzaji i każda była super. Do tego dochodzi wielki plus za cenę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.